panoszavra Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Φοβερό κινητό, αλλά το θέλει δίκαρτο Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Για να δούμε... Ψαχνω λόγο/ους να ΜΗΝ πάρω το OnePlusOne γύρω στα 200 γιουρο Ως τώρα βρηκα: Παλαιοτητα, single sim, θέλει <σκάλισμα>, ή μας δουλεύει το everbuying:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλη καμερα μεχρι 150$ εχετε να προτεινεται κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλη καμερα μεχρι 150$ εχετε να προτεινεται κατι? Meizu m2 note ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα, Xiaomi redmi note 2 ή Doogee F5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Meizu m2 note ισως? Το είχα, καλή καμεριτσα αλλά δεν μου άρεσε σαν συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το είχα, καλή καμεριτσα αλλά δεν μου άρεσε σαν συσκευή Τότε δίνεις κάτι τις παραπάνω και παίρνεις letv x600.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Για φίλο που θέλει να ψωνίσει άμεσα κινητό έως περίπου 120 € από ευρωπαϊκή αποθήκη, μεταξύ LENOVO A806 και CUBOT X9 (Vickmall EU warehouse) ποια η καλύτερη επιλογή; Μέσος χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις και χωρίς γνώσεις και διάθεση για πειράγματα με αλλαγές ROM και τα σχετικά. Αν όμως κάποιο είναι όντως καλό, θα κάνω εγώ τα πειράγματα που χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Για φίλο που θέλει να ψωνίσει άμεσα κινητό έως περίπου 120 € από ευρωπαϊκή αποθήκη, μεταξύ LENOVO A806 και CUBOT X9 (Vickmall EU warehouse) ποια η καλύτερη επιλογή; Μέσος χρήστης χωρίς πολλές απαιτήσεις και χωρίς γνώσεις και διάθεση για πειράγματα με αλλαγές ROM και τα σχετικά. Αν όμως κάποιο είναι όντως καλό, θα κάνω εγώ τα πειράγματα που χρειάζονται. έχω πάρει και τα 2 σε φίλους, σαφώς το LENOVO, αν και παλιότερο έχει μεγάλη υποστήριξη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπορει το hotknot που εχει το κινητο μου να συνεργαστει με αλλο κινητο που εχει nfc;χρησιμοποιειετε μονο μεσω κινητων που εχουν hotknot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπορει το hotknot που εχει το κινητο μου να συνεργαστει με αλλο κινητο που εχει nfc;χρησιμοποιειετε μονο μεσω κινητων που εχουν hotknot; Όχι φίλε μου, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μήπως υπάρχει κινέζικο skroutz?:what: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μήπως υπάρχει κινέζικο skroutz?:what: http://www.kimovil.com/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μήπως υπάρχει κινέζικο skroutz?:what: Στο περίπου,το kimovil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 φίλος μου θέλει να αγοράσει κινητό 5,5" και μόνο.. του άρεσε το Lenovo K3 note & Meizu M2 note. Χρήση: περιήγηση internet 80%. Διαθέσιμο ποσό ~160$ (+30$ ακόμη εάν αξίζει). Εσείς τι προτείνετε από τα 2 και εάν έχετε και κάτι άλλο αντίστοιχο ή καλύτερο??? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabloko Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 φίλος μου θέλει να αγοράσει κινητό 5,5" και μόνο.. του άρεσε το Lenovo K3 note & Meizu M2 note. Χρήση: περιήγηση internet 80%. Διαθέσιμο ποσό ~160$ (+30$ ακόμη εάν αξίζει). Εσείς τι προτείνετε από τα 2 και εάν έχετε και κάτι άλλο αντίστοιχο ή καλύτερο??? Letv x600 με κλειστα ματια .. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.vickmall.com/meizu-mx4-pro-samsung-exynos-5430-octa-core-1-8ghz-4g-lte-smartphone-3gb-16gb-5-5inch-gorilla-glass-2k-screen-20-70mp-camera-otg-nfc-grey.html Letv x800... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 φίλος μου θέλει να αγοράσει κινητό 5,5" και μόνο.. του άρεσε το Lenovo K3 note & Meizu M2 note. Χρήση: περιήγηση internet 80%. Διαθέσιμο ποσό ~160$ (+30$ ακόμη εάν αξίζει). Εσείς τι προτείνετε από τα 2 και εάν έχετε και κάτι άλλο αντίστοιχο ή καλύτερο??? https://www.fastcardtech.com/LG-G3-F460.html#review-view και να μου δώσει το δολλαριο που περισσευει..χαχα ποσταρα αν ειναι refurbished ή new οπότε σε κανα 2 μερες θα ξερουμε.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 https://www.fastcardtech.com/LG-G3-F460.html#review-view και να μου δώσει το δολλαριο που περισσευει..χαχα ποσταρα αν ειναι refurbished ή new οπότε σε κανα 2 μερες θα ξερουμε.. Καινούργιο είναι αλλά κορεάτικο. ( δεν γνωρίζω κατά πόσο θα παίζει εδώ πέρα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καινούργιο είναι αλλά κορεάτικο. ( δεν γνωρίζω κατά πόσο θα παίζει εδώ πέρα ) Network Band: GSM 900/1800/1900MHz + WCDMA 1900/2100MHz + LTE 850/2100MHz Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_lar Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα, Αν κάνω παραγγελία δύο DOOGEE LEO DG280 από vickmall ξέρει κανείς σε πόσες μέρες θα παραλάβω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα, Αν κάνω παραγγελία δύο DOOGEE LEO DG280 από vickmall ξέρει κανείς σε πόσες μέρες θα παραλάβω? Σε καμια δεκαρια μερες απο την στιγμη που θα φυγει απο την σιγκαπουρη, αν διαλεξες singapore post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Σε καμια δεκαρια μερες απο την στιγμη που θα φυγει απο την σιγκαπουρη, αν διαλεξες singapore post. Δεν ειναι και σιγουρο αυτο.το δικο μου εχει φυγει απο τις 4/11 και ακομα το status ειναι "Despatched to overseas" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δεν ειναι και σιγουρο αυτο.το δικο μου εχει φυγει απο τις 4/11 και ακομα το status ειναι "Despatched to overseas" Προφανώς και δεν είναι σίγουρο. Διαβάστε τον οδηγό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Γεια σας παιδες!! Καποιο καλουτσικο κινητο γυρω στα 80-90ε ποιο προτεινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Γεια σας παιδες!! Καποιο καλουτσικο κινητο γυρω στα 80-90ε ποιο προτεινετε?? doogee x5 pro 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts