ggkogkas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μια χαρά δουλεύει από αυτό σου απαντάω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μια χαρά δουλεύει από αυτό σου απαντάω τώρα ποια ρομ εχεις την αγγλικη Η την ελληνικη? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 ποια ρομ εχεις την αγγλικη Η την ελληνικη? την 4.9.26 ελληνικη απο το xiaomi-miui.gr, αν και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 την 4.9.26 ελληνικη απο το xiaomi-miui.gr, αν και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ρομ ξερεις τι γινεται με το go keybord μου δουλευει αλλα με το shiftkey οχι. Λαι το default δεν εχει ελληνικα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) μια χαρά δουλεύει από αυτό σου απαντάω τώρα Και εγώ την Rom 4.9.26 ελληνική έχω και δεν είναι θέμα Rom , δεν δουλεύει σε μένα η ελληνική εκφώνηση (παρόλο που έχω το shiftkey) . Διότι δεν μου βγάζει την επιλογή της ελληνικής γλώσσας. Εσύ φίλε μου πως κατάφερες και έχεις επιλέξει την ελληνική γλώσσα. !!!!!!!! Edited October 3, 2014 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Και εγώ την Rom 4.9.26 ελληνική έχω και δεν είναι θέμα Rom , δεν δουλεύει σε μένα η ελληνική εκφώνηση (παρόλο που έχω το shiftkey) . Διότι δεν μου βγάζει την επιλογή της ελληνικής γλώσσας. Εσύ φίλε μου πως κατάφερες και έχεις επιλέξει την ελληνική γλώσσα. !!!!!!!! Θα πρέπει να την εγκαταστησεις. Τελίτσες κατω δεξιά, φωνή, γλώσσα και προσθέτεις την ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους (μετά από περιπετειώδη τρόπο) από vickmall το δικό μου Μι3 επιτέλους και άρχισα να το επεξεργάζομαι. Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής, μιας και πρώτη φορά σε android συσκευή, μετά από χρόνια στα apple. Το μόνο που κάνει πρόβλημα είναι το εικονίδιο του calendar. Αν και δείχνει σωστά την ημερομηνία, όταν πατάω να μπω στο application με πετάει έξω. Δεν το ανοίγει καν. Λογικά κάποιο πρόβλημα τoυ software; Επίσης μιας και καινούριος σε rom, mui κτλ, αν και το ψάχνω γενικά, θέλω να περάσω κάποια rom/mui που η συσκευή να είναι στα αγγλικά, να μπορώ να γράψω και ελληνικά και να μην έχει όλα αυτά τα άχρηστα applications που τρώνε μνήμη. Με όλα κλειστά όταν κάνω clear είμαι στα 600-700mb free από τα 2gb!! Είναι δυνατόν; Έχω κατεβάσει μόνο facebook, whatsapp και viber!! Οπότε ποια rom προτείνετε να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Βασικά δεν θα έπρεπε να κάνεις καν clear εκτός και αν έχει κολλήσει κάποια εφαρμογή. Επίσης δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει πόση ελεύθερη μνήμη έχεις. Το θέμα είναι να μην έχεις. Αυτό σημαίνει ότι το OS την εκμεταλεύεται όλη. Το Android όταν χρειάζεται περισσότερη μνήμη κλείνει κάποιο πρόγραμμα που δεν χρησιμοποιείς και "αρπάζει" την μνήμη. Για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την developer rom από το επίσημο site, να κάνεις wipe ότι έχει το κινητό και να την περάσεις από την αρχή. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα διάφορα eshops βάζουν ότι να ναι rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Θα πρέπει να την εγκαταστησεις. Τελίτσες κατω δεξιά, φωνή, γλώσσα και προσθέτεις την ελληνική. Φίλε γιατρέ, αυτό έκανα (από τις τελίτσες), αλλά δεν εμφανίζεται η ελληνική γλώσσα για να την επιλέξεις ή να την κατεβάσεις με άλλο τρόπο. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους (μετά από περιπετειώδη τρόπο) από vickmall το δικό μου Μι3 επιτέλους και άρχισα να το επεξεργάζομαι. Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής, μιας και πρώτη φορά σε android συσκευή, μετά από χρόνια στα apple. Το μόνο που κάνει πρόβλημα είναι το εικονίδιο του calendar. Αν και δείχνει σωστά την ημερομηνία, όταν πατάω να μπω στο application με πετάει έξω. Δεν το ανοίγει καν. Λογικά κάποιο πρόβλημα τoυ software; Επίσης μιας και καινούριος σε rom, mui κτλ, αν και το ψάχνω γενικά, θέλω να περάσω κάποια rom/mui που η συσκευή να είναι στα αγγλικά, να μπορώ να γράψω και ελληνικά και να μην έχει όλα αυτά τα άχρηστα applications που τρώνε μνήμη. Με όλα κλειστά όταν κάνω clear είμαι στα 600-700mb free από τα 2gb!! Είναι δυνατόν; Έχω κατεβάσει μόνο facebook, whatsapp και viber!! Οπότε ποια rom προτείνετε να περάσω; Πιστεψε με φιλε μου απο ενα σημειο και μετα οσες εφαρμογες και να ανοιξεις δεν θα πεφτει η ραμ. Δοκιμασε το και θα δεις Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια αρχεια απο το facebook μπορειτε να τα κατεβασετε; γιατι εμενα μου λεει unsuccessful. αλλα μονο αρχεια που εχουν ανεβει σε servers του fb Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Φίλε γιατρέ, αυτό έκανα (από τις τελίτσες), αλλά δεν εμφανίζεται η ελληνική γλώσσα για να την επιλέξεις ή να την κατεβάσεις με άλλο τρόπο. ρυθμισεις - γλωσσα και εισαγωγη - φωνητικη πληκτρολογηση google - γλωσσες και απο εκει επιλεγεις Ελληνικα. ( αν δεν στα εμφανιζει κανε τις αναβαθμισεις του google απο το playstore και ξαναδοκιμασε.) τωρα στο swiftkey το ανοιγεις πας μεθοδοι εισαγωγης και τικαρεις το φωνητικη αναγνωριση ( εννοειται οτι στις γλωσσες του swiftkey εχεις κατεβασει τα Ελληνικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ρυθμισεις - γλωσσα και εισαγωγη - φωνητικη πληκτρολογηση google - γλωσσες και απο εκει επιλεγεις Ελληνικα. ( αν δεν στα εμφανιζει κανε τις αναβαθμισεις του google απο το playstore και ξαναδοκιμασε.) τωρα στο swiftkey το ανοιγεις πας μεθοδοι εισαγωγης και τικαρεις το φωνητικη αναγνωριση ( εννοειται οτι στις γλωσσες του swiftkey εχεις κατεβασει τα Ελληνικα). καλημερα κ εγω το ιδιο θεμα εχω στο google δεν μου βγαζει τα ελληνικα κ στο swiftkey τα εχω οπως λες.κ οταν παω να πατησω φωνητηκη ομιλια μου λεει δεν ειναι δυνατη η επικοινωνια με την google αυτη την στηγμη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 παιδες εχει βαλει κανεις εδω την aosp του ivan την 4.9.26 να κανω μια ερωτηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 καλημερα κ εγω το ιδιο θεμα εχω στο google δεν μου βγαζει τα ελληνικα κ στο swiftkey τα εχω οπως λες.κ οταν παω να πατησω φωνητηκη ομιλια μου λεει δεν ειναι δυνατη η επικοινωνια με την google αυτη την στηγμη...... θελει να εχεις ανοιχτο το wifi η τα δεδομενα σου. offline δεν λειτουργει ακομα η Ελληνικη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εμένα δεν μου φτάνει η ραμ πάντως. Και δεν τρέχουν πολλά από πίσω. Διακρίνω συνέχεια reloads Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 θελει να εχεις ανοιχτο το wifi η τα δεδομενα σου. offline δεν λειτουργει ακομα η Ελληνικη γλωσσα ανοιχτα τα εχω αλλα στην επηλογη γλωσας δεν μου βγαζει ελληνικα γιατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ρυθμισεις - γλωσσα και εισαγωγη - φωνητικη πληκτρολογηση google - γλωσσες και απο εκει επιλεγεις Ελληνικα. ( αν δεν στα εμφανιζει κανε τις αναβαθμισεις του google απο το playstore και ξαναδοκιμασε.) τωρα στο swiftkey το ανοιγεις πας μεθοδοι εισαγωγης και τικαρεις το φωνητικη αναγνωριση ( εννοειται οτι στις γλωσσες του swiftkey εχεις κατεβασει τα Ελληνικα). Φίλε ggkogkas, ευχαριστώ για την λεπτομερή απάντηση. Τα είχα κάνει από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις που μου ανάφερες, αλλά πάλι τίποτα. Διότι μέσα στην φωνητική εντολή λείπουν τα ελληνικά και δεν υπάρχει τρόπος και δυνατότητα να τα επιλέξεις από εκεί μέσα. Διότι οπουδήποτε αλλού μέσα στο κινητό, υπάρχει η ελληνική γλώσσα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ελληνική γραφή. Το μόνο που δεν έκανα από αυτά που πρότεινες , είναι να σβήσω και να ξανά-εγκαταστήσω το playstore Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Φίλε ggkogkas, ευχαριστώ για την λεπτομερή απάντηση. Τα είχα κάνει από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις που μου ανάφερες, αλλά πάλι τίποτα. Διότι μέσα στην φωνητική εντολή λείπουν τα ελληνικά και δεν υπάρχει τρόπος και δυνατότητα να τα επιλέξεις από εκεί μέσα. Διότι οπουδήποτε αλλού μέσα στο κινητό, υπάρχει η ελληνική γλώσσα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ελληνική γραφή. Το μόνο που δεν έκανα από αυτά που πρότεινες , είναι να σβήσω και να ξανά-εγκαταστήσω το playstore δεν ξερω τι να πω. δοκιμασε το και αυτο και επανεκκινησε το κινητο και δες μπας και ξεκολησει. παντως οτι μου λειτουργει μια χαρα ειναι σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 δεν ξερω τι να πω. δοκιμασε το και αυτο και επανεκκινησε το κινητο και δες μπας και ξεκολησει. παντως οτι μου λειτουργει μια χαρα ειναι σιγουρο. Λύθηκε το πρόβλημα: (Που δεν υπήρχαν τα ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις της Φωνητικής πληκτρολόγησης. Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα. Η λύση ήταν απλή και κουφή. Δεν είχε εγκατασταθεί σωστά η Google εφαρμογή Φωνητικής πληκτρολόγησης. Τι έκανα: Μπήκα μέσα στο Google-PLay-Store και απεγκατέστησα την Google εφαρμογή Φωνητικής πληκτρολόγησης και αμέσως μετά την ξανά-εγκατέστησα, και όταν πήγα στις ρυθμίσεις φωνής της Φωνητικής πληκτρολόγησης , επιτέλους φάνηκαν και τα ελληνικά και τα τσέκαρα μαζί με τα αγγλικά(us) και όλα καλά. Υ.Γ. Δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο που άπεγκατέστησα και το Swiftkey πληκτρολόγιο. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ποτε θα βγει stable με v6? αρχες οκτομβρη ελεγαν Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ποτε θα βγει stable με v6? αρχες οκτομβρη ελεγαν υπολογισε τουλάχιστον μια εβδομαδα αργοτερα,εχουν αργια στην κινα από 1-7 οκτωβρη δεν κουνιεται φυλλο!:blink: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Όποιος έχει λογαριασμό στο αγγλικό miui forum, ας μπει εδω να ψηφίσει το πρόβλημα που βρηκα μπας και βρεθεί κάποια λύση http://Http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=50699&pid=930716&page=1&extra=#pid930716 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για την φωνητική πληκτρολόγηση της google, πως λέγετε το πρόγραμμα που πρεπει να κατεβασω; στις ρυθμίσεις μου βγάζει ενα που λέγεται Pico tts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για την φωνητική πληκτρολόγηση της google, πως λέγετε το πρόγραμμα που πρεπει να κατεβασω; στις ρυθμίσεις μου βγάζει ενα που λέγεται Pico tts. Βαλε το Google Now, νομιζω τα περιέχει όλα Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts