dimi_1982 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Σήμερα έπεσε το μάτι μου στο (ακυκλοφόρητο)elephone p6000,και μου κίνησε το ενδιαφέρον(lollipop,mt6732 64bit κτλ.),και σε αρκετά καλη τιμή! http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-elephone-p6000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μιας και μιλάμε για ακυκλοφόρητα* μοντέλα, εμένα πάλι έπεσε το μάτι μου στο JIAYU S3: 5,5 1080 ( thank god, not more) 3gb MT6752 http://www.phonearena.com/news/Heres-what-160-get-you-in-China-a-5.5-1080p-phone-with-a-13MP-Sony-cam-octa-core-processor-and-3GB-RAM_id63532 *Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν πάρουμε υπόψη τη σχετική προϊστορία της JIAYU, μπορεί να μείνει ακυκλοφόρητο για πολλούς μήνες Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μιας και μιλάμε για ακυκλοφόρητα* μοντέλα, εμένα πάλι έπεσε το μάτι μου στο JIAYU S3: 5,5 1080 ( thank god, not more) 3gb MT6752 http://www.phonearena.com/news/Heres-what-160-get-you-in-China-a-5.5-1080p-phone-with-a-13MP-Sony-cam-octa-core-processor-and-3GB-RAM_id63532 *Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν πάρουμε υπόψη τη σχετική προϊστορία της JIAYU, μπορεί να μείνει ακυκλοφόρητο για πολλούς μήνες Αυτό θα βγάζει antutu 50K+ πλάκα πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Τι να σου πω απλα ρωτησα στο καταστημα και μου ειπαν ειναι ενταξει...δεν νομιζω να ειναι κλονος η κατι τετοιο. Τωρα το οτι μπορει να μην ειναι καλης ποιοτητας ισχυει σε ολα τα κινητα.Αυτο που σου ειπα παντως εχει 2 χρονια εγγυηση στο ελληνικο καταστημα παντως.Για τις αγορες απο Κινα το εχω ψαξει και δε με ενδιαφερουν τοσο. Εγω θα σου προτεινα amoi a900w απο κινα. 5,5αρι, τετραπυρηνο, απιστευτη ποιοτητα μπαταρια φωτογραφικη οθονη για παιχνιδια και μπαταρια. Καμια σχεση με doogee. Εγω παλι amoi αν το αλλαζα θα ξαναεπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Εγω θα σου προτεινα amoi a900w απο κινα. 5,5αρι, τετραπυρηνο, απιστευτη ποιοτητα μπαταρια φωτογραφικη οθονη για παιχνιδια και μπαταρια. Καμια σχεση με doogee. Εγω παλι amoi αν το αλλαζα θα ξαναεπαιρνα. 180$ για τετραπυρηνο στα 1.3ghz,1gb Ram, 8gb Rom και Android 4.2.2? Λίγο ακριβό για αυτά που προσφέρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Σκεφτόμουν έντονα το Coolpad F2 μέχρι που είδα το Jiayu S3 και νομιζω οτι αξίζει την αναμονή, απο οτι βλέπω στα presales, μάλλον θα είναι πολύ κοντά στην τιμή οποτε βγει στην αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 180$ για τετραπυρηνο στα 1.3ghz,1gb Ram, 8gb Rom και Android 4.2.2? Λίγο ακριβό για αυτά που προσφέρει. 129$ στο b2cbuying. Εχω δει κατι οχταπυρηνα να σερνονται και παιχνιδια οπως το real racing 3 να μην τα ανοιγουν σωστα. Τα amoi ειναι πολυ ποιοτικα. Για 105 ευρω ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) καλησπέρα κινητό με την καλύτερη κάμερα στα 150e-170e? lenovo a806 to redmi 1s έχει την ίδια κάμερα με το redmi note octacore? από xiaomi μέχρι 5 ίντσες στα ίδια λεφτά ποιο αξίζει? coolpad f1? από xperia ποιο θα μου προτείνατε έχω βρει αυτό sony xperia z http://www.aliexpress.com/item/Original-Sony-Xperia-Z-L36h-C6603-Mobile-phone-5-0-TouchScreen-Quad-Core-2G-RAM-16GB/2024547248.html ή κάποιο άλλο μοντέλο xperia στα ίδια λεφτά από ali ευχαριστώ πολύ και κάτι τελευταίο thl t6s ή ladvo l200 ευχαριστώ και πάλι Edited December 14, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μηριζει απατη. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Μηριζει απατη. το feedback το είδες? δεν γνωρίζω τι παίζει με sony sto ali γιατι το λές?η τιμή έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με Ελλάδα αν και κλείνω προς xiaomi μεριά βέβαια περιμένω απάντήσεις και προτάσεις ο λόγος που θα διαλέξω xiaomi είναι ότι είδα στο gsmarena ποιότητα από τον φακό κάθε κινητού και διαπίστωσα σύμφωνα με gsmarena και από φωτό που είδα από topic xiaomi στο forum δεν γνωρίζω το μοντέλο αλλά το θα το κοιτάξω πάντως όχι redmi note μάλλον hogmi 1s οι φωτό είναι εξαιρετικές και από coolpad f1 kai από lenovo α806 αυτό το λέω γιατί περάσαν από τα χέρια μου αυτά τα κινητά και τέτοια ποιότητα δεν την έχει κανένα από τα δύο κινητά η μόνη γνώμη που έχω για την ποιότητα της κάμερας στο sony xperia είναι από gsmarena θα κοιτάξω και στο σχετικό topic βοήθεια Edited December 14, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 καλησπέρα από xperia ποιο θα μου προτείνατε έχω βρει αυτό sony xperia z http://www.aliexpress.com/item/Original-Sony-Xperia-Z-L36h-C6603-Mobile-phone-5-0-TouchScreen-Quad-Core-2G-RAM-16GB/2024547248.html ή κάποιο άλλο μοντέλο xperia στα ίδια λεφτά από ali ευχαριστώ πολύ Γραφει Refurbished ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Α ετσι ωστε. Δεν το ειδα καθως ειμαι στο mobile site και δεν ειναι εμφανες. Η τιμη του ειναι πολυ μικρη για καινουριο. Γι' αυτο ειπα οτι μαλλον παιζει απατη φιλε Μαρκο. Ουτε και το feedback του ειναι καλο. Να ψωνιζεις με 99% και πανω και πολλες πωλησεις. Edited December 14, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Γραφει Refurbished ;) ευχαριστώ για την πληροφορία δλδ όλοι οι πωλητές τα έχουν σε αυτή την κατάσταση? γιατί το new condition θα είναι πιο ακριβό πιστεύω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α ετσι ωστε. Δεν το ειδα καθως ειμαι στο mobile site και δεν ειναι εμφανες. Η τιμη του ειναι πολυ μικρη για καινουριο. Γι' αυτο ειπα οτι μαλλον παιζει απατη φιλε Μαρκο. Ουτε και το feedback του ειναι καλο. την γλιτώσαμε την ζημιά για να το λες πάει να πει ότι θα υπάρχουν και μαγαζιά από ali με καλύτερο feedback γενικά αγορές κάνω μόνο από minideal σε κινητά αλλά τώρα θα κοιτάω και κατάσταση ευχαριστώ κατέληξα σε xiaomi hongmi αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο να διαλέξω γιατί υπάρχουνε καινούριες εκδόσεις Edited December 14, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Α ετσι ωστε. Δεν το ειδα καθως ειμαι στο mobile site και δεν ειναι εμφανες. Η τιμη του ειναι πολυ μικρη για καινουριο. Γι' αυτο ειπα οτι μαλλον παιζει απατη φιλε Μαρκο. Ουτε και το feedback του ειναι καλο. Να ψωνιζεις με 99% και πανω και πολλες πωλησεις. Στο Ali τα feedback ειναι σχετικα χαμηλα, προσωπικα κοιταω να εχει πανω απο 90% και πανω απο 1000 πωλησεις. Τωρα τελευταια εκανα μια αγορα απο το ali στα 280 δολαρια απο καταστημα με Positive Feedback (Past 6 months): 92.5% Feedback Score: 651 , να πω την αληθεια ειχα εναν φοβο οτι θα χασω το χρονο μου αλλα ολα πηγαν καλα χωρις κανενα προβλημα :) Ο λογος που ψωνισα απο αυτο το καταστημα ηταν οτι στελνει αυτο που ηθελα με απλο ταχυδρομειο, τα υπολοιπα καταστηματα στελνουν με dhl κλπ ;) ευχαριστώ για την πληροφορία δλδ όλοι οι πωλητές τα έχουν σε αυτή την κατάσταση? Τα καλα καταστηματα αν ειναι επισκευασμονο το προιον το γραφουν/αναφερουν. Τωρα.... μπορει να μην το γραφουν με μεγαλα γραμματα μπας και δεν το δουμε αλλα το γραφουν Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Στο Ali τα feedback ειναι σχετικα χαμηλα, προσωπικα κοιταω να εχει πανω απο 90% και πανω απο 1000 πωλησεις. Τωρα τελευταια εκανα μια αγορα απο το ali στα 280 δολαρια απο καταστημα με Positive Feedback (Past 6 months): 92.5% Feedback Score: 651 , να πω την αληθεια ειχα εναν φοβο οτι θα χασω το χρονο μου αλλα ολα πηγαν καλα χωρις κανενα προβλημα :) Ο λογος που ψωνισα απο αυτο το καταστημα ηταν οτι στελνει αυτο που ηθελα με απλο ταχυδρομειο, τα υπολοιπα καταστηματα στελνουν με dhl κλπ ;) Τα καλα καταστηματα αν ειναι επισκευασμονο το προιον το γραφουν/αναφερουν. Τωρα.... μπορει να μην το γραφουν με μεγαλα γραμματα μπας και δεν το δουμε αλλα το γραφουν θέλει πολύ προσοχή για αγορές σε τόσο μεγάλα ποσά!!!και ειδικά στο ali Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOBILE12 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γειά σας! Θέλω να πάρω ενα κινητό απο το gearbest.com αλλα ειμαι καινουργιος σε αυτα και εχω καταλήξει σε 2 ! το Cubot S168 Και το THL 4000! μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου ? ποιο να πάρω; Επίσης εχετε να μου προτείνετε αλλο κινητο απο 60-80 ευρώ καλύτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etos2001 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κανένα από τα δύο. Πάρε το Cubot S200. Αν και ομολογουμένως αδοκίμαστο ακόμα από χρήστες του φόρουμ είναι πολλά υποσχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γειά σας! Θέλω να πάρω ενα κινητό απο το gearbest.com αλλα ειμαι καινουργιος σε αυτα και εχω καταλήξει σε 2 ! το Cubot S168 Και το THL 4000! μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου ? ποιο να πάρω; Επίσης εχετε να μου προτείνετε αλλο κινητο απο 60-80 ευρώ καλύτερο ? Aνοιξες νεο θεμα μονο για αυτο?Κακως,υπαρχει τοπικ για τετοιες ερωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα παιδια αύριο θα αποχωριστω το oneplus one γιατι οι 5,5 inches μου ήταν υπερβολικά πολλές...και σκέφτομαι για Xiaomi Mi4 που είμαι τρελός fan της miui. Ξέρετε μήπως αν παίζει διαθέσιμο σε μαύρο κάπου ? για το 16gb αναφέρομαι. Επίσης αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου προτείνετε ευχάριστος. Θέλω 3gb και να πηγαίνει σφαίρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Huawei Honor 6 Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOBILE12 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Aνοιξες νεο θεμα μονο για αυτο?Κακως,υπαρχει τοπικ για τετοιες ερωτησεις. οπως είπα ειμαι καινουργιος ! λιγες μερες ειμαι εδω δεν το ηξερα! τωρα πως σβήνετε αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένα από τα δύο. Πάρε το Cubot S200. Αν και ομολογουμένως αδοκίμαστο ακόμα από χρήστες του φόρουμ είναι πολλά υποσχόμενο. Ακριβώς για αυτον τον λογο δεν το ήθελα ! θελω κατι δοκιμασμενο! ευχαριστω πάντως. Edited December 16, 2014 by MOBILE12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα παιδια αύριο θα αποχωριστω το oneplus one γιατι οι 5,5 inches μου ήταν υπερβολικά πολλές...και σκέφτομαι για Xiaomi Mi4 που είμαι τρελός fan της miui. Ξέρετε μήπως αν παίζει διαθέσιμο σε μαύρο κάπου ? για το 16gb αναφέρομαι. Επίσης αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου προτείνετε ευχάριστος. Θέλω 3gb και να πηγαίνει σφαίρα. ;) http://www.xiaomishop.com/180-xiaomi-mi4-16gb-wcdma-smartphone-black.html αν λες αυτή την έκδοση έχει και 19$ μεταφορικά δεν έχω ψωνίσει από αυτό το eshop. ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) λοιποοοοοννν εδεησε η γυναικα και ζηλευοντας απο το huawei honor μου θελει κια αυτη κινεζο! απαιτησεις : 2 ΓΙΓΑ ΡΑΜ ακατεβατα και αξιοπιστη εταιρεια(software,hardware) οπως η huawei που μας εχει καθε δεκαπεντε μερες αναβαθμισεις ! τιμη εως 100 γιουρο. δεν θελω να ασχοληθω με αλλαγες ρομ κλπ! α και μονοκαρτο δεν με νοιαζει. ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΙΝΤΣΕΣ Edited December 15, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Καλα, που εχεις δει 2 γιγα ραμ με εως 100€? Απαιτητική γυναίκα :lol: http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-android-4-2-2gb-8gb-13-0mp.html Edited December 15, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ανέβα λιγο στη τιμη για να εχεις επιλογές Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts