satiros Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 ρωτησα τον Tony της Μinideal για την οθονη A830 vs A850 μου λεει καλυτερη του 830 μου βγαλε την ψυχη του λεω καλυτερο δεν σημαινει τιποτα βαθμολογησε 1-10 μου λεει στο τελος 8 το Α830 και 6 Α850 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ρωτησα τον Tony της Μinideal για την οθονη A830 vs A850 μου λεει καλυτερη του 830 μου βγαλε την ψυχη του λεω καλυτερο δεν σημαινει τιποτα βαθμολογησε 1-10 μου λεει στο τελος 8 το Α830 και 6 Α850 Ε ναι αυτη η πηγη ειναι αξιοποιστη..............:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ε ναι αυτη η πηγη ειναι αξιοποιστη..............:lol: Ρε παιδια λογικο ειναι να εχει το 830 καλυτερη οθονη. Αλλο 960χ540 σε 5ιντσες αλλο σε 5.5 ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ε ναι αυτη η πηγη ειναι αξιοποιστη..............:lol: Καλο να γελας αλλα εχεις καλυτερη πηγη? Ρωταμε να δουμε αμα αξιζει Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλο να γελας αλλα εχεις καλυτερη πηγη? Ρωταμε να δουμε αμα αξιζει Φιλε δεν καταλαβες,ειναι δυνατον αν πιστεψω εναν πωλητη,και μαλιστα Κινεζο........?? Δεν υπαρχει περιπτωση,εχω μιληση παρα πολλες φορες και σε skype,οχι με τον ιδιο βεβαια,και παλι δεν με πειθουν.....:) Εδω την μια σου λεει δεν μπορω να δωσω τπτ παραπανω σε δωρο,και του πηρα και καρτα και extra θηκη και power bank...... Για αυτο και το ...........:lol:απο εμενα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλο να γελας αλλα εχεις καλυτερη πηγη? Ρωταμε να δουμε αμα αξιζει Φιλε μου χοντρικα το 850 ειναι ενα μετριο κινητο,αν σε τραβαει η μεγαλη οθονη του υπαρχουν και αλλες επιλογες με hd αναλυση και περιπου ιδια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Φιλε μου χοντρικα το 850 ειναι ενα μετριο κινητο,αν σε τραβαει η μεγαλη οθονη του υπαρχουν και αλλες επιλογες με hd αναλυση και περιπου ιδια τιμη. Μπορείς να αναφέρεις κάποια ενδεικτικά..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μπορείς να αναφέρεις κάποια ενδεικτικά..; Me 5.7 οθονη και hd http://www.minideal.net/thl-w7-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-white.html αυτο Yπαρχουν βεβαια και η 5ρες οθονες που ειναι μεγαλες και ανετες.Εκτος αν θες να πας σε phablet κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Me 5.7 οθονη και hd http://www.minideal.net/thl-w7-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-white.html αυτο Yπαρχουν βεβαια και η 5ρες οθονες που ειναι μεγαλες και ανετες.Εκτος αν θες να πας σε phablet κατασταση. οχι δεν με ενδιαφέρει phablet . Προτίμηση μου είναι η 4.5". Τελικά η ευκρίνεια της οθόνης (και γενικότερα ρωτάω για όλα τα Lenovo Α μεχρι τις 4.5") είναι ικανοποιητική στον ήλιο ή δεν φαίνεται τίποτα..; τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα τηλ για να ξέρεις ότι και στον ήλιο θα βλέπεις την οθόνη του..; Πρέπει να είναι IPS..;..HD..? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 οχι δεν με ενδιαφέρει phablet . Προτίμηση μου είναι η 4.5". Τελικά η ευκρίνεια της οθόνης (και γενικότερα ρωτάω για όλα τα Lenovo Α μεχρι τις 4.5") είναι ικανοποιητική στον ήλιο ή δεν φαίνεται τίποτα..; τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα τηλ για να ξέρεις ότι και στον ήλιο θα βλέπεις την οθόνη του..; Πρέπει να είναι IPS..;..HD..? ευχαριστώ Βλεπεις στον ηλιο οσο πρεπει για να διακρινεις αυτο που θες. Αν ποτε εχεις προβλημα ισως το εχεις με amoled οθονη. Το hd δεν εχει να κανει με τον ηλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Βλεπεις στον ηλιο οσο πρεπει για να διακρινεις αυτο που θες. Αν ποτε εχεις προβλημα ισως το εχεις με amoled οθονη. Το hd δεν εχει να κανει με τον ηλιο. κατάλαβα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 λοιπον παιδια ,απο προσωπικη εμπειρια!!!!! καρατεσταρισμενο!!!! α800 vs s3 στον ηλιο-νταλα με 35 βαθμους,φουλ φωτεινοτητα και τα δυο!!!! and the winner is .....................a800!!!!! το αποδεχτηκε μεχρι και ο κατοχος του s3 μετα λυπης του για τα 550ευρα που εσταξε!!!!! (αλλα για να μην τρελαθουμε σε φυσιολογικες συνθηκες το s3 ειναι απλα καλυτερο) βεβαια η διαφορα στη τιμη ειναι στο 1 προς 6!!!!!!οποτε η αποφαση δικη μας!!!!!!1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis01st Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 καταρχην γραφω για τα διαφορα σχολια που ειπώθηκαν σχετικα με το κινητο. το κινητο ειναι πολυ μπροστα το εχω δυο μερες που ηρθε και ειναι μια χαρα εχω παθει πλακα... καμια σχεση με τις μπαχαντελες που το συγκρινεται και αλλα διαφορα για φωτεινοτητες, αναλυσεις οθονης κ.λ.π. το κινητο παει σφαιρα. στο αντυντυ βγαζει 16900. Το πηρα 140 ευρω απο minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 καταρχην γραφω για τα διαφορα σχολια που ειπώθηκαν σχετικα με το κινητο. το κινητο ειναι πολυ μπροστα το εχω δυο μερες που ηρθε και ειναι μια χαρα εχω παθει πλακα... καμια σχεση με τις μπαχαντελες που το συγκρινεται και αλλα διαφορα για φωτεινοτητες, αναλυσεις οθονης κ.λ.π. το κινητο παει σφαιρα. στο αντυντυ βγαζει 16900. Το πηρα 140 ευρω απο minideal. Καλοριζικο-καλομιλητο φιλε μου,κανε και μια παρουσιαση μολις μπορεσεις σχετικα με το κινητο αυτο.:)Απλα πραματα...ενα video..απο το κντ...καμια φωτο.....:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Lenovo και ποιοτητα πανε μαζι... Το εχω παραγγειλει 20/9 απο minideal 135 € σε μαυρο και δεν εχω καμια αμφιβολια οτι το κινητο παταει καποια αλλα πολυ ακριβοτερα!!! Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minideal Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Μετα το Lenovo A800 ισως παω σε αυτο...Το εχεις παραγγειλει? Στο minideal ειναι out of stock... A850 BLACK AND A850 WHITE BOTH IN STOCKS WELCOME ORDER.... Παράθεση Your Great Satisfaction is our Endless Motivity! our offical skype: minideal17 For Complaints: salesminideal@gmail.com welcome to http://www.minideal.net http://cs627226.vk.me/v627226995/3debe/QeMl4Jpzx84.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 A850 BLACK AND A850 WHITE BOTH IN STOCKS WELCOME ORDER.... I have ordered... :-) Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Lenovo και ποιοτητα πανε μαζι... Το εχω παραγγειλει 20/9 απο minideal 135 € σε μαυρο και δεν εχω καμια αμφιβολια οτι το κινητο παταει καποια αλλα πολυ ακριβοτερα!!! Οποτε ειναι πιθανον και μεχρι τελος της εβδομαδας να το εχεις.......:) Περιμενουμε εντυπωσεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minideal Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-android-4-2-quad-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-qhd-3g-wcdma.html Παράθεση Your Great Satisfaction is our Endless Motivity! our offical skype: minideal17 For Complaints: salesminideal@gmail.com welcome to http://www.minideal.net http://cs627226.vk.me/v627226995/3debe/QeMl4Jpzx84.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Οποτε ειναι πιθανον και μεχρι τελος της εβδομαδας να το εχεις.......:) Περιμενουμε εντυπωσεις. Απο 01-10-2013 ειναι Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys2 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 που μπορώ να βρω μπαταρία για το lenovo a850 μεγαλύτερη απο 2250mAh? και πόσο θα μου κοστίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Παρελαβα σημερα το κινητο. Ειναι phablet το νιωθεις τεραστιο στο χερι και ειναι λεπτο αλλα αξιζει τον κοπο!!! Στο τετραπυρηνο με 1 GB RAM βλεπεις μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα. Λιγο που το δουλεψα ειναι μια χαρα σε ολα και πιστευω τις 5.5 ιντσες τις συνηθιζεις με τον καιρο καταρχην γραφω για τα διαφορα σχολια που ειπώθηκαν σχετικα με το κινητο. το κινητο ειναι πολυ μπροστα το εχω δυο μερες που ηρθε και ειναι μια χαρα εχω παθει πλακα... καμια σχεση με τις μπαχαντελες που το συγκρινεται και αλλα διαφορα για φωτεινοτητες, αναλυσεις οθονης κ.λ.π. το κινητο παει σφαιρα. στο αντυντυ βγαζει 16900. Το πηρα 140 ευρω απο minideal. Οπως τα λες φιλε... Edited October 17, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimrho Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλησπέρα! σκέφτομαι ναι πάρω το Α850. Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ κατάλαβα οτι πρόκειται για ένα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. κάποιες διευκρινήσεις θα ήθελα από τους κατόχους. 1) η μπαταρία πόσες μέρες κρατάει; 2) συμβατό με τις εφαρμογές του google play είναι;\ 3) update πως κάνει; 4)αν θα αγοράζατε σήμερα το τηλέφωνο θα το παίρνατε η θα προτιμούσατε το α830; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosta Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) καλησπέρα! σκέφτομαι ναι πάρω το Α850. Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ κατάλαβα οτι πρόκειται για ένα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. κάποιες διευκρινήσεις θα ήθελα από τους κατόχους. 1) η μπαταρία πόσες μέρες κρατάει; 2) συμβατό με τις εφαρμογές του google play είναι;\ 3) update πως κάνει; 4)αν θα αγοράζατε σήμερα το τηλέφωνο θα το παίρνατε η θα προτιμούσατε το α830; Το κινητο απλα ειναι κορυφη... 1. Αναλογα τη χρηση... 3 μερες με λιγο 3G. WiFi. Κλησεις 2. Ειναι root με ελληνικα και Play store 3. Εχει 4.2 Jelly Bean δεν γνωριζω για update 4. Θα το επαιρνα με κλειστα ματια -- Sent via Lenovo A850 Edited October 19, 2013 by panosta Παράθεση www.panost.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimrho Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 έψαχνα στο ebay και δεν βρήκα πολλά αξεσουάρ. Ενώ για το Α830 είναι γεμάτο. Γιατί; Δεύτερη μπαταρία έχετε πάρει; Απο πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts