crueljay Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Φίλε πήρα το Siswoo I7 πρίν λίγο καιρό και έδωσα το Lenovo A806 που είχα, δέν μου έλειψε καθόλου, εκτός λίγο απο την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 πιστευω εισαι το καλυτερο ατομο που θα μπορουσε να μου δωσει συμβουλες... μπορεις να μου πεις διαφορές κινητο με κινητο?? αν και με ενδιαφερει πολυ η φωτογραφικη μηχανη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το νέο leagoo elite 5. Τα έχει όλα. Εχω το elite 2. Ποιοτική συσκευή στα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 εχει 5.5 οθονη..πολυ μεγαλη..εγω κοιτουσα μαξιμουμ 5αρα... δεν κανω τρομερη χρηση..κανα παιχνιδι αν παιξω-τσατ σε φβ-αλλα μου αρεσει πολυ να βγαζω φωτο οποτε δινω μεγαλη βαση στην φωτογραφικη μηχανη που εχει το καθε ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 πιστευω εισαι το καλυτερο ατομο που θα μπορουσε να μου δωσει συμβουλες... μπορεις να μου πεις διαφορές κινητο με κινητο?? αν και με ενδιαφερει πολυ η φωτογραφικη μηχανη Λοιπόν το Ι7 είναι δίκαρτο, ανώτερο σε επιδόσεις και πιό ελαφρύ απο το Α806, αλλά άν σε ενδιαφέρει η φωτογραφική άστο καλύτερα... :p κατώτερης ποιότητας φωτογραφίες και αδύναμο φλας σε σχέση με το Lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδια μηπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αγορα από το to2c με τον τρόπο της κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που δίνει το to2c στην σελίδα τους στην HSBC; Μπορούμε δηλαδή να πάμε σε ελληνική τραπεζα και να βαλουμε τα χρήματα στο λαγαριασμό τους και έτσι να μας αποστείλουν; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Αυτό το leagoo elite 5 τα έχει όλα, από πλευράς συχνοτήτων. Έχει notification led?????? Έχει illuminating capacitive buttons??? Exei bloatwater/κινεζιές;;;???? Είναι αξιόπιστη ή leagoo??? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Λοιπόν το Ι7 είναι δίκαρτο, ανώτερο σε επιδόσεις και πιό ελαφρύ απο το Α806, αλλά άν σε ενδιαφέρει η φωτογραφική άστο καλύτερα... :p κατώτερης ποιότητας φωτογραφίες και αδύναμο φλας σε σχέση με το Lenovo. οταν λες ανωτερο σε επιδωσεις εννοεις οτι μπαινει ποιο γρηγορα στο ιντερνετ?τι εννοεις?τωρα εχω το xperia s που βγαζει τρομερες φωτο και θα ηθελα το κινητο που θα αγορασω να βγαζει επισης καλες φωτο γιατι ασχολουμε με αυτο.δεν ειναι δουλεια μου αλλαμου αρεσει να τραβαω σε διαφορα μερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Και στο Internet και στις εφαρμογές και στα παιχνίδια και παντού, αλλα η κάμερα σου ξαναλέω δέν ειναι το δυνατό του σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το νέο leagoo elite 5. Τα έχει όλα. Εχω το elite 2. Ποιοτική συσκευή στα πάντα Το elite 2 Δε το εχω δει απο κοντά αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω στο πρόγραμμα να το παρω, η από έξω αν μπορέσουμε η από Ελλάδα. Έχει κάποιο παράπονο γενικα; εχει αξιόπιστο gps; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ψαχνω να αγορασω αμεσα ενα κινητο μεχρι 200ε. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?? παλια εβλεπα το jiayu s3 αλλα τωρα βλεπω και το elephone p7000. ποιο θεωρειτε καλυτερο??καποιο αλλο ισως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ψαχνω να αγορασω αμεσα ενα κινητο μεχρι 200ε. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?? παλια εβλεπα το jiayu s3 αλλα τωρα βλεπω και το elephone p7000. ποιο θεωρειτε καλυτερο??καποιο αλλο ισως?? Από αυτά που λες, το Μ1 ΝΟΤΕ τα κοντράρει άνετα και χωρίς προβλήματα, το πιο σημαντικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Από αυτά που λες, το Μ1 ΝΟΤΕ τα κοντράρει άνετα και χωρίς προβλήματα, το πιο σημαντικό. EYRVPAIKO HONOR 4X AMAZON.IT TELEIO 4G-FULL BANDS DUAL SIMM ACTIVE-DUAL 4G! 198 E AMAZON IT Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Κανένα που να τα έχει όλα;;; Όλες τις μπάντες, Ράδιο, sd, dual active sim, Αξιοπιστία, Notification, Καλή καμερα, Φωτιζόμενα κουμπιά;; μιλαμε για 350+ ολα αυτα Αυτό που ανεβάζει κατακόρυφα το... λογαριασμό είναι το dual active sim. Είναι σίγουρο ότι το χρειάζεσαι...; Μετά βέβαια, η καλή κάμερα ανεβάζει και αυτήν τον πήχυ, και η αξιοπιστία κατευθύνει προς πιο γνωστές, άρα και ακριβές μάρκες. Αλλιώς κοιτάζεις για κάποιο από τα (πραγματικά άπειρα) τηλέφωνα με έναν από τους MT6735 (quad-core) ή MT6753 (octa) που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό (και αρκετά έχουν ήδη... προλάβει να συγκεντρώσουν και πολύ θετικές εντυπώσεις). Τα SoC υποτίθεται ότι εγγυώνται υποστήριξη για όλες τις μπάντες, ενώ αρκετοί κατασκευαστές έχουν ήδη βγάλει συσκευές με αυτά και πραγματικά πλήρεις λίστες χαρακτηριστικών, με ακόμα και κάτω από $100! (οκ, σε τέτοιες τιμές οι κάμερα -τουλάχιστον- θα πρέπει λογικά να είναι για τα πανηγύρια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Με ταβάνι τα 300€ (καλύτερα ως 250 όμως) τι να πάρω με: καλή κάμερα, καλή αυτονομία, να κρατήσει για 1.5-2 χρόνια το κινητό (οπότε μάλλον 3γβ ραμ, 8πύρηνο) αν παίρνει και sd ακόμα καλύτερα :) Τώρα έχω το LG G2, οπότε θα ήθελα να δω αρκετή διαφορά :) Έχω δει ως τώρα τα : MEIZU MX4, MX4 pro, MX5 Xiaomi Mi4 (μου φαίνεται λίγο "χειρότερο" όμως) Lenovo K3 Note (ίσως το καλύτερο vfm, αλλά από ότι είδα θα πρέπει να παίξω πολύ με ρομ κλπ) LeTV one X360 αλλά φοβάμαι τη μάρκα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μέχρι 200 πάνω κάτω και μέχρι 5'' οθόνη Για φωτογραφική ποιο πολύ με ενδιαφέρει ποιο προτείνετε δηλαδή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Με ταβάνι τα 300€ (καλύτερα ως 250 όμως) τι να πάρω με: καλή κάμερα, καλή αυτονομία, να κρατήσει για 1.5-2 χρόνια το κινητό (οπότε μάλλον 3γβ ραμ, 8πύρηνο) αν παίρνει και sd ακόμα καλύτερα :) Τώρα έχω το LG G2, οπότε θα ήθελα να δω αρκετή διαφορά :) Έχω δει ως τώρα τα : MEIZU MX4, MX4 pro, MX5 Xiaomi Mi4 (μου φαίνεται λίγο "χειρότερο" όμως) Lenovo K3 Note (ίσως το καλύτερο vfm, αλλά από ότι είδα θα πρέπει να παίξω πολύ με ρομ κλπ) LeTV one X360 αλλά φοβάμαι τη μάρκα :lol::lol: Παιρνεις οποιο meizu σου αρεσει ποιο πολυ και τελειωσες...... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Με ταβάνι τα 300€ (καλύτερα ως 250 όμως) τι να πάρω με: καλή κάμερα, καλή αυτονομία, να κρατήσει για 1.5-2 χρόνια το κινητό (οπότε μάλλον 3γβ ραμ, 8πύρηνο) αν παίρνει και sd ακόμα καλύτερα :) Τώρα έχω το LG G2, οπότε θα ήθελα να δω αρκετή διαφορά :) Έχω δει ως τώρα τα : MEIZU MX4, MX4 pro, MX5 Xiaomi Mi4 (μου φαίνεται λίγο "χειρότερο" όμως) Lenovo K3 Note (ίσως το καλύτερο vfm, αλλά από ότι είδα θα πρέπει να παίξω πολύ με ρομ κλπ) LeTV one X360 αλλά φοβάμαι τη μάρκα :lol::lol: Το ''λίγο χειρότερο'' όπως λες,ως πρώτη επιλογή κι ας μην έχει 8πυρήνες και δεν ξεπερνάς τα 250 ( εκτός αν πάρις το 64άρι) και έπειτα το mx4 pro ( δεν ξέρω που το βρήκες μέχρι 300 ) Εγώ προσωπικά θα έβαζα και το Asus zenfone 2 στη λίστα με 4GB ram/64άρι ,παίρνει και SD και το βρίσκεις max 270 ( σε κάποια site με κουπόνια και λιγότερο ) Μπορείς επίσης να περιμένεις να βγει το mi5 και μπας και βγει και το mx5 pro (με τα specs που λένε πάντα ) για να έχεις μια πιο ''καινούργια '' συσκευή αφού την θες για χρόνια τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το ''λίγο χειρότερο'' όπως λες,ως πρώτη επιλογή κι ας μην έχει 8πυρήνες και δεν ξεπερνάς τα 250 ( εκτός αν πάρις το 64άρι) και έπειτα το mx4 pro ( δεν ξέρω που το βρήκες μέχρι 300 ) Εγώ προσωπικά θα έβαζα και το Asus zenfone 2 στη λίστα με 4GB ram/64άρι ,παίρνει και SD και το βρίσκεις max 270 ( σε κάποια site με κουπόνια και λιγότερο ) Μπορείς επίσης να περιμένεις να βγει το mi5 και μπας και βγει και το mx5 pro (με τα specs που λένε πάντα ) για να έχεις μια πιο ''καινούργια '' συσκευή αφού την θες για χρόνια τη συσκευή. Ευχαριστώ! Για το mx4 pro, από εδώ κοιτάζω τιμές γενικά: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-pro-16gb Όσο για το mi4, θεωρείς ότι είναι καλύτερο, πιο γρήγορο, με καλύτερη αυτονομία από mx4 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Ευχαριστώ! Για το mx4 pro, από εδώ κοιτάζω τιμές γενικά: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-pro-16gb Όσο για το mi4, θεωρείς ότι είναι καλύτερο, πιο γρήγορο, με καλύτερη αυτονομία από mx4 pro? Μερικά από αυτά τα sites πάντως δεν θα τα δοκίμαζα ούτε για τσίχλες πόσο μάλλον για κινητό αυτής της αξίας Σε αυτά που αναφέρεις θεωρώ πως είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με κάπως καλύτερη κάμερα το mx4 pro , έχοντας το mi4 και φίλος μου το mx4 pro Η προσωπική μου άποψη με βάση πάντα και την τιμή που τα βρίσκεις σε κάποιο αξιόπιστο site και τα 2,είναι ότι το xiaomi είναι πιο vfm Edited August 9, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardistan Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Με lollipop ήσουν ή με kitKat?με το lollipop λένε πως δεν έβγαζε καλές ενώ με το kitKat διορθώθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν το Ι7 είναι δίκαρτο, ανώτερο σε επιδόσεις και πιό ελαφρύ απο το Α806, αλλά άν σε ενδιαφέρει η φωτογραφική άστο καλύτερα... :p κατώτερης ποιότητας φωτογραφίες και αδύναμο φλας σε σχέση με το Lenovo. Εσένα ρρώτησα πριν για το lollipop.ξέχασα να το κάνω παράθεση για να το καταλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Θέλω φουλ συχνότητες 4g 800/1800/2100/2600 Kαλη μπαταρία-μια μέρα άνετη Dual sim - η δευτερη 2 ή 4G FM Sd card+dual sim Notification led LOLIPOP >2gb RAm Oθονη 5-5.5 Aξιοπρεπη κάμερα- Όχι κινεζιες-bloatwater--Όχι πολλές καστομιες με ρομς Oθονη καλή σε δυνατό φως Aπο εταιρεία επώνυμη, ή σχετικά επώνυμη. Έως 150 ευρω-165$ Dooge F3 pro Leagoo Elite 5 Kingzone N5 MEIZU M2/Μ2 ΝΟΤΕ Zoppo 7 -7plus LENOVO K3 NOTE. Κάτι άλλο να προτεινετε;;; Τι νομίζετε;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Θέλω φουλ συχνότητες 4g 800/1800/2100/2600 Kαλη μπαταρία-μια μέρα άνετη Dual sim - η δευτερη 2 ή 4G FM Sd card+dual sim Notification led LOLIPOP >2gb RAm Oθονη 5-5.5 Aξιοπρεπη κάμερα- Όχι κινεζιες-bloatwater--Όχι πολλές καστομιες με ρομς Oθονη καλή σε δυνατό φως Aπο εταιρεία επώνυμη, ή σχετικά επώνυμη. Έως 150 ευρω-165$ Dooge F3 pro Leagoo Elite 5 Kingzone N5 MEIZU M2/Μ2 ΝΟΤΕ Zoppo 7 -7plus LENOVO K3 NOTE. Κάτι άλλο να προτεινετε;;; Τι νομίζετε;; Το lenovo το απορρίπτεις, είναι γεμάτο bloatware και θα ψάχνεσαι για custom Rom κάθε εβδομάδα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Το meizu το απορρίπτεις, δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα dual sim και sd card και δεν έχει fm radio. Από τα υπόλοιπα μόνο το Zoppo θα κοιτούσα, το οποίο και εγώ λιγουρευομαι, αλλά μόλις κυκλοφόρησε. Κοίτα κάποιο review αν υπάρχει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Με lollipop ήσουν ή με kitKat?με το lollipop λένε πως δεν έβγαζε καλές ενώ με το kitKat διορθώθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσένα ρρώτησα πριν για το lollipop.ξέχασα να το κάνω παράθεση για να το καταλάβεις Με lollipop το παρέλαβα αλλά γύρισα κατευθείαν σε kitkat γιατί δεν δουλεύουν τα mobile data με την 5.0. Αυτό έχει αναφερθεί στην Siswoo και απ'οτι έχουν πει θα το λύσουν με την αναβάθμιση στο 5.1. ¨Οχι δεν είδα καμια διαφορά στις φωτογραφίες ανάμεσα σε Lollipop και Kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Το lenovo το απορρίπτεις, είναι γεμάτο bloatware και θα ψάχνεσαι για custom Rom κάθε εβδομάδα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Το meizu το απορρίπτεις, δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα dual sim και sd card και δεν έχει fm radio. Από τα υπόλοιπα μόνο το Zoppo θα κοιτούσα, το οποίο και εγώ λιγουρευομαι, αλλά μόλις κυκλοφόρησε. Κοίτα κάποιο review αν υπάρχει. ΖΟΡΟ:είναι αξιόπιστη;; Όλο παράπονα ακουγα για τα κινητα της. Αυτο το καινουριο κινητο που βγαζει είναι με μαύρο πλαίσιο στην οθόνη,εντός του πλαστικού πλαισίου (!!) και μπολικα bezel. Kοινως λέει 5', αλλά παίζει να είναι λειτουργικές οι 4.8-4.9. Ή DOOGEE είναι σοβαρή εταιρεία, είχα για λίγο σα δεύτερο κινητό ένα DG310....65 eυρω!!!! Απο ευρωπαϊκό μαγαζί. Αν εξαιρέσεις κάμερα που ήταν για τον λούτσο, στα υπόλοιπα ήταν καλό, για 65 Ζει ακόμα! πήρε και lolipop! Προσωπικά κλινω προς το dooge, Εκτός και αν αποφάσισεωνα πάω στα 200, και εκεί παίζει το Ρ8lite, μόνο του Edited August 9, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts