markosch Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 δες το link από πάνω με τις φωτό σου αρέσουνε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 δες το link από πάνω με τις φωτό σου αρέσουνε? Πιστεύω έχουν μικρή ram-μικρή κάρτα μνήμης 8gb και κάμερα μικρή 8mp..Αυτά Που μου άρεσαν είναι τα thl 2015 που πρέπει να βγάζει πολύ καλές φώτο καθ το Huawei lite8.απλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε σαν εταιρίες και σαν κινητά τα συγκεκριμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Πιστεύω έχουν μικρή ram-μικρή κάρτα μνήμης 8gb και κάμερα μικρή 8mp..Αυτά Που μου άρεσαν είναι τα thl 2015 που πρέπει να βγάζει πολύ καλές φώτο καθ το Huawei lite8.απλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε σαν εταιρίες και σαν κινητά τα συγκεκριμένα Ή HUAWEI είναι παγκόσμιος κολοσσός, Έχοντας ξεπεράσει πολλές δυνάμεις. Και είναι σε διαρκή άνοδο, Όντας 3η παγκοσμίως πια...... Ή ΤΗL έχει ψωμιά ακομα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Πιστεύω έχουν μικρή ram-μικρή κάρτα μνήμης 8gb και κάμερα μικρή 8mp..Αυτά Που μου άρεσαν είναι τα thl 2015 που πρέπει να βγάζει πολύ καλές φώτο καθ το Huawei lite8.απλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε σαν εταιρίες και σαν κινητά τα συγκεκριμένα δεν χρειάζονται παραπάνω τα windows τα 8gb είναι αποθηκευτικός χώρος μπορείς να επεκτείνεις τον χώρο με microsd δες και στο forum το έχουν άτομα μπορείς να ρωτήσεις στο ανάλογο θέμα ή να τα δεις από κοντά σε κάποιο μαγαζί. καλύτερα huawei θα δώσεις 100euro πάνω για το thl δεν αξίζει αφού το θες για απλή χρήση μη δώσεις τόσα λεφτά γνώμη μου μισό να σου πω κάποιο με καλή κάμερα http://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p8-lite,huawei-p8-litel-16gb-ul00,nokia-lumia-925,thl-2015 http://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p8-lite,huawei-p8-litel-16gb-ul00,nokia-lumia-830,nokia-lumia-925 εδώ λέει ότι το lumia 925 έχει καλύτερη κάμερα από huawei https://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html?keyphrase=lumia+925 διάβασε και αξιολoγήσεις στο skroutz Edited August 9, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ή HUAWEI είναι παγκόσμιος κολοσσός, Έχοντας ξεπεράσει πολλές δυνάμεις. Και είναι σε διαρκή άνοδο, Όντας 3η παγκοσμίως πια...... Ή ΤΗL έχει ψωμιά ακομα Λες γι'αυτό;https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Λες γι'αυτό;https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html Είναι ακριβό πια αυτό. Δεν αξίζει 250.... Προ μηνός το δινανε 169. Το Gearbest eu το έχει 200. Στο ΑΜΑΖΟΝ. ΙΤ έχει το μεγάλο αδερφακι του (Honor 4x) στα 199. Το έχω και είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Βασικα εχω το mi3,αυτη την συσκευη εχω...το THL το κρατησα 1 εβδομαδα και το πηρε φιλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Είναι ακριβό πια αυτό. Δεν αξίζει 250.... Προ μηνός το δινανε 169. Το Gearbest eu το έχει 200. Στο ΑΜΑΖΟΝ. ΙΤ έχει το μεγάλο αδερφακι του (Honor 4x) στα 199. Το έχω και είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=243723&ref=bestprice.gr to ποιο φτηνο που βρηκα...πιστευω αξιζει τα λεφτα του..και καλη καμερα βλεπω πως εχει-και 64bit ειναι-και 2gb ram εχει και στο antutu 35+ χιλιαδες σκορ..τ λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=243723&ref=bestprice.gr to ποιο φτηνο που βρηκα...πιστευω αξιζει τα λεφτα του..και καλη καμερα βλεπω πως εχει-και 64bit ειναι-και 2gb ram εχει και στο antutu 35+ χιλιαδες σκορ..τ λετε? Το κινητο κοστολογειται 169€ στα περισσοτερα μαγαζια, γερμανο, vodafone κλπ. Γιατι σε τρωει να δωσεις ενα 60αρικο + μεταφορικα παραπανω? Στην τελικη αν δεν το βρισκεις αμεσα διαθεσιμο, ψαξε σε διπλανο φορουμ με αγγελιες, το πουλανε πιο φθηνα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το κινητο κοστολογειται 169€ στα περισσοτερα μαγαζια, γερμανο, vodafone κλπ. Γιατι σε τρωει να δωσεις ενα 60αρικο + μεταφορικα παραπανω? Στην τελικη αν δεν το βρισκεις αμεσα διαθεσιμο, ψαξε σε διπλανο φορουμ με αγγελιες, το πουλανε πιο φθηνα. αυτο δεν το ηξερα..θα το ψαξω κ αλλου..ευχαριστω...ποιο εννοεις διπλανο φορουμ με αγγελιες? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο κοστολογειται 169€ στα περισσοτερα μαγαζια, γερμανο, vodafone κλπ. Γιατι σε τρωει να δωσεις ενα 60αρικο + μεταφορικα παραπανω? Στην τελικη αν δεν το βρισκεις αμεσα διαθεσιμο, ψαξε σε διπλανο φορουμ με αγγελιες, το πουλανε πιο φθηνα. εψαξα παντου..πουθενα δεν υπαρχει ποιο φτηνο....το ειδες προσφατα καπου εσυ στα 169? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 αυτο δεν το ηξερα..θα το ψαξω κ αλλου..ευχαριστω...ποιο εννοεις διπλανο φορουμ με αγγελιες? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εψαξα παντου..πουθενα δεν υπαρχει ποιο φτηνο....το ειδες προσφατα καπου εσυ στα 169? Φιλε μου ρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417714. Τα παιδια που το αγορασαν προσφατα θα σε ενημερωσουν καλυτερα που υπαρχει και αν υπαρχει διαθεσιμο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=243723&ref=bestprice.gr to ποιο φτηνο που βρηκα...πιστευω αξιζει τα λεφτα του..και καλη καμερα βλεπω πως εχει-και 64bit ειναι-και 2gb ram εχει και στο antutu 35+ χιλιαδες σκορ..τ λετε? Τελικά Δεν μας είπες. Έχεις τρόπο να αγοράσεις από εξωτερικό ή θα το πάρεις από Ελλάδα; Πάντως 35000 στο Αntutu για 64bit είναι λίγο. Το Meizu M1 note χτυπάει 40.000+ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Πάντως 35000 στο Αntutu για 64bit είναι λίγο. Το Meizu M1 note χτυπάει 40.000+ O Kirin 620 που φοράει δεν είναι σε καμια περίπτωση 'κακός', αλλά σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα π.χ. του MT6752 που έχει το M1 Note από πλευράς επιδόσεων. Παιδιά, το Huawei P8 Lite στα €169 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! Είναι τιμή στην οποία έπαιξε πριν από 2-3 εβδομάδες (το έβγαλε η Vodafone και 2-3 άλλοι ακολούθησαν με price match) και όλο το στοκ που όλοι αυτοί είχαν προς διάθεση έφυγε μέσα σε 2-3 μέρες! Τώρα έχει μείνει μόνο για κράχτης στους καταλόγους τους. Έχοντάς το δει δε από κοντά, θα έλεγα ότι για €169 είναι μια χαρά αγορά, αλλά για €220-250 με τίποτα (γνώμη μου πάντα...) Edited August 10, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Λοιπόν, το leagoo elite 2. Όμορφη, στιβαρή συσκευή, ειδικά το λευκό. Γρήγορο, δεν λαγκάρει Μπαταριάρα. Εξαιρετικό, πολύχρωμο λεντ. Πολλά,λειτουργικά gestures Gps, γρήγορο ακριβές. Πολύ καλή ποιότητα κλήσης, δυνατό ηχείο. Μη φωτιζώμενα πλήκτρα, απουσία 4g. 2 bloatware εφαρμογές. Τις αδρανοποιείς κ δεν σε ενοχλούνε Το λειτουργεί 2 μήνες η γυναίκα μου, απροβλημάτιστα Ελληνικά παντού, out of the box, gapps, κομπλέ, δεν παιδεύεσαι με ρομ, πατέντες κτλ... Ο κατασκευαστής είναι γίγαντας, φτιάχνει συσκευές για πολλούς! Αυτά, καλή συσκευή για όσους δεν θέλουν τις ταλαιπωρίες κ τ πειράματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 290 έχει το thl 2015.από Ελλάδα θα γίνει η αγορά.το xiaomi mi3 κοστίζει 300.είναι καλύτερο από το thl 2015 όμως;στο skroutz πάντως για το thl2015 έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια με 300 ευρώ πλέον παίρνεις και το zenfone 2 την έκδοση με 4 giga και επεξεργαστή στα 2,3 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Παιδιά, το Huawei P8 Lite στα €169 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! Είναι τιμή στην οποία έπαιξε πριν από 2-3 εβδομάδες (το έβγαλε η Vodafone και 2-3 άλλοι ακολούθησαν με price match) και όλο το στοκ που όλοι αυτοί είχαν προς διάθεση έφυγε μέσα σε 2-3 μέρες! Τώρα έχει μείνει μόνο για κράχτης στους καταλόγους τους. Έχοντάς το δει δε από κοντά, θα έλεγα ότι για €169 είναι μια χαρά αγορά, αλλά για €220-250 με τίποτα (γνώμη μου πάντα...) Υπάρχει στα κατάστημα wind στα 169€ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6242180 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Υπάρχει στα κατάστημα wind στα 169€ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6242180 Α χα! Θα χαρεί αρκετός κόσμος που είχε σκάσει που δεν το πρόλαβε όταν πρωτοβγήκε και με ρωτάνε ακόμα... Thanks! Για όσους το βάλουν στο μάτι (υπενθυμίζω ότι μιλάμε για το Huawei P8 Lite): Κατασκευή που (προσπαθεί να είναι) εντυπωσιακή, με πίσω μέρος που μοιάζει (δεν είναι) με γυαλί, λεπτό, ελαφρύ κλπ. Όλο μαζί 'μαζεμένο' σε διαστάσεις για 5-ιντσο. Αξιοπρεπείς επιδόσεις με τον Kirin 620. Ψιλο-custom UI - κλασικό για Huawei. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι, δεν είναι η... τρελλή (και για πολλούς ενοχλητική) customιά που είναι π.χ. αυτό της Lenovo ή το MIUI της Xiaomi. Έχοντας δει το ανάλογο σε άλλα μοντέλα (π.χ. Honor 4C), τελικά μάλλον συμπαθητικό είναι! Στα αρνητικά: Η μπαταρία είναι πολύ μικρή (και μη αφαιρούμενη!) και οι κάτοχοι παραπονούνται για ενοχλητικά μικρή αυτονομία (πού να 'πέσει' και η μπαταρία με τη χρήση...). Ένας από τους νέους κατόχους παραπονείται για μέτρια ποιότητα κάμερας - αλλά έρχεται από Sony που υποτίθεται ότι είχε πολύ καλή κάμερα, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω τα παράπονά του τοις μετρητοίς... Απουσιάζουν μερικές μικρο-'ευκολίες' που έχουμε πλέον φτάσει να θεωρούμε δεδομένες εν έτει 2015, όπως το USB OTG (και 1-2 άλλα άκουσα από τους κατόχους, αλλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ τώρα...) Συνολικά, και έχοντας βεβαίως κακομάθει από τα κινέζικα που αγοράζουμε (διόρθωση: αγοράζαμε!) σε ανάλογα λεφτά, με... τρελλές προδιαγραφές και απόδοση, αυτό μου άφησε μια γενική αίσθηση ότι είναι κάπως... πώς να το πω... "λίγο". Απλά η αίσθησή μου, τίποτα περισσότερο. Ίσως είναι καλά οι ενδιαφερόμενοι να το αναζητήσουν σε καμία έκθεση και να παίξουν λίγο μαζί του πριν προχωρήσουν σε παραγγελία... Edited August 10, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Eβγαλε ή ΑΜΑΖΟΝ.FR το ΝΕΟ Ζenfone 5 Με καλή κάμερα, φουλ 4g. Συσκευή αξιοπρεπέστατη Τα 8γιγα-;160κατι ευρα. Προπαραγγελια. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 με 300 ευρώ πλέον παίρνεις και το zenfone 2 την έκδοση με 4 giga και επεξεργαστή στα 2,3 Λιγότερα και από 300 κι όλας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Λιγότερα και από 300 κι όλας :) Την κινεζική έκδοση όμως ΧΩΡΙς ΦΟΥΛ 4G συχνότητες...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Την κινεζική έκδοση όμως ΧΩΡΙς ΦΟΥΛ 4G συχνότητες...... Ποια συχνότητα 4G δεν έχει από την τάχα μου ευρωπαική εκδοχή εδώ στην Ελλάδα? edit : μόνο μια απ'ότι είδα λείπει η 1900 Edited August 10, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ποια συχνότητα 4G δεν έχει από την τάχα μου ευρωπαική εκδοχή εδώ στην Ελλάδα? edit : μόνο μια απ'ότι είδα λείπει η 1900 800 ...////////// Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Eβγαλε ή ΑΜΑΖΟΝ.FR το ΝΕΟ Ζenfone 5 Με καλή κάμερα, φουλ 4g. Συσκευή αξιοπρεπέστατη Τα 8γιγα-;160κατι ευρα. Προπαραγγελια. για δώσε Link να το δω να δω και dimensions Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Λοιπόν, το leagoo elite 2. Όμορφη, στιβαρή συσκευή, ειδικά το λευκό. Γρήγορο, δεν λαγκάρει Μπαταριάρα. Εξαιρετικό, πολύχρωμο λεντ. Πολλά,λειτουργικά gestures Gps, γρήγορο ακριβές. Πολύ καλή ποιότητα κλήσης, δυνατό ηχείο. Μη φωτιζώμενα πλήκτρα, απουσία 4g. 2 bloatware εφαρμογές. Τις αδρανοποιείς κ δεν σε ενοχλούνε Το λειτουργεί 2 μήνες η γυναίκα μου, απροβλημάτιστα Ελληνικά παντού, out of the box, gapps, κομπλέ, δεν παιδεύεσαι με ρομ, πατέντες κτλ... Ο κατασκευαστής είναι γίγαντας, φτιάχνει συσκευές για πολλούς! Αυτά, καλή συσκευή για όσους δεν θέλουν τις ταλαιπωρίες κ τ πειράματα Ευχαριστω πολυ Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 για δώσε Link να το δω να δω και dimensions http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B011IP56RM/ref=mp_s_a_1_5?qid=1439221663&sr=8-5&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=zenfone&dpPl=1&dpID=41KDWAgmKNL&ref=plSrch Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts