sakis697 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Αν και δεν έχει καμία σχέση με Fringe ούτε μεταφυσικά στοιχεία σου προτείνω Sherlock. Εξαιρετική σειρά. Και το American Horror Story είναι φοβερό. Το Supernatural έκανε 5 πρώτους πολύ καλούς κύκλους, και μετά χάλασε αρκετά. Το σερλοκ τι φάση; 6 επεισόδια μόνο; Γιατι έτσι; Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ξεχασα να γράψω για το τελευταίο επεισόδιο. Πάρα πολύ καλό ενώ δεν το περίμενα καθώς δεν ήμουν σίγουρος τι θα έδειχναν. Παρόλα αυτά τα κατάφεραν με καινούργια πράγματα και έτσι πραγματικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το τελευταίο επεισόδιο! Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδια ευχαριστω για τις προτασεις:) Οι περισσοτερες σειρες που με προτεινατε ειναι ενδιαφερουσες και στο στυλ μου.Για αρχη λεω να ξεκινησω το american horror story και το continuum:happy: Θα επανελθω με κριτικη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το ιδανικο φιναλε στην παρα πολυ καλη σειρα! Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο αυτο που προσφεραν οι παραγωγοι! Μπραβο τους, περιμενω πως και πως την 3η σειρα!:D Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 μπορεί να γράψει κάποιος τι κατάλαβε από το τέλος της 2ης σεζόν; το είδα ψιλοκοιμησμένος και δεν ένιωσα πολλά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το ιδανικο φιναλε στην παρα πολυ καλη σειρα! Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο αυτο που προσφεραν οι παραγωγοι! Μπραβο τους, περιμενω πως και πως την 3η σειρα!:D Συμφωνώ. Φοβερό φινάλε για μια εξαιρετική σεζόν. Στο 12ο επεισόδιο είναι η αλήθεια είχα βαρεθεί, αλλά το 13ο με ενθουσίασε. Τώρα για την 3η σεζόν, δεν ξέρω. Διάβασα ότι θα έχει πιο χιουμοριστικό στυλ και με φοβίζει λίγο. http://www.cinemablend.com/television/Ryan-Murphy-Shares-American-Horror-Story-Season-3-Hints-Plans-51553.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Κυριολεκτικά από τα καλύτερα φινάλε που έχω δει ποτέ μου! Δε περίμενα να μου κάνει ο Murphy τη χάρη, η αλήθεια είναι και ο επιζών να είναι αυτός που ήθελα. Τρομερό απλά! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 το ότι ο επιζών θα ήταν αυτός που ήταν, φαινόταν στα 2-3(?) τελευταία επισόδεια. από τότε που άλλαξε η ιδιότητά του ατόμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Η 2η σεζόν μου άρεσε περισσότερο...ίσως γιατί ξεκίνησα να τις βλέπω παράλληλα με την πρώτη. Τελικά τα παιδία τι απέγιναν; Θα το μάθουμσε στην 3η λέτε χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Φαινοταν ο επιζων οντως. Αν και εκει προς το τελος με επεισε οτι δεν θα ηταν αυτος. Αλλα τελικα ειχε ανατροπη. Οσο για τα παιδια, ελα μου ντε. Σκεφτηκα μηπως το συνεχιζαν στην τριτη αλλα δεν γινεται. Μακαρι η τριτη φιλε μου να μην ειναι με κωμικα στοιχεια κλπ γιατι αυτο που εκανε την σειρα αυτη να ξεχωρισει ηταν το υφος και το στυλ της. Μακαρι να συνεχισουν ετσι και στην 3η και να ειναι ακομα καλυτερη απο την 2η. Edit: Τα παιδια μας ειπε η Λανα τι εγιναν. Ο ενας δικηγορος και η μικρη γιατρος νομιζω εαν θυμαμαι καλα. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Φαινοταν ο επιζων οντως. Αν και εκει προς το τελος με επεισε οτι δεν θα ηταν αυτος. Αλλα τελικα ειχε ανατροπη. Οσο για τα παιδια, ελα μου ντε. Σκεφτηκα μηπως το συνεχιζαν στην τριτη αλλα δεν γινεται. Μακαρι η τριτη φιλε μου να μην ειναι με κωμικα στοιχεια κλπ γιατι αυτο που εκανε την σειρα αυτη να ξεχωρισει ηταν το υφος και το στυλ της. Μακαρι να συνεχισουν ετσι και στην 3η και να ειναι ακομα καλυτερη απο την 2η. Edit: Τα παιδια μας ειπε η Λανα τι εγιναν. Ο ενας δικηγορος και η μικρη γιατρος νομιζω εαν θυμαμαι καλα. Ναι μας είπε αλλά υποτίθεται ό,τι ήταν για κάτι μεγάλο, ή λέτε ο πατέρας τους να ήταν εν τέλει αυτός στον οποίο ενδιαφέρονταν και που πήραν μαζί τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 καλο το τελευταιο επ με λιγο συγκινιση, αλλα δεν το βρηκα και τοσο καλο οσο θα θελα να ειναι.σιγουρα εδωσε απαντησεις σε πολλα ,και τα εδεσε ολα καλα μαζι στο τελος μιας και σκεφτομουν τι κοινο μπορει να εχουν τα αλιενς με το ψυχοπαθη:lol:..Μαλιστα προς το φιναλε το βρηκα τελειως προβλεψιμο και δεν αφησε και κανα clue για συνεχεια οπως εγινε στο πρωτο κυκλο.Αλλα σιγουρα η σειρα αποτελεσε μια απο τις καλυτερες σειρες χορορ που εχω δει ως τωρα.Ουτε υπερβολικη βια και αιμα για να κερδισουν κοινο,αλλα τελειες ερμηνειeς,φοβερη πλοκη,ψιλοανατροπες αρκετο σασπενς:) Αν και ο πρωτος κυκλος εκανε κοιλια προς το τελος πιστευω ο δευτερος ανταμειψε ως το παραπανο τους φαν των χορορ.Αν τωρα ο 3 ερθει σαν horror comedy τοτε τι να πω.θα χαλασουν αυτο που καταφεραν Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ObPsIckcKQM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 ηθελε να δειξει τιποτα συγκεκριμενο η τελευταια σκηνη κι εγω δε το καταλαβα ? Επισης , αυτο που λετε για τα αλιενς και τη συνδεση που δειχνει , εγω δε καταλαβα να συνδεει και πολλα , απλα τους παρουσιαζει σε μια σκηνη για μια τελευταια φορα χωρις να διαλευκανει και πολλα για μενα ομολογω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 όταν η Sister Jude λέει της Lana αν κοιτάξει στα μάτια το κακό, το κακό θα την κοιτάξει πίσω μάλλον έχει να κάνει με την σκηνή που πυροβόλησε τον γίο της αφού τον κοίταξε στα μάτια. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Την ειδα κι εγω επιτελους.Δεν το μετανιωσα που περιμενα να τελειωσει, δεν θα αντεχα να περιμενω μια βδομαδα για καθε επεισοδιο:lol: Αν και εχουν ηδη ειπωθει, πρεπει να πω κι εγω οτι η 2η σεζον ηταν αισθητα καλυτερη απο την πρωτη. Ειδικα καποια meh στοιχεια που υπηρχαν στην πλοκη, δεν υπαρχουν στον 2ο κυκλο. Περαν αυτου, Οι χαρακτηρες δεν ειναι μαυρο-ασπρο, το λατρεμενο γκρι ειναι στην ατμοσφαιρα απο το πρωτο επεισοδιο μεχρι το τελευταιο. Η Jessica Lange απιστευτη, σιγουρα θα ψαξω και αλλες δουλειες της. Πολυ καλες και η Lily Rabe και η Sarah Paulson. Ο Quinto καταφερε να μη μου γινει αντιπαθητικος με το acting του, φανταζομαι ειναι μια βελτιωση:lol: Μονο το παιδι που επαιζε τον Kit δεν με ξετρελανε, αλλα μικρο το κακο. Χαρηκα που ξαναειδαμε και τη Frances σε ρολο εκπληξη(αν μπορει να θεωρηθει εκπληξη κατι σε αυτη τη σειρα:p ). Αυτα, αναμενουμε με αγωνια την επομενη σεζον:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τι παιζει επιτελους με την τελευταια σκηνη? Παιζει να εφτιαξε την ολη ιστορια η λανα?και ο,τι ειδαμε να ειναι ο,τι ηθελε να παρουσιασει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μόλις τελείωσα την 1η σεζόν. Το πήγαινε πολύ καλά μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, όπου και ξενέρωσα απίστευτα. Ανούσιο και αδιάφορη η εξέλιξη της Happy Ghost Family. Ελπίζω να τα πηγαίνει καλύτερα στην 2η Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μόλις τελείωσα την 1η σεζόν. Το πήγαινε πολύ καλά μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, όπου και ξενέρωσα απίστευτα. Ανούσιο και αδιάφορη η εξέλιξη της Happy Ghost Family. Ελπίζω να τα πηγαίνει καλύτερα στην 2η Οοο ναι φιλε μου, πολυ καλυτερη. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πριν καμία βδομάδα κατέβασα κι εγώ το πρώτο κύκλο,δεν έχω ολοκληρωσει ακόμα την προβολή όμως μου αρέσει πολύ. Goth ατμόσφαιρα,μουσική από γνωστές ταινίες όπως ψυχω και δράκουλας,γενικά μια μίξη από πολλούς ήρωες τρόμου πιστεύω. Η jessi απλά απίστευτη,ο ορισμός της απόλυτης psycho παρουσίας σε σειρά. Η κοκκινομαλλα υπηρέτρια το κάτι άλλο...θα την ήθελα για υπηρεσίες δωματίου. Γενικά όλοι πολλοί καλοί Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Πριν καμία βδομάδα κατέβασα κι εγώ το πρώτο κύκλο,δεν έχω ολοκληρωσει ακόμα την προβολή όμως μου αρέσει πολύ. Goth ατμόσφαιρα,μουσική από γνωστές ταινίες όπως ψυχω και δράκουλας,γενικά μια μίξη από πολλούς ήρωες τρόμου πιστεύω. Η jessi απλά απίστευτη,ο ορισμός της απόλυτης psycho παρουσίας σε σειρά. Η κοκκινομαλλα υπηρέτρια το κάτι άλλο...θα την ήθελα για υπηρεσίες δωματίου. Γενικά όλοι πολλοί καλοί αν σου αρέσει η πρώτη που να δείς την δεύτερη σεζόν.. η ιστορία είναι σε τελείως άλλο επίπεδο και με πιο πολύ βάθος.. είμαι στο 5ο επεισόδιο και έχω ξετρελαθεί.. και η jessica έχει ακόμα πιο καλό ρόλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 3η σεζον ποτε την περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 3η σεζον ποτε την περιμενουμε? Περίπου όπως και φέτος φίλε μου. Κοντά στον Οκτώβριο. Αργεί ακόμα δυστυχώς. Ταξιδιώτη φίλε μου όντως η δεύτερη σαιζόν είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Περίπου όπως και φέτος φίλε μου. Κοντά στον Οκτώβριο. Αργεί ακόμα δυστυχώς. Ταξιδιώτη φίλε μου όντως η δεύτερη σαιζόν είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη.πολυ καλυτερη ναι μεν αλλα το τελος μας τα χαλασε.καμια πρωτοτυπια:O Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 μα η πρωτη seazon εχει 12 επεισοδια και η δευτερη 13? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts