Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το προβλημα με τη χαμηλη Ram απο ποτε υπαρχει? Εννοω οτι απο τη στιγμη που εχω ram 2gb πρεπει και θελω να εχω ελευθερη διαθεσιμη τουλαχιστον 1,5gb.

Μηπως φταιει η ελληνικη εκδιση ή το v5 γενικα της miui? Το v4 ποση ελευθερη ram ειχε?

Δεν είναι πρόβλημα

Απλά το miui τρέχει ένα επιπλέον framework πέρα από την έκδοση Android.

Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπουκώνει πότε έχει καλή διαχείριση μνήμης

1+7 Pro

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλοι του forum καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Αποφασισα απο οσα διαβασα εδω για το xiaomi mi3 να το παρω,θελω να κανω την εξης ερωτηση το παρηγγειλα μαζι με ενα ακομα κινητο απο το pandawill την δευτερα,μου στειλαν αριθμο παραγγελειας αλλα οχι tracking number.να ανησηχω να προβω σε καποια κινηση;εχει καποιος παραγγειλει απο pandawill;

Αν δεν φύγει το δέμα από κει, αν δεν το στείλουν πρώτα δηλαδή δεν μπορεί να έχει tracking number
1+7 Pro

Αν δεν φύγει το δέμα από κει, αν δεν το στείλουν πρώτα δηλαδή δεν μπορεί να έχει tracking number

Ειναι ενταξει το pandawill σαν σελιδα;εχεις ψωνισει απο κει ξανα;εγω μια φορα ακομα παλιοτερα,το στειλαν σε τρεις βδομαδες,αλλα ηταν λιγα τα χρηματα που εδωσα και ετσι δεν εσωσα και ιδιετερη σημασια στο θεμα.

Κανείς δε ξέρει???

Φιλε μου εχω το zopo zp998 (ακομα) και φοραω καστομια του miui πηγενεις στην εφαρμογη ασφαλεια και απο κει λιστα φραγων απο κει επιλεγεις τις ρυθμισεις πανω δεξια εκει μεσα ειναι η προοθιση στην δικια μου ρομ.Μη σε παρω και στον λαιμο μου παντως..:)

Ποιο καλό παιδί θα μου πει τη διαδικασία προώθησης κλήσεων σε άλλο κινητό?

Ευχαριστώ που θα μου απαντήσει κάποιος :p

Κανείς δε ξέρει???

Πλοιαρχε, είσαι ανυπόμονος - προφανως, δεν υπάρχει κάποιος...!

Σε κανονικό Android (στο δικό μου Honor 3C) μπαίνεις στις Κλησεις και εκεί πατάς Ξ, επιλέγεις Call Settings και έχει Voice Call forwarding settings

Μπορείς να γκουγκλάρεις call forward on MIUI

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δεν είναι πρόβλημα

Απλά το miui τρέχει ένα επιπλέον framework πέρα από την έκδοση Android.

Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπουκώνει πότε έχει καλή διαχείριση μνήμης

Τι εννοεις οταν λες δεν εχει προβλημα,

δηλαδη αν εχω για παραδειγμα το zte nubia με 2gb ram και εχω ελευθερα τα 1,5gb και με το mi3 εχω τα 400mb με ποιο μπορω να κανω περισσοτερα πραγματα?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Περισσότερα ή πιο γρήγορα; εννοώ ότι το κινητό πάει σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά.
1+7 Pro

Περισσότερα ή πιο γρήγορα; εννοώ ότι το κινητό πάει σφαίρα και δεν κολλάει πουθενά.

Τελος παντων, υπαρχει τροπος να ανεβασουμε τα ελευθερα mb?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Τελος παντων, υπαρχει τροπος να ανεβασουμε τα ελευθερα mb?

Με καποιο προγραμμα που να κανει disable καποιοες εφαρμογες-διεργασιες που ξεκινανε χωρις να τις χρειαζεσαι το δοκιμασε κανενας?

Π.Χ autostarts,start up manager κλπ

Αυτο εκανα παντα και ελευθερωνα μνημη σε οποια τηλεφωνα ειχαν βαρεια rom ή μικρη μνημη απο παλια και σε τηλεφωνα που ειχαμε 150 και λιγοτερα mb απο ελευθερη ram!:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλημέρα παιδιά.

Χθες παρέλαβα και εγώ, από vickmall έγινε η παραγγελία όπου είχε σημειωθεί σαν shipped 30/6 (sg post).

Όλα super μέχρι τώρα, όντως η ποιότητα για αυτό που πλήρωσα είναι σε πολύ παραπάνω επίπεδο.

Ήθελα να ρωτήσω, κατέβασα το zip της Ελληνικής developer και έκανα το update μέσω του updater της Miui, δεν έκανα flashάρισμα από την αρχή. Σωστά δεν έκανα?

Το μόνο παράπονο μου είναι ότι είναι λίιιιγο μεγάλο :p

Επίσης, για sms app? Έχετε κάποιο να προτείνετε ή το stock της miui είναι οκ?

Για την ram όπου έχω συνήθως καμιά 400άρα ελεύθερη μετά από καθαρισμό, ξέρουμε κάτι?

Καλημερα! Το πηρες απο vickmall και είχε updater? Και εγω απο εκει το πηρα αλλα δν εχει και δεν μπορω να φλασαρω ρομ! Δοκιμασα τα πάντα! Αν μπορεις να με βοηθησεις.... Ευχαριστώ

Φίλε μου η Multilanguage Rom του vickmall δεν έχει updater. Θα χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση χειροκίνητα. Μπες στην Ελληνική κοινότητα της MIUI και κατέβασε την τελευταία Rom και κάνε αναβάθμιση μέσω recovery. Edited by kanelk

Φίλε μου η Multilanguage Rom του vickmall δεν έχει updater. Θα χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση χειροκίνητα. Μπες στην Ελληνική κοινότητα της MIUI και κατέβασε την τελευταία Rom και κάνε αναβάθμιση μέσω recovery.

Δηλαδη;

Υπαρχει κανας οδηγος;

κουκουρουκου

Δηλαδη;

Υπαρχει κανας οδηγος;

Φίλε μου εδώ είναι ο οδηγός για το flasharisma μέσα από recovery.

Εγώ που δεν είχα updater αυτό ακολούθησα. Πρόσεχε νακατεβάσεις την κατάλληλη έκδοση fast boot rom. Μόλις την βάλει από τον updater βάζεις την τελευταία ελληνική και είσαι jet.

Δες και εδώ

Πάντα μιλάμε για τον τρίτο τρόπο με flash από recovery χρησιμοποιώντας fast boot rom.

Φίλε μου η Multilanguage Rom του vickmall δεν έχει updater. Θα χρειαστεί να κάνεις αναβάθμιση χειροκίνητα. Μπες στην Ελληνική κοινότητα της MIUI και κατέβασε την τελευταία Rom και κάνε αναβάθμιση μέσω recovery.

Παιδια δοκιμασα τα παντα! Μπηκα και ειδα τις μεθοδους! Δεν τα καταφερνω! Εχω απογοητευτεί! Διαβασα απειρες σελιδες! Αν εχει καποιος καποιο βιντεο που να το δειχνει(χωρις updater) θα με εσωζε! Ακολουθησα βημα προς βημα τις οδηγιες! Ευχαριστω πολυ!

Παιδια δοκιμασα τα παντα! Μπηκα και ειδα τις μεθοδους! Δεν τα καταφερνω! Εχω απογοητευτεί! Διαβασα απειρες σελιδες! Αν εχει καποιος καποιο βιντεο που να το δειχνει(χωρις updater) θα με εσωζε! Ακολουθησα βημα προς βημα τις οδηγιες! Ευχαριστω πολυ!

Στο YouTube έχει, δοκίμασες?

Το αρχείο που κατέβασες το μετονομασες σε update.zip?

1+7 Pro

Το αρχείο που κατέβασες το μετονομασες σε update.zip?

Εννοειται πως το μετονομασα! Ειδα και βιντεο! Εκανα τα βηματα ενα προς ενα! Δοκιμασα και αλλες ρομ! Τι αλλο να κανω! Μηπως να κανω downgrade στην original rom για να εγκατασταθεί ο updater και μετα να φλασαρω μεσω του updater την νεα ρομ! Πιο δυσκολο μ φαινεται αυτο!

Περιέγραψε σε παρακαλώ σε ποιο σημείο της όλης διαδικασίας κολλάει το flash.

Δεν μπορείς να τρέξεις το πρόγραμμα του flash;

Δεν συνδέεται με το pc;

Φλασσάρεις και κολλάει μετά;

Θεωρώ πως κάποια λεπτομέρεια σου ξεφεύγει, θα την αντιμετωπίσουμε.

Δώσε λεπτομέρειες.

Περιέγραψε σε παρακαλώ σε ποιο σημείο της όλης διαδικασίας κολλάει το flash.

Δεν μπορείς να τρέξεις το πρόγραμμα του flash;

Δεν συνδέεται με το pc;

Φλασσάρεις και κολλάει μετά;

Θεωρώ πως κάποια λεπτομέρεια σου ξεφεύγει, θα την αντιμετωπίσουμε.

Δώσε λεπτομέρειες.

To κινητο ειναι mi3w!

Με το mi-recovery περναω το update.zip και μολις παω να κανω το apply update from sd card ανεβαινει αμεσως στο 98%και μου βγαζει σφαλμα και λεει να μετονομασω το αρχειο σε update.zip το οποιο το εχω κανει.

Με τη μεθοδο fastboot αφου κανω ολα και παταω στο τελος μου βγαζει καποιο σφαλμα οτι το αρχειο δεν εντοπιστηκε!

Την διαδικασια την εκανα παραλληλα με βιντεο του youtube.

Παιζει ρολο η εκδοση του miflash μηπως?κατεβασα αυτη που ελεγαν οι οδηγιες παντως! Σας ευχαριστω για την αμεση ανταπόκριση! Να σται καλα!

Ξέρεις τι νομίζω, ότι κάτι παίζει με το αρχείο. Έχεις ενεργοποιημενη την επιλογή να φαίνεται η κατάληξη αρχείων; στους φακέλους στα Windows?

Γιατί εσύ μπορεί να νομίζεις ότι το έχεις μετονομάσει, αλλά τελικά; μπορεί να είναι update.zip.zip

1+7 Pro

To κινητο ειναι mi3w!

Με το mi-recovery περναω το update.zip και μολις παω να κανω το apply update from sd card ανεβαινει αμεσως στο 98%και μου βγαζει σφαλμα και λεει να μετονομασω το αρχειο σε update.zip το οποιο το εχω κανει.

Με τη μεθοδο fastboot αφου κανω ολα και παταω στο τελος μου βγαζει καποιο σφαλμα οτι το αρχειο δεν εντοπιστηκε!

Παιζει ρολο η εκδοση του miflash μηπως?κατεβασα αυτη που ελεγαν οι οδηγιες παντως! Σας ευχαριστω για την αμεση ανταπόκριση! Να σται καλα!

Στο προγραμματάκι του mi flash λες προφανώς.

Ερώτημα: Προφανώς κάνεις extract το αρχείο της fast boot όταν το κατεβάζεις;

Και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια αλλά τώρα από την δουλειά δεν μπορώ να βοηθήσω.

Θυμάμαι πως σίγουρα επέλεξα αντί για flash_all_except_data_storage.bat το flash_all.bat

Κάπου το είχα δει στο φόρουμ της miui

Για δοκίμασε έτσι.

To κινητο ειναι mi3w!

αλλο το Update.zip και αλλο το update.zip, προσεξε αυτην την λεπτομερεια

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7