Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο άνθρωπος είπε θέλει τρίκαλη κάμερα. Δεν λεω, καλο το oukitel, αλλά κάμερα καλή δεν έχει. Ειδικά σε σχέση με τα άλλα που ανέφερε ο φιλος. Αν κατάλαβα καλά, θέλει απλά καλή αυτονομία, να βγάζει την μέρα, αλλά πρωτίστως τον ενδιαφέρει η κάμερα. Νομίζω πως το ΜΧ5 θα έχει την καλύτερη κάμερα.

ευχαριστώ πολύ παιδιά.Αλλά μάλλον θα πάω σε leeco letv le2 pro,εφοσον το ροζακι ειδικα για κοριτσι δν παιζεται και εχει καλη καμερα και τα σχετικά.Το ΜΧ5 εχει τελειωσει στο vickmall και τα αλλα το εχουν πολυ πανω απο 250..

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ πολύ παιδιά.Αλλά μάλλον θα πάω σε leeco letv le2 pro,εφοσον το ροζακι ειδικα για κοριτσι δν παιζεται και εχει καλη καμερα και τα σχετικά.Το ΜΧ5 εχει τελειωσει στο vickmall και τα αλλα το εχουν πολυ πανω απο 250..

Τόσα μαγαζιά υπάρχουν.

Μην κολλάς με το Vick.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ζητα τους φλιπ case,εμενα μου εδωσαν,επισης τζαμι προστασιας,η καλυτερη επιλογη ειναι το vickmall

Homtom ht3 η ulefone u007. Κινητό για απλή χρήση που να κρατήσει στο χρόνο χωρίς να κολλάει στα 55ευρω περίπου? Μέχρι 5 ίντσες ξέρει κανείς κάτι καλο?

Homtom ht3 η ulefone u007. Κινητό για απλή χρήση που να κρατήσει στο χρόνο χωρίς να κολλάει στα 55ευρω περίπου? Μέχρι 5 ίντσες ξέρει κανείς κάτι καλο?

UMI London

https://www.angroid.gr/android/smartphones/umi-london-pio-omorfo-ke-kompso-anthektiko-tilefono-tis-agoras

Τόσα μαγαζιά υπάρχουν.

Μην κολλάς με το Vick.

Unleashed by my M1 NOTE

πολυ καλη ποιοτητα τα letv !!! και τιμη καλη

ζητα τους φλιπ case,εμενα μου εδωσαν,επισης τζαμι προστασιας,η καλυτερη επιλογη ειναι το vickmall

δεν ειναι η θέση του εδώ,αλλά γτ όχι vickmall?οι καλύτεροι με διαφορά είναι και ας ειναι λίγο ακριβοι.Πρόταση σε μαγαζί για letv leeco le2 pro υπαρχει μήπως?Αλλιως θα το χτυπήσω στα 227 απο vickmall με τα δωράκια-παζάρια στο τσατ λέω...

Δεν λέω όχι στην umi αλλά πολλά έχω ακούσει γι αυτήν την μάρκα και επειδή το κινητό δεν προορίζεται για μένα το ψιλό φοβάμαι...

Να μην το ψιλό...

Να το χοντρό...

Εχω μια απορια αν οσοι λετε τα υπερ η τα κατα για μια εταιρια εχετε τα συγκεκριμενα κινητα η λετε ετσι για να πειτε κατι η μαλλον ειστε Ελληναρες που μονο αυτο που εχετε εσεις ειναι παντα το καλυτερο

Θα μιλήσω για την UMi μόνο. Είμαστε κακοί Ελληνάρες. Έχουμε το κακό συνήθειο να διαβάζουμε τις εντυπώσεις των ιδιοκτητών UMI οι οποίοι επί έτη γράφουν τα χειρότερα. Όταν έχουν γραφεί εκατοντάδες σελίδες προβλημάτων των UMi δεν τα αγοράζουμε για να την πάθουμε, γινόμαστε κακοί και λέμε στους άλλους να μην την πάθουν κι εκείνοι. Κακώς, θα έπρεπε να τους λέμε ιδού τα θέματα των UMI, κάθισε και διάβασε. Μην την πατήσεις όπως τόσοι και τόσοι που πήραν και έλεγαν τα καλύτερα τις πρώτες εβδομάδες (όχι μήνες) και μετά έμπαιναν να ζητήσουν βοήθεια και να πούνε πόσο δίκιο είχαμε οι πιο παλιοί.

Η άποψή μου για αυτήν την μάρκα: Αφήνεις ένα UMi και έναν χυμό έξω από το ψυγείο και χαλάει πρώτο το UMi.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Θα μιλήσω για την UMi μόνο. Είμαστε κακοί Ελληνάρες. Έχουμε το κακό συνήθειο να διαβάζουμε τις εντυπώσεις των ιδιοκτητών UMI οι οποίοι επί έτη γράφουν τα χειρότερα. Όταν έχουν γραφεί εκατοντάδες σελίδες προβλημάτων των UMi δεν τα αγοράζουμε για να την πάθουμε, γινόμαστε κακοί και λέμε στους άλλους να μην την πάθουν κι εκείνοι. Κακώς, θα έπρεπε να τους λέμε ιδού τα θέματα των UMI, κάθισε και διάβασε. Μην την πατήσεις όπως τόσοι και τόσοι που πήραν και έλεγαν τα καλύτερα τις πρώτες εβδομάδες (όχι μήνες) και μετά έμπαιναν να ζητήσουν βοήθεια και να πούνε πόσο δίκιο είχαμε οι πιο παλιοί.

Η άποψή μου για αυτήν την μάρκα: Αφήνεις ένα UMi και έναν χυμό έξω από το ψυγείο και χαλάει πρώτο το UMi.

Aπολυτα συμφωνος μαζι σου

Αυτό είναι καλό και για 1ο.

Συστήνω την αγορά από το Vickmall. Θα σου το δώσουν με την ελληνική MIUI, έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις δίχως φλασαρίσματα. Και φυσικά, με πλήρη κάλυψη της εγγύησης από το μαγαζί, χωρίς εξυπνάδες του στυλ «η εγγύηση κοντεύει να τελειώσει», «δεν βλέπουμε πρόβλημα» κτλ.

Φορητότητα προς Frog

Ωραία ρε παιδια συμφωνώ μαζί σας για την umi και ας μην είχα ποτέ. Τι κινητό όμως είναι καλό στις 5" κοντά στα 55 ευρώ που να αντέχει στο χρόνο και να μην κολλάει μετά? Όχι τρελές απαιτήσεις όμως. Υπόψιν ο κάτοχος είχε πριν samsung galaxy s4

Ωραία ρε παιδια συμφωνώ μαζί σας για την umi και ας μην είχα ποτέ. Τι κινητό όμως είναι καλό στις 5" κοντά στα 55 ευρώ που να αντέχει στο χρόνο και να μην κολλάει μετά? Όχι τρελές απαιτήσεις όμως. Υπόψιν ο κάτοχος είχε πριν samsung galaxy s4

Δες στα 50€

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437543&page=2

Αλλά δεν είναι s4 .

Έχω φέρει αρκετά τηλέφωνα του ¨50ρικου¨ το ulefone u007 για μένα είναι το καλύτερο από όλα σε αυτή την τιμή.

Έχω φέρει αρκετά τηλέφωνα του ¨50ρικου¨ το ulefone u007 για μένα είναι το καλύτερο από όλα σε αυτή την τιμή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438452

Οντως και η SKODA κάποτε ηταν του κλώτσου και του μπάτσου, σήμερα όμως δεν είναι.

Καλό θα ήταν αν δεν έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία για συγκεκριμένα μοντέλα οποιασδήποτε εταιρίας να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Μπορεί πάντα να κάνουμε και λάθος.

Την βοήθειά σας παρακαλώ:

Κινητό δώρο για τη γυναίκα μου μέχρι περίπου 150€

Απαιτήσεις: Όχι παιχνίδια, μόνο κοινωνικά δίκτυα, αλλά την καλύτερη κάμερα σε αυτό το budget, αξιόπιστο και με καλή μπαταρία

Ευχαριστώ :)

Αυτό η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακόμα στα χέρια μου.

Έπρεπε να αναφέρω και τι έχει περάσει από τα χέρια μου για να είμαι ποιο σωστός.

Πάντως αν εστιάσουμε στην κάμερα θεωρώ πως του ulefone (Sony IMX149 ) είναι σαφώς καλύτερη από του Μ5, αλλά σε όλα τα άλλα νικά το 2GΒ Ram του Μ5.

Τελικά είχε το leagoo m5 προσφορά το gearbest στα 52 ευρώ και το χτύπησα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας

Οντως και η SKODA κάποτε ηταν του κλώτσου και του μπάτσου, σήμερα όμως δεν είναι.

Καλό θα ήταν αν δεν έχουμε προσωπική άποψη και εμπειρία για συγκεκριμένα μοντέλα οποιασδήποτε εταιρίας να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Μπορεί πάντα να κάνουμε και λάθος.

Για την Σκόντα γράφονται καλά λόγια πια από τους ιδιοκτήτες. Για τα UMI, ποτέ, ούτε παλιά, ούτε τώρα.

Από προσωπικές απόψεις μελών που έχουν καταγραφεί (και συνεχίζονται, δυστυχώς, να καταγράφονται) μέσα στις σελίδες του φόρουμ προκύπτουν οι απόψεις μας. Δεν ξυπνήσαμε και είπαμε μια ημέρα «ας θάψουμε τα UMi», όχι κάποια άλλη μάρκα, την UMi συγκεκριμένα.

Όσοι τα υπερασπίζεστε, για να σας δω να τα αγοράζετε.

Φυσικά, περιμένω τις θετικές προσωπικές εμπειρίες όσων μας κατηγορείτε και μας υποδεικνύεται.

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Για την Σκόντα γράφονται καλά λόγια πια από τους ιδιοκτήτες. Για τα UMI, ποτέ, ούτε παλιά, ούτε τώρα.

Έτσι ακριβώς είναι.

Δυστυχώς η umi έκανε ένα ασυγχώρητο λάθος. Πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά παρουσιάζοντας προβληματικά μοντέλα. Όσοι θέλησαν να τη γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις προτάσεις της, απογοητεύτηκαν οικτρά. Αντί να λανσάρει (ούσα πρωτοεμφανιζόμενη) απροβλημάτιστες υλοποιήσεις ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις, εμφάνισε το... zero :rolleyes:

Ποιός θα την ξαναπροτιμήσει, δεδομένου ότι συνέχισε την πορεία της με άλλη μία προβληματική συσκευή (ή μήπως δύο, έπαψα να την παρακολουθώ) και επιπλέον με τις τόσες προτάσεις που υπάρχουν από παρόμοιους Κινέζους μικροκατασκευαστές σε ανάλογες τιμές?

Εγώ συμφωνώ και επαυξάνω για την umi....μπρρρρ....:cry:

Πιο πολύ όμως, μου άρεσε αυτό με τον χυμό @talos_2002....:lol: :clap: :up: