costasf Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ο αρθρογράφος τα είπε όλα. Έχω bb λόγω της δουλειάς μου. Στα μαιλ δε παίζεται ακόμα. Αλλά ως εκεί... Πεθαίνει και το bb10 άργησε πολύ. Συμφωνώ απόλυτα. Στο μέιλ δεν παίζεται είναι μπροστά με διαφορά. Θα προσέθετα και τον ΒΒΜ. Σε όλα τα άλλα όμως ... άστα να πάνε. Μιλώ για το ΒΒ7. Ως προς τις συσκευές θεωρώ ότι το Ζ10 και το Q10 είναι ποιοτικά οπισθοδρόμηση σε σχεση με το πολύ καλό ΒΒ9900 και τις τιμές που έχουν, άσχετα αν το λειτουργικό είναι πραγματικά πολύ καλό. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ploumouris Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Αλαζονεία λέω εγώ αντίθετα με τους παραπάνω φίλους. Κατά την παρουσίαση του ΒΒ10 αν θυμάμαι καλά δήλωναν ότι δεν ασχολούνται με tablets γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης και σε 5 χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί. Ως φαίνεται όμως σε 5 χρόνια πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί η ΒΒ αν συνεχιστεί η ακολουθία των πραγμάτων. Τώρα πόσοι είναι αυτοί οι επαγγελματίες που μπορούν να στηρίξουν ένα λειτουργικό? Σίγουρα λιγότεροι του 1%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Από την στιγμή που η Αμερικάνικη αγορά (που ήταν η συντριπτική πελατεία της ΒΒ) μεταφέρθηκε σε Andoid/iOS, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Όλα τ'άλλα είναι για τους ρομαντικούς. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Οι ίδιοι περίπου λόγοι ισχύουν και για την άλλη πάλαι ποτέ μεγάλη αμερικανική εταιρεία, την Palm... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ωραίο άρθρο... http://www.theverge.com/2012/2/21/2789676/rim-blackberry-mike-lazaridis-jim-balsillie-lost-empire#section-link-title7 Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Κατά την παρουσίαση του ΒΒ10 αν θυμάμαι καλά δήλωναν ότι δεν ασχολούνται με tablets γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης και σε 5 χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί. Τον φετινό Απρίλιο το είχαν πει αυτό! Ακόμα κι έτσι να είναι, αντί αυτά τα 5 χρόνια να φτιάξουν κάτι και να βάλουν λεφτά στην τσέπη, προτιμούν να μην κάνουν τίποτα και να τα υποτιμούν, την ίδια στιγμή που άλλοι κάνουν περιούσια από αυτά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Πολυ καλο το αρθρο.Πλεον δε βρισκεις ανθρωπο με bb.Και επειδη δουλευω στο χωρο της κινητης εχω ενα μεγαλο δειγμα κοσμου.Καλο ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στο προΐον σου αλλα ακομα καλυτερο ειναι να "πιανεις" το σφυγμο της αγορας και να μπορεις να ακολουθεις τις αλλαγες.Η RIM την πατησε οπως ακριβως η nokia...και τωρα με το android και το ios να εχουν φτασει σε τεραστια ποσοστα αγορας ειναι πολυ δυσκολο να αντιστρεψει την κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Πολυ ωραιο αρθρο Χρηστο! Οσον αφορα την ΒΒ, καλα τα ειπες, απλα επαναπαυτηκε στης δαφνες της! Το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσε να κανει μια εταιρια δηλαδη... Εμενα μονο ενα ΒΒ θα μ ενδιαφερε, το P'9981 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Mπραβο για το ωραιο αρθρο.Ηρθε πανω στην ωρα που επεσε στα χερια μου ενα ΒΒ Ζ10. Φτωχο,πλασικο,με αθλια μπαταρια,ελαχιστες βασικες εφαρμογες....κλπ.Σιγουρα το να μενει στο παιχνιδι του ανταγωνσισμου ειναι σωστο απο την αλλη ομως 'η θα πρεπει να πουλανε το Ζ10 150 ευρω ή το iphone/Galaxy 3000 ευρω.Γιατι μιλαμε για τετοια διαφορα κατηγοριας. Υ.Γ Ουτε μετρηση ποσοστου επι % δεν εχει ρε παιδια.Ελεος. Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Συμφωνώ απόλυτα. Στο μέιλ δεν παίζεται είναι μπροστά με διαφορά. Θα προσέθετα και τον ΒΒΜ. Σε όλα τα άλλα όμως ... άστα να πάνε. Μιλώ για το ΒΒ7. Ως προς τις συσκευές θεωρώ ότι το Ζ10 και το Q10 είναι ποιοτικά οπισθοδρόμηση σε σχεση με το πολύ καλό ΒΒ9900 και τις τιμές που έχουν, άσχετα αν το λειτουργικό είναι πραγματικά πολύ καλό. Μια χαρά ποιότητα έχει το Ζ10 και το Q10...!!! Δηλαδή δεν σε χαλάει το πλαστικό καπάκι του 9900 σε σχέση με το δερμάτινο του 9000..? Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
discnick Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Συγχαρητήρια και από μένα για το αναλυτικό άρθρο. Ιδίως για το κομάτι της αναδρομής δεν μπορώ να πω τίποτα από το μπράβο. Απλά δύο παρατηρήσεις έχω : - Επειδή ακούγονται πολλά περί χρεοκοπίας και αναφέρεται και στο άρθρο . Η BlackBerry έχει 3 δισεκατομμύρια δολλάρια σε καταθέσεις και έχει μηδενικό χρεός . Με βάση αυτά τα στοιχεία είναι αστείο το να συζητιέται η περίπτωση της χρεωκοπίας της εταιρείας. - Το BlackBerry 10 είναι ένα λειτουργικό που βασίζεται πάνω στο QNX που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια συσκευές σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Τα πρώτα κινητά με αυτό το λειτουργικό παρουσιάστηκαν πριν 7 μήνες, οπότε δεν μπορείς να βάζεις ταφόπλακα σε κάτι τόσο νέο. Τουλάχιστόν δώστου ένα χρόνο το ελάχιστο και μετά κάνε την κηδεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Mπραβο για το ωραιο αρθρο.Ηρθε πανω στην ωρα που επεσε στα χερια μου ενα ΒΒ Ζ10. Φτωχο,πλασικο,με αθλια μπαταρια,ελαχιστες βασικες εφαρμογες....κλπ.Σιγουρα το να μενει στο παιχνιδι του ανταγωνσισμου ειναι σωστο απο την αλλη ομως 'η θα πρεπει να πουλανε το Ζ10 150 ευρω ή το iphone/Galaxy 3000 ευρω.Γιατι μιλαμε για τετοια διαφορα κατηγοριας. Υ.Γ Ουτε μετρηση ποσοστου επι % δεν εχει ρε παιδια.Ελεος. Στην ίδια κατηγορία είναι όλα τα τηλέφωνα που αναφέρεις...!!! Αλλού κερδίζει κάποιο, αλλού χάνει... Φτωχό σε τι πράγμα είναι το Ζ10..? Από θέμα λειτουργικού για πες μου την απόψή σου..? Ποιες (πολλές) βασικές εφαρμογές του λείπουν..? Αν αναφέρεσαι σε προγράμματα, θα έπρεπει να γνωρίζεις ότι δεν φταίει η ΒΒ που οι εταιρίες δεν τα αναπτύσουν...! Οπότε μην κατηγορείς τη ΒΒ, ούτε το Ζ10, γιατί μάλλον δεν το έχεις δουλέψει καθόλου. Ότι ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι που γράφουν reviews, ασχολούνται δύο ώρες και επειδή διαφέρει από iOS ή Android (που τόσα χρόνια είναι απαραλάχτα) που έχουν συνηθίσει, το θάβουν... Αν είχες δουλέψει το Ζ10 τον ίδιο χρόνο με τα υπόλοιπα που αναφέρεις, θα ερχόσουν στα λόγια μου. Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Πολύ όμορφο άρθρο..! Μπράβο στον συντάκτη.. Είμαι κι εγώ ex-ΒΒ user εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα, αφού η πολυαγαπημένη RIM δεν ακολούθησε της εξελίξειςαφού, το παιχνίδι άλλαξε, τα data πλέον είναι δωρεάν και ταξιδεύουν γρήγορα. Καμία βέβαια εταιρεία δεν νομίζω να καταφέρει τη συμπίεση που προσέφεραν τα Blackberry, όπου με GPRS κατέβαζες τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Πολύ καλό το άρθρο! Αν κι εγώ δεν είχα ποτέ BB ομολογώ ότι το Ζ10 είναι πολύ ωραία συσκευή εμφανισιακά! Το μενού δεν κατάφερα να το δω ακόμα! Το qwerty στα κινητά ποτέ δεν με βόλεψε. Πάρ' όλα αυτα εύχομαι να μη κλησει η εταιρία! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Στην ίδια κατηγορία είναι όλα τα τηλέφωνα που αναφέρεις...!!! Αλλού κερδίζει κάποιο, αλλού χάνει... Φτωχό σε τι πράγμα είναι το Ζ10..? Από θέμα λειτουργικού για πες μου την απόψή σου..? Ποιες (πολλές) βασικές εφαρμογές του λείπουν..? Αν αναφέρεσαι σε προγράμματα, θα έπρεπει να γνωρίζεις ότι δεν φταίει η ΒΒ που οι εταιρίες δεν τα αναπτύσουν...! Οπότε μην κατηγορείς τη ΒΒ, ούτε το Ζ10, γιατί μάλλον δεν το έχεις δουλέψει καθόλου. Ότι ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι που γράφουν reviews, ασχολούνται δύο ώρες και επειδή διαφέρει από iOS ή Android (που τόσα χρόνια είναι απαραλάχτα) που έχουν συνηθίσει, το θάβουν... Αν είχες δουλέψει το Ζ10 τον ίδιο χρόνο με τα υπόλοιπα που αναφέρεις, θα ερχόσουν στα λόγια μου. Φτωχο ειναι το μενου του.Δηλαδη ΔΕΝ υπαρχει μενου.Εχει οσες επιλογες εχει ενα ΝΟΚΙΑ 3310.Αραγε που ειναι το app kill,στατιστικα για το τι τρεχει ,ποση ενεργεια καταναλωνει..... Aπο εφαρμογες που απορεις τι δεν εχει σε ρωταω αν εχει Viber.Ειναι μια εφαρμογη που την εχει ολος ο πλανητης στο κινητο του (εκτος την ΒΒ) Η μπαταρια ειναι η χειροτερη που εχω δει σε smartphone(iphone,3,4,5,HTC One X).Με συγχονισμο μονο τα μειλ(2 λογαριασμους) και εξτρα whats up messenger και δεν βγαζεις μερα. Α θελω και απαντηση για το γεγονος οτι δεν υπαρχει ενδειξη ποσοστου μπαταριας στην οθονη γαι ενα τηλεφωνο τοσο καλο και ακριβο. Φωτογραφικη μηχανη να σου πω? Μετριοτατη χωρις πολλες παραμετροποιησεις.Εδω δεν χρειαζεται να πω για το τι φωτογραφικες εφαρμογες υπαρχουν στα Apple+Google store. Θα ηθελα να θαψω κι αλλο αλλα πρεπει να εχει κατι το τηλεφωνο για να μπορεις να θαψεις.Αυτο ειναι ενα κενο τηλεφωνο με μετρια ποιοτητα οθονης που πωλειται το ιδιο ακριβα με τηλεφωνα που σφυριζουν Υ.Γ. αυτο δεν ειναι review ειναι η εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Public Αριστοτέλους... Μπορείς και να το δοκιμάσεις ;) Το έχουν και στον Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ! Το είδα σήμερα σε λευκό! Το είχαν ανοιχτό και το δοκίμασα! Μεγαλο σφάλμα, δεν έχει μενού επιστροφής στην προηγούμενη οθόνη ή στην αρχική! Τυχαία το γύρισα χωρίς να ξέρω πως το έκανα! Με Magic colp!!! :) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Το έχουν και στον Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ! Το είδα σήμερα σε λευκό! Το είχαν ανοιχτό και το δοκίμασα! Μεγαλο σφάλμα, δεν έχει μενού επιστροφής στην προηγούμενη οθόνη ή στην αρχική! Τυχαία το γύρισα χωρίς να ξέρω πως το έκανα! Με Magic colp!!! :) :) :lol::lol:Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με αυτό το UI!! Όλα είναι πολύ απλά και πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό με back buttons! Όποιος έχει το Ζ10 καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει καμία μα καμία ανάγκη για back και home buttons... Το λειτουργικό είναι τέλειο αλλά πολύ νέο ακόμη. Θέλει τον χρόνο του όπως όλα τα υπόλοιπα. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό ορισμένοι; :O (εδώ δεν αναφέρομαι σε εσένα evris2013;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 @iou εγώ δεν το βρήκα το back button και δηλαδή πως γυρνάει πίσω δεν μπόρεσα να καταλάβω! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τα ΒΒ παραδοσιακά αποτελούσαν συσκευές παραγωγικότητας και όχι content consumption. Να όμως που η ακόρεστη δίψα του καταναλωτικού κοινού για νέα features και content, τα κατέστησε σύντομα non-relevant. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εβρις το ΒΒ είναι σαν το meego. Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο υπάρχει back button. Εμένα μου άρεσε το ui του ΒΒ10 αλλά δεν χρειάζεται μόνο αυτό για να πετύχει κάτι. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Φτωχο ειναι το μενου του.Δηλαδη ΔΕΝ υπαρχει μενου.Εχει οσες επιλογες εχει ενα ΝΟΚΙΑ 3310.Αραγε που ειναι το app kill,στατιστικα για το τι τρεχει ,ποση ενεργεια καταναλωνει..... Aπο εφαρμογες που απορεις τι δεν εχει σε ρωταω αν εχει Viber.Ειναι μια εφαρμογη που την εχει ολος ο πλανητης στο κινητο του (εκτος την ΒΒ) Η μπαταρια ειναι η χειροτερη που εχω δει σε smartphone(iphone,3,4,5,HTC One X).Με συγχονισμο μονο τα μειλ(2 λογαριασμους) και εξτρα whats up messenger και δεν βγαζεις μερα. Α θελω και απαντηση για το γεγονος οτι δεν υπαρχει ενδειξη ποσοστου μπαταριας στην οθονη γαι ενα τηλεφωνο τοσο καλο και ακριβο. Φωτογραφικη μηχανη να σου πω? Μετριοτατη χωρις πολλες παραμετροποιησεις.Εδω δεν χρειαζεται να πω για το τι φωτογραφικες εφαρμογες υπαρχουν στα Apple+Google store. Θα ηθελα να θαψω κι αλλο αλλα πρεπει να εχει κατι το τηλεφωνο για να μπορεις να θαψεις.Αυτο ειναι ενα κενο τηλεφωνο με μετρια ποιοτητα οθονης που πωλειται το ιδιο ακριβα με τηλεφωνα που σφυριζουν Υ.Γ. αυτο δεν ειναι review ειναι η εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Προσωπικά στο 9900 έχω Viber ....!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Προσωπικά στο 9900 έχω Viber ....!:p Προσωπικα στο Ζ10 δεν εχω Viber γιατι δεν υπαρχει Viber. Ειναι σαν να μου λες στο iphone 3G εχω και στο iphone 5 δεν εχω. Τραγικο.:ninja: Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εβρις το ΒΒ είναι σαν το meego. Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο υπάρχει back button. Εμένα μου άρεσε το ui του ΒΒ10 αλλά δεν χρειάζεται μόνο αυτό για να πετύχει κάτι. Το Ν9 πήγαινε στο προηγούμενο μενού αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα! Στο Ζ10 δεν μπόρεσα να το βρω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Προσωπικα στο Ζ10 δεν εχω Viber γιατι δεν υπαρχει Viber. Ειναι σαν να μου λες στο iphone 3G εχω και στο iphone 5 δεν εχω. Τραγικο.:ninja: http://appworld.blackberry.com/webstore/content/85455/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katakefalos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 http://appworld.blackberry.com/webstore/content/85455/ Στα χαρτια υπαρχει.Για βαλτο να σε δω.:X Παράθεση www.viewmasterphotos.com http://viewmasterphotos.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts