GUZGUN Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Έχοντας ήδη αγορασμένα 2 lenovo a806 και απόλυτα ευχαριστημένος τα έδωσα σε 2 φίλους που θέλανε κινητό και ψάχνω για καινούριο πλέον. Έχοντας και ένα samsung galaxy s3 το οποίο το έχω λίγο βαρεθεί, θα ήθελα προτάσεις για καλά κινέζικα κινητά ως 200-250 euro το maximum με προτιμότερο να είναι κοντά στα 200, 5-5,5" οθόνη προτιμότερη 5,5", διάσταση ύψους όχι πάνω από 145-146mm, κάμερα 13mp, ρομ 16gb και πάνω, οθόνη HD ή και FullHD, Ram 2-3gb, οκταπύρηνο από 1,7 και πάνω ή τετραπύρηνο από 2,2 και πάνω, android 4.4. Κοινώς ψάχνω για κάτι καλύτερο από το galaxy s3 και το lenovo a806. Θα σπρώξω το galaxy που είναι σε άψογη κατάσταση, αν είχε και 2gb RAM θα ήμουν μια χαρά, θα βάλω και κάτι ακόμα για να πάρω κάτι καλύτερο. Δεν είμαστε για πολλά έξοδα γιατί έρχεται και ο διάδοχος και θα έχει έξοδα. sorry αν σας κούρασα και ευχαριστώ όποιον το διάβασε. Edited October 27, 2014 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 [/color] Ψάξε, κάποιο θα βρείς, στο Doogee DG 500 έχω δύο κανονικές κάρτες, μία της wind και μία της vodafone και δουλεύουν και οι δύο στο ίντερνετ. στο Doogee ?????...δεν νομίζω......εγώ εννοώ να μου προτείνετε ένα τηλέφωνο στο οποίο ΚΑΙ οι 2 sim θα υποστηρίζουν----θα είναι 3G: WCDMA....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα μοντέλα-συσκευές τα οποία να υποστηρίζουν δεδομένα 3G .....ΚΑΙ....... στις 2 κάρτες sim ? Δεν εννοώ να κατεβάζουν παράλληλα δεδομένα.....να είναι και οι 2 sim στο ιντερνετ συγχρόνως.....αυτό φαντάζομαι δεν γίνετε και δεν με ενδιαφέρει κιολας....... Αυτό που θέλω είναι να βάλω σε μία 2καρτη συσκευή μία sim cosmote και μία wind στις οποίες έχω ΚΑΙ στις 2 ίντερνετ-δεδομένα.....και να δουλεύω-να επιλέγω μία την μία , μία την άλλη για να μπαίνω στο ιντερνετ ....χωρίς να πρέπει να αλλάζω συνέχεια τις sim στο τηλέφωνο.....βάλε-βγάλε καπάκι κτλ....... Οσα 2καρτα κινητά από κίνα είδα μέχρι τώρα .....ΜΟΝΟ στην μία θέση της sim υποστηρίζει δεδομένα....η άλλη sim είναι για απλό δίκτυο GSM. Tα THL εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Πριν κανεις καποια παραγγελια σε THL να ρωτησεις στο τοπικ του τηλεφωνου για να σιγουρευτεις 100%. Επισης εχω δει τηλεφωνα που ενω με τη μαμισια rom δεν υποστηριζουν 3g και στις 2sim να το υποστηριζουν με custom aosp rom και custom samsung rom ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Μια προταση για τηλεφωνο θελω, να εχει ελληνικο μενου μεχρι 5 ιντζες και μεχρι 150 Δολαρια ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα μοντέλα-συσκευές τα οποία να υποστηρίζουν δεδομένα 3G .....ΚΑΙ....... στις 2 κάρτες sim ? Δεν εννοώ να κατεβάζουν παράλληλα δεδομένα.....να είναι και οι 2 sim στο ιντερνετ συγχρόνως.....αυτό φαντάζομαι δεν γίνετε και δεν με ενδιαφέρει κιολας....... Αυτό που θέλω είναι να βάλω σε μία 2καρτη συσκευή μία sim cosmote και μία wind στις οποίες έχω ΚΑΙ στις 2 ίντερνετ-δεδομένα.....και να δουλεύω-να επιλέγω μία την μία , μία την άλλη για να μπαίνω στο ιντερνετ ....χωρίς να πρέπει να αλλάζω συνέχεια τις sim στο τηλέφωνο.....βάλε-βγάλε καπάκι κτλ....... Οσα 2καρτα κινητά από κίνα είδα μέχρι τώρα .....ΜΟΝΟ στην μία θέση της sim υποστηρίζει δεδομένα....η άλλη sim είναι για απλό δίκτυο GSM. Φίλε μου έχω το ZOPO C2 το οποίο είναι πάνω από ενάμιση χρόνου μοντέλο και το δουλεύω με cosmote - wind. Κάνει ακριβώς αυτό που λες: εναλλαγή του 3G από τη μία στην άλλη SIM κατά βούληση! Δεν λέω βέβαια να κοιτάξεις το συγκεκριμένο κιν. αλλά για νεότερα ZOPO. Σίγουρα κι άλλες εταιρίες παρέχουν αυτή τη λειτουργία και μάλιστα καλύτερες οπό τη ZOPO αλλά δεν γνωρίζω συγκεκριμένα πράγματα! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γενικά τα περισσότερα mtk το υποστηρίζουν, αρκεί να το υποστηρίζει η rom του κινητού. Και στο v967s αλλά και στο coolpad f1 που έχω τώρα υπάρχουν aosp roms που κάνουν αυτό το πράγμα, απλά σε κάθε εναλλαγή περιμένεις και λίγα δευτερόλεπτα να κλειδώσουν 3g σήμα οι κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα μοντέλα-συσκευές τα οποία να υποστηρίζουν δεδομένα 3G .....ΚΑΙ....... στις 2 κάρτες sim ? Δεν εννοώ να κατεβάζουν παράλληλα δεδομένα.....να είναι και οι 2 sim στο ιντερνετ συγχρόνως.....αυτό φαντάζομαι δεν γίνετε και δεν με ενδιαφέρει κιολας....... Αυτό που θέλω είναι να βάλω σε μία 2καρτη συσκευή μία sim cosmote και μία wind στις οποίες έχω ΚΑΙ στις 2 ίντερνετ-δεδομένα.....και να δουλεύω-να επιλέγω μία την μία , μία την άλλη για να μπαίνω στο ιντερνετ ....χωρίς να πρέπει να αλλάζω συνέχεια τις sim στο τηλέφωνο.....βάλε-βγάλε καπάκι κτλ....... Οσα 2καρτα κινητά από κίνα είδα μέχρι τώρα .....ΜΟΝΟ στην μία θέση της sim υποστηρίζει δεδομένα....η άλλη sim είναι για απλό δίκτυο GSM. Υπάρχουν μοντέλα που το υποστηρίζουν αυτό. WCDMA και στις δύο θέσεις sim. Αυτό κατάλαβα πως θέλεις. Σε τι μέγεθος ενδιαφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 HUAWEI honor 6. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εγώ ψάχνω κινητό για την κοπέλα μου μέχρι 100 ευρώ. Θέλω να μου προτείνετε το καλύτερο που θεωρείτε εκτός το jiayu G2f. Ευχαριστώ. Κάποια πρόταση παλικάρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Κάποια πρόταση παλικάρια? Λογικά πολύ καλό θα είναι και το thl t6s pro.Για δες το Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 στο Doogee ?????...δεν νομίζω......εγώ εννοώ να μου προτείνετε ένα τηλέφωνο στο οποίο ΚΑΙ οι 2 sim θα υποστηρίζουν----θα είναι 3G: WCDMA....... Εσύ μπορεί να μην "νομίζεις" αλλά και οι δύο δικές μου κάρτες δουλεύουν ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoll Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το τσίμπησα!! Με NL POST,αντί για SG POST. Προτίμησα το πρώτο ως πιο αξιόπιστο. Έκανα καλά; Απο vickmall.nubia z7 max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το τσίμπησα!! Με NL POST,αντί για SG POST. Προτίμησα το πρώτο ως πιο αξιόπιστο. Έκανα καλά; Απο vickmall.nubia z7 max καλα εκανες,εγω με singpost περιμενω ενα 20 μερες,ενα αλλο εφυγε αργοτερα με NL κι ειναι στο δρομο απο Ολλανδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχοντας ήδη αγορασμένα 2 lenovo a806 και απόλυτα ευχαριστημένος τα έδωσα σε 2 φίλους που θέλανε κινητό και ψάχνω για καινούριο πλέον. Έχοντας και ένα samsung galaxy s3 το οποίο το έχω λίγο βαρεθεί, θα ήθελα προτάσεις για καλά κινέζικα κινητά ως 200-250 euro το maximum με προτιμότερο να είναι κοντά στα 200, 5-5,5" οθόνη προτιμότερη 5,5", διάσταση ύψους όχι πάνω από 145-146mm, κάμερα 13mp, ρομ 16gb και πάνω, οθόνη HD ή και FullHD, Ram 2-3gb, οκταπύρηνο από 1,7 και πάνω ή τετραπύρηνο από 2,2 και πάνω, android 4.4. Κοινώς ψάχνω για κάτι καλύτερο από το galaxy s3 και το lenovo a806. Θα σπρώξω το galaxy που είναι σε άψογη κατάσταση, αν είχε και 2gb RAM θα ήμουν μια χαρά, θα βάλω και κάτι ακόμα για να πάρω κάτι καλύτερο. Δεν είμαστε για πολλά έξοδα γιατί έρχεται και ο διάδοχος και θα έχει έξοδα. sorry αν σας κούρασα και ευχαριστώ όποιον το διάβασε. Κάποια καλή πρόταση παρακαλώ? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Εσύ μπορεί να μην "νομίζεις" αλλά και οι δύο δικές μου κάρτες δουλεύουν ... :) Κατά την γνώμη μου η δυνατότητα μιας συσκευής για 3G και στις δύο υποδοχές λογικά πρέπει να είναι θέμα hardware. Αν στη συσκευή σας βλέπετε ότι κλειδώνει 3G και στις δύο, μετά που αλλάξατε rom, ελέγξτε με μια σχετική εφαρμογή (π.χ. το 4Gmark) την ταχύτητα του δικτύου για να δείτε αν είναι ίδια και στις δυο κάρτες ή απλά μια χακεριά της ρομ ώστε να εμφανίζει και στην 2G κάρτα την ένδειξη 3G. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Κάποια καλή πρόταση παρακαλώ? Αν δεν βιαζόμουν να έλθει στα χέρια μου άμεσα το κινητό , θα έπαιρνα το OnePlus One , ή το Oppo Find a7 . Αντ' αυτών έβαλα παραγγελία στο Xiaomi mobile retail shop (European warehouse) , το Xiaomi Redmi Note . Πλήρωσα κερατιάτικα μεταφορικά , αλλά το παρήγγειλα χθες Δευτέρα και θα το έχω το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη (5-7 εργάσιμες) . Το S III θα το κρατήσω έτσι , γιατί έχει ακόμα ψωμί (sic) και δεν μου δημιούργησε ποτέ θέμα , στα 2 χρόνια που το χρησιμοποιώ . Edited October 28, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Αν δεν βιαζόμουν να έλθει στα χέρια μου άμεσα το κινητό , θα έπαιρνα το OnePlus One , ή το Oppo Find a7 . Αντ' αυτών έβαλα παραγγελία στο Xiaomi mobile retail shop (European warehouse) , το Xiaomi Redmi Note . Πλήρωσα κερατιάτικα μεταφορικά , αλλά το παρήγγειλα χθες Δευτέρα και θα το έχω το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη (5-7 εργάσιμες) . Το S III θα το κρατήσω έτσι , γιατί έχει ακόμα ψωμί (sic) και δεν μου δημιούργησε ποτέ θέμα , στα 2 χρόνια που το χρησιμοποιώ . Πολύ καλά και τα δύο αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή και διαστάσεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλησπέρα. Αυτο πως σας φαίνεται http://www.coolicool.com/elephone-p10c-mt6582-13ghz-quad-core-50-inch-960-540-ips-screen-android-442-3g-smartphone-g-33572 Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο μέχρι 100 euro ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Κατά την γνώμη μου η δυνατότητα μιας συσκευής για 3G και στις δύο υποδοχές λογικά πρέπει να είναι θέμα hardware. Αν στη συσκευή σας βλέπετε ότι κλειδώνει 3G και στις δύο, μετά που αλλάξατε rom, ελέγξτε με μια σχετική εφαρμογή (π.χ. το 4Gmark) την ταχύτητα του δικτύου για να δείτε αν είναι ίδια και στις δυο κάρτες ή απλά μια χακεριά της ρομ ώστε να εμφανίζει και στην 2G κάρτα την ένδειξη 3G. Δεν άλλαξα rom .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλησπέρα. Αυτο πως σας φαίνεται http://www.coolicool.com/elephone-p10c-mt6582-13ghz-quad-core-50-inch-960-540-ips-screen-android-442-3g-smartphone-g-33572 Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο μέχρι 100 euro ; Μακρυα απο Εlephone γενικα.Μεχρι 100 Ευρω υπαρχουν Lenovo A850+,KingSing S2,Cubot S208,Cubot S168,THL T6s,Doogee DG310,Jiayu G2F,Doogee DG580. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μακρυα απο Εlephone γενικα.Μεχρι 100 Ευρω υπαρχουν Lenovo A850+,KingSing S2,Cubot S208,Cubot S168,THL T6s,Doogee DG310,Jiayu G2F,Doogee DG580. Άρη αυτό το ξέρεις;; Πριν από λίγο μου το έστειλαν ως "προσφορά" ... http://www.tinydeal.com/v-p-134261.html? Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Απ' ό,τι φαίνεται, *επιτέλους* θα κυκλοφορήσει και το AMOI A955T: http://www.gizchina.com/2014/10/26/150-will-get-hexacore-fhd-2gb-ram-amoi-a955t-china/ Το ακούγαμε από την περασμένη Άνοιξη, αλλά εκτός από 1-2 αναφορές σε (αμιγώς) κινέζικα sites, δεν είχε ούτε εμφανιστεί, ούτε και ξανακουστεί. Είχε μάλιστα ανοιχτεί και thread εδώ στο myPhone για το αναμενόμενο αδελφάκι του, το A955W, το οποίο θα έπαιζε (θα παίζει, ελπίζουμε!) και στα καθ' ημάς δίκτυα 3G, αλλά βέβαια το όλο θέμα έμεινε εκεί και ξεχάστηκε. Υπενθυμίζω εν τάχει τις προδιαγραφές: Εξαπύρηνος(!) ΜΤ6591 (το... μικρότερο αδελφάκι του ΜΤ6592) στο 1.5GHz, 2GB RAM και 8GB internal storage, 5.5" Full HD OGS screen, 2500mAh μπαταρία και -όπως και το τωρινό αντίστοιχο μοντέλο, το A900W- ιδιαίτερα κομψές διαστάσεις. Η ίδια η AMOI, εταιρία... χαμηλών τόνων, αλλά απ' όσο έχω δει, όσοι αγόρασαν τα τηλέφωνά της έχουν μείνει ικανοποιημένοι, φαίνονται "τίμια" και σχετικά απροβλημάτιστα. Αν το A955T (και περισσότερο το A955W που ενδιαφέρει εμάς) είχαν όντως παρουσιαστεί την περασμένη Άνοιξη, θα είχαν κάνει -πιστεύω- αρκετή επιτυχία. Τώρα, με όλα τα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί, και όλα όσα οι Κινέζοι ετοιμάζουν μέχρι το πολύ τα Χριστούγεννα, θα είναι ίσως "too little, too late", που λένε και οι Αγγλόφωνοι. Συνολικά πάντως νομίζω ότι δε στερείται ενδιαφέροντος, οπότε μένει να δούμε πότε θα εμφανιστεί και η "W" έκδοση και πόσο θα τιμολογηθεί, για να δούμε αν αξίζει και θέση στη λίστα των πιθανών αγορών μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μακρυα απο Εlephone γενικα.Μεχρι 100 Ευρω υπαρχουν Lenovo A850+,KingSing S2,Cubot S208,Cubot S168,THL T6s,Doogee DG310,Jiayu G2F,Doogee DG580. Ευχαριστώ για την απάντηση . Μεταξύ KingSing S2 και Cubot S208 ποιο θα διαλεγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση . Μεταξύ KingSing S2 και Cubot S208 ποιο θα διαλεγες; εχω φερει 5 kingsing 2 για φιλους,τα δυο παρουσιασαν προβλημα με την μπαταρια που τελειωνε γρηγορα,τα αλλα 3 πανε ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Η Kingsing είναι σχετικά καινούριος παίκτης στην αγορά - χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να σημαίνει απαραίτητα ότι τα τηλέφωνά της δεν είναι και καλά! Η Cubot είναι καιρό στην... πιάτσα και τα τηλέφωνά της, αν και όχι εντελώς απαλλαγμένα απο προβληματάκια (και ποιά άλλωστε -συμπεριλαμβανομένων και των "επωνύμων" είναι εντελώς απαλλαγμένα...; ) είναι γενικά αξιοπρεπή και "τίμια" για την κατηγορία που ανήκουν. Οπότε αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε παρεμφερή μοντέλα από τις δύο μάρκες, εγώ τουλάχιστον θα πήγαινα προς την Cubot ως την πιο "δοκιμασμένη" -και σε βάθος χρόνου- επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γενικά τα περισσότερα mtk το υποστηρίζουν, αρκεί να το υποστηρίζει η rom του κινητού. Και στο v967s αλλά και στο coolpad f1 που έχω τώρα υπάρχουν aosp roms που κάνουν αυτό το πράγμα, απλά σε κάθε εναλλαγή περιμένεις και λίγα δευτερόλεπτα να κλειδώσουν 3g σήμα οι κάρτες. Δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να γίνει απλά με μία αλλαγή ρομ η οποία το υποστηρίζει......Νόμιζα ότι θα πρέπει να είναι δυνατότητα του κινητού...... Και εγώ Coolpad F1 έχω....απλά είδα ότι η μία υποδοχή της sim λέει WCDMA και η άλλη GSM και δεν μπήκα καν στην διαδικασία. Τώρα φοράω μία ρομ του laek17 και έκανα το τεστ και ΔΕΝ το υποστηρίζει.......με ποιες ρομ μπορει να γίνει αυτό ?....όλες τις aosp ? Eσύ για παράδειγμα με ποια ρομ είσαι και έχεις δεδομένα ΚΑΙ στις 2 sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να γίνει απλά με μία αλλαγή ρομ η οποία το υποστηρίζει......Νόμιζα ότι θα πρέπει να είναι δυνατότητα του κινητού...... Και εγώ Coolpad F1 έχω....απλά είδα ότι η μία υποδοχή της sim λέει WCDMA και η άλλη GSM και δεν μπήκα καν στην διαδικασία. Τώρα φοράω μία ρομ του laek17 και έκανα το τεστ και ΔΕΝ το υποστηρίζει.......με ποιες ρομ μπορει να γίνει αυτό ?....όλες τις aosp ? Eσύ για παράδειγμα με ποια ρομ είσαι και έχεις δεδομένα ΚΑΙ στις 2 sim ? Εγώ με την aosp v4 μου κάνει κανονικά την αλλαγή.Πας ρυθμίσεις,περισσότερα,δίκτυα κινητής,υπηρεσια 3G και από εκεί επιλέγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts