Jump to content

vasilis01st

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasilis01st

  1. ρε φιλε δεν παιρνεις μια κανονικη παντοφλα για να βγαινεις εξω και να κανεις μοστρα... να φορας και καλτσες μεχρι το γονα σαν κανας πολωνος τουριστας.... θα σου προτεινα migato κιολας ειναι τις μοδος... αμα σε ξυνιζει η lenovara τι το πηρες και τι μας γραφεις εδω περα δεν εχω καταλαβει....
  2. καταρχην γραφω για τα διαφορα σχολια που ειπώθηκαν σχετικα με το κινητο. το κινητο ειναι πολυ μπροστα το εχω δυο μερες που ηρθε και ειναι μια χαρα εχω παθει πλακα... καμια σχεση με τις μπαχαντελες που το συγκρινεται και αλλα διαφορα για φωτεινοτητες, αναλυσεις οθονης κ.λ.π. το κινητο παει σφαιρα. στο αντυντυ βγαζει 16900. Το πηρα 140 ευρω απο minideal.
  3. Προς Villis αφού φλασαρα ξανά κατέβασα το titanium και το busybox, έκανα batch επαναφορά και εκεί που πρέπει να τικαρεισ τις εφαρμογές για επαναφορά εμένα δεν είχε καμιά.... 0 εφαρμογές, έκανα εκτέλεση batch και έγραψε με επιτυχία αλλά δεν είχε να τικαρω καμιά εφαρμογή... άρα υποθέτω ότι κάτι δεν έκανα καλά στην αρχή.... δεν είχα και πολλές εφαρμογές από πριν άρα οκ.... Τούς χάρτες τούς πέρασα με επιτυχία και δουλεύουν μια χαρά.... με το 5.3.1 απκ....και το car home δουλεύει τώρα.... ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!
  4. μόλις πέρασα στο wildfire την cm 7 stable και τα google apps μαζί.... αλλά έχω μερικές ερωτήσεις.... 1) πριν το φλασαρω χρησιμοποίησα το titanium back up και αφού φλασαρα προσπάθησα να επαναφέρω τις εφαρμογές πάλι με το titanium αλλά δεν τα κατάφερα.... μάλλον κάτι δεν θα έκανα σωστά στην αρχή. 2) προσπαθώ να βρω στο market το google maps και δεν μου το βρίσκει και επίσης στο car home όταν μπαίνω και πατάω navigate ι κάτι άλλο από το car home μου λέει activity not found.... μήπως έχει κανένα πρόβλημα με το gps? 3)για να μεταφέρω εφαρμογές από την μνήμη στην sd card πρέπει να κατεβάσω κανένα προγραμματακι η να κάνω κάτι άλλο?
  5. Διόρθωση!!! ποιος μπορεί να με βοηθήσει να κάνω ροοτ το wildfire μου…. Έχει 2.1 android και προσπάθησα να το κάνω ροοτ με τον τρίτο τρόπο που αναφέρεται στην αρχική σελίδα, συγκεκριμένα με το live cd του linux ubuntu… αλλά είχα πρόβλημα με το να κάνω boot το pc… το πέρασα σε ένα flashaki και όταν προσπαθούσα να bootarw το pc από το flashaki μου έβγαζε boot error…. Δεύτερον έχω ένα laptop το οποίο έχει πάνω λειτουργικό linux ubuntu οπότε προσπάθησα να το κάνω από εκεί κατευθείαν… κατέβασα το αρχείο που κάνει reflash από το site unrevoked αλλά όταν σύνδεσα το κινητό με το laptop δεν μου έβρισκε το κινητό…. Μπορεί κανένας να βοηθήσει? Έχω δυο pc ένα με windows xp και ένα laptop με linux ubuntu….
  6. γεια σας και απο εμένα.... είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχω το wildfire εδώ και 2 εβδομάδες. το κινητό έχει την 2.1 και θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν κάνει αναβάθμιση σε 2.2 official τι είναι καλύτερο για το κινητό... να το κάνω root η να κάνω την αναβάθμιση σε 2.2 η να το αφήσω όπως είναι....?
×
×
  • Create New...