gdimitris Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ρε παιδια μια ερωτηση απο το facebook γιατι δν μπορω να κατεβασω? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Έχω σκαλώσει με το κινητό! Το είχα γύρω στον 1,5 μήνα κλειστό με ξεφόρτιστη μπαταρία. Είχε πρόβλημα η οθόνη. Το κινητό λειτουργεί πλέον με καινούργια οθόνη, αλλά έχω θέμα με τη μπαταρία. https://www.dropbox.com/s/w223nk07svn9662/Screenshot_2014-10-11-01-39-04.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/mr2inhhvzkz2yv5/Screenshot_2014-10-11-01-39-18.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/vo75y9twfxypvrc/Screenshot_2014-10-11-01-39-30.png?dl=0 Φοράω την 4.8.22. Δεν είχα κάνει αναβάθμιση σε 4.8.29 γιατί η miui 6 είχε bugs. Να κάνω update? Θα λειτουργήσει ανθρώπινα? Με δύο ώρες οθόνη δεν κάνουμε δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 αναβαθμιση σημερα δεν εχει; Δεν θα έχει λογικά, διότι δεν πέρασε το 10ήμερο αργίας των Κινέζων. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 καλημερα παιδια,μια ερωτηση να κανω,παω στον αποθηκευτηκο χωρο κ μου διχνει την χωρητηκωτητα ολα οκ μεχρη εδω.εφαρμογες 1,63gb,εικονες,14,2mb,πρωσορηνα δεδομενα 373kb,λοιπα 8 gb αυτα τι ειναι??κ πιανουν τοσο χωρο???κ πως μπορω να τα βρω;; κάποιος βοήθεια;;; που θα ξέρω ποια να σβήσω;;<br/> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 τι να σου πώ , εγώ στο δικό μου ψαχνωντας στον file explorer βρήκα και έσβησά απο το φάκελο MiMarket δεκάδες apk που έιχαν ξεμείνει , και το ίδιο επίσης στο φάκελο MIUI-->theme-->mtz όλα τα αρχεία mtz που είχα κατεβάσει στον 1,5 χρόνο χρήσης , έψαξα και έσβησα παλιά backup και downloaded roms, και γλίτωσα σχεδόν 4gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καμια φορα ενω μιλαω στο κινητο , αλλαζει ο ηχος κι ακουγεται πιο "τρισδιαστατος" . Ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο ; Γινεται λογω καποιας ρυθμισης που εχω βαλει ; Χθες εγινε και καποιο update ( εχω official stable ) , που υποτιθεται βελτιωνει την ασφαλεια του miCloud . Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη καπου αλλου . Πριν απο λιγες μερες παρελαβα και ενα miKey απο vickmall κυριως για να κλειδωνω - ξεκλειδωνω την οθονη αφου στην θηκη της nillkin που εχω , το power button ειναι το μισο καλυμμενο απο το λουρακι της και δεν βολευει ιδιατερα . Με την multilanguage εφαρμογη για το miKey δεν μπορεσα να το λειτουργησω το lock screen ενω καποιες αλλες λειτουργιες επαιζαν κανονικα , κατεβασα την official τελευταια εκδοση της σε κινεζικα ( ευτυχως εχει απλο interface ) και λειτουργησε κομπλε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πριν απο λιγες μερες παρελαβα και ενα miKey . όταν σε παίρνουν τηλέφωνο λειτουργεί σωστά , η νομίζει ότι έχεις ακουστικά και ίσως δεν ακούς ούτε τον ήχο κλήσης ? (πάρε τηλέφωνο από το σταθερό σου στο κινητό) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 όταν σε παίρνουν τηλέφωνο λειτουργεί σωστά , η νομίζει ότι έχεις ακουστικά και ίσως δεν ακούς ούτε τον ήχο κλήσης ? (πάρε τηλέφωνο από το σταθερό σου στο κινητό) Οταν το εβαλα πρωτη φορα χωρις να εχω περασει το App που χρειαζεται το ειδε σαν να εχω συνδεσει ακουστικα/hands free . Εβγαλε και το αντιστοιχο εικονιδιακι στην μπαρα ειδοποιησεων πανω διπλα απο την ενδειξη σηματος και μπαταριας . Οταν στην συνεχεια περασα το App με ρωτησε αν εχω συνδεδεμενο miKey ή ακουστικα . Επελεξα miKey και ολα οκ , χτυπαει κανονικα και μιλαω κανονικα . Γενικα οποτε το αποσυνδεεις ή κλεινεις το κινητο οταν ξανασυνδεεις / ενεργοποιεις σε ρωταει αν συνεδεσες miKey ( πρωτη επιλογη ) ή ακουστικα ( δευτερη ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Από που κατέβασες το mikey? Το πρόγραμμα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ βγηκε και η καινουργια αναβαθμιση 4.10.10 δεν την εχει ακομα για κατεβασμα.προφανως κατι εχει να κανει με τα χθεσινα bug. περιμενουμε UPDATE : Τα προβλήματα με τα Bugs στην 4.10.10 φαίνεται να έχουν λυθεί με την κυκλοφορία της 4.10.11 ROM για τις εμπλεκόμενες ROM. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσουμε κανονικά στο Compiling των παρακάτω ROM, το οποίο θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι και την Δευτέρα. Update θα έχουμε σχεδόν σε όλες τις συσκευές, και ταυτόχρονα να εκδόσουμε GTV-4.10.11 ROMs V6 Kit Kat για τις Mi-2/S & Mi-2A συσκευές.. Υπομονή και θα λάβετε ειδοποίηση από τον OTA_Updater. Nα σας πούμε πως από αυτή την εβδομάδα, καταργούμε το Flash των ROM μέσα από τον ΟΤΑ_Updater, και το Flash θα γίνεται ΜΟΝΟ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, ή από το Recovery.π Edited October 11, 2014 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τη κατεβασα και εχει θεμα με την ελληνικη γραμματοσειρα(τουλαχιστον σε μενα). Εχει μεγαλα κενα αναμεσα απο καθε γραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Το ίδιο και σε μένα και γύρισα ξανά στην 4.9.26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τι βιάζεστε.. Θα βγει η ελληνική... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εγώ δεν έχω βάλει ποτε ελληνική. Δεν με ενδιαφερει η ελληνική μεταφραση. Προτιμώ αγγλικά. Αφού μπορω να διαβαζω και να γράφω και ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Εγώ δεν έχω βάλει ποτε ελληνική. Δεν με ενδιαφερει η ελληνική μεταφραση. Προτιμώ αγγλικά. Αφού μπορω να διαβαζω και να γράφω και ελληνικά. Τότε περιμένεις την 4.10.11 που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά Edited October 11, 2014 by Nos1453 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια πως γυρναω πισω σε ρομ εχει προβλημα με τη γραμματοσειρα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια πως γυρναω πισω σε ρομ εχει προβλημα με τη γραμματοσειρα Μέσα από τον updater του κινητού περνάς την προηγούμενη που την έχεις κατεβάσει και αποθηκευσει κάπου. Για να το κάνεις αυτό, πατάς τις τελιτσες πάνω δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Από που κατέβασες το mikey? Το πρόγραμμα Απο εδω το multilanguage που δεν μου λειτουργησε : http://xiaomi.eu/community/threads/mikey-app-2-0-1.24220/ Κι εδω η κινεζικη που ηταν οκ : http://app.mi.com/detail/59090 Δοκιμασε αρχικα την multi να δεις το interface μιας και εχουν ιδιο και αμα δεν λειτουργησει σωστα μετα βαλε την κινεζικη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Απο εδω το multilanguage που δεν μου λειτουργησε : http://xiaomi.eu/community/threads/mikey-app-2-0-1.24220/ Κι εδω η κινεζικη που ηταν οκ : http://app.mi.com/detail/59090 Δοκιμασε αρχικα την multi να δεις το interface μιας και εχουν ιδιο και αμα δεν λειτουργησει σωστα μετα βαλε την κινεζικη . Η τελευταια ελληνική ρομ έχει την 2.0.1 που μου εχει δουλέψει μια χαρά. Αν θέλεις να σου στείλω το αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlasmaPool Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Η τελευταια ελληνική ρομ έχει την 2.0.1 που μου εχει δουλέψει μια χαρά. Αν θέλεις να σου στείλω το αρχείο Για στειλε αμα δεν ειναι κοπος να δω αν θα παιξει και σε μενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μέσα από τον updater του κινητού περνάς την προηγούμενη που την έχεις κατεβάσει και αποθηκευσει κάπου. Για να το κάνεις αυτό, πατάς τις τελιτσες πάνω δεξιά. το επισημο σιτε την εχει? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Για στειλε αμα δεν ειναι κοπος να δω αν θα παιξει και σε μενα . https://www.dropbox.com/s/wo4pr55owp1j8cl/MiKey.apk?dl=0 το επισημο σιτε την εχει? Δεν ξέρω, έχω την ελληνική εγώ. Λογικά ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια πως γυρναω πισω σε ρομ εχει προβλημα με τη γραμματοσειρα Στο system 2 υπάρχει παντα η προηγούμενη ρομ. Μπαινεις σε ρικαβερι και μπουταρεις απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μόλις ανακοινώθηκε στο ελληνικό Miui Είναι έτοιμες οι νέες GTV-4.10.11 ROMs για τις Mi-3W & Mi-4 WCDMA συσκευές... Mi3w Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.10.11.zip (MIUI V6) (CWM Recovery) Mi4 wcdma ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mi-4_Hellas-GTV-4.10.11.zip (MIUI V6) Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χάσετε το recovery στο Mi-4 τότε κάντε flash από τον Updater(Αναβάθμιση) το Fix => Mi-4_recovery_Fix.zip Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή. Mi-3W (WCDMA) Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.10.11 Miui ROM Bελτίωση της μετάφρασης σε αρκετά apks Βελτίωση διαχείρισης πόρων Προσθήκη του MiRouter στα data/miui/apps Mi-4 (WCDMA) Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.10.11 Miui ROM Bελτίωση της μετάφρασης σε αρκετά apks Βελτίωση διαχείρισης πόρων Προσθήκη του MiRouter στα data/miui/apps Καλό Download... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 να ρωτήσω κάτι παιδιά το κινητό μου έχει πέσει πολλές φορές...από κάποιο πέσιμο και μετά η δόνηση τα παίζει λίγο, πχ μπορεί να μην δουλεύει καν η δόνηση και να το χτυπάω λίγο το κινητό με το χέρι και τότε παίρνει μπρος.. (σπανια γίνετε αυτό αλλα συμβαίνει 1 φορα την εβδομάδα πχ) λέτε να έχει "κουνηθεί" το εξάρτημα τις δονήσεις και να ακουμπάει δεξιά αριστερά με αποτέλεσμα να μην δονείται και όταν το χτυπάω επανέρχεται στην αρχική του θέση? η κάτι άλλο...? Δεν αξίζει να το στείλω κίνα να περιμένω 2 μήνες για αυτό υπάρχει κάνας τρόπος να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts