Jump to content

kostas_lar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas_lar

  1. Δεν έχει proximity sensor.
  2. Το έχω δοκιμάσει σε 2 συσκευές και στις 2 παρουσιάζει πρόβλημα.
  3. Με το hotspot υπάρχει θέμα. Για δείτε σε σας δουλεύει κανονικά; Σε μένα δείχνει να συνδέονται άλλες συσκευές αλλά internet γιοκ! Παίρνουν σωστά IP αλλά δεν έχουν internet.
  4. Θα τους πάρω τη Δεύτερα αλλά δε νομίζω να ιδρώνει το αυτί τους με ότι παράπονα και να κανουμε.Δεν θα βγάλουν αυτοί το update, είμαι σίγουρος πως ξέρουν το προβλημα.
  5. Σε 2 τηλέφωνα που αγορασα για τα παιδιά μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με το μικρόφωνο, καταγραφεί τον ήχο από εμένα που το κραταω αλλά όχι από αυτόν που βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων.
  6. Ρε παιδιά που είναι η επιλογή για αλλαγή ανάλυσης στην κάμερα για φώτο? Το μόνο που βρήκα είναι η αλλαγή από 4:3 σε 16:9, στο πρώτο τραβάει 8Mp και στο δέυτερο 5-6Mp. Υπάρχει κάτι άλλο?
  7. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Τα ίδια κολλήματα έχω κι εγώ στα 1080 και έχει πάνω την 4.1.2 (6.2.Α.1.100). Θυμάμαι όμως πριν τις πρώτες αναβαθμίσεις η κάμερα έπαιζε πολύ καλά αλλά δεν θυμάμαι τι έκδοση είχε πάνω.
  8. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη έκδοση στην οποία να δουλεύει η κάμερα χωρίς κολλήματα σε full HD? Θέλω να το έχω μόνο και μόνο για την κάμερα.
  9. Καλησπέρα, Αν κάνω παραγγελία δύο DOOGEE LEO DG280 από vickmall ξέρει κανείς σε πόσες μέρες θα παραλάβω?
  10. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα, αγόρασα σε προσφορά τα LiveSound™ Hi-Fi headset MH1 και όλο χαρά τα δοκίμασα στο Xperia P αλλά έλαβα το παρακάτω μήνυμα : " Το ακουστικό δεν υποστηρίζεται. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό ακουστικό ή επισκεφθείτε την τοποθεσία υποστήριξης της Sony Mobile για περισσότερες πληρ." Το έκανα λοιπόν αλλά δεν γράφει κάπου ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου. Αναφέρει πως είναι για όλα τα sony android από 2.3 και πάνω. Εγώ έχω 4.0.4. Τώρα τι κάνουμε??? :cry: Και τα αγόρασα για το τηλέφωνο... :dash:
  11. Καλησπέρα σε όλους ή μάλλον καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω 2 tablet στα παιδιά μου για να παίζουν κανένα παιχνιδάκι (ηλικία 7 & 8,5 ετών). Δεν θέλω να υπερβώ τα 150 €(συνολικά) και έτσι έχω δει το παρακάτω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=68301 Μπορώ να τα πάρω και τα 2 στα 150. Τι λέτε αξίζει η cpu κ.λ.π ή έχετε να μου προτείνετε εσείς κάτι άλλο στα ίδια χρήματα; Δεν θα με πείραζε να πάρω κάτι που θα μου πείτε εσείς από Κίνα, αρκεί να μου υποδείξετε κάποιο αξιόπιστο δοκιμασμένο site. Ευχαριστώ.
  12. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Μπα δεν ειμαι καθολου, οι αετοι ομως που γραψανε το jb φαγανε τα παντα για να εχουμε μγλτερη αυτονομια.Πλακα μας κανουν; Το ledακι αυτο κανει τη διαφορα; Τι αλλο θα δουμε...
  13. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Παιδια το προβλημα ειναι η λειτουργια STAMINA μολις την κανω off το ασπρο ledακι αναβει κανονικα.
  14. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Έκανα ξανά το τεστ και δούλεψε! Μπλε, κόκκινο, πράσινο το άσπρο που λες εσύ δεν άναψε ποτέ
  15. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Και που το βρίσκουμε αυτό φίλε μου?
  16. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Τι είναι το blink συνονόματε?
  17. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Φίλε μου 1.Καθαρή εγκατάσταση δεν έκανα. 2.Στο τεστ το led δεν δουλεύει, ανάβει όμως σε μπλε και πορτοκαλί κατά την φόρτιση και όταν λαμβάνω e-mail, από την 1η αναβάθμιση σε ICS και μετά δεν το έχω ξαναδεί να δουλεύει. Δεν ξέρω τι να πω:worry: Έχεις καμιά ιδέα?
  18. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Ακομα και τωρα με το jb δεν εχω καμια ενημερωση για αναπαντητες, δεν αναβει το led που αναβε. Ειναι γενικο το κακο η το εχω μονο εγω;
  19. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το 4.2 Jelly Bean μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 13 και βλέπουμε...:( Τελικά επικοινώνησα με τη Sony, μου ζήτησαν συγνώμη για το πρόβλημα που παρουσίασε η συσκευή και ότι το πρόβλημα το προώθησαν στο εξωτερικό και αναμένουμε λύση...:rolleyes: Οψόμεθα…
  20. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Να ΄σαι καλά φίλε μου!:) Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα forum και μας ξεστραβώνουν.:lol:
  21. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα, Ανακάληψα τυχαία ένα θέμα με την λήψη φωτο στα 8mp, λέω στα 8 γιατί στα 6mp δουλεύει κανονικά. Αυτό που κάνει λοιπόν είναι σαν να μην συγχρονίζεται με το φλας, η φώτο βγαίνει μετά το σβήσιμο του φλας με αποτέλεσμα να είναι πολύ σκοτεινή, ιδιαίτερα σε πολύ κοντινές λήψεις η φωτο είναι κατάμαυρη. Αν κάνω reboot θα δουλέψει για λίγο σωστά και μετά ξανά τα ίδια. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Λειτουργικό φοράει ICS 4.0.4 - kernel 3.0.8+ - Αρ. έκδοσης 6.1.1.Β.1.54 Μήπως έχετε να μου προτείνετε να δοκιμάσω κάτι η να το στείλω στην Sony ; Το τηλ. το έχω 3 μήνες δεν νομίζω να το έκανε από την αρχή. Ευχαριστώ.
  22. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Το φαντάστηκα αλλά λίγο αργά...:( Αυτήν η εικόνα το επιβεβαιώνει, http://im.tech2.in.com/gallery/2012/jun/difference_circuit_271738111300.jpg ...να άμα βιάζεσαι τι παθαίνεις!:) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάθαμε και κάτι ακόμα σήμερα. Και κάτι τελευταίο, μπορώ έχοντας στο OTG ένα flashάκι να αποθηκεύεται το video από την κάμερα απευθείας σ' αυτό;
  23. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Δεν αγόρασα καλώδιο, αυτό που αγόρασα στην εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Micro-USB-Host-Mode-OTG-Adapter-Converter-For-Archos-43-101-70-80-G9-Tablet-/160911173325?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item25770da6cd Για να καταλάβω δηλαδή, το OTG δεν είναι απλώς ένας adaptor ; Εκ του αποτελέσματος, έτσι φαίνεται...:rolleyes: Να΄σαι καλά ευχαριστώ, θα παραγγείλω ένα να δούμε... Υ.Γ Αν κάποιος φίλος έχει να μου προτείνει κάποιο δοκιμασμένο (θα προτιμούσα χωρίς καλώδιο) θα το εκτιμούσα πολύ.
  24. kostas_lar

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα το xperia P από Cosmote πριν από 10 μέρες περίπου. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.:happy: Το τηλέφωνο είχε εγκατεστημένο το ICS 4.0.4 :) Πριν από λίγο παρέλαβα από το Πλαίσιο έναν adaptor (micro USB σε USB female ) κάτι σαν USB OTG χωρίς καλώδιο. Το σύνδεσα στο τηλέφωνο, έβαλα λοιπόν ότι flashάκι είχα και δεν είχα (4 διαφορετικά) και το τηλ δεν ανταποκρίνεται σε κανένα από τα 4. :confused: Έβαλα keyboard, mouse αλλά το τηλ δεν θέλει να τα “δει”…:( Δεν έχω πρόβλημα με την USB του τηλεφώνου, στον Η/Υ παίζει κανονικά. Δοκίμασα και δεύτερο adaptor (αγόρασα και δεύτερο για ένα φίλο) αλλά τίποτα.:( Ενεργοποίησα / απενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων USB, τίποτα. Έχουμε καμιά ιδέα; Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...