keleos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος που μπορώ να μου φτιάξουν το κινητό μου, έχουν βγει και έχουν χαθεί τα κουμπιά της φωνής και το on/of, ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπερα σε ολη την παρεα εδω και μερικες μερες εχω το προβλημα οτι καθε τρεις και λιγο πεταγεται το μηνυμα...Unfortunately, Google Play services has stopped. Στην τελικη ξαναεβαλα παλι την ρομ μηπως και στρωσει αλλα και παλι τιποτα.... Υπαρχει καποια λυση??? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπερα σε ολη την παρεα εδω και μερικες μερες εχω το προβλημα οτι καθε τρεις και λιγο πεταγεται το μηνυμα...Unfortunately, Google Play services has stopped. Στην τελικη ξαναεβαλα παλι την ρομ μηπως και στρωσει αλλα και παλι τιποτα.... Υπαρχει καποια λυση??? Ευχαριστω πολυ Ποια ROM έχεις πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπερα φιλε μου εχω την http://www.needrom.com/download/lenovo-s820-vibeui-2-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπερα φιλε μου εχω την http://www.needrom.com/download/lenovo-s820-vibeui-2-0/ Δοκίμασες να την ξαναπεράσει μέσω twrp?Μέσα από το twrp κάνε factory reset,wipe cache,wipe dalvik cache,wipe data και πέρνα την rom και τα gapps κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ποια διαδικασία ακολουθείς για να βάλεις τη ROM; Φλάσαρες και τα gapps κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Την ειχα και παλαιοτερα την ιδια και εκανα παλι αποTWRP recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Την ειχα και παλαιοτερα την ιδια και εκανα παλι αποTWRP recovery Εκανες τα wipes που σου ειπα;και factory reset;Αν τα εκανες κ παλι εχεις το ιδιο προβλημα ξαναπερνα τα ολα απο την αρζη.Την κινεζικη official με flash tool κ μετα την vibe απο twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Worrion Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 έχω το συγκεκριμένο κινητό, κ από ποιότητας κατασκευής θα έλεγα ότι είναι καλό. αλλά από λειτουργικό δεν είμαι κ τόσο ευχαριστημένος. μπορεί κάποιος που ξέρει να μου προτείνει ποια έκδοση να προτιμήσω να βάλω?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 έχω το συγκεκριμένο κινητό, κ από ποιότητας κατασκευής θα έλεγα ότι είναι καλό. αλλά από λειτουργικό δεν είμαι κ τόσο ευχαριστημένος. μπορεί κάποιος που ξέρει να μου προτείνει ποια έκδοση να προτιμήσω να βάλω?! Βάζεις αυτή http://www.needrom.com/download/lenovo-s820-4-4-2-multilang-gapps-root/ και έχεις και Ελληνικά.Θέλει βέβαια 2$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sia25 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα έπαιζα με το κινητό, έκανα ενημερώσεις κάποιων εφαρμογών που έχω μέσα, διέγραψα κάποιες και κατέβασα κάποιες άλλες. Πριν λίγο πήγα να κατεβάσω άλλη μια εφαρμογή και κόλλησε το τηλέφωνο και έκλεισε. Εκ τότε μου βγάζει τα μηνύματα "Δυστυχώς η εφαρμογή notification Center έχει σταματήσει" και ¨Η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει". Δεν με αφήνει να μπω στο μενού. Τι να κάνω???? Εξηγείστε μου αναλυτικά αν μπορείτε γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα έπαιζα με το κινητό, έκανα ενημερώσεις κάποιων εφαρμογών που έχω μέσα, διέγραψα κάποιες και κατέβασα κάποιες άλλες. Πριν λίγο πήγα να κατεβάσω άλλη μια εφαρμογή και κόλλησε το τηλέφωνο και έκλεισε. Εκ τότε μου βγάζει τα μηνύματα "Δυστυχώς η εφαρμογή notification Center έχει σταματήσει" και ¨Η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει". Δεν με αφήνει να μπω στο μενού. Τι να κάνω???? Εξηγείστε μου αναλυτικά αν μπορείτε γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά. Ποια ρομ εχεις;ξερεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sia25 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ποια ρομ εχεις;ξερεις; Έχω την έκδοση android 4.2.2 Έκδοση βασικού φάσματος s820.V51,2013/08/28 15:08 Αριθμός έκδοσης Viberom_v1.0_1340_3_ST_s820 Με τούτα και με εκείνα κατάφερα χθες και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μέχρι σήμερα το απόγευμα ήταν όλα οκ, μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Τι να κάνω?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Έχω την έκδοση android 4.2.2 Έκδοση βασικού φάσματος s820.V51,2013/08/28 15:08 Αριθμός έκδοσης Viberom_v1.0_1340_3_ST_s820 Με τούτα και με εκείνα κατάφερα χθες και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μέχρι σήμερα το απόγευμα ήταν όλα οκ, μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Τι να κάνω?????? Βασικά από την στιγμή που δεν έφτιαξε με εργοστασιακές ρυθμίσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είανι να ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό στο πρώτο post.Αλλά αν δεν ξέρεις να το κάνεις καλύτερα να το κάνει κάποιος που μπορεί να καταλάβει τον οδηγό.Φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην ανοίξει το τηλ.Δυστυχώς σε αυτό το τηλ είναι λίγο ρίσκο η αλλαγή ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sia25 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Βασικά από την στιγμή που δεν έφτιαξε με εργοστασιακές ρυθμίσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είανι να ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό στο πρώτο post.Αλλά αν δεν ξέρεις να το κάνεις καλύτερα να το κάνει κάποιος που μπορεί να καταλάβει τον οδηγό.Φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην ανοίξει το τηλ.Δυστυχώς σε αυτό το τηλ είναι λίγο ρίσκο η αλλαγή ROM Ποιον απο τους τρεις συνδέσμους λες? Τον δεύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ποιον απο τους τρεις συνδέσμους λες? Τον δεύτερο? Τον τριτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Να πούμε βέβαια για να ξέρει ότι η ROM του οδηγού δεν έχει ελληνικά στο μενού, μόνο αγγλικά και κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Να πούμε βέβαια για να ξέρει ότι η ROM του οδηγού δεν έχει ελληνικά στο μενού, μόνο αγγλικά και κινέζικα. Σωστό!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sia25 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Σωστό!!!!! Καλησπέρα παιδιά! Το κινητό άνοιξε.. Τα κινέζικα που έχει τα διαγράφω?? Θα έχω κανένα πρόβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Το κινητό άνοιξε.. Τα κινέζικα που έχει τα διαγράφω?? Θα έχω κανένα πρόβλημα??? Ποια ΡΟΜ έβαλες και ποιον οδηγό ακολούθησες?Τα κινέζικα αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω σε κάποιο και σου βγάλει το "χ" οτι μπορεί να απεγκατασταθεί κάντο ναι.Playstore έβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sia25 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ποια ΡΟΜ έβαλες και ποιον οδηγό ακολούθησες?Τα κινέζικα αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω σε κάποιο και σου βγάλει το "χ" οτι μπορεί να απεγκατασταθεί κάντο ναι.Playstore έβαλες? Το έδωσα σε έναν φίλο να το κάνει.. Το τρίτο σύνδεσμο ακολούθησε. Nαι έβαλα playstore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Το έδωσα σε έναν φίλο να το κάνει.. Το τρίτο σύνδεσμο ακολούθησε. Nαι έβαλα playstore.. Μπράβο που το έφτιαξες και να χαρείς το τηλέφωνό σου.ότι εικονίδιο υπάρχει,αν υπάρχει,στο μενού που έχει σήμα το ρομποτάκι μπορείς τα βγάλεις.Κ όποια εφαρμογή αν θέλεις όπως σου είπα στο προηγούμενο μύνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisocc Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Εχω στο κινητο την VIBEUI 1512 και μου βγαζει ξανα μετα απο 5 μηνες google setvices has stopped το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε TWRP recovery για να κανω ξανα την διαδικασια για wipe-factory reset και να κανω την διαδικασια που εχω κανει στο παρελθον . Παταω ταυτόχρονα το power,το volume+ και το volume - αλλα δεν με βγαζει σε TWRP recovery. (το εχω κανει και στο παρελθον αρκετες φορες αλλα αυτην την φορά δεν δουλευει πατωντας αυτα τα κουμπια...). μπορει καποιος να δοκιμασει και να μου πει ξανα τον συνδιασμο των κουμπιων? (αφήνω ταυτοχρονα και τα 3 κουμπια) Edited January 30, 2016 by tolisocc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εχω στο κινητο την VIBEUI 1512 και μου βγαζει ξανα μετα απο 5 μηνες google setvices has stopped το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε TWRP recovery για να κανω ξανα την διαδικασια για wipe-factory reset και να κανω την διαδικασια που εχω κανει στο παρελθον . Παταω ταυτόχρονα το power,το volume+ και το volume - αλλα δεν με βγαζει σε TWRP recovery. (το εχω κανει και στο παρελθον αρκετες φορες αλλα αυτην την φορά δεν δουλευει πατωντας αυτα τα κουμπια...). μπορει καποιος να δοκιμασει και να μου πει ξανα τον συνδιασμο των κουμπιων? (αφήνω ταυτοχρονα και τα 3 κουμπια) Πατας volume+,volume - και power.Οταν βγει το λογοτυπο τα αφηνεις ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisocc Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 ευχαριστω για την αμεση απαντηση Ντινο. περιεργως οτι και να δοκιμαζα δεν με εβαζε σε recovery mode. αναγκάστηκα και εκανα απο την αρχη όλη την διαδικασία με το flashtool και όλα καλά .στην συνεχεια μπήκα σε recovery mode κανονικά με τα τρια κουμπιά .(φαινεται κάπου ειχε φάει "σκάλωμα"...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts