Jump to content

etos2001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About etos2001

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

etos2001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους μας και χρόνια πολλά.:)
  2. Κανένα από τα δύο. Πάρε το Cubot S200. Αν και ομολογουμένως αδοκίμαστο ακόμα από χρήστες του φόρουμ είναι πολλά υποσχόμενο.
  3. Πριν από λίγο έλαβα προσωπικό μήνυμα από το Gearbest. Λοιπόν παιδιά τα νέα έχουν ως εξής, Αφού μου ζήτησε για πολλοστή φορά συγγνώμη για την καθυστέρηση και αφού μου εξήγησε ότι η Cubot δεν τους είχε στείλει αρκετά τηλέφωνα, ενώ τώρα τα έχουν στα χέρια τους, μου επιβεβαίωσε ότι αύριο τελειώνουν τους ελέγχους και μέσα στις επόμενες 5 ημέρες μας στέλνουν τα κινητά. Πιστεύω πως αυτή τη φορά λέει αλήθεια.
  4. Απο το στόμα σου και στου κινέζου το αυτί !!
  5. Ελπίζω τουλάχιστον αυτή η αναμονή να αξίζει και να βγεί πολύ δυνατο το κινητό.
  6. Μετά την "παραλαβή" του Gearbest απο την Cubot των τηλεφώνων μας έλαβε κανείς απο το forum tracking number;
  7. Δείτε αυτό: και στο τέλος την τιμή με κουπόνι!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δείτε και αυτό: Το βίντεο έχει τεστ και την κάμερα με φλας και χωρίς φλάς. Δείχνει την ανάλυση και το μέγεθος των φωτογραφιών.
  8. Και εγώ με παραγγελία στις 26/11/2014 και με κανονική τιμή παρακαλώ, ακόμη δεν έχω λάβει tracking number. Το μόνο που μου λέει ο κινέζος στα post που του έστειλα είναι "υπομονή". Εντάξει κινέζε, αλλά να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα λέμε και το"υπομονή - υπομονή πάει η π@@τσα πάει και το μ@@νί". Πως να του το πω αυτό στα κινέζικά ρε παιδιά;
  9. Την ίδια απάντηση έδωσε και σε 'μένα με pm στο site του myphone και σκέψου ότι εγώ την παραγγελία την έκανα 26/11/2014.
×
×
  • Create New...