aanastasopoulos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Υποστηρίζει Ελληνικές 4G συχνότητες; μονο 4G: FDD-LTE B1 / B3 (1800/2100MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Οκ φίλε, το χτύπησα, ελπίζω να μείνει ευχαριστημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μόνο μην έχει wind .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 :lol: εν μέρει αλήθεια.. Και γω με wind το είχα, η αληθεια ειναι οτι πρέπει να πας κέντρο Αθήνας για να δεις το σηματάκι.. Αλλά οι πιθανότητες είναι να έχει Cosmote.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αυτό το xiaomi 2 το κινέζικο, όλοι λένε ότι το βρίσκουν στα 120 περίπου και εγώ το βρίσκω όσο το ευρωπαϊκό. Μία ιδέα από που να το πάρουμε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αυτό το xiaomi 2 το κινέζικο, όλοι λένε ότι το βρίσκουν στα 120 περίπου και εγώ το βρίσκω όσο το ευρωπαϊκό. Μία ιδέα από που να το πάρουμε παρακαλώ. Για ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.vickmall.com/cell-phone/xiaomiphone/phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Για ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.vickmall.com/cell-phone/xiaomiphone/phone.html Λες να μην είδα το πιο διάσημο πωλητή; Είναι ακριβός όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Λες να μην είδα το πιο διάσημο πωλητή; Είναι ακριβός όμως. Ναι, αλλα ειναι σιγουρακι. Ποιο Χιαομι 2 λες, ειναι αρκετα. ΤΟ φθηνοτερο ειναι γυρω στα 100 Edited January 28, 2016 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 to ΝΟΤΕ 2 32 που δεν έχει τις Ευρωπαϊκές συχνότητες 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Παιδια φιλος θελει κινητο με προτεραιοτητα στο πολυ καλο ηχειο ειδικα για τραγουδια στο youtube. Ποιο απο τα παρακατω εχει πιο δυνατο και ποιοτικο ηχειο; 1. Meizu mx4 pro. 2. Mx5. 3. Xiaomi redmi note 3 και pro. 4.Asus zenfone 2. Τιμη μεχρι 250 αν εχετε να προτεινετε και καποιο αλλο. Να αγοράσει στερεοφωνικό αδερφέ, όσον αφορά το (3) για το Xiaomi redmi note 3 pro αυτό ακόμα δεν ξεκίνησε η διάθεση του στην Κίνα έλεος Καρντάση. Ασε το pro ok απο τα 4 που ειπα ποιο εχει καλυτερο ηχειο αν τα εχει δουλεψει καποιος. Ειναι ταξιτζης και τον ενδιαφερει αυτο. Δεν ξερω γιατι εκνευριζεσαι και λες ελεος. Μην γραφεις αν δε θες. Δεν θα καταλαβεις διαφορα, ουτε με ντεσιμπελομετρο για το ηχειο. Ολα περιπου στο ιδιο ειναι οχι ρε παιδια φιλε πανε review gsmarena στα mx4,mx4 pro,mx5 να δεις αναλυτικο τεστ ηχειων.. η μειζου εκει παιζει μονη και ο ταξιτζης να παρει μειζου Edited January 28, 2016 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μεταξύ του DOOGEE F5 και του HOMTOM HT6 ποιό θα προτείνατε;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αυτό το xiaomi 2 το κινέζικο, όλοι λένε ότι το βρίσκουν στα 120 περίπου και εγώ το βρίσκω όσο το ευρωπαϊκό. Μία ιδέα από που να το πάρουμε παρακαλώ. έχεις τρεις μέρες περιθώριο για τα 113,57 ευρώ....:p http://m.everbuying.net/product1120444.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Είσαι άπαιχτος! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 παιδια καλησπερα θελω να ψωνισω απο banggood ......ειναι αξιοπιστος ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Είναι αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 παιδια καλησπερα θελω να ψωνισω απο banggood ......ειναι αξιοπιστος ? :) Το ποιο αξιόπιστο είναι το http://www.vickmall.com/ Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Σε όποιο μαγαζί υπάρχει αυτό το κουμπάκι: ψωνίζεις χωρίς τον κίνδυνο, τουλάχιστον, να χάσεις τα λεφτά σου....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 ενταξει ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Φτηνο κινητό για φίλο/-η φιλου.. Κριτήριο τιμή και χρήση out of the box Blackview bv2000 Homtom ht3 VKWORLD vk700 Doogee x5 Leagoo Alfa 5 κάποιο άλλο; (τα δύο τελευταία έχουν περάσει από τα χέρια μου) Edited January 28, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Φτηνο κινητό για φίλο/-η φιλου.. Κριτήριο τιμή και χρήση out of the box Blackview bv2000 Homtom ht3 VKWORLD vk700 Doogee x5 Leagoo Alfa 5 κάποιο άλλο; (τα δύο τελευταία έχουν περάσει από τα χέρια μου) το πρωτο που εβαλες, ειναι το καλυτερο απο ολα. Και 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Και εγω σε αυτό ποντάρω, αλλα φοβάμαι μην τους ξινίσει η κάμερα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Φτηνο κινητό για φίλο/-η φιλου.. Κριτήριο τιμή και χρήση out of the box Blackview bv2000 Homtom ht3 VKWORLD vk700 Doogee x5 Leagoo Alfa 5 κάποιο άλλο; (τα δύο τελευταία έχουν περάσει από τα χέρια μου) Αν σκέφτεσαι να επιλέξεις το Blackview bv2000 που σου προτείνει ο φίλος Barlost διάβασε αυτό πριν αποφασίσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6532053#post6532053 Και εγώ στο ψάξιμο είμαι για 3 κινητά για τα παιδιά μου που όμως δεν θα το χρησιμοποιούν ως τηλ.(προς το παρόν τουλάχιστον) Θέλουν ένα τάμπλετ(για παιχνιδομηχανή & internet) ,μια φωτογραφική μηχανή,βιντεοκάμερα,mp3 & ράδιο και όλα αυτά μαζί να χωράνε στην τσέπη τους.Ένα τηλ. δηλαδή χωρίς κάρτα sim.Όποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο έως 65 ευρώ θα με βοηθούσε πολύ. Μέχρι τώρα πάντως και λόγω ανθεκτικότητας οθόνης,κλείνω προς το VKWORLD vk700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αν σκέφτεσαι να επιλέξεις το Blackview bv2000 που σου προτείνει ο φίλος Barlost διάβασε αυτό πριν αποφασίσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6532053#post6532053 Και εγώ στο ψάξιμο είμαι για 3 κινητά για τα παιδιά μου που όμως δεν θα το χρησιμοποιούν ως τηλ.(προς το παρόν τουλάχιστον) Θέλουν ένα τάμπλετ(για παιχνιδομηχανή & internet) ,μια φωτογραφική μηχανή,βιντεοκάμερα,mp3 & ράδιο και όλα αυτά μαζί να χωράνε στην τσέπη τους.Ένα τηλ. δηλαδή χωρίς κάρτα sim.Όποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο έως 65 ευρώ θα με βοηθούσε πολύ. Μέχρι τώρα πάντως και λόγω ανθεκτικότητας οθόνης,κλείνω προς το VKWORLD vk700. Κοιταξε και το Ητ7. Εχει πιο μεγαλη οθονη (5,5) δυνατο ηχειο, καλη οθονη και τιμη χαρισμα. Το προβλημα με το ακουστικο, λυθηκε αφου τωρα στελνουν μαζι ανταπτορακι. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Αν το έπαιρνα για μένα, θα πήγαινα κατευθείαν στο Blackview. Αλλα επειδή μπορεί να πάει για γυναίκα.. 5.5αρι δε θα ήθελα, εκτός και αν ζητήσει κανείς. (εμένα μου αναθετουν να τους βρω κινητό, χωρίς περαιτέρω στοιχεια, μόνο με τιμή :hypno: ) Edited January 29, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 γεια χαρά υπάρχει νήμα για για το http://www.dx.com/p/mlais-mx-base-5-hd-ips-mtk6735-quad-core-android-5-1-4g-phone-w-16gb-rom-white-presale-395177?utm_rid=28296997&utm_source=sas#.VquswXrhntQ έχετε ακούσει καλά σχόλια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts