MitsosDaBest13 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Από άποψη εταιριών ποια είναι ποιο αξιόπιστη; Επίσης από παλιότερα μοντέλα στα ίδια λεφτά που να αξίζουν ποια να κοιτάξω; Και οι 2 μέτριες είναι σε αξιοπιστία. Η Doogee είναι λίγο πιο γνωστή όμως, οπότε υποθέτω ότι θα πουλήσει λίγο παραπάνω και θα υπάρχει λίγο καλύτερη υποστήριξη από όσους το αγοράσουν (αν προκύψει κάποιο θέμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, ψάχνομαι για vfm κινητό και είμαι ανάμεσα σε leagoo m5 plus και doogee x9 pro.. Κανένα άλλο στα ίδια περίπου χρήματα που να είναι ποιο σίγουρη επιλογή; Από τα δύο παραπάνω ποιο θα προτείνατε; εγω εχω το homtom ht17 pro που εχει σχεδον ιδια χαρ/κα με αυτα που ποσταρες, σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 το zte nubia z7max με κατω απο 100 ευρω αξιζει ετσι; παλιο μεν αλλα αστερι ψαχνω για φιλο κατι με καλη καμερα ως 100 Βλεπω οτι εχεις το Coolpad F1, το Nubia σε σχεση με το Coolpad θεωρειται αναβαθμιση? Πως συγκρινονται σε ταχυτητα, μπαταρια, οθονη, καμερα? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 το zte φυσικα και δεν το εχω αφου γραφω πως ψαχνω για φιλο το coolpad το εχω αλλαξει απο περσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχεις κάποιο από τα δύο να μου πεις εντυπώσεις? επίσης έχω δει το redmi pro και το redmi note 4... έχουμε κάτι για αυτά? Εγώ προτείνω το Redmi Note 4 Pro : http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-grey.html Θεωρώ ότι είναι vfm xiaomi αυτή τη στιγμή και πολύ καλά χαρακτηριστικά! Αν δεν με ένοιαζε να έχει 2 κάρτες και ξεχωριστή θέση για SD θα το έπαιρνα. Έχει 2 κάρτες αλλά σε Hybrid, δηλαδή η SD μπαίνει στην θέση της 2ης Sim οπότε γίνεται μονόκαρτο.... Αν δεν σε νοιάζουν 2 κάρτες χτύπα το άφοβα, και στείλε μήνυμα στο μαγαζί να σου κάνουν και "εξτρά" δωράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχεις κάποιο από τα δύο να μου πεις εντυπώσεις? επίσης έχω δει το redmi pro και το redmi note 4... έχουμε κάτι για αυτά? Όποιο MEIZU βρεις σε αυτά τα λεφτά. Ούτε να ανησυχήσεις όπως με τα ΧΙΑΟΜΙ αν έχουν άλλες Ρομ,από τις επίσημες, ούτε κίνδυνο για bloatware έχεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Και οι 2 μέτριες είναι σε αξιοπιστία. Η Doogee είναι λίγο πιο γνωστή όμως, οπότε υποθέτω ότι θα πουλήσει λίγο παραπάνω και θα υπάρχει λίγο καλύτερη υποστήριξη από όσους το αγοράσουν (αν προκύψει κάποιο θέμα). Αξιοπιστία και doogee και homtom που είναι θυγατρική τους δύσκολα πάνε μαζί και είναι καθαρά θέμα τύχης τι θα πετύχεις.πχ πήρα 2 doogee x5 pro και βγήκαν μια χαρά.Το homtom ht6 πάνω στο δίμηνο χωρίς να μου έχει πέσει κάτω,άρχισε να μου κάνει κόλπα το ηχείο και διάβασα παρόμοια προβλήματα και για το ht7 και αυτά δε παρουσιάστηκαν μόνο σε 1 άτομο να πεις ότι είναι ο γκαντέμης...To δε ht17 pro που έχω τώρα,μου έτυχε με κακό gps..Και άσε και τα ψέμματα στις μπαταρίες.πχ Το x5 pro λένε 2400 και είναι 2000,το ht17 pro 3000 και δεν ξεπερνά τα 2600mah.Aπο την άλλη πχ το doogee x5 max pro που το έχουν 2 φίλοι μου,βγήκε μια χαρά αν εξαιρέσεις το κακό touch που οι φίλοι δεν κατάλαβαν καν,ενώ στα δικά μου χέρια το κατάλαβα αμέσως. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Όποιο MEIZU βρεις σε αυτά τα λεφτά. Ούτε να ανησυχήσεις όπως με τα ΧΙΑΟΜΙ αν έχουν άλλες Ρομ,από τις επίσημες, ούτε κίνδυνο για bloatware έχεις. Sent from my m1 note using Tapatalk λόγω λατρείας του UI της xiaomi προσανατολιζομαι σε mi 5s plus...ακόμα και τώρα που είμαι με το coolpad φοράω Miui 8 ...όχι πως τα meizu έχουν τίποτα λιγότερο, αλλά είναι το θέμα της συνήθειας!!!! Εγώ προτείνω το Redmi Note 4 Pro : http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-grey.html Θεωρώ ότι είναι vfm xiaomi αυτή τη στιγμή και πολύ καλά χαρακτηριστικά! Αν δεν με ένοιαζε να έχει 2 κάρτες και ξεχωριστή θέση για SD θα το έπαιρνα. Έχει 2 κάρτες αλλά σε Hybrid, δηλαδή η SD μπαίνει στην θέση της 2ης Sim οπότε γίνεται μονόκαρτο.... Αν δεν σε νοιάζουν 2 κάρτες χτύπα το άφοβα, και στείλε μήνυμα στο μαγαζί να σου κάνουν και "εξτρά" δωράκια. λέω να πάω σε snapdragon αυτή την φορά που είναι πιο στρωτοί και πιο δυνατοί από τους mtk... Edited December 27, 2016 by dreamlord1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλησπερα παιδια .. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μετα το vickmall πιο μαγαζι ειναι αξιόπιστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλησπερα παιδια .. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μετα το vickmall πιο μαγαζι ειναι αξιόπιστο ? τσεκαρε και το minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλησπερα παιδια .. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μετα το vickmall πιο μαγαζι ειναι αξιόπιστο ? Το Banggood. Αν και τώρα τελευταία, έχει αρχίσει να κάνει λάθη σε παραγγελίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλησπερα παιδια .. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μετα το vickmall πιο μαγαζι ειναι αξιόπιστο ? Εγω μετα το vickmall δευτερο εχω το to2c. Δε εχω κανενα προβλημα 4 χρονια τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerZornGottes Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ποιος είναι ο λόγος που δεν προτιμάται aliexpress αλλα vickmall κλπ; Το ali είναι κατά πολύ ποιό φτηνό και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μαζί τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ποιος είναι ο λόγος που δεν προτιμάται aliexpress αλλα vickmall κλπ; Το ali είναι κατά πολύ ποιό φτηνό και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μαζί τους.. Από τον πωλητή εξαρτάται, όχι γενικά από το ali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 λόγω λατρείας του UI της xiaomi προσανατολιζομαι σε mi 5s plus...ακόμα και τώρα που είμαι με το coolpad φοράω Miui 8 ...όχι πως τα meizu έχουν τίποτα λιγότερο, αλλά είναι το θέμα της συνήθειας!!!! λέω να πάω σε snapdragon αυτή την φορά που είναι πιο στρωτοί και πιο δυνατοί από τους mtk... Κι εγώ που πήρα το lenovo Vibe P1 για τον Snapdragon δεν τρελάθηκα κιόλας. Πιο γρήγορος ήταν ο ΜΤΚ στο απίστευτα οικονομικό Vernee Thor! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Κι εγώ που πήρα το lenovo Vibe P1 για τον Snapdragon δεν τρελάθηκα κιόλας. Πιο γρήγορος ήταν ο ΜΤΚ στο απίστευτα οικονομικό Vernee Thor! Κι εγώ μετά από τόσα MTK, πήρα κινητό με Snapdragon 810 από Κίνα (Gigaset ME). Μπορεί να πετάει σε ταχύτητα, αλλά έχει πολλούς περιορισμούς, σε σχέση με τους Mediatek... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Ποιος είναι ο λόγος που δεν προτιμάται aliexpress αλλα vickmall κλπ; Το ali είναι κατά πολύ ποιό φτηνό και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μαζί τους.. Γιατί γενικά ξέρεις ότι το Vickmall είναι ένας πωλητής που ξέρει πώς να στείλει τα πακέτα και τι να περιμένεις από αυτούς. Στο Αλι που έχει εκατοντάδες πωλητές, άντε ψάξε να βρεις αξιόπιστο πωλητή. Έχει πιο πολύ Ρίσκο, όπως και να το κάνεις. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Κι εγώ μετά από τόσα MTK, πήρα κινητό με Snapdragon 810 από Κίνα (Gigaset ME). Μπορεί να πετάει σε ταχύτητα, αλλά έχει πολλούς περιορισμούς, σε σχέση με τους Mediatek... :( O snapdragon απο 615 και πάνω στη φθηνή κατηγορία κινητών ,αξίζει κατά την γνώμη μου αν πάρεις κινητό που καταρχήν δεν έχει κανένα περίεργο κλείδωμα στον bootloader που αποτρέπει root κτλ και δεύτερον που θα έχει υποστήριξη απο xda σε roms Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 vfm κινητο που να εχει και nfc, και 800 μπαντα ποιο προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 vfm κινητο που να εχει και nfc, και 800 μπαντα ποιο προτεινεται? Αυτό από εμένα http://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro3-X720-4GB-RAM-32GB-ROM-5-5inch-FHD-Android-6-0-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-821-Quad-Core-8-0MP-16-0MP-NFC-Touch-ID-VoLTE---Gold-372588.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Αυτό από εμένα http://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro3-X720-4GB-RAM-32GB-ROM-5-5inch-FHD-Android-6-0-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-821-Quad-Core-8-0MP-16-0MP-NFC-Touch-ID-VoLTE---Gold-372588.html Εντάξει, αλλα με 15$ παραπανω παιρνεις 4/64. Αυτο νομιζω οτι ειναι το πραγματικο vfm. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 καλημερα ευχαριστω.. υπ;ρχει θεμα με τα τελωνεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 καλημερα ευχαριστω.. υπ;ρχει θεμα με τα τελωνεια ? Αν δεις τα posts του τελευταίου μήνα (πάνω κάτω) στο θέμα με τις αποστολές από Κίνα, φαίνεται να υπάρχει αισθητά αυξημένο ρίσκο σε σχέση με το παρελθόν. Οπότε, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (και για να μη βρεθείς να περιμένεις κανα δίμηνο - φαίνεται να έχουμε και αυτό το πρόβλημα τελευταία με κάποιες από τις μεταφορικές, και όχι μόνο λόγω γιορτών), δες και τα "EU Warehouses" των (κινεζο)μάγαζων. Συνήθως έχει κανένα καπέλο $20-$30 σε σχέση με την Κίνα, αλλά απαλλάσσεσαι από τα παραπάνω. Και ένα τελευταίο: Αν βρεις κάτι που σου αρέσει σε EU warehouse και σε λογική τιμή, επικοινώνησε με το μαγαζί και βεβαιώσου ότι θα το στείλουν όντως από EU, γιατί έχουμε και κρούσματα που τελικά το έστειλαν από Κίνα (με δικαιολογίες του τύπου "Είχε τελειώσει στο EU και σας το στείλαμε από κει που το είχαμε διαθέσιμο")... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εντάξει, αλλα με 15$ παραπανω παιρνεις 4/64. Αυτο νομιζω οτι ειναι το πραγματικο vfm. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerZornGottes Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά επειδή έχω αρχίσει και τρελαίνομαι.. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα εξής: 1.Αν πάρω από EU warehouse, τι πρέπει να προσέξω/αποφύγω; Κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά; Κάποιο τρόπο αποστολής που θα έχω σίγουρα πρόβλημα; Από EU warehouses περνάνε τελωνείο; 2.Υπάρχει κάποιο μαγαζί ή τρόπος αποστολής απο ΚΙΝΑ που να έχει πολύ μικρές πιθανότητες τελωνείου; Τα μοντέλα που έχω στο μάτι τα έχουν σχεδόν όλοι από Κίνα στις ίδιες τιμές. Δεν με ενδιαφέρει αν θα αργήσουν να έρθουν αρκεί να έρθουν κάποια στιγμή και χωρίς το φέσι του τελωνείου.. Μιλάμε για αγορά έως 90 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts