Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω κυρίως αν αξίζει η προσφορά που έχει το Pandawill για σήμερα και αύριο για δύο κινητά, το Huawei Honor 3C και Το lenovo s660.

Ειναι για ένα συνάδελφο όπου οι απαιτήσεις που έχει είναι απλές.

Το Lenovo το ξέρω, έχω πάρει και με την τελευταία αναβάθμιση που πέρασα πάνε καλά, αλλά είδα και Honor, αξιόπιστο σαν μάρκα η Huawei, και μπλεξαμε λίγο.

Η απορία μου εκτός πια από τις δύο συσκευές αξίζει σαν επιλογή χρημάτων είναι ακόμα και αν αυτού του είδους οι προσφορές είναι συμφερουσες, χωρίς κίνδυνο ελαττωματικων προϊόντων που έχουν για ξεπούλημα.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιος να απαντησει σε αυτο; Ο,τι ηταν να ειπωθει, ειπωθηκε. Εσυ αποφασιζεις.

Η γνωμη μου ειναι εφοσον προκειται για αλλον, να μην το ρισκαρεις (αν οχι να το αποφευγεις τελειως να παιρνεις για αλλους)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ποιος να απαντησει σε αυτο; Ο,τι ηταν να ειπωθει, ειπωθηκε. Εσυ αποφασιζεις.

Η γνωμη μου ειναι εφοσον προκειται για αλλον, να μην το ρισκαρεις (αν οχι να το αποφευγεις τελειως να παιρνεις για αλλους)

Δε λέω ότι έχεις άδικο σε αυτό, απλά πατάω ότι παίζει στη μέση το PayPal.

Τώρα από θέμα συσκευών,; Για το Huawei δε ξέρω τι παίζει; Δε ξέρω ψήνομαι πιο πολύ για το Lenovo γιατί το ξέρω και εύκολα έχω και άλλο στα χέρια για να κάνω σύγκριση αν κάτι δε μου κάθετε καλά στο μάτι.

Παιδιά, κανένας δεν πουλάει εν γνώσει του ελαττωματικά προϊόντα, εγώ πήρα το S6 από το panda ότν το έβγαλε προσφορά από 185 στα 90 δολλάρια και το τηλέφωνο είναι πολύ καλό.

Απλώς ή έχουν απούλητο στοκ, ή θέλουν να πουλήσουν λόγω αφίξεων πιό νέας τεχνολογίας ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

To Geekbuying μου έστειλε πέρυσι στην Black friday, 3 στις 3 ελλατωματικές ταμπλέτες. Πήγαν πίσω και επισκευαστήκανε ή αντικατασταθήκανε και έκανα 4-5 μήνες να πάρω την σωστή παραγγελία στα χέρια μου. Να ήταν ένα κομμάτι ελλατωματικό, να πάει στο διάολο, αλλά 3 στα 3 ήταν too much και έδειχνε ξεστοκάρισμα ψευτοπροβληματικών συσκευών, πρόβλημα στο wifi, ελλατωματική μπαταρία, οθόνη που τρεμόπαιζε, κάποιος που τα αγόρασε μισή τιμή, ίσως να μην έμπαινε στον κόπο να τα στείλει πίσω για τέτοια θέματα...

Οπότε εγώ τις κοιτάω με μισό μάτι τέτοιες προσφορές. Όχι ότι όλοι θα κάνουν το ίδιο, αλλά εγώ πλέον φυλάγομαι...

Γεια σας παιδια ,

Ψαχνω καποιες ημερες τωρα για κινητο με μπατζετ γυρω στα 150 ευρω, εχω διαβασει πολυ και κατεληξα σε καποια κλασσικα προτεινομενα κινητα.

1) Lenovo a806 -130 ευρω

2) ZTE v5 2gb -110 ευρω

και ξαφνικα ειδα (και εχω κολλησει) με το IUNI u2 στα 160 ευρω το οποιο το phonearena βαθμολογει ως νουμερο 4 καλυτερο κινητο της κινεζικης αγορας για το 2014 ! http://www.phonearena.com/news/Best-Chinese-Android-smartphones-2014-edition_id63180

Τι λετε, να δοκιμασω η να παω στα σιγουρα; Ευχαριστω πολυ!

Edited by BASILISP

Να πας εκ του ασφαλούς.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σκεφτόμουν και γω για UMI, IUNI, αλλα και μονο που πανε wannabe MIUI μου αρκει να μην παρω.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Γεια σας παιδια ,

Ψαχνω καποιες ημερες τωρα για κινητο με μπατζετ γυρω στα 150 ευρω, εχω διαβασει πολυ και κατεληξα σε καποια κλασσικα προτεινομενα κινητα.

1) Lenovo a806 -130 ευρω

2) ZTE v5 2gb -110 ευρω

και ξαφνικα ειδα (και εχω κολλησει) με το IUNI u2 στα 160 ευρω το οποιο το phonearena βαθμολογει ως νουμερο 4 καλυτερο κινητο της κινεζικης αγορας για το 2014 ! http://www.phonearena.com/news/Best-Chinese-Android-smartphones-2014-edition_id63180

Τι λετε, να δοκιμασω η να παω στα σιγουρα; Ευχαριστω πολυ!

Εφόσον αρέσει σε εσένα, οι υπόλοιποι είναι περιττοί ... να το πάρεις, αλλά πρόσεξε από που.:)

Πειτε τη γνωμη σας δεν μπορω να αποφασισω

umi zero vs Meizu M1 note

απο εμένα Meizu M1 note!!

εχω το μχ4 και απο την meizu ειμαι υπερ ευχαριστημενος... πήρα το υμι και ολο προβληματα είχα (hardware & software)... antutu meizu >= 40500, umi =<32500

camera απο reviews το meizu εχει παρα πολυ καλη κάμερα - φακο... umi απο χρηση ,μέτρια camera με το samsung galaxy core με 5mp camera να εχει πολυ καλύτερα αποτελέσματα...

παίζει και το ZOPO ZP920 στην μαχη

http://umidigi.com/forums/forum/the-device/

http://www.phonearena.com/news/Meizu-M1-Note-Blue-Charm-first-camera-samples-benchmarks-surface_id64186

Edited by hadjis

παιδια ειστε εκτος topic..Θ προτιμουσα meizu note μιας και εχει πιο νεα χαρακτηριστηκα.το zero to ειχα.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

παιδια ειστε εκτος topic..Θ προτιμουσα meizu note μιας και εχει πιο νεα χαρακτηριστηκα.το zero to ειχα.

Μεταξυ των τριων επιλογων του τιτλου θα προτιμούσες το meizu note ενω πριν 12 ώρες παρηγγειλες το jiayu s3?

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Μεταξυ των τριων επιλογων του τιτλου θα προτιμούσες το meizu note ενω πριν 12 ώρες παρηγγειλες το jiayu s3?

φιλε μου πηρα το s3 επειδη υπηρχε διαθεσιμο και μου το στελνουν αυριο απλα εμφανησιακα μου αρεσει το m1 αλλα θα αργησει να κυκλοφορησει δεν νομιζω πριν μεσα με τελος φεβρουαριου δεν μπορουσα να περιμενω αλλο.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλησπέρα σε όλους,

Ίσως ερώτημα σε λάθος topic αλλά δεν εντόπισα κάτι πιο σχετικό:

Έχει κάποιος άλλο πρόβλημα με καθυστέρηση παραλαβής παραγγελίας αυτό το διάστημα. Περιμένω δύο παραγγελίες από πολύ αξιόπιστα καταστήματα (που έχω ξαναψονίσει στο παρελθόν) και το tracking δεν έχει ενημερωθεί από 07/01/2015.

Θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν φτάσει Ελλάδα και υποθέτω ότι κόλλησαν στο αεροδρόμιο αλλά γιατί τόση καθυστέρηση;;;;

Και τα δύο είναι nl post και φαίνονται ότι έφυγαν από Ολλανδία στις 07/01/2015. 16 ημέρες χωρίς ενημέρωση από τότε.

Καλησπέρα σε όλους,

Ίσως ερώτημα σε λάθος topic αλλά δεν εντόπισα κάτι πιο σχετικό:

Έχει κάποιος άλλο πρόβλημα με καθυστέρηση παραλαβής παραγγελίας αυτό το διάστημα. Περιμένω δύο παραγγελίες από πολύ αξιόπιστα καταστήματα (που έχω ξαναψονίσει στο παρελθόν) και το tracking δεν έχει ενημερωθεί από 07/01/2015.

Θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν φτάσει Ελλάδα και υποθέτω ότι κόλλησαν στο αεροδρόμιο αλλά γιατί τόση καθυστέρηση;;;;

Και τα δύο είναι nl post και φαίνονται ότι έφυγαν από Ολλανδία στις 07/01/2015. 16 ημέρες χωρίς ενημέρωση από τότε.

Δεν είσαι στο κατάλληλο μέρος για αυτή την ερώτηση. Γενικά όμως περιμένεις. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας στους χρόνους μεταφοράς.

Παιδιά το Lenovo Vibe x2 θα πάρει Lolipop ?

http://www.galaxy-lollipop.org/upgradeupdate-lenovo-vibe-x2-to-5-0-lollipop/

"Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα"

(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.)

便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.)

Παιδιά, κανένας δεν πουλάει εν γνώσει του ελαττωματικά προϊόντα, εγώ πήρα το S6 από το panda ότν το έβγαλε προσφορά από 185 στα 90 δολλάρια και το τηλέφωνο είναι πολύ καλό.

Απλώς ή έχουν απούλητο στοκ, ή θέλουν να πουλήσουν λόγω αφίξεων πιό νέας τεχνολογίας ...

Φιλε κανεις μεγαλο λαθος καταρχην το συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανει το "εγκλημα" με τα newman παλι σε απιθανο sale αλλα και γενικα στα μεγαλα sale ξεφορτονωντε ολα τα ελλατωματικα προιοντα ,επιστροφες πελατων ,refurbish κλπ.

Δειτε ποσα refurb υπαρχουν στιε δυτικες αγορες για iphone ,samsung ,motorola ,sony κλπ και δεν βρισκεις ουτε λεπι για τα κινεζικα ,πως νομιζεις οτι γινεται αυτο?Δεν βγαινουν προβληματικα κινεζικα?Κανενα κινητο δεν γυριζει στο εργοστασια για επισκευη?

Φιλε κανεις μεγαλο λαθος καταρχην το συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανει το "εγκλημα" με τα newman παλι σε απιθανο sale αλλα και γενικα στα μεγαλα sale ξεφορτονωντε ολα τα ελλατωματικα προιοντα ,επιστροφες πελατων ,refurbish κλπ.

Δειτε ποσα refurb υπαρχουν στιε δυτικες αγορες για iphone ,samsung ,motorola ,sony κλπ και δεν βρισκεις ουτε λεπι για τα κινεζικα ,πως νομιζεις οτι γινεται αυτο?Δεν βγαινουν προβληματικα κινεζικα?Κανενα κινητο δεν γυριζει στο εργοστασια για επισκευη?

Μάλλον εσύ κάνεις λάθος φίλε μου, το panda έχει ειδικό σημείο όπου πουλάει μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα τηλέφωνα.

Γιά τα newman, δεν πιστεύω ότι ήταν εν γνώσει τους, αλλοιώς θα τα πουλούσαν εκεί που σου λέω.

Εάν δε, ψάξεις στο ALI, θα βρείς χιλιάδες μεταχειρισμένα. :)

Εγω βλεπω οτι οι κινεζοι προσπαθουν να κλεψουν (σαν τους απατεωνες απο Ελλαδα ή Ιταλια)

αλλα δεν ξερουν ακομη να το κανουν καλα.

Μαθαινουν ομως γρηγορα, οπως και αντιγραφουν γρηγορα τα παντα.

Αυτη τη στιγμη τους εκπαιδευουμε εμεις (αγοραζοντας απο τα μαγαζια τους)

οπως εκπαιδευουμε τους Τουρκους που κανουν πτησεις πανω απο τα νησια του Αιγαιου (με αερομαχιες).

Απο τα δικα μας refund μαθαινουν να αποφευγουν τις μελλοντικες αιτησεις επιστροφης χρηματων απο paypal/ebay/aliexpress κλπ κλπ.

Απο τα λεφτα που ζηταμε πισω απο το presell ενω γραφει instock μαθαινουν τις αντιδρασεις των ευρωπαιων, των νοτιοαμερικανων, των αραβων, των αφρικανων.

Δημιουργουν στατιστικο δειγμα ζημιας απο δυσαρεστημενους πελατες ανα Ηπειρο.

他们发展得很快 ! ! !

"Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα"

(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.)

便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.)

Το Panda εχει τεραστιο πελατολογιο.Καθε φορα που μπαινω στο τσατ εχει 20 ατομα ουρα ενω πρεπει να εχει ιδρυθει το 2010 ,ειναι δηλαδη απο τα πιο παλια.Δεν εχει καθολου καλο quality control ουτε καλο after sales.

Εχει αναφερθει πολλες φορες.Η παρτιδα του Ν2 ηταν οντως σκαρτη.Αλλα δεν στελνει τελειως μαπα εν γνωση του.

Οσοι αγορασαμε χτες το Honor 3C στα 120$,οταν παντου παιζει στα 170-180$, το καναμε γνωριζοντας με ποιο καταστημα θα εχουμε να κανουμε.

Αν θελετε τελειοτητα ψωνιστε απο το vickmall.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ