Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω βαλει την 4.8.22 και μετα την 4.9.5. Ξερετε πωσ να γυρίσω στην αρχική rom

Ειχες κανει backup? Aν ναι απλα κανε επαναφορα

αλλιως νομιζω θελει wipe

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλό κινητό άλλα αν είναι να δώσεις 320 μπλέκεις στα χωράφια του lg g2, nexus5, galaxy s4, sony z1 κλπ....και εκει δυστυχώς μόνο και μόνο λόγο ανόματος πάει το εχασες το παιχνίδι....για 220 ευρώ είναι φοβερό κινητό, άλλα συγγνώμη αν είναι να δώσω 320 προτιμώ να δώσω 280 για το lg g2.....

Πολύ καλό κινητό άλλα αν είναι να δώσεις 320 μπλέκεις στα χωράφια του lg g2, nexus5, galaxy s4, sony z1 κλπ....και εκει δυστυχώς μόνο και μόνο λόγο ανόματος πάει το εχασες το παιχνίδι....για 220 ευρώ είναι φοβερό κινητό, άλλα συγγνώμη αν είναι να δώσω 320 προτιμώ να δώσω 280 για το lg g2.....

xiaomi mi3 16 gb 269 euro

και xiaomi mi3 64 gb 338 euro

Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί δεν παίζουν με το skroutz οι συγκεκριμένοι. Επίσης, για να δει κάποιος τις τιμές, πρέπει να έχει account στο site τους.

Παιδια σορρυ αν βγαινω εκτος τοπικ αλλα επιδη αφορα το συγκεκριμενο κινητο, υπαρχει περιπτωση να σταματησει τελωνειο?(singpost) και αν ναι τοτε μπορω να τους πω να το στειλουν πισω και ειτε το vickmall να μου το ξαναστειλει η να ακυρωσει την αγορα ?

ή πρεπει υποχρεωτικα να το πληρωσω?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω δεν θα πω οτι σε τοσα χρηματα παω σε g2 nexus 5 κ.α. αλλα θα πω οτι με τοσα χρηματα παω σε Opo, Oppo,mi4,honor 6

Για εμενα αν εξερεσεις το g2 εχει πεθανει η ελληνικοευρωπαικη αγορα

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Παιδια σορρυ αν βγαινω εκτος τοπικ αλλα επιδη αφορα το συγκεκριμενο κινητο, υπαρχει περιπτωση να σταματησει τελωνειο?(singpost) και αν ναι τοτε μπορω να τους πω να το στειλουν πισω και ειτε το vickmall να μου το ξαναστειλει η να ακυρωσει την αγορα ?

Εγω δεν θα πω οτι σε τοσα χρηματα παω σε g2 nexus 5 κ.α. αλλα θα πω οτι με τοσα χρηματα παω σε Opo, Oppo,mi4,honor 6

Υπάρχει 1:1000000 πιθανότητα για το τελωνείο με singpost.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Πληροφοριακά μόνο, εάν το είχες πάρει από το Coolicool, επειδή έχει ασφάλεια τελωνείου, δηλαδή σου το πληρώνουν εάν πληρώνεις, δεν θα είχες καθόλου αυτόν τον φόβο! ;)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49689&stc=1&d=1410466617

Εχω κατεβασει απο το Playstore ενα zip file (miuiandroid_gapps-4.4-small_20140105_signed.zip), εφαρμογες της Google.Στις οδηγιες "λεει" τις φλασαρουμε οπως κανουμε με τις Rom,δηλαδη το

μετονομαζουμε σε update.zip κ μεσα απο recovery επιλεγουμε update? η το αφηνουμε οπως ειναι

και μεσα απο recovery παλι κλικαρουμε το update zip και επιλεγουμε το συγκεκριμενο file?

Γενικα ενα zip file ,εκτος απο Rom,το φλασαρουμε χωρις να το μετονομασουμε σε update.zip? η πρεπει

να το αλαξουμε σε update.zip και μετα φλασαρισμα?

Edited by charis232

Εχω κατεβασει απο το Playstore ενα zip file (miuiandroid_gapps-4.4-small_20140105_signed.zip), εφαρμογες της Google.Στις οδηγιες "λεει" τις φλασαρουμε οπως κανουμε με τις Rom,δηλαδη το

μετονομαζουμε σε update.zip κ μεσα απο recovery επιλεγουμε update? η το αφηνουμε οπως ειναι

και μεσα απο recovery παλι κλικαρουμε το update zip και επιλεγουμε το συγκεκριμενο file?

Γενικα ενα zip file ,εκτος απο Rom,το φλασαρουμε χωρις να το μετονομασουμε σε update.zip? η πρεπει

να το αλαξουμε σε update.zip και μετα φλασαρισμα?

Γιατι τοσος κοπος? Μπες στο mi store και κατεβασε τες

Δες και ενα βιντεο απο τον αγαπημενο μας ash

Edited by gdimitris

Xiaomi σημαινει κεχρι

ερωτηση..ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο απο το xiaomi store που εχει..

http://www.xiaomishop.com/71-xiaomi-3-mi-3-23ghz-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-inch-ips-13mp-camera-black.html

γραφει για κατοικους ΕΕ πως στελνουν απο τις αποθηκες που ειναι ευρωπη με DHL και αλλα κουριερ.ξερετε αν περνανε τελωνειο απο το μαγαζι τους αν αγορασω;ευχαριστω..

:thanks:

ερωτηση..ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο απο το xiaomi store που εχει..

http://www.xiaomishop.com/71-xiaomi-3-mi-3-23ghz-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-inch-ips-13mp-camera-black.html

γραφει για κατοικους ΕΕ πως στελνουν απο τις αποθηκες που ειναι ευρωπη με DHL και αλλα κουριερ.ξερετε αν περνανε τελωνειο απο το μαγαζι τους αν αγορασω;ευχαριστω..

Ευρωπαικη ενωση σημαινει ελευθερη μετακινηση προιοντων, σε καμια περιπτωση δεν θα πληρωσεις φορο,

αλλα αυτο το μαγαζι ακριβο ειναι γενικα, θα σου βγει 276€ ΓΙΑ ΤΟ 16αρι, αρα δεν αξιζει, καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να παρεις

1)One Plus One

2)Mi3 64gb

3)Honor 6

3')Lg g2 μονο και μονο και ξανα λεω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη θα το παρεις αυριο και ολας

Xiaomi σημαινει κεχρι

Ευρωπαικη ενωση σημαινει ελευθερη μετακινηση προιοντων, σε καμια περιπτωση δεν θα πληρωσεις φορο,

αλλα αυτο το μαγαζι ακριβο ειναι γενικα, θα σου βγει 276€ ΓΙΑ ΤΟ 16αρι, αρα δεν αξιζει, καλυτερα σε αυτα τα χρηματα να παρεις

1)One Plus One

2)Mi3 64gb

3)Honor 6

3')Lg g2 μονο και μονο και ξανα λεω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη θα το παρεις αυριο και ολας

ναι το διαπιστωσα και μονος...ποιο μαγαζι ειναι αξιοπιστο με σχετικα γρηγορη αποστολη;

:thanks:

ναι το διαπιστωσα και μονος...ποιο μαγαζι ειναι αξιοπιστο με σχετικα γρηγορη αποστολη;

Ολα αξιοπιστα ειναι(Οταν λεω ολα εννοω minideal, vickmall,coolicool,merimobiles,geekbuying,....) αλλα οσον αφορα τον χρονο αποστολης δεν εχει να κανει με το καταστημα ΑΛΛΑ με τον τροπο αποστολης. Δηλαδη

Ολοι τα στελνουν την επομενη ή ιδια μερα αλλα αν επιλεξεις

1)Singpost(Free) τοτε θα κανει απο 14-20 μερες και με ελαχιστοτατη πιθανοτητα να περασει τελωνειο

2)Με courier θα κανει πιο γρηγορα ΑΛΛΑ θα περασει κατα μια υπολογισημη πιθανοτητα απο τελωνειο

Επομενως 1 ειναι το σιγουρο οτι ο πιο υπομονετικος ειναι και ο νικητης

Xiaomi σημαινει κεχρι

Εχω Rom απο το miuiandroid και τα updates τα κανω μετονομαζοντας το αρχειο που κατεβαζω σε update.zip και μετα απο recovery κανω το update και ολα καλα.

Η ερωτηση μου ειναι, αν θελω να εγκαταστησω καποιο προγραμμα που ειναι σε zip, π.χ abcde.zιp oxi ROM ,πρεπει να το μετονομασω και αυτο σε update.zip οπως κανω για τις Rom? η το ριχνω οπως ειναι μεσα? και αν το ριξω οπως ειναι μεσα,πως θα το εγκαταστησω? Στο recovery δεν θυμαμαι αν εχει επιλογη "install from sdcard".

Ρε παιδια, έπρεπε απο χθες να βγει η 4.9.12, αλλά ΟΤΑ ακόμα τίποτα. Κυκλοφορεί στο end.miui.com βέβαια... Γιατί αυτό;

Υπάρχει πρόβλημα με micloud όπου συνεργάζεται με πολλές εφαρμογές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ενα μικρο πρόβλημα με το τηλέφωνο. Απο τότε που άλλαξα σε Wind εμφανιζεται ενα εικονιδιάκι "R" δίπλα στη μπάρα σήματος και δεν δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων. Μήπως ξέρετε τι φταιει; Τρέχω την 4.8.29(και δεν υπάρχει και OTA ενώ έχουν βγει 2 καινούριες)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ενα μικρο πρόβλημα με το τηλέφωνο. Απο τότε που άλλαξα σε Wind εμφανιζεται ενα εικονιδιάκι "R" δίπλα στη μπάρα σήματος και δεν δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων. Μήπως ξέρετε τι φταιει; Τρέχω την 4.8.29(και δεν υπάρχει και OTA ενώ έχουν βγει 2 καινούριες)

καλησπέρα. το ΟΤΑ δεν λειτουργει. Βαλτην χειροκινητα δηλαδη κατεβασε την στο κινητο σου και στο μενου της αναβάθμισης διαλεξε επιλεξτε πακετο εγκατάστασης. Εγω με wind δεν εχω καποιο θέμα. Μηπως πρέπει να λάβεις τις ρυθμίσεις στο κινητο σου η κατι τετοιο?

το R μου θυμίζει roaming όταν ταξίδευα εξωτερικό,

για κοιτα τις ρυθμίσεις APN (σημεία πρόσβασης). μηπως νομίζει πως βρίσκεσαι "εξωτερικό" και το default είναι να μην επιτρέπει σύνδεση για να μην χρεωθείς

ο συγχρονισμος σε σας δουλευει κανονικα; εμενα απο το απογευμα οχι ουτε mail δεν παιρνει

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα με το κινητο, το εχω ενα μηνα και απο χθες καθε φορα που ανοιγω την οθονη μου βγαζει να μην καλυπτω το πανω μερος της οθονης για ενα δευτερολεπτο και μετα φευγει, μεχρι που απενεργοποιησα την προστασια κλησεων οταν ειναι στην τσεπη..το εχει παρουσιασει σε κανενα αλλο? Πιστευετε οτι ειναι προβλημα στον αισθητηρα η λειτουργικου?

Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα με το κινητο, το εχω ενα μηνα και απο χθες καθε φορα που ανοιγω την οθονη μου βγαζει να μην καλυπτω το πανω μερος της οθονης για ενα δευτερολεπτο και μετα φευγει, μεχρι που απενεργοποιησα την προστασια κλησεων οταν ειναι στην τσεπη..το εχει παρουσιασει σε κανενα αλλο? Πιστευετε οτι ειναι προβλημα στον αισθητηρα η λειτουργικου?

Δεν ειναι καποιο προβλημα,ειναι ενεργοποιημενη η προστασια τυχαιων πατηματων οταν το εχεις στη τσεπη,και κατι καλυπτει τον αισθητηρα σου γι αυτο το βγαζει.

Σημερα το πρωι μου ηρθε ενα update(4.9.14),αλλα δεν εγγραφε τις αλλαγες και δε βρισκω καποια αναφορα στο en.miui,πρεπει να ειναι καποιο minor bug fix.

Σημερα το πρωι μου ηρθε ενα update(4.9.14),αλλα δεν εγγραφε τις αλλαγες και δε βρισκω καποια αναφορα στο en.miui,πρεπει να ειναι καποιο minor bug fix.

http://en.miui.com/thread-43545-1-1.html

δεν ειναι μινορ ειναι fix για το χθεσινο που ειχε σοβαρο bug με το micloud. Δες λεπτομερειες στο λινκ.

http://en.miui.com/thread-43545-1-1.html

δεν ειναι μινορ ειναι fix για το χθεσινο που ειχε σοβαρο bug με το micloud. Δες λεπτομερειες στο λινκ.

Οκ,ευχαριστω.