kfng81 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ποια ειναι η εκδοση? μόλις γίνει η συνδεση κάτω υπάρχει ένα κουμπάκι που ενεργοποιεί το μεγάφωνο. Πάτησέ το. Το ταμπλετάκι δεν είναι κινητό και δεν έχει ακουστικό. Τι εννοείς ποια είναι η έκδοση; εννοω ακουστικά εξωτερικά, το έβαλα και σε ανοικτή ακρόαση πάντως, αλλά και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τι εννοείς ποια είναι η έκδοση; εννοω ακουστικά εξωτερικά, το έβαλα και σε ανοικτή ακρόαση πάντως, αλλά και πάλι τίποτα. Εννοώ να δοκιμάσεις με μια άλλη έκδοση του Skype. Το κάνει και σε μένα αλλά μόλις πατήσω ανοικτή ακρόαση, ο ήχος πηγαίνει στο ηχείο και κατ επέκταση στα ακουστικά. Επειδή έχει αντροιντ κινητού, μάλλον ξεκινά με προεπιλογή το ακουστικό και πρέπει χειροκίνητα να επιλεγεί το μεγάφωνο. Ψάξε διάφορες εκδόσεις του Skype και δοκίμασε με το sound test service του Skype. Η επιλογή εμφανίζεται μόλις αρχίσει η συνομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εννοώ να δοκιμάσεις με μια άλλη έκδοση του Skype. Το κάνει και σε μένα αλλά μόλις πατήσω ανοικτή ακρόαση, ο ήχος πηγαίνει στο ηχείο και κατ επέκταση στα ακουστικά. Επειδή έχει αντροιντ κινητού, μάλλον ξεκινά με προεπιλογή το ακουστικό και πρέπει χειροκίνητα να επιλεγεί το μεγάφωνο. Ψάξε διάφορες εκδόσεις του Skype και δοκίμασε με το sound test service του Skype. Η επιλογή εμφανίζεται μόλις αρχίσει η συνομιλία. Δοκιμασα το sound test service και δε μου βγαζει καν κουμπι για ανοιχτη ακροαση. Δεν ξερω ποια εκδοση ειναι, αυτη που μου κατεβασε απο μονο του απο το play store. Εσυ ποια εκδοση χρησιμοποιεις; Να ξερω αν ειναι να βαλω την ιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δοκιμασα το sound test service και δε μου βγαζει καν κουμπι για ανοιχτη ακροαση. Δεν ξερω ποια εκδοση ειναι, αυτη που μου κατεβασε απο μονο του απο το play store. Εσυ ποια εκδοση χρησιμοποιεις; Να ξερω αν ειναι να βαλω την ιδια; Εχω την 3.2.0.6673 Βάλε αυτήν την έκδοση και όλα θα δουλεύουν ρολόι. Και πρόσεχε να μην κάνεις αυτόματη ενημέρωση. Η έκδοση αυτή είναι ειδική για ταμπλετ. Στο ένα από αυτά που έχω δουλεύει άψογα. Κάνε όμως ρουταρισμα, γιατί το μηχανάκι έχει πολλά άχρηστα. Βάλε και το σωστό play με το Lucky Patcher, κόψε τις διαφημίσεις και το μηχανάκι θα πετάει. Όσο για εγγύηση....... Δύο μου αντικατεστησε το e-shop αν και ρουταρισμενα. Πρέπει να κάνεις "απεγκατάσταση" το παλιό σκαιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εχω την 3.2.0.6673 Βάλε αυτήν την έκδοση και όλα θα δουλεύουν ρολόι. Και πρόσεχε να μην κάνεις αυτόματη ενημέρωση. Η έκδοση αυτή είναι ειδική για ταμπλετ. Στο ένα από αυτά που έχω δουλεύει άψογα. Κάνε όμως ρουταρισμα, γιατί το μηχανάκι έχει πολλά άχρηστα. Βάλε και το σωστό play με το Lucky Patcher, κόψε τις διαφημίσεις και το μηχανάκι θα πετάει. Όσο για εγγύηση....... Δύο μου αντικατεστησε το e-shop αν και ρουταρισμενα. Πρέπει να κάνεις "απεγκατάσταση" το παλιό σκαιπ Σε ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therion13 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Άκυρο τα κατάφερα. Τωρα το αλλαξα και model το ταμπλετ να ειναι gt-i9505 για να μπορώ να αλλάζω τα γραφικά στα παιχνίδια :) Edited February 13, 2014 by Therion13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Άκυρο τα κατάφερα. Τωρα το αλλαξα και model το ταμπλετ να ειναι gt-i9505 για να μπορώ να αλλάζω τα γραφικά στα παιχνίδια :) Γράψε τι κατάφερες και πως και τι πρόβλημα είχες, γιατί δεν προλάβαμε να δούμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demipotter Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 παιδιά, αγόρασα και εγώ αυτό το καταπληκτικό tablet, αλλά δεν ξέρω πως να μετατρέψω τη γλώσσα από πολωνικά σε ελληνικά. :( Υπάρχει κάποιος να με <<φωτίσει>> ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Με το μάτι πήγαινε στις ρυθμίσεις και στη γλώσσα. Πρώτη επιλογή πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demipotter Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 ευχαριστω, αν και το βρηκα μονη μου!!!! :thanks: Τέλειο ειναι παντως!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therion13 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Γράψε τι κατάφερες και πως και τι πρόβλημα είχες, γιατί δεν προλάβαμε να δούμε :lol: Ναι έχεις δίκιο και συγνώμη για την τόσο καθυστερημένη απάντηση αλλα μετα το ροοτ μου σταματησα να παρακολουθώ το τόπικ. Λοιπόν, είχα πρόβλημα με to adb και δεν είχα ιδέα τη ήταν και έπρεπε να κάνω καθώς είναι και η πρώτη μου android συσκευή. το πρόβλημα ήταν που δεν ενεργοποίησα το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" μετα οταν πήγα να το κάνω εγκατάσταση διάλεξα το original adb kai οχι ένα άλλο. το πρόβλημα είναι οτι δεν έκανε το superSU εγκατάσταση μόνο του και κατέβασα αυτό απο το play store πείτε μου αν είναι το ίδιο η πρέπει να κάνω αυτο που είναι μέσα στο φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therion13 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ένα ακόμα να πω, θέλω να κάνω overclock τον cpu αλλά κανένα πρόγραμμα δε με αφήνει πάνω απο 1.2ghz τη μπορώ να κάνω; κάπου διάβασα οτι θέλει custom kernel. υπάρχει τιποτα για το mid706s ι καλύτερα να το αφήσω αλλά lagarei to tablet βρε παιδιά. κρίμα που έχασα το mid706 με καλύτερο cpu και gpu. ετσι λένε τα benchmark δηλαδή οτι ο mali 400 πάει καλύτερα απο τον power sgx 540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ο επεξεργαστής του είναι στο όριο από ψυξη. Αν θες να τον κάψεις............ Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι μηχανάκι έχεις στα χέρια σου. Το απλό ήταν χειρότερο από αυτό που έχω τώρα. Δεν ξέρω τι λένε τα χαρτιά, αλλά έχω ήδη δει 2 καμμένα από υπερθέρμανση, το ένα δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Στα 53.99 τωρα στο e-shop απο φωτογραφιες τι λεει διοτι το χρειαζομαι για δειγματισμο ρουχων αξιζει να το αγορασω η να προτιμησω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Στα 53.99 τωρα στο e-shop απο φωτογραφιες τι λεει διοτι το χρειαζομαι για δειγματισμο ρουχων αξιζει να το αγορασω η να προτιμησω κατι αλλο? Κατα τη γμωνη μου το tablet αυτο ειναι για τα βασικα, κανα ελαφρη παιχνιδακι, σερφαρισμα και κανα videακι... Τιποτα παραπανω. Θα ελεγα να προτιμησεις κατι σε samsung... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak111 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 http://www.ebay.com/itm/5V-2A-USB-Cable-Lead-Charger-Power-Supply-for-Manta-MID706S-Power-HD-7-Tablet-/251432304788?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item3a8a888094 αυτο κανει για το ταμπλετακι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Λογικά κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom74 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 και ετσι ξαφνικα, μετα απο 6 μηνες χρησης, το ταμπλετ σταματησε να φορτιζει...:mad: πισω στο eshop για αλλαγη εντος εγγυησης.ξενερωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Καλημερα, μερικες διευκρινησεις : Το mid706 που εχει τιτλο το θεμα ειναι διαφορετικο απο το νεοτερο mid706s που υπαρχει προσφορα στο newsletter του eshop το mid706 εχει το παλιοτερο chip rk3066 στα 40nm με 1.5 cpu k mali 400 gpu (quad core 250mhz -5 GFlops) το mid706s εχει το νεοτερο rk3168 chip στα 28nm με 1.2 cpu k gpu PowerVR SGX 540 , η οποια ειναι αυτη που ειχε το galaxy S1 (single core 200mhz -3.2 GFlops) , αλλα τρεχει τωρα στα 400mhz αντι 200mhz του galaxy s , που σημαινει οτι οι επιδοσεις της ειναι διπλασιες του original PowerVR SGX 540 chip (3.2 x 2 =6.4 GFlops) . Κανονικα η mali 400 ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την PowerVR SGX 540, αλλα με την αυξημενη ταχυτητα της powervr (απο την original powervr) ειναι πιστευω εξισου σε επιδοσεις με την mali400 .Εννοειται και οι 2 υποστηριζουν τα τελευταια apis OpenGL ES 2.0 k OpenVG 1.1 Αγοραστης στο eshop ειπε οτι το mid 706s βγαζει antutu benchmark score 11866 που ειναι πολυ καλο Τωρα τι κερδιζουμε απο τα μικροτερα nm τεχνολογια το ξερετε νομιζω, χαμηλοτερες θερμοκρασιες και μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας Αρα στα 53,κατι η προσφορα του news letter ειναι απαιχτη στα χρηματα αυτα ,αφου εχει και hdmi και ips οθονη Χρειαζομουνα 2 tablet και παραγγειλα mid706s .Θα σας πω εντυπωσεις οταν το εχω στα χερια μου Edited May 3, 2014 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vags Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Στα χαρτιά ίσως... Αλλά στην πράξη το 706 ήταν κατά πολύ καλύτερο σε όλα (υπήρξα κάτοχος και των 2 - το 706s ήρθε σε αντικατάσταση του 706 που μπρίκαρα). IPS οθόνη δεν έχει κανένα από τα δυο σίγουρα, αλλά εννοείται οτι η σχέση τιμής/απόδοσης είναι εξαιρετική. Παράθεση Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Στα χαρτιά ίσως... Αλλά στην πράξη το 706 ήταν κατά πολύ καλύτερο σε όλα (υπήρξα κάτοχος και των 2 - το 706s ήρθε σε αντικατάσταση του 706 που μπρίκαρα). IPS οθόνη δεν έχει κανένα από τα δυο σίγουρα, αλλά εννοείται οτι η σχέση τιμής/απόδοσης είναι εξαιρετική. Δηλαδη που ηταν καλυτερο ? πιο γρηγορο ? καλυτερη μπαταρια ? οθονη? Ips οθονη διαβασα οτι εχει στις κριτικες απο καποιο που που το πηρε Edited May 3, 2014 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vags Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Δηλαδη που ηταν καλυτερο ? πιο γρηγορο ? καλυτερη μπαταρια ? οθονη? Ips οθονη διαβασα οτι εχει στις κριτικες απο καποιο που που το πηρε Ήταν ποιο γρήγορο σαν απόκριση στο μενού και στα προγράμματα, αλλά και στο antutu είχα πιάσει 13χιλ και κάτι σαν σκορ. Η οθόνη το ξαναλέω, δεν είναι ips σε κανένα από τα 2. Αυτή του 706 κατά τη γνώμη μου ήταν πιο φωτεινή και με πιο ζωντανά χρώματα. Το μονο + για το 706s ειναι η τιμή του (πλέον) και τα 8gb εσωτερικής μνήμης. Στο θέμα της μπαταρίας τώρα, και τα δυο πάνω - κάτω στα ίδια. Βγάζουν δε βγάζουν τρίωρο εντατικής χρήσης (wifi ανοιχτό, browsing κτλ). Παράθεση Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekspirit Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Καλησπέρα Είχα πάρει ένα ΜΑΝΤΑ πριν 6 μήνες άσπρο άλλα μου το κλέψανε. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θυμάμαι πιο μοντέλο ήταν άλλα η τιμή του ήταν 69 euro σε προσφορά. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που είχα δεχόταν mobile internet.To MID706s είναι συμβατό η μόνο για wifi? Το χειρίζομαι σε περιοχές που δεν έχει internet ασύρματο και θέλω να κουμπώνω το sticaki tis εταιρίας κινητής τηλ. που έχω.(δεν λέω όνομά μην κάνω και διαφήμιση) :) Ευχαριστώ εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Για το 706S, το firmware που έχει στο site είναι και αυτό που έχει περασμένο στην συσκευή ή είναι πιο νέα έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts