Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πατησε το μπλε εικονιδιο για να τα κατεβασεις >> https://cloud.mail.ru/public/8c9V/PQhTniDrR

Αποσυμπιεσε το αρχειο και μεσα θα βρεις τα αρχεια

DNS-S4705_140708__boot_patched_140713.rar

kinguser3.40_v57_4_.4Root_RU.zip

recovery_TWRP_THL_T5S.img

UPDATE-SuperSU-v1.99.zip

Θεός φίλε μου, ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πατησε το μπλε εικονιδιο για να τα κατεβασεις

Για πες, πού βλέπουμε το μπλε εικονίδιο; Εμένα πατώντας τα links που έδωσε ο vgiozo μου βγάζει οθόνη με error 404.

Κάτι μου διαφεύγει, υποψιάζομαι (και καταλήγω να θεωρώ και αυτά και άλλα παρόμοια links στο 4pda ως 'καμένα'!)...

Για πες, πού βλέπουμε το μπλε εικονίδιο; Εμένα πατώντας τα links που έδωσε ο vgiozo μου βγάζει οθόνη με error 404.

Κάτι μου διαφεύγει, υποψιάζομαι (και καταλήγω να θεωρώ και αυτά και άλλα παρόμοια links στο 4pda ως 'καμένα'!)...

Το μπλε εικονιδιο ειναι στο λινκ που τα ανεβασα εγω τα αρχεια για να τα κατεβασει ο vgiozo https://cloud.mail.ru/public/8c9V/PQhTniDrR

Χωρις "εισοδο" μπορει να στα βγαζει καμενα. Εχεις κανει "εισοδο" στο 4pda και στα βγαζει καμενα ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όχι. Είχα κάνει registration στο 4pda παλιά, αλλά δε θυμάμαι πια το password, οπότε μπήκα 'χύμα'.

Προφανώς αυτό έφταιγε (και παλιά που θυμάμαι ότι έβλεπα κανονικά τα d/l links, ήταν μάλλον επειδή είχα κάνει login!). Θα κάνω μάλλον μια καινούρια εγγραφή.

Many thanks για τη διευκρίνιση!

http://www.vkworld.cc/download/57d26f3a23b39

τελικά βρήκα αυτό από το επίσημο site της εταιρείας. υπάρχει κάποιος να το κάνει να μας πει αν μπαίνουν ελληνικά? καλού κακού έστειλα κι ένα email στην εταιρεία να μου πουν κι αυτοί.

Όχι δεν έχει ελληνικά αυτό το πακέτο, μόνο Ολλανδικά και Δανέζικα.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Η γνώμη μου είναι να μην το πάρεις με custom firmware μόνο προβλήματα θα έχεις. Καλύτερα να ερθει με μαμά Rom και να του περάσεις την ελληνική από την κοινότητα μας.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ΟΤΑ τι γίνεται με την ελληνική;

Αγόρασα ένα dual-sim από alixpress με android 4.1.1 Στης πληροφορίες του κινητού, το μοντέλο αναφέρεται ως H830.

Στην περιγραφή λέει ότι υποστηρίζει 2G: 850/900/1800/1900MHz. Δεν θα έπρεπε να λειτουργούν οι Wind και Vodafone κανονικά?

Λειτουργεί μόνο η Cosmote φυσιολογικά. Στις άλλες δύο εμφανίζει μια στις τόσες σήμα. Για wind που με ενδιαφέρει έκανα χειροκίνητη

αναζήτηση και βρήκε ένα TIM 2G αλλά δούλεψε για λίγο και μετά πάλι τίποτα. Έχει πρόβλημα το κινητό ή οι συχνότητες που αναφέρει

δεν είναι για την Wind και Vodafone?

Οι συχνότητες που παίζουν όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα με 2G, είναι 900 και 1800. Οπότε είτε η WIND και η Vodafone δεν έχουν σήμα στην περιοχή σου, είτε υπάρχει λάθος ρύθμιση.

Με €70 ταβάνι, προς τι κινητό κοιτάω? Μετά από σχεδόν 5 χρόνια η μπαταρία από το cubotακι το είπε το ποίημα, και είμαι σε φάση οπού σε ένα μήνα φεύγω φαντάρος...(οπότε είτε μπαταρία πάρω, είτε κινητό, δεν θα προλάβει να έρθει τίποτα από τα 2 οπότε ας περιμένω τουλάχιστον για κινητό).

Είδα το lenovo golden warrior a806, αν και φεύγει λίγο στα €75 και δεν είναι dual-sim, αν και αυτό είναι μικρό κακό...

Ειναι λιγο παλιο, θελει πειραγμα αρκετο για να δουλεψει και η οθονη δεν ειναι καλη.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Με €70 ταβάνι, προς τι κινητό κοιτάω? Μετά από σχεδόν 5 χρόνια η μπαταρία από το cubotακι το είπε το ποίημα, και είμαι σε φάση οπού σε ένα μήνα φεύγω φαντάρος...(οπότε είτε μπαταρία πάρω, είτε κινητό, δεν θα προλάβει να έρθει τίποτα από τα 2 οπότε ας περιμένω τουλάχιστον για κινητό).

Είδα το lenovo golden warrior a806, αν και φεύγει λίγο στα €75 και δεν είναι dual-sim, αν και αυτό είναι μικρό κακό...

Γιατί να πάρεις ένα παλιό μοντέλο και δεν παίρνεις π.χ. αυτό;; Δεν είναι δοκιμασμένο όμως, είναι καινούργιο...

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-X9-Pro-2GB-16GB-Smartphone---White-374289.html

Αν δε σε νοιάζει το 4G, υπάρχει και αυτό, με καλές κριτικές: (πρόσεχε, να επιλέξεις Registered Air Mail)

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_493359.html

Edited by MitsosDaBest13

Μόλις ήρθε μαιλ απο τον Κωτσο.

Redmi 3s και Note 3

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169783-xiaomi-redmi-3s-grey-dual-sim

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-3s-3gb-32-gb

Με 57€ διαφορά πιο ακριβό απο τον πρώτο αξιόπιστο Κινέζο.

Δυο θέματα έχουμε.

1)Είναι αυτο που εχω στο λινκ απο πάνω η οχι;

2)Φέρανε με την 800αρα η κάνανε μ~!@#$α;

Ναι , όντως ήρθε mail και σε μένα
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Μόλις ήρθε μαιλ απο τον Κωτσο.

Redmi 3s και Note 3

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169783-xiaomi-redmi-3s-grey-dual-sim

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-3s-3gb-32-gb

Με 57€ διαφορά πιο ακριβό απο τον πρώτο αξιόπιστο Κινέζο.

Δυο θέματα έχουμε.

1)Είναι αυτο που εχω στο λινκ απο πάνω η οχι;

2)Φέρανε με την 800αρα η κάνανε μ~!@#$α;

Σύμφωνα με το ελληνικό site της xiaomi την έχει.

http://www.xiaomi-greece.gr/redmi3s/specs/

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Με ΟΤΑ τι γίνεται με την ελληνική;

Με Ποια ελληνική τι εννοείς; Αν έχεις global development κάθε Παρασκευή σου βγάζει να κάνεις ενημέρωση, Στην stable 8.1 έχουν μπει κανονικά ελληνικά αυτή αναβαθμίζει κάθε μήνα περίπου. Όλα αυτά στο redmi 3s special edition με την 800αρα μπάντα.

Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Kαλησπέρα. Τι προτείνετε για αγορά από EU warehouse (κατά προτίμηση Coolicool) μέχρι 120-130 ευρώ; Απαιτήσεις: Καλή αυτονομία, και καλή ποιότητα κατασκευής. Σκέφτομαι Vernee Thor, HomTom HT17 pro και Cubot dinosaur.

Kαλησπέρα. Τι προτείνετε για αγορά από EU warehouse (κατά προτίμηση Coolicool) μέχρι 120-130 ευρώ; Απαιτήσεις: Καλή αυτονομία, και καλή ποιότητα κατασκευής. Σκέφτομαι Vernee Thor, HomTom HT17 pro και Cubot dinosaur.

Τα εχω δοκιμασει και τα τρια.

Ειναι ομως σε διαφορετικη κατηγορια το καθενα. Δεν ταυτιζονται ουτε στη τιμη.

Και τα τρια για μενα αξιζουν για τα λεφτα που θα δωσεις. Απο εκει και περα κοιτα και την εμφανιση, το βαρος και το μεγεθος.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Τα εχω δοκιμασει και τα τρια.

Ειναι ομως σε διαφορετικη κατηγορια το καθενα. Δεν ταυτιζονται ουτε στη τιμη.

Και τα τρια για μενα αξιζουν για τα λεφτα που θα δωσεις. Απο εκει και περα κοιτα και την εμφανιση, το βαρος και το μεγεθος.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα κατασκευής, η αίσθηση δηλαδή στο χέρι και το να μη χαλάνε οι υποδοχές κλπ. Από τα τρία πιο πιστεύεις με καλύπτει καλύτερα;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα κατασκευής, η αίσθηση δηλαδή στο χέρι και το να μη χαλάνε οι υποδοχές κλπ. Από τα τρία πιο πιστεύεις με καλύπτει καλύτερα;

Σου , ειπα διαφορετικες κατηγοριες.

Αν ηθελα μπαταρια 5,5'', 3 ραμ και ομορφια (στο χρυσο) Δεινσαυρο

Αν ηθελα οικονομικο να με καλυπτει επαρκως στα 5,5, ΗΤ17

και αν ηθελα κομψοτητα, 5'' και 3 ραμ τοτε Θωρ.

Απλα.

Να προσεξεις επισης τι περιεχει η συσκευασια του καθενος. (θηκες κλπ).

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Σου , ειπα διαφορετικες κατηγοριες.

Αν ηθελα μπαταρια 5,5'', 3 ραμ και ομορφια (στο χρυσο) Δεινσαυρο

Αν ηθελα οικονομικο να με καλυπτει επαρκως στα 5,5, ΗΤ17

και αν ηθελα κομψοτητα, 5'' και 3 ραμ τοτε Θωρ.

Απλα.

Να προσεξεις επισης τι περιεχει η συσκευασια του καθενος. (θηκες κλπ).

Μόλις έδωσα παραγγελία για το Θωρ, από CooliCool, ευρωπαϊκή αποθήκη, ελπίζω να μην έχω θέματα με τελωνεία κλπ.:X

GIGASET ME:

Σήμερα παρέλαβα αυτό! Gigaset ME! Ας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις (πιο αναλυτικά σε μερικές μέρες):

1) Καταρχήν, αυτοί που λένε πως έχει πρόβλημα το Bone Conductor (ακουστικό) και δεν ακούγεται δυνατά, είναι απλώς άσχετοι! Ακόμα και ο Techmagnet στο YouTube! Θέλει κόλπο για να δουλέψει σωστά! Όταν ακουμπάς το κινητό μόνο στο αυτί, ο ήχος όντως ακούγεται περίεργα και χαμηλά, όμως όταν εγώ το ακούμπησα ανάμεσα στο αυτί και το κρανίο (στο σημείο της φαβορίτας), το ακουστικό δούλευε άψογα!! Αρκετά δυνατό, όμως ο ήχος δεν είναι και τόσο τέλειος, γιατί ακούγονται κάτι σαν "γρατζουνιές", αλλά δεν υπάρχει θέμα. Οπότε μια χαρά μέχρι εδώ. Στις κλήσεις το μικρόφωνο δεν έχει πρόβλημα, στα βίντεο δε δοκίμασα ακόμα.

2) Δοκίμασα και το Smart Remote και δουλεύει μια χαρά. Αλλάζω κανάλια στις Samsung TVs μου (μόνο τέτοιες έχω), χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ίντερνετ (έχει ματάκι μπροστά).

3) Ποιότητα κατασκευής φοβερή! Πλησιάζει πολύ αυτή των iPhone (700+€) κι εγώ το πήρα μόνο 120! Γλιστράει πολύ όμως, γι' αυτό του πήρα 2 θήκες, μια μπλε και μια άσπρη (να τις έχω εναλλάξ).

4) Πολύ γρήγορο, αν και μερικές φορές υπάρχει λίγο "stuttering" στο μενού.

5) Όταν παίζω παιχνίδια ζεσταίνεται λίιιγο, κάτω από την κάμερα, αλλά όχι τόσο ώστε να με ανησυχεί...

6) Τα Fingerprints ξεκλειδώνουν μέσα σε 0,5 sec!

7) Το Wi-Fi αδύναμο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστημένος ως τώρα. Μέχρι στιγμής, μοιάζει να είναι η καλύτερη αγορά μου από την Κίνα. Θα δείξει σε μερικές μέρες, που θα έχω πλήρη άποψη. :)

GIGASET ME:

Σήμερα παρέλαβα αυτό! Gigaset ME! Ας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις (πιο αναλυτικά σε μερικές μέρες):

1) Καταρχήν, αυτοί που λένε πως έχει πρόβλημα το Bone Conductor (ακουστικό) και δεν ακούγεται δυνατά, είναι απλώς άσχετοι! Ακόμα και ο Techmagnet στο YouTube! Θέλει κόλπο για να δουλέψει σωστά! Όταν ακουμπάς το κινητό μόνο στο αυτί, ο ήχος όντως ακούγεται περίεργα και χαμηλά, όμως όταν εγώ το ακούμπησα ανάμεσα στο αυτί και το κρανίο (στο σημείο της φαβορίτας), το ακουστικό δούλευε άψογα!! Αρκετά δυνατό, όμως ο ήχος δεν είναι και τόσο τέλειος, γιατί ακούγονται κάτι σαν "γρατζουνιές", αλλά δεν υπάρχει θέμα. Οπότε μια χαρά μέχρι εδώ. Στις κλήσεις το μικρόφωνο δεν έχει πρόβλημα, στα βίντεο δε δοκίμασα ακόμα.

2) Δοκίμασα και το Smart Remote και δουλεύει μια χαρά. Αλλάζω κανάλια στις Samsung TVs μου (μόνο τέτοιες έχω), χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ίντερνετ (έχει ματάκι μπροστά).

3) Ποιότητα κατασκευής φοβερή! Πλησιάζει πολύ αυτή των iPhone (700+€) κι εγώ το πήρα μόνο 120! Γλιστράει πολύ όμως, γι' αυτό του πήρα 2 θήκες, μια μπλε και μια άσπρη (να τις έχω εναλλάξ).

4) Πολύ γρήγορο, αν και μερικές φορές υπάρχει λίγο "stuttering" στο μενού.

5) Όταν παίζω παιχνίδια ζεσταίνεται λίιιγο, κάτω από την κάμερα, αλλά όχι τόσο ώστε να με ανησυχεί...

6) Τα Fingerprints ξεκλειδώνουν μέσα σε 0,5 sec!

7) Το Wi-Fi αδύναμο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Ευχαριστημένος ως τώρα. Μέχρι στιγμής, μοιάζει να είναι η καλύτερη αγορά μου από την Κίνα. Θα δείξει σε μερικές μέρες, που θα έχω πλήρη άποψη. :)

Χαίρομαι που τελικά βγήκε καλό. Άντε καλοδούλευτο :)

Θάνος :)

Καλημέρα. Μπορείτε να προτείνετε καλύτερο κινητό μέχρι 200€-250€;

Γρήγορο, καλή κάμερα, καλή μπαταρία.

Zuk z2....

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.