MIB Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 sorry alla ksexasa, kala re paidia eki pou parelambane i istoria mas , 8imaste ton megaleksandro?? me tis sarises? oi aspides eixan to asteri tis berginas alla la8os! tou elipan aktines!!!!! kai 8eloume na tin leme kai stous skopianous!!! ti pramata einai afta re! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ολα ηταν υπεροχα! Η τελετη ηταν φαντασμαγορικη, με ολη την ιστορια της Ελλαδας να περναει σαν ταινια μπροστα απο τα ματια μας, εκπληκτικα εφε (ξερετε ποσο εχει το laser show και ο προγραμματισμος του?). Πραγματικα ηταν κατι πρωτογνωρο για την ελληνικη πραγματικοτητα που ολοι μας ξερουμε! Ο Τiesto ηταν φανταστικος, και φυσικα μονο Ελληνες μπορουσαν να σκεφτουν κατι τετοιο! Ακομα μια φορα μπραβο μας και καλη συνεχεια στους Ολυμπιακους μας Αγωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Τα πυροτεχνήματα πάλι μου φάνηκαν ψιλομάπα. Εκτός από το αρχικό, εκεί που έκαναν το γύρο του σταδίου, δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο (όπως αυτά της γέφυρας Ριου-Αντιρρίου που ήταν πράγματι εκπληκτικά). Δεν ξέρω, μπορεί να τα αδίκησε και η τηλεόραση βέβαια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 oi aspides eixan to asteri tis berginas alla la8os! tou elipan aktines!!Αυτό με τις 8 ακτίδες είναι το σύμβολο της μακεδονικής δυναστείας(ή της μακεδονικής πολιτείας κατ'άλλους). Το άστρο με τις 12/16 είναι σύμβολο που βρέθηκε σε μακεδονικό τάφο, πιθανόν του Φιλίππου του Β'. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ολα ηταν φανταστικα...Καλη αρχη στους αγωνες και μακαρι να παρουμε πολλα μεταλλια!!!! :D Υ.Γ. Βεβαια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ποσοι ξενοι καταλαβαιναν τι μεγαλεια εβλεπαν.... :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Κρίμα που δεν ήμουν παρόν. Απο την τηλεόραση η όλη μουσική επένδυση (πανδαισία) ήταν κ α τ α π λ η κ τ ι κ η αλλά δεν μου φάνηκε οτι είχε κάτι το τόσο εξαιρετικό με τον dj. Δηλαδή έχασε τόσο πολύ στην tv ? Και τα πυροτεχνήματα ήταν ωραία αλλά αυτή τη σύγκριση με την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου την άκουσα απο πολλούς! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 gia pirotexnimata TOP se olipiakous apla ypomoni.... stous epomenous ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Επισης ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ (το λεω επειδη δεν αναφερθηκε) το τρεξιμο του αθλητη με την σημαια,και τις κοπελες (οι οποιες παρεπιμπτοντως ,φωναρες,τρελο κεφι,ευχαριστιουμουν να τις ακουω -παρολο που ακουγονταν απο πανω οι αλλοι ,τεσπα) που ανακοινωναν τις πολεις που εγιναν ολυμπιακοι,και την στιγμη που ο δρομεας "πεφτει" κατω : World War 1 Τελειο. . . και η μουσικη εδενε απολυτα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Ήταν τέλεια και από θέαμα και από τα πάντα. Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Αύγ. 2004 , 02:07) ΑΛΛΑ :mad: :mad: :mad: :mad: Σπάστηκα πάρα πολύ με την ψωνάρα τον Χατζηγεωργίου. Χάλασε το καλύτερο σημείο της τελετής ο άσχετος! Απαράδεκτος! Αισχρός! :mad: :mad: :mad: ti εννοείς; τι άλλαξε; :( Για δώσε infos. Λοιπόν, αφού μπήκε στο στάδιο η ελληνική ομάδα. Έδειξε ένα μικρό βιντεάκι σχετικά με τον Κουπερτέν και τον Βικέλα και πώς διοργάνωσαν την πρώτη σύγρονη Ολυμπιάδα το 1896. Πρώτο σπάσιμο (μικρό): όσο έπαιζε το βιντεάκι μέσα στο στάδιο οι κοπέλες αφηγούνταν σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά την ιστορία της πρώτης Ολυμπιάδας πάρα πολύ όμρφα, καθώς πεταγόταν κάθε γλώσσα ξεκάρφωτα. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο (ειδικά για όποιον μιλάει και τις 3 γλώσσες) και εξαιτίας του άσχετου που άρχισε να μιλάει δεν το άκουσα. Δεύτερο σπάσιμο (τεράστιο): Αμέσως μετά από αυτό μπήκε στο στάδιο ένας δρομέας που άρχισε να κόβει κορδέλες (μια για κάθε Ολυμπιάδα) και οι κοπέλες έλεγαν έτος και πόλη. Ξαφνικά έπεσε πάρα πολύ ρεαλιστικά. Στην πρόβα όπου πήγα στο σημείο αυτό έγινε απόλυτη σιγή. Σαν όλος ο κόσμος να κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβη (όχι φυσικά ότι έφαγε σούπα χωρίς να το θέλει). Και ακούγεται θλιμμένη η φωνή: "Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος". Απόλυτη συγκίνηση με κατέλαβε εκεί. :cry: Ήταν κάτι μεγαλειώδως τραγικό η ήττα των αγώνων από τον πόλεμο. Και φυσικά όλο το βράδυ σήμερα αυτή τη σκηνή περίμενα να δω. Μπαίνει λοιπόν ο δρομέας, κόβει κανονικά τις λωρίδες μία μία (εν τω μεταξύ ο Χατζηγεωργίου το είχε βουλώσει και είχα χαρεί ότι δε θα πεταχτεί), πέφτει κάτω πάλι απόλυτα ρεαλιστικά σαν κάποιος να του έβαλε τρικλοποδιά, απόλυτη σιγή στο στάδιο, πάει να μιλήσει η κοπέλα με τη θλιμμένη φωνή να πει "Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος" και... τσουπ! πετάγεται η πορδή (ο Χατζηγεωργίου) και άρχισε να περιγράφει τι είχαμε δει μέχρι τότε!!! :mad: Ο ηλίθιος! Ε σου λέει: "γιατί σταμάτησε να μιλάει αυτή; Μάλλον για να μιλήσω εγώ! Ας μιλήσω λοιπόν!"... Έλεος!!! Μαζεύτε τα ψώνια από την ΕΡΤ!!! Ας πάνε στο STAR και το ALTER. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους οτι η τελέτη (τουλάχιστον μέχρι την παρέλαση, δεν την είδα όλη) ήταν πολύ καλύτερη απ'οτι περιμέναμε. Μου άρεσε ιδιαίτερα κι εμένα το κυκλαδίτικο αγαλματίδιο που έσπασε (στην αρχή οι περισσότεροι στην παρέα νόμιζαν ότι δεν ήταν πραγματικό αντικείμενο, αλλά κάποιου είδους ολόγραμμα! Μετά παρατηρήσαμε τα σχοινιά που συκρατούσαν τα κομμάτια!) και το εφέ με το DNA αν και μου φάνηκε λιγάάάκι άσχετο.. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Το σημείο που περπατούσαν κάτι τύποι με φωτεινές δάδες στον αερά μόνο σε μένα άρεσε; :p Με εντυπωσίασε. http://www.contra.gr/images/athensteleti_44.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Pas mal, pas mal.... Μου άρεσε ιδιαίτερα το σκηνικό των "ερωτοαπαντήσεων" των δύο τυμπανιστών (ένας στην οθόνη και ένας στο γήπεδο). Πραγματικά πολύ έξυπνο και όμορφο. Δεν μ'άρεσε ο Μελισσανίδης.... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Οι αγώνες επέστρεψαν στη χώρα που τους γέννησε με μεγαλειώδη τρόπο. Καταπληκτική χρήση της τεχνολογίας για την αναβίωση του πολιτισμού μας... Η Ελλάδα δοξάστηκε για ακόμη μια φορά! Μοναδικά μελανά σημεία ο Κατσαρός (σύνταξη Νίκο μου) και τα σφυρίγματα του Διακογιάννη καθώς και η (μικρή ευτυχώς) σκιά Κεντέρη-Θάνου αλλά γιατί το κοινό ξέχασε το κύμα; Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αχ.. ακούστηκε το traffic kai to love comes again.. Ο Τiesto έκανε το θάυμα του! :P Συμφωνώ με τον Bayern, εκείνο που όλοι ενθουσιαστήκαν και περιμέναμε πώς και πώς να γίνει δεν το είδα.. περίμενα κάτι περισσότερο.. αν και η όλη οργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα ήταν υπέρ-φαντασμαγορική.. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο.. το να βλέπεις την ιστορία του ελληνισμού, να περνα σαν ταινία ήταν το κάτι άλλο! Θα το δείξει σε επανλάηψη; έχασα το τελευταίο μέρος :cry: Υ.Σ Κύπρος ολε :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Πραγματικά ο δρομέας που πέρναγε και έκοβε τις κορδέλες μια μια ήταν απίστευτος....και μόλις είχε πάρει φόρα τον βλέπω πάρτον κάτω...και μετά ακούω για τον 1ο Παγκόσμιο...ε αυτό ήτανε...ανατρίχιασα...και ο τρόπος που έπεσε και πιο πολύ ο τρόπος που σηκώθηκε με συγκίνησαν... Μου άρεσε επίσης πάρα πολύ το ερωτευμένο ζευγάρι που έτρεχε σαν τρελό στο νερό...τι πιο ωραίο απο τον έρωτα.. Καλά αυτή την τρελή την Μελισανίδου με το μαλλί μπούκλα τι τον βάλανε...έτρεχε μέσα στην τρελή χαρά και με πίσω φόρα κιόλας λες και πήρε πάλι κανά χρυσό.. Ο Κακλαμανάκης ο άμοιρος έτρεμε απο την συγκίνηση και το τρακ Τι ωραία πράγματα ρε παιδί μου.... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Επιτέλους βουλώσανε τα στώματα από τον ξένο τύπο και όλοι μιλούνε με τα πιο καλακευτικά λόγια αλλά τα @ρχ!δια δεν παραλείπουν ν'αναφερθούν στους δύο αθλητές μας. Πάντα ψάχνουν τροφή να υποτημίσουνε την Ελλάδα γιατι την ζηλέουν. Τελος πάντως φοβερή η οργάνωση πιστευω οτι άξιζε τα λεφτά να πάει κάποιος. Εγώ τρελάθηκα με δύο σκηνές, αυτή με το άγαλμα και αυτό με το DNA μιλάμε για τρομακτικά εφέ! Μπράβο στους Έλληνες που δείχνουμε οτι παρόλο την παρακμή μας από την αρχαιότητα, τίποτα μα τίποτα δεν έχει αλάξει στο αίμα μας. Είμαι περίφανος που είμαι Έλληνας. Αυτο έχω μόνο να πω. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Πάρα πολύ ωραία!!! Ειδικά ο φτερωτός έρωτας και αυτοί που "έτρεχαν" με τις δάδες στον αέρα. Πολύ ρεαλιστική κίνηση!! Μπράβο! Πέρα από την περιγραφή της τελετής, 2 πράγματα με "τσάντισαν": η... "ευγενούς άμιλλους" (λες και μίλαγε ο Αστεριξ!!) και ο Μελισσανίδης! Αν είναι δυνατόν, να βλέπεις τον Κάχι μες στη υπερηφάνια και την Πατουλίδου, και τσουπ ένας Μελισσανίδης να "τρέχει" έτσι!! Σημείωση: O Tiesto μου άρεσε από τη στιγμή που μπήκε η Ιταλία και μετά. (όχι ότι τον ακούγαμε και πολύ...) ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!! Μπράβο στον Παπαϊωάννου! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Πολύ ωραία η τελετή. Εγώ την είδα σε καφετέρια στην Γλυφάδα και έτσι είχαμε τέλειο ήχο :) Μου την έδωσαν πολύ: α) οι μ@λ@κίες που πέταγαν συνέχεια οι εκφωνητές β) η κυρία Μελισανίδη που έτρεχε σαν βλαμμένο γ) ο ηλίθιος ο μεταφραστής που στα μισά δεν έκανε μετάφραση και τα άλλα μισά τα έλεγε λάθος δ) εκείνο το ούφο που σε κάποια στιγμή ξέχασε τι έπρεπε να πει Επίσης η Bjork δεν μου άρεσε καθόλου. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Βραχνιασμένη την άκουσα... Δεν ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη επρεπε να ήταν κάτι που να σε κάνει να αισθανθείς, να σε ανατριχιάσει. Ίσως μια φωνή σαν της Celine Dion. Αλλά ας μην παραπονιέμαι άλλο! Αφού το ευχαριστήθηκα χθες! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (14 Αύγ. 2004 , 03:56) Το σημείο που περπατούσαν κάτι τύποι με φωτεινές δάδες στον αερά μόνο σε μένα άρεσε; :p Με εντυπωσίασε. http://www.contra.gr/images/athensteleti_44.jpg ΧΑΛΑΡΑ ήταν το καλύτερο της βραδιάς!!! (ΝΑΙ, ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ!!!) :up: :up: οι δάδες που κρατούσαν έφεγγαν στο σκοτάδι, στα δαχτυλίδια άναβαν ονόματα ολυμπιακών πόλεων, και πραγματικά οι τύποι είχαν πολύ φυσική κίνηση, λες και πραγματικά έτρεχαν στον αέρα. Να σημειωθεί ότι κρέμονταν ΠΟΛΥ ψηλά!!! για τη μουσική του Tiesto τι να πει κανείς... Δεν είμαι λάτρης του είδους και όμως δεν θα μπορούσα να φανταστώ τίποτα πιο ταιριαστό, με σωστές επιλογές για κάθε στιγμή της τελετής. Είναι ιδιοφυία ο άνθρωπος... Περιττό να πω ότι στις ηχειούκλες του ΟΑΚΑ ακουγόταν απίστευτα! στην τηλεόραση δεν είδατε ούτε Χατζηγιάννη, ούτε Κότσιρα??? highlights: - ο Πύρρος κρατούσε τη σημαία λες και ζύγιζε σαν καλαμάκι από σουβλάκι και την ανέμιζε άγρια! Το πλήθος λύσσαξε! - Ο δρομέας που έκοβε τις κορδέλες. Όταν έπεσε κάτω μου κόπηκε η μιλιά, δεν το περίμενα και ήταν φοβερή έμπνευση. - η φωτιά άναψε όπως έπρεπε: λιτά και μεγαλόπρεπα. - τα τύμπανα που χτυπούσαν στο ρυθμό της καρδιάς μετρώντας αντίστροφα για να ξεκινήσει η τελετή - τα λαμπάκια και κουδουνάκια που μας μοίρασαν. Όταν γινόταν σκοτάδι τα ανάβαμε και το ΟΑΚΑ έμοιαζε με αυγουστιάτικο ουρανό... και τέλος: -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: όταν μπήκαν να παρελάσουν ΙΡΑΚ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΣΕΡΒΙΑ το κουνήσαμε κανονικά το στάδιο :!: Μπροστά από κάθε κερκίδα που περνούσαν γινόταν ο χαμός. Καθώς το Ιράκ παρέλαυνε, πέρασε δίπλα από την Αμερική που πήγαινε να πάρει θέση στο κέντρο με τις υπόλοιπες ομάδες, και αυτό έγινε ακριβώς μπροστά μου. Οι αμερικανοί αθλητές κοίταγαν σαν χαζοί το πλήθος να φωνάζει, να κουνάει τα κουδουνάκια και να χειροκροτεί για το Ιράκ, και στο τέλος σταμάτησαν για λίγο, γύρισαν οι περισσότεροι και χειροκρότησαν τους Ιρακινούς :!: Αρχαίο πνεύμα αθάνατο!!! ανεβάζω φωτός σύντομα και ακούω απορίες σας :) Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Πάντως είναι κρίμα που δεν έδειξαν από την τηλεόραση το βίντεο με το συρτάκι που έδειξαν πρώτο πρώτο όταν μπήκαν ο Αλιάγας και η Προκοπίου... Σπύρο περιμένω με αγωνία φωτογραφίες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Απλα ΤΕΛΕΙΑ η τελετη!! :D Αψογη σε καθε της στιγμη!Πολλα μπραβο σε αυτους που δουλεψαν για να παρουσιαστει αυτο το μοναδικο θεαμα! Σκεφτητε ποσοι ανθρωποι δουλεψαν συνεργαστηκαν συγχρονιστηκαν μεταξυ τους για να τα καταφερουν ολα αυτα που εγιναν χτες!Απλα απιστευτο!! :!: Μ'αρεσε η στιγμη με το παιδακι στην αρχη,παρα πολυ συγκινητικη.Επισης ο δρομεας με τις κορδελες,η κινηση των παιδιων που αιωρουνταν στον αερα,ηταν τοσο φυσικα τα βηματα που εκαναν που νομιζες οτι πατουσαν καπου!!Ο φωτισμος ηταν τελειος πραγματικα.Και κατι αλλο,αν δεν υπηρχε η στεγη τιποτα δεν θα μπορουσε να γινει απο τα χτεσινα,τα πιο πολλα ξεκινουσαν και τελειωναν στη στεγη. Δεν μ'αρεσε ο Μελισσανιδης..το ξεφτυλισε τελειως.Η Αγγελοπουλου νομιζω μιλησε αρκετα.Η κοπελιτσα ενταξει αδικαιολογητη αλλα σε τετοια στιγμη τι να πεις αλλοι θα επεφταν κατω απο το τρακ. Aς μου πει καποιος γιατι δεν μπορουσε η Ερτ να δειξει στιγμιοτυπα απο το γηπεδο πριν τις 20:45 που ηταν η εναρξη;Δεν ειδαμε αρκετα πραγματα :confused: Τωρα προεχει να βρουμε ολη την τελετη αλλα χωρις να μιλανε οι δημοσιοι υπαλληλοι της ΕΡΤ που χαλασανε ολη την ατμοσφαιρα... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Μπορούσαμε και καλύτερα Στις πρόβες που την είδα και εγώ, είχα δακρύσει απο συγκίνηση, ακόμα και που δεν είχαμε όλα αυτά τα πυροτεχνήματα και τα εφέ. Τελικά έχοντας την δει απο κοντά και απο τηλεόραση έχω να πώ 1)Την απόλαυσαν όσοι ήταν παρόντες. 'Εχασε πολύ στη τηλεόραση 2)Η μουσική και ο ήχος χανόταν. Απαράδεκτη ΕΡΤ 3)'Αλλη μια φορά που τα Media πρέπει να ακολουθήσουν την τακτκική "Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς" 'Ολος αυτός ο ενθουσιασμός για το καλύτερο θέαμα και θα παραμιλάνε όλοι για χρόνια κτλ ήταν μάλλον υπερβολικός.Εννοείται ότι ήταν μια καταπληκτική τελετή αλλά όχι το ΑΠΟΛΥΤΟ. Ηταν αυτό που ήθελαν να δούν οι ξένοι (μιας και γουστάρουν με κάτι τέτοια) αλλά δεν ήταν αυτό που θα μας έκανε να παραμιλήσουμε... Εν ολίγεις... Εξαίρετη αλλά για όσους ήταν στο ΟΑΚΑ ήταν ακόμη καλύτερη. Μπορούσαμε και λίγο καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μου άρεσε... Υγ1) Ο χατζηγιάννης και ο Κότσιρας και η μικρή με το σαντούρι είναι μέρος του "workShop" των θεατών, μαζί με τον Αλιάγα, Τη Προκοπίου και την Νταρίλη. 'Ηταν για όσους ήταν μέσα στο γήπεδο Υγ2)Και μένα με χάλασε που δεν έγινε το Wave.'Εγραφε καταπληκτικά στις κάμερες Υγ3)Bjork sucks Κρίμα τα λεφτά (και ήταν ουκ ολίγα...) που της δώσανε... 'Ασχετη και μάλλον περιττή. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Μια λέξη: 'Απιστευτη' !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts