manosrh Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Από που το παρήγγειλες; Σκέφτομαι το merimobiles.com... Να το πάρω από εκεί ή από κάπου αλλού;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Από που το παρήγγειλες; Σκέφτομαι το merimobiles.com... Να το πάρω από εκεί ή από κάπου αλλού;; απο το pandawill το πηρα,απο το αλλο δεν εχω ψωνισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 βρήκα μια καρτούλα της A-Data αυτήν εδώ (δεν ξέρω τι παίζεται απο αξιοπιστία με το Alliexpres) από alliexpress αλλά προχωρόντας στην διαδικασία αγοράς δεν εχει paypal εχει το alliexpress κάποιο άλλο ασφαλές σύστημα πληρωμής ή δίνουμε την κάρτα μας??? Αυτό με τις 60 μέρες dispute με ποιο τρόπο πληρωμής μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αν κάτι δεν πάει καλά?? βρήκα και αυτή της kingston βέβαια είναι 4 Class ενώ η πρώτη 10αρα, αλλά δεν έχει τόσες κριτικές ο τυπος τι λετε? Πρώτη αγορά από Alliexpress αλλά εκατοντάδες απο ebay. Λίγη βοήθεια ευχαριστώ το aliexpress δεν έχει paypal αλλά καρατάει εκείνο τα χρήματα που πληρώνεις μέχρι να δηλώσεις εσύ οτι είναι ΟΚ αυτό που παρέλαβες, και τότε τα αποδεσμέυει προς τον πωλητή. Δεδομένου οτι δίνει εκ των πραγμάτων 60 μέρες για παραλαβή, και οτι είναι η ίδια η πλατφόρμα την οποία έχει ανάγκη ο πωλητής (και όχι μια τρίτη πλατφόρμα πληρωμών) στην πράξη φαίνεται καλύτερο από το paypal - και μάλλον είναι. Αρκεί να διαλέγεις πωλητές με πολλές και καλές αξιολογήσεις και, αν είναι δυνατόν, με πολλές αγορές για το προιόν ώστε να δεις γνώμες και για το ίδιο το προιόν - όπως ebay δηλαδή! Έχω κάνει πάνω από 25 αγορές εκεί χωρίς πρόβλημα, 2 refunds επίσης χωρίς πρόβλημα, γενικά τα φτηνότερα έχουν και μεγαλύτερο ρίσκο μούφας οπότε διάλεγε πάντα με αξιολογήσεις και πλήθος παραγγελιών, και μετά την τιμή. Αν σου αρέσει καλύτερα το ebay, δες και τις toshiba από αυτόν http://www.ebay.com/sch/sinceritytrading/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= έχω αγοράσει τουλάχιστον 8-10 φορές κάρτες μνήμης απο εκεί - και στέλνει και από ΗΚ που είνια πιό γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosrh Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου! Γενικά, τί λέτε για το merimobiles.com;;; Γιατί βλέπω ότι οι απόψει διίστανται γενικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ευχαριστω ήδη παρήγγειλα τις adata δίνοντας την κάρτα μου. Αυτό ήθελα να αποφύγω αλλά τελικά δεν γινόταν.Ελπίζω να μην την χρησιμοποιήσουν κατα βούληση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου! Γενικά, τί λέτε για το merimobiles.com;;; Γιατί βλέπω ότι οι απόψει διίστανται γενικά.... Τέτοιες συζητήσεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Αυτο το κινητακι τι λεει παιδες? Λέω να το παρω αξιζει? Αυτο το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? http://www.aliexpress.com/item/Presell-Original-4-7-inch-Nubia-Z5S-Mini-3G-Smartphone-Snapdragon-600-Quad-Core-1280x720-13/1551640000.html Ευχαριστω προκαταβολικα. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Αυτο το κινητακι τι λεει παιδες? Λέω να το παρω αξιζει? Αυτο το μαγαζι ειναι αξιοπιστο? http://www.aliexpress.com/item/Presell-Original-4-7-inch-Nubia-Z5S-Mini-3G-Smartphone-Snapdragon-600-Quad-Core-1280x720-13/1551640000.html Ευχαριστω προκαταβολικα. :) Το κινητό μια χαρά είναι αλλά ρώτησες το μαγαζί αν το έχει γιατί στο τίτλο γράφει "presell". Λογικά δεν θα το έχει. Τη Δευτέρα μίλησε στο chat και ζήτα τους να σου στείλουν επί τόπου μια φωτογραφία με το τηλέφωνο και το όνομα σου γραμμένο σε ένα χαρτί δίπλα. Αν σου αρχίσουν "το έχω στην αποθήκη" "θα σου το στείλω αύριο" σημαίνει πως δεν το έχουν και μπορεί να μπεις σε περιπέτειες. Το μαγαζί φαίνεται να είναι καινούριο. Εγώ στη θέση σου για τέτοια αγορά θα διάλεγα πιο έμπιστο μαγαζί που είναι μερικά χρόνια στην αγορά και θα είναι και για μερικά χρόνια ακόμα αν το χρειαστώ για την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Το κινητό μια χαρά είναι αλλά ρώτησες το μαγαζί αν το έχει γιατί στο τίτλο γράφει "presell". Λογικά δεν θα το έχει. Τη Δευτέρα μίλησε στο chat και ζήτα τους να σου στείλουν επί τόπου μια φωτογραφία με το τηλέφωνο και το όνομα σου γραμμένο σε ένα χαρτί δίπλα. Αν σου αρχίσουν "το έχω στην αποθήκη" "θα σου το στείλω αύριο" σημαίνει πως δεν το έχουν και μπορεί να μπεις σε περιπέτειες. Το μαγαζί φαίνεται να είναι καινούριο. Εγώ στη θέση σου για τέτοια αγορά θα διάλεγα πιο έμπιστο μαγαζί που είναι μερικά χρόνια στην αγορά και θα είναι και για μερικά χρόνια ακόμα αν το χρειαστώ για την εγγύηση. Σ'ευχαριστω φίλε για την απαντηση. Έχεις δίκιο για το μαγαζί, έχεις μήπως κατι καλύτερο να προτείνεις, μιας και πρώτη φορά παω για κινέζικο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σ'ευχαριστω φίλε για την απαντηση. Έχεις δίκιο για το μαγαζί, έχεις μήπως κατι καλύτερο να προτείνεις, μιας και πρώτη φορά παω για κινέζικο? γιατι να δωσεις τοσα πολλα για κινεζικο,μεχρι 200 δολλαρια αντε 250,περιμενε βγαινουν τα οκταπυρινα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σ'ευχαριστω φίλε για την απαντηση. Έχεις δίκιο για το μαγαζί, έχεις μήπως κατι καλύτερο να προτείνεις, μιας και πρώτη φορά παω για κινέζικο? Μπορώ να σου δώσω καμιά συμβουλή μόνο για διαδικαστικά θέματα όπου έχω μια σχετική εμπειρία. Για τα τηλέφωνα η εμπειρία μου είναι περιορισμένη και σε συσκευές πολύ μικρότερης αξίας ZTE (V967S, V965, V889S) οπότε δεν έχω να σου πω πολλά για αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 γιατι να δωσεις τοσα πολλα για κινεζικο,μεχρι 200 δολλαρια αντε 250,περιμενε βγαινουν τα οκταπυρινα τωρα Οταν λες τώρα, μέχρι το καλοκαίρι ας πούμε? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Οταν λες τώρα, μέχρι το καλοκαίρι ας πούμε? Εχουν ηδη βγει http://www.zopomobileshop.com/198-zopo-zp998-mt6592-2gb-ram-32gb-rom-55inch-ips-fhd-14-mp-camera-android-phone.html http://www.minideal.net/thl-t100-smartphone-mtk6592-octa-core-8-core-android-4-2-with-5-3-inch-fhd-screen-nfc-otg.html και βγαινουν και αλλα συνεχεια, αν παραγγειλεις τωρα θ αργησουν λογω εορτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 ηδη κυκλοφορουν 8πυρηνα φιλε. οταν υπαρξουν πολλα τοτε λογικα θα εχουμε κ πτωση τιμων, οποτε υπομονη αν δεν καιγεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό? http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=Inew+v3 ? Αξίζει τα χρήματα του? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό? http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=Inew+v3 ? Αξίζει τα χρήματα του? Περα απ το οτι ειναι αγνωστο εχει 1 GB RAM οταν σ αυτην την τιμη μπορεις να βρεις το εξαιρετικο THL W8s και το Huawei Honor 2 με 2GB RAM,καθως και αρκετα ακομη.Για την καμερα καθως δεν ξερω την μαρκα εχω πολλες επιφυλαξεις ως προς την αποδοση. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Κατι με αναλυση οθονης 1920χ1080 μεχρι 5'' το πολυ (προτιμω 4.7'') εχετε να προτεινετε? Τι γνωμη εχετε γι αυτο το κινητο? http://www.zopomobileshop.com/183-zopo-c2-2gb-ram-32gb-rom-mtk6589t-5-inch-fhdg-screen-android-phone.html Εχετε να προτεινετε κατι αντιστοιχο μεχρι 5'' με 2GB RAM καιι αναλυση οθονης 1080p?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 16, 2013 by athanaso77 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τι γνωμη εχετε γι αυτο το κινητο? http://www.zopomobileshop.com/183-zopo-c2-2gb-ram-32gb-rom-mtk6589t-5-inch-fhdg-screen-android-phone.html Εχετε να προτεινετε κατι αντιστοιχο μεχρι 5'' με 2GB RAM καιι αναλυση οθονης 1080p?? Έχω πάρει το C2 1/16 από το συγκεκριμένο κατάστημα πριν 4 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα δουλεύουν ειλικρινά με αξιοπιστία ελβετικού ρολογιού και όχι κινέζικου κινητού:lol:. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, από προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον με το 1/16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Αναμεσα στο Xiaomi Hongmi και στο lenovo S820 ποιο απο τα δυο ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημέρα Λόγω προβλημάτων φόρτισης που είχα με το W450 που αγορασα απο το GeekBuying και υστερα απο 5ημερο επικοινωνίας με το Geekbuying και αφού καταλήξαμε οτι το κινητό θα πρπει να επιστραφει και αφου το παραλάβουν και το ελέξουν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα ,μόλις σημερα το πρωι το παρεδωσα στο ταχυδρομειο για επιστροφή στην Κίνα Τα εξοδα αποστολής ειναι 9,2 € σαν επιστολή , συστημένο με αποδειξη (Track id) Σε ενα μεγάλο φακελο μαζί με το τηλεφωνο στην αρχική του συσκευασία μου ζητηθηκε και εβαλα ενα "authorized paper" στο οποιο περιγραφω στο service τι στέλνω , αριθμός παραγγελίας , ειδος -τεμάχια και προβλημα Επίσης πηγα στο ταχυδρομειο χωρίς να κλεισω τον φάκελο και ζήτησα να μου τυπώσουν δύο αποδείξεις πληρωμής και την μια την εβαλα μεσα για να μου επιστρεψουν τα χρηματα που πληρωσα για την αποτολή και μετά εκλεισα το φάκελο και την άλλη την εχω εγώ. Εστειλα ενα email στο GeekBuying οτι το πακετο εφυγε για Κινα και τώρα αρχιζει η αναμονή. Μετά απο 20-25 μέρες οταν θα έχω νεοτερα θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της διαδικασίας επιστροφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarkos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπέρες. Θα ήθελα την γνώμη σας επάνω στα κινητά της zopo zp990 & 980. Ειδικά εάν κάποιος τα έχει δουλέψει θα ήθελα την γνώμη του. Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει διάφορα για ατέλειες και bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημέρα Λόγω προβλημάτων φόρτισης που είχα με το W450 που αγορασα απο το GeekBuying και υστερα απο 5ημερο επικοινωνίας με το Geekbuying και αφού καταλήξαμε οτι το κινητό θα πρπει να επιστραφει και αφου το παραλάβουν και το ελέξουν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα ,μόλις σημερα το πρωι το παρεδωσα στο ταχυδρομειο για επιστροφή στην Κίνα Τα εξοδα αποστολής ειναι 9,2 € σαν επιστολή , συστημένο με αποδειξη (Track id) Σε ενα μεγάλο φακελο μαζί με το τηλεφωνο στην αρχική του συσκευασία μου ζητηθηκε και εβαλα ενα "authorized paper" στο οποιο περιγραφω στο service τι στέλνω , αριθμός παραγγελίας , ειδος -τεμάχια και προβλημα Επίσης πηγα στο ταχυδρομειο χωρίς να κλεισω τον φάκελο και ζήτησα να μου τυπώσουν δύο αποδείξεις πληρωμής και την μια την εβαλα μεσα για να μου επιστρεψουν τα χρηματα που πληρωσα για την αποτολή και μετά εκλεισα το φάκελο και την άλλη την εχω εγώ. Εστειλα ενα email στο GeekBuying οτι το πακετο εφυγε για Κινα και τώρα αρχιζει η αναμονή. Μετά απο 20-25 μέρες οταν θα έχω νεοτερα θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της διαδικασίας επιστροφής ΠΡΟΣΟΧΗ αν είσαι εντός των 45 ημερών της παραγγελιας....οτι και αν σου πούνε (οσο και καθησυχαστικοί κι αν είναι) αν πλησιάζουν οι 45 μέρες (από τότε που έκανες παραγγελία) του paypal κάνε dispute οπωσδήποτε γιατί μετά δε θα σε καλύπτει κανείς. Μην σου πω οτι καλό ειναι να κάνεις από τώρα. Φυσικά δεν ξέρω αν το εχεις παραλάβει και το έχεις δουλεψει που σημαίνει ότι πέρασαν οι 45 μέρες. Αν αυτό ισχύει τότε μονο για servis μπορείς να το στείλεις...και μάλλον θα σου στείλουν πίσω καινούριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πρωτη φορτιση 8ωρο θελει ? ανοιχτο η κλειστο ; [Καινουργιο κινητο] μπορω να το ψαχνω καθως φορτιζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εχουν ηδη βγει http://www.zopomobileshop.com/198-zopo-zp998-mt6592-2gb-ram-32gb-rom-55inch-ips-fhd-14-mp-camera-android-phone.html http://www.minideal.net/thl-t100-smartphone-mtk6592-octa-core-8-core-android-4-2-with-5-3-inch-fhd-screen-nfc-otg.html και βγαινουν και αλλα συνεχεια, αν παραγγειλεις τωρα θ αργησουν λογω εορτων. Παιδια δεν νοιζω να ειναι i8 νταξει μην τρελαθουμε εδω αμαν κανουμε να ειναι στο 1,5 ghz τατετραπυρηνα και αυτα τα οκτσαπυρηνα 1,7 ;; ελατε τωρα λιγο λγικα δειτε το ... i8 καταρχην ειναι ολοκληρο tower desktop δεν νομιζω να ιντετε και σε chipset γα κινητο τοσο ευκολα !!! οκ καλοι καλοι οι κινεζο αλλα μην βγαινομε εκτος οριων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Θα ήθελα τη γνώμη σας για ποιο από τα ακόλουθα προτείνετε... έδωσα το iphone 4s μου και λέω να δοκιμάσω την τύχη μου στην Κίνα... THL W100S ZOPO ZP820 Lenovo A850 Lenovo A830 INEW V3 Edited December 17, 2013 by MIXALHS_LAR Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts