terkos2 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά..ψάχνω να αγοράσω ένα s4 mini duos μεταχειρισμένο αλλα δε βρίσκω. Μήπως έχει κάποιος,κάτι στα υπόψη του; Ευχαριστώ προκαταβολικά! http://www.bestprice.gr/item/2153581441/samsung-galaxy-s4-mini-duos-i9192-8gb.html#item-prices http://gr.mobileshop.eu/kinita-tilefona/samsung/galaxy-s4-mini-duos-i9192/ για διαφορετικά χρώματα δες στα δεξιά της σελίδας ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αυτη την στιγμη η καλυτερη επιλογη απο αποψη ασφαλειας και τιμης για αγορα s4 mini dual ειναι αυτη;; http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/samsung/galaxy-s4-mini-duos-i9192-blue/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αν ψάχνεις για κάτι ποιό οικονομικό, ελπίζω να πρόσεξες ότι το ίδιο μοντέλο απο το ίδιο μαγαζί σε άλλα χρώματα (μαύρo, άσπρο, καφέ) έχει γύρω στα 33 € λιγοτερο, ήτοι 13% λιγότερο, ε? http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/samsung/galaxy-s4-mini-duos-i9192/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αν ψάχνεις για κάτι ποιό οικονομικό, ελπίζω να πρόσεξες ότι το ίδιο μοντέλο απο το ίδιο μαγαζί σε άλλα χρώματα (μαύρo, άσπρο, καφέ) έχει γύρω στα 33 € λιγοτερο, ήτοι 13% λιγότερο, ε? http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/samsung/galaxy-s4-mini-duos-i9192/ Και το μπλε το ειχαν 230 , τωρα ειδα οτι το πηγαν 260 , μαλλον επειδη εχουν λιγα κομματια. Μου αρεσει σε μπλε και θελω να το συνδυασω με μπλε θηκη. Ασχετο το buy and sell γιατι δεν μου το ανοιγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Και το μπλε το ειχαν 230 , τωρα ειδα οτι το πηγαν 260 , μαλλον επειδη εχουν λιγα κομματια. Μου αρεσει σε μπλε και θελω να το συνδυασω με μπλε θηκη. Ασχετο το buy and sell γιατι δεν μου το ανοιγει; Έχεις πολύ λίγα ποστ, γι αυτό δεν μπορείς να το δεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Δοκιμασε κανεις lollipop δουλευουν ολα καλα? Edited January 25, 2015 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Την είχα δοκιμάσει για λίγο 3 μέρες. Μετά το έδωσα το κινητό και πήρα S5 mini. Εκτός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση δεν μπορούσα να μπω στην μενού διαχείρισης καρτών. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Mου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Πληροφορίες ασφαλείας. Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο “σύστημα” χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή των εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια. 《Ακύρωση》 《Πρβ εφαρ.》 Πατώντας Πρβ εφαρ. Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες και οχι αυτη που το δημιούργησε. Τι σημαίνει αυτό; Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ακριβώς το ίδιο κάνει κ σε εμένα εδώ κ 1 εβδομάδα περίπου. Διάγραψα κ τις τελευταίες εφαρμογές που είχα βάλει αλλά η ειδοποίηση παραμένει. Μου το βγάζει συχνά σε διάφορες περιστάσεις, αλλά παρατήρησα ότι βγαίνει πάντα όταν ανοίγω τον Chrome για σερφάρισμα. Δεν καταλαβαίνω... Κ κάτι άλλο: Απο τη μαμά Samsung επίσημο Kit Kat update δεν έπρεπε να είχε έρθει κ σε εμάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Γνωριζουμε κοστος αλλαγης οθονης? Την σμπαραλιασε ο αδερφος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhumbas Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Η εμπειρία μου, πηρα το s4 mini dual sim τον Οκτώβριο του 2013 απο Ντουμπαι, δλδ ενα χρονο εγγυηση, 13 μηνες αργοτερα τον Νοέμβριο του 2014 το τηλεφεωνο χαλασε. ετσι ξαφνικα μια μερα κοθως το βγαζω απο την τσεπη εχει σβισει, δεν εδωσα και πολυ συμασια μιας και θεωρισα πως εμεινε απο μπαταρια αφου δεν κραταγε πανω απο 10 ωρες. το βαζω στην πριζα και ουτε καν δονηθηκε, προσθαθησα με αλους φορτιστες και μπαταριες αλλα τιποτα. αυτο ηταν κινητο που πολουταν στην ελλαδα την περιοδο που το πηρα εγω 499 ευρω μιας απο τις κεριφεας εταιριας στον χορο της τηλεφωνιας χαλασε. ολοι οι γιατροι που το ειδαν αυτους τους 5 μηνες ενω στην αρχη ελεγαν οτι θελει απλα να του περασουν το λειτουργικο του τελικα αποφασισαν πως εχει προβλημα η πλακετα. επισημα η σαμσουνγκ επιδη το κινητο προοριζετε για τις Η.Π.Α. δεν αναλαμβανει επισκευη, (με προετρεψαν να επικεινωνησω με σερβις στην Αμερικη και να τους στειλω το κινητο για να το φτιαξουν, χαχαχα). ολοι οι υπολοιποι ειπαν πως δεν μπορουν να βρουν πλακετα και δεν συμφερει κιολας αν μπορουσαν να εβρισκαν. συμπερασμα, απολυτα απογοητευμενος απο την Samsung για το κινητο της αξιας 500 ευρω. αναρωτιεμαι αν παρω καποιο κινεζικο κινητο θα κρατησει 13 μηνες οπως και το σαμσουνγκ ή θα χαλασει στον 2ο??? αλλα τοτε φυσικα θα εχει και εγγυηση για τον 10 χρονο και τα λεφτα δεν θα ξεπερνανε τα 150 ευρω. ενημερωτικα αυτη την στιγμη το τηλεφωνο πολειτε γυρω στα 200 ευρω. εψαξα μηποως το ηθελε καποιο μαγαζι για ανταλακτηκα και ολοι γελουσαν, φυσικα δεν μου ειπαν καν ποσο θα μπορουσαν να το αγορασουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλημερα εχω δει οτι υπαρχει το samsung galaxy S4 dual sim ... Παιζει να ειναι μουφα η απλα εχει βγει σε αγορα εκτος Ε.Ε ? το εχει κανεις απο σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αν ανοιξετε τα δεδομενα μεχρι τι ταχυτητες πιανει;Στα χαρακτηριστικα βλεπω μεχρι H+ (14.1-21.1Mbps ) και οχι 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhumbas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Φυσικα και υπαρχει, απλα δεν εχει κυκλοφορισει με δυο σιμ στην ευρωαικη αγορα, (πολλα ιντερνετικα ελληνικα μαγαζια το ειχαν, και πριν κανα δυο μηνες το ειχε και το e-shop). εγω το πηρα το Οκτωμβριο του 2013 στα 250 ευρω απο Ντουμπαι οταν τα ελληνικα μαγαζια το ειχαν κατι λιγοτερο απο 500 ευρω. το κινητο ειναι απλα φοβερο, αλλα εμενα μου πεθανε τον 13ο μηνα, (πλακετα μου ειπαν) ενας φιλος μου το εχει ακομα και ειναι σαν καινουριο, τον ζηλευω. το εχω παει σε 6-7 τεχνικους αλλα δεν καταφεραν να το φτιαξουν, αν διεθετα 200+ ευρω που κοστιζει τωρα θα το ξαναπαιρνα. κοιτα το και στο νημα του εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhumbas Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 εγω περασα απο το κεντρο σημερα και το πουλησα σε ενα μαγαζι προς 30 ευρω , μετσι και αλιως στο σιρταρι θα εμενε, 6 μηνες το τρεχω απο δω και απο κει μηπως το φτιαξω αλλα τιποτα, ολοι μου λεγανε οτι φταιει η λπακετα και πρωτος δεν μπορουν να βρουνε και δευτερο δεν συμφερει. 30 ευρωπουλακια λιγα ειναι αλλα ετσι καλυτερα απο το τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTERIOS11416 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά έχω sgs4 mini duos και ειναι από Αιγυπτο νομιζω , γνωρίζει κάποιος αν και ποτε θα πάρει αναβάθμιση το sgs4 mini duos ? Και ποια θα πάρει αν πάρει την 4.4.2 την 4.4.4. ή το 5.0.1 ??? Τέλος αν ξέρει κάποιος να μας πει αν αξίζει να την περάσουμε ή αν μετά την αναβάθμιση θα σέρνεται. .. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Παιδιά έχω sgs4 mini duos και ειναι από Αιγυπτο νομιζω , γνωρίζει κάποιος αν και ποτε θα πάρει αναβάθμιση το sgs4 mini duos ? Και ποια θα πάρει αν πάρει την 4.4.2 την 4.4.4. ή το 5.0.1 ??? Τέλος αν ξέρει κάποιος να μας πει αν αξίζει να την περάσουμε ή αν μετά την αναβάθμιση θα σέρνεται. .. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Σχετικά με τις επίσημες αναβαθμίσεις για κοίτα εδώhttp://samsung-updates.com/latest-firmware/ Πάνω εκεί που λέει select device, επιλέγεις την συσκευή(l9192) και μετά ψάχνεις για το firmware της χώρας προέλευσης. Edited May 8, 2015 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αυτό δεν το καταλαβαίνω... Δλδ οι υπόλοιπες συσκευές που έχουν 4.2.2. δεν θα πάρουν την αναβάθμιση? Ή θα την πάρουν σε κανα χρόνο? :ninja: Όσο για Lollipop, νομίζω ότι δεν θα τη δούμε επισήμως στη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 υπαρχει κανενα πρόγραμμα που κανει το κινητο root χωρις πολλα πολλα ? το εχει κανεις από εσας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTERIOS11416 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Έχω μια απορία και θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που ξέρει να "σκαλίζει" καλά τα τηλέφωνα. Μπορώ άραγε να κάνω το Samsung Galaxy s 4 mini duos να τρέξει Windows και μάλιστα απροβληματιστα ??? Αν ναι πως μπορώ να το κάνω και ποια είναι τα συν και τα πλην ,δλδ σε τι θα έχω πρόσβαση αν λειτουργούν και οι 2 κάρτες αν έχω πρόσβαση στο Windows store κλπ Αν πάλι δεν γίνετε έχει περάσει κανείς το 5.0.1 ή 5.1.1 στη συσκευή αυτή ??? Αν ναι τι εμπειρία χρήσης έχει? ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited May 14, 2015 by ASTERIOS11416 Παράθεση ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis7 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εχω το i9192, το ρουταρα και προσπαθησα να του περασω ρομ... Φυσικα απο κεκτιμενη ταχυτητα δεν εκανα back up και του περασα μια miui η οποια ομως ηταν για το i9195 ελπιζωντας να δουλεψει...Ομως δεν εβλεπε τις sim και γι αυτο ειπα να του περασω μεσω odin την stock rom και μετα να βρω μια σωστη custom... Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα την stock rom για eur (ελλαδα)! Μηπως ξερει κανεις που θα την βρω ή αν μπορω να χρησιμοποιησω καποια αλλη stock που να δουλευει ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Εχω το i9192, το ρουταρα και προσπαθησα να του περασω ρομ... Φυσικα απο κεκτιμενη ταχυτητα δεν εκανα back up και του περασα μια miui η οποια ομως ηταν για το i9195 ελπιζωντας να δουλεψει...Ομως δεν εβλεπε τις sim και γι αυτο ειπα να του περασω μεσω odin την stock rom και μετα να βρω μια σωστη custom... Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα την stock rom για eur (ελλαδα)! Μηπως ξερει κανεις που θα την βρω ή αν μπορω να χρησιμοποιησω καποια αλλη stock που να δουλευει ελλαδα; Μπορεις να κατεβασεις απο το http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9192/ μια ρομ απο χωρες οπως ukraine-kazakhstan πανω κατω ιδιες ειναι γιατι εχουν την ελληνικη γλωσσα μεσα. Για Ελλαδα δεν υπαρχει ρομ γιατι δεν το κανει εισαγωγη η samsung το duos.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTERIOS11416 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Κατ αρχήν καλή χρονιά να χουμε παιδιά !!! Κοιτάζω σχεδόν κάθε μέρα στο sammobile μήπως και πάρει αναβάθμιση το Samsung Galaxy S4 mini duos (που έχω και το πήρα από mobileshop.eu με χώρα προέλευσης κάπου Νότια Αφρική) αλλά τίποτα ...έμεινα στην 4.2.2 όπως και πολλοί από σας φαντάζομαι. .. Από καλοκαίρι 2014 που το πήρα αν θυμάμαι καλά και έτσι είναι δεν πήρα καμιά αναβάθμιση από την κ@λοεταιρία ... Τα νευρα μου κροσια...δεν πάει άλλο τους σιχάθηκα Κάπου διάβασα πριν λίγες μέρες πώς ένα ινστιτούτο καταναλωτών στη βόρεια Ευρώπη έκανε μήνυση στη Samsung για παραμελήση αναβαθμίσεων ή κάτι τέτοιο ...Αν δεν κάνω λάθος έχουν υποχρέωση για 18 ή 24 μήνες να δίνουν αναβαθμίσεις και υποστήριξη. .. Τι λέτε μαζευόμαστε και εδώ ??? Αντε γιατί και ο Άγιος φοβερά θέλει Παράθεση ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Μετά από πολύ καιρό που το είχα παροπλισμένο, το ενεργοποίησα προσωρινά για την γυναίκα μου. Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που του έκανα και ενώ περνούσα κάποιες εφαρμογές, τσουπ σκάει αναβάθμιση ασφάλειας του 2017. Να κάτι που δεν περίμενα!!!! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kacey Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλησπερα, εχω τα εξης δυο θεματα: το περιφημο drain λογω Google play services, με αναφορα στο settings -->battery να μου δειχνει εως και 70% για το google play services. Εχω δοκιμασει οτι λυση εχω πετυχει στο νετ ψαχνω γνησια μπαταρια B500AΕ που ειναι η σωστη για το s4mini Duos, δηλαδη εχει τρια pins και διαφορετικες εγκοπες στη κορυφη της δεξια κ αριστερα Τα ιντερνετομαγαζα του skroutz μας (ή τουλαχιστον με) δουλευουν κανονικα, πουλανε υποτιθεται γνησιες μπαταριες, οι οποιες ειτε ειναι διαφορετικες σε μικρολεπτομερειες πανω τους (και φυσικα δεν δουλευουν σωστα), ειτε πουλανε την B500ΒΕ που ειναι για το μονοκαρτο και η οποια δεν κουμπωνει, σε ενα βρηκα μπαταρια με το σωστο κωδικο B500AΕ αλλα η οποια ειχε 4 pins και διαφορετικες εγκοπες, γενικα ο καθενας πουλαει οτι να'ναι. αν την εχει αγορασει κανεις προσφατα και την εχει στα χερια του και ειναι σιγουρος οτι ειναι η σωστη (και δουλευει σωστα), ας ριξει κανα λινκ. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts