zampeiros22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Φίλε εγώ έχω ψωνίσει από Minya. Πήρα ένα Doogee και και το V7. Το Doogee μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη μίλησα με αυτούς αλλά τελικά δεν τους έστειλα για επισκευή για δικους μου λόγους. Πάντως δε μου φάνηκαν για απατεώνες. Στο V70 δεν ξέρω τι χρήση θέλεις να κάνεις αλλά εμένα μου δουλεύει καλά, (ιντερνετ, ελαφρα παιχνιδια,ταινιες) κάτι μικροκοληματάκια μερικές φορές αλλά όχι κάτι τραγικό. + είναι από τα πιο ωραία κινητά που έχω δει. Και καλά έκανες γιατί το σπάσιμο δεν το καλύπτει νομίζω η εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόσεξε μόνο τα "ψιλά" γράμματα, γιατί συνήθως δεν δίνουν την προβλεπόμενη από τον Νόμο 2ετή εγγύηση, και συνήθως η "εγγύησή" τους είναι το ότι θα σου δώσουν τα στοιχεία του κατασκευαστού γιά να επικοινωνήσεις μαζί του ..... Τους πήρα τηλ μόνο ο πρώτος είπε ένα χρόνο εγγύηση και μου είπαν οτι το στέλνω σε αυτούς αν συμβεί το οτιδήποτε. Προσθέτω ακόμα ένα κινητό στην λίστα να μου πείτε γνώμες γιατί σκέφτομαι αν είναι να δώσω τόσα για κινέζικο ας βάλω λίγα παραπάνω και παίρνω http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=160347 Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και καλά έκανες γιατί το σπάσιμο δεν το καλύπτει νομίζω η εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τους πήρα τηλ μόνο ο πρώτος είπε ένα χρόνο εγγύηση και μου είπαν οτι το στέλνω σε αυτούς αν συμβεί το οτιδήποτε. Προσθέτω ακόμα ένα κινητό στην λίστα να μου πείτε γνώμες γιατί σκέφτομαι αν είναι να δώσω τόσα για κινέζικο ας βάλω λίγα παραπάνω και παίρνω http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=160347 Πολυ ακριβο,με τα ιδια σχεδον χρηματα παιρνεις το LG G2,που νομιζεις οτι κατασκευαζονται αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οπότε αφού δεν σχολιάζει κανείς, δεν έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά να υποθέσω. Εγώ που πήρα το S3 σου λέω πως αν δεν σε πειράζει το οτι δεν παίρνει καρτα μνημης το meizu και οτι δεν εχει αποσπώμενη μπαταρία, πάρε το meizu! Αν σου είναι απαραίτητη η κάρτα μνήμης, έλα και εσύ στην παρέα:). Προς το παρόν εγώ δεν χριάζομαι μνήμη αλλά επειδή το τηλεφωνο είναι τούμπανο,και θα παίζει πολύ download, οπότε δίνω 12ευρώ παίρνω μια 32αρα κάρτα και αποθηκευω ότι θέλω μέσα χωρίς άγχος, από ταινίες μέχρι οτιδήποτε! Πιστεύω πως θα δουλεύει και καλύτερα η συσκευή όταν θα έχει επαρκή ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πολυ ακριβο,με τα ιδια σχεδον χρηματα παιρνεις το LG G2,που νομιζεις οτι κατασκευαζονται αυτα? Δίκιο έχεις αλλά από θέμα service το σκέφτομαι..Αν είναι να πάθει κάτι το κινητό και να περιμένω κανά μήνα να φτάσει κίνα και ένα μήνα πίσω πάλι τότε άντε γεια... εσύ ποιο μου προτείνεις? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δίκιο έχεις αλλά από θέμα service το σκέφτομαι..Αν είναι να πάθει κάτι το κινητό και να περιμένω κανά μήνα να φτάσει κίνα και ένα μήνα πίσω πάλι τότε άντε γεια... εσύ ποιο μου προτείνεις? Εχουν βγει πολλα τελευταια,εγω οταν αγοραζα φθηνα κινεζικα παντα ειχα προβλημα,με Huawei,Zte δεν εχω κανενα και ειναι τελεια,ειχα το Huawei honor 3c το πουλησα αλλα λυπηθηκα,εχω το Nubia z7 max τωρα,τελειο,ακριβο ομως,κατι αναλογο ειναι το Zte v5 η v5max εχουν διαφορα στο μεγεθος και φθηνοτερα απο το Nubia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το επίσημο της Xiaomi είναι το ibuygou. Φυσικά καταστήματα έχει στην Κίνα, Ινδία κλπ. Όλα τα άλλα είναι resellers, αλλά με ίδιες τιμές (έτσι συμβαίνει γενικά)..και δε νομίζω να υπάρχει άλλος μεσάζοντας γιαvickmall, κατευθείαν θα παίρνει. Αν το vickmall πουλάει στην ίδια τιμή, τότε λογικά το αγοράζει πιο χαμηλά απ την xiaomi για να έχει κέρδος. Το vickmall είναι απευθείας λιανικό eshop ή πουλάει χονδρική τιμή; (Πάντως το Xiaomi Mi4 έχει τεράστια διαφορά τιμής με τα αμέσως επόμενα του όπως Redmi Note. Σίγουρα είναι δυνατότερο, απλά ακόμα κι από vickmall χωρίς μεσάζοντες είναι σαν να το παίρνεις από λιανικό μαγαζί εδώ με μεσάζοντες) Και κάποιες ερωτήσεις τεχνικής φύσεως: Οι πρώτες ύλες, τα πλαστικά, μεταλλικά, οι οθόνες, τα εξαρτήματα, τσιπ κλπ των κινέζικων είναι ίδιας ποιότητας με αυτά των leaders όπως Samsung, Apple etc ; Για παράδειγμα, ένα Octa-core Κινέζικο είναι πιο δυνατό (σε θέμα πυρήνων) από ένα 4-core Samsung ή μήπως οι πυρήνες της Samsung είναι πιο ποιοτικοί με αποτέλεσμα το 4-core της να είναι ισοδύναμο με το 8-core Κινέζικο; (Ερώτηση άσχετου: Τι προσφέρουν στο κινητό α. οι πυρήνες και β. τα GHz ; ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Οι πρώτες ύλες, τα πλαστικά, μεταλλικά, οι οθόνες, τα εξαρτήματα, τσιπ κλπ των κινέζικων είναι ίδιας ποιότητας με αυτά των leaders όπως Samsung, Apple etc ; Αναλόγως την κατηγορία τιμής, ναι. Φυσικά έχουν εξίσου ποιοτικά -αν όχι ποιοτικότερα- στα καλά μοντέλα των μεγάλων εταιριών όπως είναι οι Oppo, Meizu, Xiaomi, One+, Coolpad, Foxconn/InFocus, ZTE, Huawei κ.α. δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα κορυφαία προϊόντα των γνωστών εταιριών. Ακόμα όμως και σε πιο λογικές τιμές, υπάρχουν εταιρίες όπως οι Zopo, Asus, οι προαναφερθέντες κ.α. που δίνουν ποιοτικότατα κινητά που επίσης δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Βεβαίως, υπάρχουν και μικροί κατασκευαστές που στοχεύουν στο χαμηλό κόστος, κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις σε διάφορους τομείς, όπως οι φορτιστές, η κάμερα, τα πλαστικά, η συναρμολόγηση, το λογισμικό κ.α. Εκεί χρειάζεται λίγη -πραγματικά λίγη- προσοχή, αφού είναι γνωστοί οι επίφοβοι κατασκευαστές. Ακόμα και σε αυτή την κατηγορία όμως είναι πολύ εύκολο να βρεις καταξιωμένους μέσα στον χρόνο κατασκευαστές, όπως η Jiayu. Προσωπικά ακολουθώ τον κανόνα «όπου ακούς πολλά κεράσια, κάποιον λάκκο έχει η φάβα». Δεν μπορεί κάποιος με σημαντικά χαμηλότερη τιμή να δίνει περισσότερους πυρήνες, GB, MP και ίντσες. Από κάπου που δεν φαίνεται έχει κόψει, κι αυτό συνήθως είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων και του λογισμικού. ένα Octa-core Κινέζικο είναι πιο δυνατό (σε θέμα πυρήνων) από ένα 4-core Samsung ή μήπως οι πυρήνες της Samsung είναι πιο ποιοτικοί με αποτέλεσμα το 4-core της να είναι ισοδύναμο με το 8-core Κινέζικο Συνήθως οι κινέζικοι πυρήνες των τσιπ της mediatek είναι πιο αδύναμοι από τους αμερικάνικους της Qualcomm. Στις υπόλοιπες εταιρίες τσιπ δεν θα αναφερθώ, καθώς είναι λίγο πιο σπάνια η κυκλοφορία τους. Αν η εφαρμογή σου είναι πολύ παραλληλοποιημένη/βελτιστοποιημένη για χρήση πολλών πυρήνων, τότε θέλεις πολλούς πυρήνες. Αλλά σε γενικές γραμμές θεωρούμε ότι οι Qualcomm υπερέχουν, αφού οι τετραπύρηνοι είναι κοινοτοπία πια και οι περισσότερες εφαρμογές συνήθως δεν χρειάζονται ή αξιοποιούν τόσο πολλούς πυρήνες. Πάντως, σίγουρα δεν είναι καθόλου κακοί οι Mediatek. Απλώς είναι καλύτεροι οι Qualcomm. Τι προσφέρουν στο κινητό α. οι πυρήνες και β. τα GHz ; Τα GHz, σκέψου ότι είναι οι στροφές ενός κινητήρα αν είσαι μηχανικός, φτιαριές αν είσαι οικοδόμος, οι κύκλοι γύρω από ένα γήπεδο αν είσαι αθλητής. Όλα αυτά ανά λεπτό (ή άλλη μονάδα χρόνου). Αν ο κινητήρας δεν είναι και δυνατός (ροπή), δεν θα βγάλεις πολύ δουλειά. Αν το γήπεδο είναι μικρό, δεν διανύεις πολλά χιλιόμετρα. Αν το φτιάρι είναι μικρό, η μπετονιέρα αργεί να γεμίσει. Αν η αρχιτεκτονική του τσιπ δεν είναι αποδοτική, δεν θα εκτελεί αρκετά γρήγορα την κάθε εντολή, όσο έντονα κι αν λειτουργούν τα τμήματα του τσιπ. Για τους πυρήνες, σκέψου την αλλαγή ελαστικών. Μπορεί να αλλάζουν ένα-ένα, αλλά μπορεί να αλλάζουν παράλληλα όπως στην φόρμουλα ένα. Βεβαίως πρέπει και να έχει παραλληλοποίηση (πολλοί μηχανικοί) και το λογισμικό/βουλκανιζατέρ σου, αλλιώς έτσι θα στέκονται τα αεροπίστολα/κύλινδροι. Αν δεν υπάρχουν μηχανικοί (μη παραλληλοποιημένο λογισμικό), τότε θέλεις τα αεροπίστολα να είναι δυνατά (αποδοτικά) και σβέλτα (GHz). Ελπίζω τα παραδείγματα να σου έδωσαν έστω μια μικρή ιδέα :) Edited February 13, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μια χαρά δυνατότεροι είναι σε σύνολο οι οκτώ της mediatek, απο τους τεσσερις της qualcomm. Τρέξε cfbench και θα το δεις. Σε gpu υστερούσαν, μέχρι την έλευση του 6752.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Υπάρχει ήδη συγκριτικό σε Youtube που ο 8πύρηνος 64bit της ΜΤΚ ρίχνει ξύλο στον 4πυρηνο Qualcomm του Samsung S5. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά ποιο από τα παρακάτω προτείνετε χωρίς αλλαγές rom κλπ. Θέλω να το βάλω στα ελληνικά και να δουλεύει σωστα. 5 inch. 110 ευρώ. 1. zte red bull 2gb-8gb. 2. asus zenfone 1gb-8gb. 3. jiayu f2 2gb-16gb. 5.5 inch 4. tcl s720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά ποιο από τα παρακάτω προτείνετε χωρίς αλλαγές rom κλπ. Θέλω να το βάλω στα ελληνικά και να δουλεύει σωστα. 5 inch. 110 ευρώ. 1. zte red bull 2gb-8gb. 2. asus zenfone 1gb-8gb. 3. jiayu f2 2gb-16gb. 5.5 inch 4. tcl s720 εχω το zte ειναι πολυ καλο,προτιμησε τα 2γιγα ρομ τα αλλα δεν τα ξερω,εχει κανονικα ελληνικα και play store τελειο gps,wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Παιδιά ποιο από τα παρακάτω προτείνετε χωρίς αλλαγές rom κλπ. Θέλω να το βάλω στα ελληνικά και να δουλεύει σωστα. 5 inch. 110 ευρώ. 1. zte red bull 2gb-8gb. 2. asus zenfone 1gb-8gb. 3. jiayu f2 2gb-16gb. 5.5 inch 4. tcl s720 Θα ήμουν ανάμεσα σε Asus και ZTE, λόγω ποιότητας και λογισμικού. Επειδή το ΖΤΕ δεν έχει ελληνικά στο αυθεντικό λογισμικό, απορρίπτεται. Το TCL δεν έχει ούτε Ελληνικά, ούτε playstore. To F2 είναι από μικρότερο κατασκευαστή. Καλός, αλλά δεν συγκρίνεται με Asus ή ΖΤΕ. Επιπλέον: α) Δεν το έχει πάρει κανείς για να μας πει εντυπώσεις. β) Μπορεί να σου έρθει με την κινεζική ρομ, οπότε θα ψάχνεις μετά την ευρωπαϊκή. Τρέχα γύρευε... Edited February 14, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μια χαρά δυνατότεροι είναι σε σύνολο οι οκτώ της mediatek, απο τους τεσσερις της qualcomm. Τρέξε cfbench και θα το δεις. Σε gpu υστερούσαν, μέχρι την έλευση του 6752.. Υπάρχει ήδη συγκριτικό σε Youtube που ο 8πύρηνος 64bit της ΜΤΚ ρίχνει ξύλο στον 4πυρηνο Qualcomm του Samsung S5. Ακριβώς. Επίσης στους 32bit, ο MT6595 είναι ο ισχυρότερος επεξεργαστής της αγοράς πλέον, καθώς έχει Cortex-A17 πυρήνες. Στους 64bit ο 6752 πατάει κάτω τους αντίστοιχου κόστους 64bit της Qualcomm σε κάθε τομέα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Απόψεις γι αυτα τα δύο;; EFOX SMART E5 . EFOX C1000 Για το TCL S720 Οταν παραλάβω θα σου γραψω φίλε παντως το vickmall υποσχεται πως το στελνει κομπλε. Αντιγραφω: Root,installed google play,multi-language Παντως στις 5.5 είχα για λιγο το lenovo 850+ για τα λεφτα του φοβερο Edited February 14, 2015 by bostonian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) οκ τα βρισκω απο κινα με 40 ευρω λιγοτερα απλα γλυτωνω πολυ χρονο αναμονης, το huawei το εχω το asus δεν ξερω τι λεει?ειναι για την γυναικα με βασικες χρησεις.ενοποιημενο-μεγαλο- χωρο για εφαρμογες εχει η ειναι μονο 2 γιγα οπως σε πολλα κινεζικα?το huawei που εχω ειναι ενοποιημενος μεγαλος. Edited February 15, 2015 by gerstavros2 link προς παράνομo site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Υπάρχει ήδη συγκριτικό σε Youtube που ο 8πύρηνος 64bit της ΜΤΚ ρίχνει ξύλο στον 4πυρηνο Qualcomm του Samsung S5. Μια χαρά δυνατότεροι είναι σε σύνολο οι οκτώ της mediatek, απο τους τεσσερις της qualcomm. Τρέξε cfbench και θα το δεις. Σε gpu υστερούσαν, μέχρι την έλευση του 6752.. Ναι, αλλά τα μετροπρογράμματα είναι άκρως παραλληλοποιημένα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ηταν και πριν, που έβγαζαν τους qualcomm καλυτερους, η παραλληλοποιηθηκαν τώρα, που ήρθε η ωρα να ρίξουν ξύλο οι mediatek? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Απόψεις γι αυτα τα δύο;; EFOX SMART E5 . EFOX C1000 Για το TCL S720 Οταν παραλάβω θα σου γραψω φίλε παντως το vickmall υποσχεται πως το στελνει κομπλε. Αντιγραφω: Root,installed google play,multi-language Παντως στις 5.5 είχα για λιγο το lenovo 850+ για τα λεφτα του φοβερο Αναμεσα σε αυτα τα δυο: Αν σου φανηκε φοβερο το lenovo 850+ με το tcl s720 θα σου πεσει το σαγονι στο πατωμα (με την καλη εννοια) :) Πολυ καλυτερο το tcl σε ποιοτητα οθονης καμερα και μπαταρια Τερας :shock: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Ηταν και πριν, που έβγαζαν τους qualcomm καλυτερους, η παραλληλοποιηθηκαν τώρα, που ήρθε η ωρα να ρίξουν ξύλο οι mediatek? Γιατί θα άλλαζε κάτι αν δεν ήταν υψηλώς παραλληλοποιημένα από παλιά; Ήταν από παλιά. Κάνω λάθος ότι επικρατούν οι Qualcomm μεταξύ τσιπ ίδιου αριθμού πυρήνων; Edited February 15, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Απόψεις γι αυτα τα δύο;; EFOX SMART E5 . EFOX C1000 Ακριβα και ανωνυμα.Δες κατι αλλο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βρήκα πωλητή στο aliexpress με πολύ καλή βαθμολογία και είμαι πλέον μεταξύ Huawei Honor 3c και Zte Red Bull Ποιο λέτε εσείς? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Κάνω λάθος ότι επικρατούν οι Qualcomm μεταξύ τσιπ ίδιου αριθμού πυρήνων; Όχι. Κάνω λάθος, ή οι τεσσερις της qualcomm, είναι αρκετά πιο ακριβοί απο τους οκτώ της mediatek, οποτε σκασιλα μου τι κανουν οι τεσσερις, γιατί θα αγοράσω φτηνότερα τους δυνατότερους οκτώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) οκ τα βρισκω απο κινα με 40 ευρω λιγοτερα απλα γλυτωνω πολυ χρονο αναμονης, το huawei το εχω το asus δεν ξερω τι λεει?ειναι για την γυναικα με βασικες χρησεις.ενοποιημενο-μεγαλο- χωρο για εφαρμογες εχει η ειναι μονο 2 γιγα οπως σε πολλα κινεζικα?το huawei που εχω ειναι ενοποιημενος μεγαλος. Συμφωνω να το παρεις απο ελλαδα, ειδικα αν η διαφορα ειναι μονο 40€, αλλα να εχεις εγγυηση τουλαχιστον. Γιατι εκτος και αν μου ξεφευγει κατι, απο τα links που δινεις επιστοφες δεν γινονται δεκτες απο το εν λογω eshop. Δεν σε απασχολει οτι δεν θα εχεις ουτε μια μερα εγγυηση? Edited February 15, 2015 by gerstavros2 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Βρήκα πωλητή στο aliexpress με πολύ καλή βαθμολογία και είμαι πλέον μεταξύ Huawei Honor 3c και Zte Red Bull Ποιο λέτε εσείς? Το Honor 3c την Πεμπτη στα 120$ στο Panda.Επισης στις 17/2 στο ιδιο μαγαζι με κουπονι -10$ το Coolpad F1 με δυνατοτερο επεξεργαστη,στα 130$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το Honor 3c την Πεμπτη στα 120$ στο Panda.Επισης στις 17/2 στο ιδιο μαγαζι με κουπονι -10$ το Coolpad F1 με δυνατοτερο επεξεργαστη,στα 130$. Με ενδιαφέρει κυρίως ποιο είναι το καλύτερο όχι το πιο φτηνό εξάλλου θα το αγοράσω από Ελλάδα για να έρθει και πιο γρήγορα και να έχει και άμεση εγγύηση. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts