Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω τηλέφωνο 'λογικού' κόστους για μια φίλη.

Για πείτε καμιά γνώμη...

Leagoo M5 Plus στα $69.99, ή

Doogee X9 Pro σε presale στα $69.99...;

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πείτε καμιά γνώμη...

ή Uhans A101?

στα 64 ευρω

Για πείτε καμιά γνώμη...

και τα 2 ιδια χαρ/κα εχουν,εγω ειχα και leagoo και doogee.

θα σου προτεινα doogee γιατι εχει περισσοτερες ενημερωσεις λειτουργικου

και ειναι πιο αξιοπιστη και γνωστη μαρκα απο την leagoo.

και τα 2 ιδια χαρ/κα εχουν,εγω ειχα και leagoo και doogee.

θα σου προτεινα doogee γιατι εχει περισσοτερες ενημερωσεις λειτουργικου

και ειναι πιο αξιοπιστη και γνωστη μαρκα απο την leagoo.

Γνωστη ναι, αξιοπιστη, δεν το ελεγα. Αν και θα την προτιμουσα μεταξυ τις Leagoo

Για πείτε καμιά γνώμη...

Οντως ιδια χαρακτηριστικα. Για την εμφανιση!!!, την καμερα και gorilla glass θα προτιμουσα αφου προοριζεται για γυναικα το leagoo. Εγω παντως θα σου προτεινα με 20δολλαρια παραπανω το xiaomi redmi 4a στο geekbuying.

Επειδή το Gigaset ME θα είναι το πρώτο κινητό με θύρα Type-C, θέλω να ρωτήσω κάτι... Αν πάρω ένα οποιοδήποτε Powerbank και του βάλω ένα καλώδιο Type-C, το κινητό θα φορτίζει ή πρέπει να είναι συγκεκριμένο Powerbank, σαν ΑΥΤΟ; :O

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτάσεις!

Κι εγώ έχω μια κάποια -μικρή- προτίμηση προς Doogee έναντι της Leagoo - αν και καμία δε θεωρώ σπουδαία, για να 'μαι ειλικρινής.

Το Uhans A101 έχει 1GB RAM - και τα Android από 5 και πάνω τρώνε τη RAM σα... στραγάλια!

Βλέπω όμως ότι το A101s έχει 2GB - και η τιμή είναι ακόμα σε παρόμοια επίπεδα.

To Xiaomi είναι ασυζητητί καλύτερη πρόταση, το budget της ενδιαφερόμενης όμως πάει λίγο οριακά ως τα ~ $70 που συζητάμε (και τίποτα σε χαμηλότερη τιμή να έβρισκα να της πρότεινα, μάλλον -πιο- χαρούμενη θα 'τανε ;)).

Θα τα... ζυγίσω και θα δω.

Και πάλι ευχαριστίες για το feedback!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτάσεις!

Κι εγώ έχω μια κάποια -μικρή- προτίμηση προς Doogee έναντι της Leagoo - αν και καμία δε θεωρώ σπουδαία, για να 'μαι ειλικρινής.

Το Uhans A101 έχει 1GB RAM - και τα Android από 5 και πάνω τρώνε τη RAM σα... στραγάλια!

Βλέπω όμως ότι το A101s έχει 2GB - και η τιμή είναι ακόμα σε παρόμοια επίπεδα.

To Xiaomi είναι ασυζητητί καλύτερη πρόταση, το budget της ενδιαφερόμενης όμως πάει λίγο οριακά ως τα ~ $70 που συζητάμε (και τίποτα σε χαμηλότερη τιμή να έβρισκα να της πρότεινα, μάλλον -πιο- χαρούμενη θα 'τανε ;)).

Θα τα... ζυγίσω και θα δω.

Και πάλι ευχαριστίες για το feedback!

...υπόψιν, το Α101S δεν υποστηρίζει 4G (έχει τον πιο αργό 6580)...

Edited by emxa2k

...υπόψιν, το Α101S δεν υποστηρίζει 4G (έχει τον πιο αργό 6580)...

Έχει όμως καλύτερη κάμερα!

Έχω το A101 περίπου 1 μήνα και δουλεύει απροβληματιστα αν και το έχω φορτώσει αρκετά σε σύγκριση με προηγούμενα τηλέφωνα(Xiaomi redmi note 3 3gb ram, infocus m560 2gb ram) τα πάει αρκετά καλά για 1gb ram που έχει.

Αν δε σε νοιάζει το 4G το Α101s είναι μια καλή λύση.

Στάλθηκε από το A101 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως, το Α101s είχε θεωρηθεί έως και downgrade, θυμάμαι, από το 'απλό'.

Στην περίπτωσή μου, ευτυχώς, η ενδιαφερόμενη λίγο (ως καθόλου) ενδιαφέρεται για 4G, οπότε η απουσία του δε θα αποτελούσε πρόβλημα.

Οι κινήσεις πάντως αυτές (βγάζουμε μοντέλο που έχει κάτι παραπάνω και του... αφαιρούμε κάτι άλλο, σε μια προσπάθεια προφανώς να πιάσουν όλες τις 'γωνιές' της αγοράς) μου θυμίζουν κάτι από Samsung (ή και Nokia παλιότερα) με την πανσπερμία μοντέλων - έχουμε χάσει το μέτρημα - και τις δυσδιάκριτες πλέον διαφορές μεταξύ των μοντέλων.

Τα ίδια βέβαια και με κάτι Umi και Elephone, ενώ μέχρι και η Meizu φαίνεται να ακολουθεί τη... μόδα, με βροχή μοντέλων για κουίζ "βρείτε τις διαφορές"...

Καποιος που να έχει άποψη για τα Coolpad Porto S και Torino S βρε παιδιά;Ψάχνουμε ένα φθηνό και καλό σχετικά κινητό για χρήση φβ messeger viber για την ανηψιά μου.

παιδια επειδη ειμαι ασχετος απο τα κινεζικα, θα ηθελα να μου πείτε πιο ειναι το καλύτερο κινέζικο που μπορω να πάρω με μεχρι 250 ευρω? Με έμφαση πρωτα κυριως σε καμερα και σε οθονη!

Σας ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια επειδη ειμαι ασχετος απο τα κινεζικα, θα ηθελα να μου πείτε πιο ειναι το καλύτερο κινέζικο που μπορω να πάρω με μεχρι 250 ευρω? Με έμφαση πρωτα κυριως σε καμερα και σε οθονη!

Σας ευχαριστω

φιλε εχεις επιλογες σε αυτά τα χρηματα , εγω θα σου προτείνω το LeEco Le 2 Pro X20 4GB RAM 32GB ROM , πολύ καλη ποιοτητα κινητα βγαζει η εταιρια αυτή !!! εγω εχω το περσινο μοντελο που εβγαλε ένα χρονο τωρα πολύ ευχαριστημένος και αλλοι που εχουν αυτην την εταιρια ευχαριστημένοι είναι

και μια περιγραφή του συγκεκριμενου

The smartphone sports a 5.5-inch display with 1920*1080 pixels of resolution. The device runs EUI 5.6 base on Android M.It comes powered by 64-bit chipset*MediaTek helio X20 deca-core*processor clocked at 2.3GHz and coupled with 4GB RAM. On the storage front, it gets 32GB.The device is also loaded with 21MP rear snapper with LED flash support and 8MP front-facing camera. The connectivity options include 4G, 3G, GPS with GLONASS/A-GPS/BDS, Bluetooth 4.1 and Wi-Fi (a/b/g/n/ac). A 3,000mAh battery promising 2-3 hours of standby time.

Σας ευχαριστω

Σε αυτά τα λεφτά αγόρασε από Ελλάδα

Huawei p9 lite

Σας ευχαριστω

Βγηκε το Χιαομι Μι5 στα 250 ευρω περιπου

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-64gb#device-compare

Βγηκε το Χιαομι Μι5 στα 250 ευρω περιπου

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-64gb#device-compare

229 δολλαρια στο geekbuying.

216 δολλαρια στο ιδιο σε presale με οfficia global ota updates.

Παιδια είδα και αυτο σε προσφορά...

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_356972.html

Σε σχέση με τα παραπάνω που μου είπατε πως τα παει; μήπως ειναι καλύτερο;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά δεν ξερω αν είναι η σωστή ενότητα αυτη αλλά αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα. Πριν κανα 3 μηνο παρειγγειλα από το ebay ενα κινητό απο Αμερική και ενα μηχανακη για Android tv Κίνα. Δεν ειχαν ουτε traking number ούτε υπηρεσιες τελωνιου. Εχουν αποσταλει αλλα δεν εχω παραλάβει. Υπάρχει περίπτωση να είναι στο τελωνειο τόσο καιρό και να μην εχω ειδοποιηθει? Θα πρέπει να τα εκτελωνισω εγω ο ίδιος? Γνωριζει κάποιος? Ευχαριστώ

Παιδιά δεν ξερω αν είναι η σωστή ενότητα αυτη αλλά αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα. Πριν κανα 3 μηνο παρειγγειλα από το ebay ενα κινητό απο Αμερική και ενα μηχανακη για Android tv Κίνα. Δεν ειχαν ουτε traking number ούτε υπηρεσιες τελωνιου. Εχουν αποσταλει αλλα δεν εχω παραλάβει. Υπάρχει περίπτωση να είναι στο τελωνειο τόσο καιρό και να μην εχω ειδοποιηθει? Θα πρέπει να τα εκτελωνισω εγω ο ίδιος? Γνωριζει κάποιος? Ευχαριστώ

Με τι τρόπο πλήρωσες;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αν δεν στα εστειλαν με νουμερο αποστολης, τοτε ειναι μεγαλο νουμερο το καταστημα που αγορασες.

Δεν νοειτε να στελνεις πραγματα αξιας χωρις νουμερο αποστολης. Ειναι επειηκος απαραδεκτο.

Αν πληρωσες με Paypal ισως βρεις τις πληροφοριες εκει

Θα σε είχαν ειδοποιήσει.

Αλλιώς αν έκατσαν πολύ καιρό στο τελωνείο, μετά τα έστειλαν πίσω.

Πόσα έδωσες για το καθένα;

Με τι ταχυδρομική τα έστειλαν;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έπρεπε να ανοίξεις case στο eBay όταν πέρασε το estimated delivery date και θα έπαιρνες τα χρήματα σου πίσω. Δες Μήπως προλαβαίνεις τώρα, αν και λίγο χλωμό γιατί έχει περάσει καιρός. Μίλα με τους πωλητές, μόνο αυτό μπορείς να κάνεις.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έρθουν ποτέ, αν και τίποτα δεν αποκλείεται. Αν ηταν τελωνείο θα είχαν έρθει σπίτι σου.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το πιθανότερο δεν θα έρθουν ποτέ. Δεν άνοιξα case στο ebay γιατί πίστευα ότι καθυστερούν στο τελωνείο Όταν τελικά πήγα να ανοίξω είχε περάσει ο χρόνος. Επικοινώνησα με τους πωλητές καμία απάντηση. Ο ένας αποκλείστηκε από το ebay. Κοιτάξτε κατά καιρούς εμφανίζονται στο ebay κάποιοι απατεώνες πωλητές. Οι τιμές ήταν UMI super 20ε και ένα μηχανάκι ανδροιδ τβ μόνο 5ε. Απίστευτο. Έγραφαν free expected intl shippping. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι μετά από 2 μέρες αφού πλήρωσα με paypal ήρθε μήνυμα από το ebay ότι στάλθηκαν κανονικά. Αλλά αργότερα το ebay τα απέσυρε. Ο ένας πωλητής αποκλειστε ο άλλος υπάρχει ακόμα στο ebay. Τι λέτε τελικά να συμβαίνει?

Πέρα από την απάτη. Μπορώ να τηλεφωνήσω στο τελωνείο (αλλά ποιο?) και με το όνομα μου να πάρω πληροφορίες?

Ευχαριστώ

Δε χρειάζεται να αναζητήσεις τίποτα, δεν εχει σταλεί ούτε καρφίτσα. Στάθηκες ιδιαιτέρως αφελής..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.