evmenis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μάλλον εσύ κάνεις λάθος φίλε μου, το panda έχει ειδικό σημείο όπου πουλάει μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα τηλέφωνα. Γιά τα newman, δεν πιστεύω ότι ήταν εν γνώσει τους, αλλοιώς θα τα πουλούσαν εκεί που σου λέω. Εάν δε, ψάξεις στο ALI, θα βρείς χιλιάδες μεταχειρισμένα. :) Εχεις μια ιδεα ποσα κινητα πουλιουνται απο τα κινεζομαγαζα?Μιλαμε για εκατομμυρια τεμαχια και αυτα που βγαινουν ως refurb ή used ειναι 100 τεμαχια ,μια απλη αριθμιτικη πραξη θα σε κανει να αναθεωρήσεις.Την περασμενη βδομαδα εστειλα πισω Lenovo A850i που ηταν refurb και μου πουληθηκε σαν καινουργιο και απο καταστημα (BIC) χιλιες φορες σοβαροτερο απο pandawill ,tinydeal ,Tmart και λοιπα σαβουρομαγαζα. Αν προσεξεις τα refurb στο αλι ειναι ολα δυτικες μαρκες οχι κινεζικα ειτε τα κινεζικα ειναι 1000 φορες πιο αξιοπιστα απο HTC ,Nokia ,Apple ,Samsung κλπ ειτε μας δουλευουν ψιλο γαζι. Το Panda εχει τεραστιο πελατολογιο.Καθε φορα που μπαινω στο τσατ εχει 20 ατομα ουρα ενω πρεπει να εχει ιδρυθει το 2010 ,ειναι δηλαδη απο τα πιο παλια.Δεν εχει καθολου καλο quality control ουτε καλο after sales. Εχει αναφερθει πολλες φορες.Η παρτιδα του Ν2 ηταν οντως σκαρτη.Αλλα δεν στελνει τελειως μαπα εν γνωση του. Οσοι αγορασαμε χτες το Honor 3C στα 120$,οταν παντου παιζει στα 170-180$, το καναμε γνωριζοντας με ποιο καταστημα θα εχουμε να κανουμε. Αν θελετε τελειοτητα ψωνιστε απο το vickmall. Ειναι απο τα παλιοτερα και εχει τεραστιο πελατολογιο και ειναι σαβουρομαγαζο ταυτοχρονα το ενα δεν αναιρει το αλλο.Εχεις δει τον χαμο που γινεται στο focalprice ,αυτο το κανει καλο μαγαζι?Συμφωνω οτι σε νορμαλ κινητα που πουλαει οσο περιπου το εχουν και οι αλλοι δεν στελνει μουφα ή κοπιες. Μην κρινουμε απο τον εαυτο μας ,εγω εχω διδακτορικο στις επιστροφες ,dispute στο paypal ή στο alipay αλλα εδω μπαινουν ανθρωποι που θα κανουν μια αγορα τον χρονο και δεν εχουν εμπειρια σε τετοιες διαδικασιες οποτε καλο ειναι να λεμε τι προβληηματα μπορει να εχει μια σουπερ ντουπερ προσφορα οταν προερχεται απο τετοια μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά όπως τα παρουσιάζεις μάλλον εσύ είσαι γκαντέμης .... :) , οπότε δεν πρόκειται να στρέψουμε τον κόσμο προς ένα συγκεκριμένο κατάστημα, και ιδίως καινούριο από όπου δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις γιά καλή εξυπηρέτηση μετά την αγορά σε περίπτωση προβλήματος. Και εφ'όσον τα έβγαλες όλα "σαβουρομάγαζα" απορώ γιατί συνεχίζεις να αγοράζεις από Κίνα. Άλλωστε όποιος δεν θέλει να διακινδυνεύσει, αγοράζει από εδώ και τελειώνει η υπόθεση. Φιλικά πάντα ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Την περασμενη βδομαδα εστειλα πισω Lenovo A850i που ηταν refurb και μου πουληθηκε σαν καινουργιο και απο καταστημα (BIC) Και γω την πατησα απο το κ...λομαγαζο που λεγεται Buyincoins με το ιδιο ακριβως μοντελο.4 αγορασα και τα 2 βγηκαν off στο μηνα και ανσρωτιομουν ο βλακας πως εγινε με τοσο επωνυμο μοντελο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά όπως τα παρουσιάζεις μάλλον εσύ είσαι γκαντέμης .... :) , οπότε δεν πρόκειται να στρέψουμε τον κόσμο προς ένα συγκεκριμένο κατάστημα, και ιδίως καινούριο από όπου δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις γιά καλή εξυπηρέτηση μετά την αγορά σε περίπτωση προβλήματος. Και εφ'όσον τα έβγαλες όλα "σαβουρομάγαζα" απορώ γιατί συνεχίζεις να αγοράζεις από Κίνα. Άλλωστε όποιος δεν θέλει να διακινδυνεύσει, αγοράζει από εδώ και τελειώνει η υπόθεση. Φιλικά πάντα ... :) Οχι δεν ειμαι γκαντεμης :lol: απλα αγοραζω παρα πολλα κινητα και αναλογικα εχω περισσοτερες εμπειριες και μπορω να χειριστω μια σκ@τοκατασταση με το μικροτερο δυνατο κοστος για εμενα. Υαρχουν πολλα σοβαρα μαγαζια εκει εξω αγαπητε δεν ξερω ποιο ειναι το "καινούριο από όπου δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις γιά καλή εξυπηρέτηση μετά την αγορά σε περίπτωση προβλήματος" αλλα το vickmall ,geek ,minideal ,b2c ,DX και καμια 10ρια μαγαζια του αλι ειναι πολυ καλα και αξια εμπιστοσύνης. Αρις90 εχει πλυμιρισει ο κοσμος με λενοβο refurb ,η πλακα ειναι οτι πηρα απο BIC για να το αποφυγω αυτο και τελικα εχασα 9 ευρω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και γω την πατησα απο το κ...λομαγαζο που λεγεται Buyincoins με το ιδιο ακριβως μοντελο.4 αγορασα και τα 2 βγηκαν off στο μηνα και ανσρωτιομουν ο βλακας πως εγινε με τοσο επωνυμο μοντελο. Έχω 40+ αγορές από το συγκεκριμένο. Κανένα πρόβλημα. Ολα είναι σχετικά τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έχω 40+ αγορές από το συγκεκριμένο. Κανένα πρόβλημα. Ολα είναι σχετικά τελικά. Και γω ειχα 10 αγορες,φθηνες συσκευες κατω απο 100$ απο προσφορες γιατι οι πιο πολλες συσκευες του ειναι πολυ ακριβοτερες απο τα αξιοπιστα καταστηματα και ηταν μια χαρα. Μεχρι που μ εστειλε refurbished Lenovo A850i και το ενα στον μηνα πανω δεν διαβαζει τις SIM ενω το αλλο στην βδομαδα ειχε χαλασει η υποδοχη της φορτισης. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Στο θεμα της εγγυησης ηταν κυριοι στο παρελθον ,πες τους το προβλημα και (ελπιζω) οτι θα βρεις ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ανέβηκε το δολάριο στο 0,89 και ακρίβυναν όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ανέβηκε το δολάριο στο 0,89 και ακρίβυναν όλα τα κινητά. Σε σχέση με τα μέσα Δεκέμβρη που αγόρασα κινητό 86€ τώρα έχει φτάσει στα 95€... Και όσο ανεβαίνεις στην τιμή, ανεβαίνει και η διαφορά :ooch: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Οσοι αγορασαμε χτες το Honor 3C στα 120$,οταν παντου παιζει στα 170-180$, το καναμε γνωριζοντας με ποιο καταστημα θα εχουμε να κανουμε. Μη μου λες τέτοια ρε γμτ. 2 κομμάτια παρήγγειλα για φίλους. Λες να τρέχω και να μην φτάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μη μου λες τέτοια ρε γμτ. 2 κομμάτια παρήγγειλα για φίλους. Λες να τρέχω και να μην φτάνω; Μην ανησυχεις.Το κινητο θα ρθει κομπλε.Δεν τιθεται θεμα ελλατωματικου κτλ.Απλα οπως γραφω πιο πριν,το Panda λογω τεραστιου πελατολογιου εχει χεσμενους τους πελατες του σε θεματα after sales.Προσωπικα απο κει ψωνιζω μονο φθηνες προσφορες. Για κινητα που παιζουν στα ιδια χρηματα σε ολα τα μαγαζια,προτιμω κατα σειρα το κορυφαιο vickmall με την απιστευτη εξυπηρετηση,το επισης αψογο b2cbuying,τα καλα to2c,minideal,geekbuying και το αξιοπιστο πλην αργο gearbest. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ποιες θεωρούνται οι τρεις πιο HOT προτάσεις για κινητό εώς 130-160 Ευρώ αυτή την εποχή ? Μιλάω μόνο για Κινέζικα android smartphones... Κάνω συγκρίσεις γιατί ψάχνω σε αυτή την κατηγορία. Δηλαδή vfm των 150 ευρώ (μέσος όρος) όχι top specs. Απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν υπάρχουν. Με την δικιά μου εμπειρία και σύμφωνα με την αγορά (σε αυτά τα λεφτά) θα έλεγα ότι 4,5-5 ίντζες. 4-8 πυρήνες, 2 Gb ram,16-32 Gb μνήμη, Μέτρια με καλή κάμερα (8-13 mpixels). Θα είναι δωράκι για έναν μέτριο χρήστη. Περιμένω τις σκέψεις σας... Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σε σχέση με τα μέσα Δεκέμβρη που αγόρασα κινητό 86€ τώρα έχει φτάσει στα 95€... Και όσο ανεβαίνεις στην τιμή, ανεβαίνει και η διαφορά :ooch: Οι εκλογές μας ξετίναξαν τα πάντα...εχει φτάσει στο 1,10 η διαφορά και συνεχώς πέφτει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Οι εκλογές μας ξετίναξαν τα πάντα...εχει φτάσει στο 1,10 η διαφορά και συνεχώς πέφτει...:( Τι σχέση έχουν οι εκλογές με την αλλαγή ισοτιμίας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γνωρίζει κανείς, πως γίνεται το κινητό να είναι ''αδειο'' αλλά η χρήση μνήμης να δείχνει 96%;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ετσι ειναι αυτα, οι ισοτιμιες τα εχουν αυτα. Το ευρω επεφτε και πριν τις εκλογες οποτε, δεν ηθελε την βοηθεια μας. Εξαλλου το Βικμαλλ, προσαρμοζεται, ριχνει τις τιμες σε μερικα μοντελα που ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γνωρίζει κανείς, πως γίνεται το κινητό να είναι ''αδειο'' αλλά η χρήση μνήμης να δείχνει 96%;;;;; Δεν πας και μια ρυθμίσεις, εφαρμογές και δες ποιες τρέχουν και ποιες είναι στην μνήμη; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια τι λετε γι αυτο το κινητο? Συμπαθητικο φαινεται για τα λεφτα του. http://www.1949deal.com/mlais-m9-mtk6592m-octa-core-1-4ghz-android-4-4-2-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-qhd-ogs-gorilla-glass-screen-otg-black.html Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια τι λετε γι αυτο το κινητο? Συμπαθητικο φαινεται για τα λεφτα του. http://www.1949deal.com/mlais-m9-mtk6592m-octa-core-1-4ghz-android-4-4-2-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-qhd-ogs-gorilla-glass-screen-otg-black.html Αν σε ενδιαφέρει, δοκίμασε στο gearbest.com με τα κουπόνια "GBEUL" ή "M9". Λένε πως βγαίνει 86,99$ ή 89,99$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Αν σε ενδιαφέρει, δοκίμασε στο gearbest.com με τα κουπόνια "GBEUL" ή "M9". Λένε πως βγαίνει 86,99$ ή 89,99$. Ok ευχαριστω, το χτυπησα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπερα παιδια! Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος κινεζικου smartphone! Eιναι η πρωτη μου αγορα απο κινεζικο μαγαζι και θα ηθελα την γνωμη σας! Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στα εξης: http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html http://www.vickmall.com/100-v6-smartphone-2-0ghz-octa-core-mtk6592-turbo-2gb-ram-32gb-rom-with-5-5-inch-1080p-3200mah-battery-13mp-camera.html http://www.vickmall.com/zte-v5-max-smartphone-64bit-4g-lte-android-4-4-quad-core-2gb-16gb-5-5-inch-hd-screen.html Επειδη ειναι το πρωτο μου κινεζικο κινητο δε θα ηθελα να πειραματιστω πολυ με update της rom και γι αυτο ισως κλεινω προς το lenovo(θα τους πω να βαλουν την 1447) αλλα και παλι θα ηθελα την γνωμη σας. Οποιαδηποτε αλλη προταση φυσικα δεκτη! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπερα. Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια με το Umi Zero απο το efox ειμαι αναμεσα στα εξης: 1. 100+ V6 (100C) δοκιμασμενο και σχετικα απροβληματιστο απ' οτι διαβαζω στο νημα του. 2. ZTE V5 Max Smartphone 64bit 4G με πολυ καλα στοιχεια και ZTE. 3. Jiayu S3, κουκλι, με πολυ καλα χαρακτηριστικα και αρχικα καποια θεματα λογισμικου. Τι θα προτιμουσε καποιος παλαιοτερος? Παιζει κατι αλλο που μου ξεφευγει με αναλογα χαρακτηριστικα, τιμη και αξιοπιστια (απαραιτητη η μπαταρια γυρω στα 3000 mAh)? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπερα. Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια με το Umi Zero απο το efox ειμαι αναμεσα στα εξης: 1. 100+ V6 (100C) δοκιμασμενο και σχετικα απροβληματιστο απ' οτι διαβαζω στο νημα του. 2. ZTE V5 Max Smartphone 64bit 4G με πολυ καλα στοιχεια και ZTE. 3. Jiayu S3, κουκλι, με πολυ καλα χαρακτηριστικα και αρχικα καποια θεματα λογισμικου. Τι θα προτιμουσε καποιος παλαιοτερος? Παιζει κατι αλλο που μου ξεφευγει με αναλογα χαρακτηριστικα, τιμη και αξιοπιστια (απαραιτητη η μπαταρια γυρω στα 3000 mAh)? Το 1. Το έχω. Φτηνή και αξιόπιστη λύση, αλλά χωρίς προοπτικές για αναβάθμιση Android σε 4.4 Το 3. το σκέφτομαι και εγώ, αλλά άγνωστο πότε θα πάρει play store και θα βγει ροοτ, ενώ δεν ξέρουμε στην πράξη πώς τα πηγαίνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για το HDC GALAXY S5 made in china. https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html υπάρχει κάποιος να μου πεί κάποια γνώμη γι αυτήν την συσκευή? ποιότητα...? ελλατώματα κτλ? αν πραγματικά αξίζει ... και αν έχετε να προτίνετε κάτι άλλο στα ίδια λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα παιδιά.. αυτά τα Elephone τι λένε.. το G7 φαίνεται όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts