mormer Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλη χρονιά σε ολες/ους......μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να κανω εγκατάσταση flash player?? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπέρα Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω. Έχουν παρουσιασθεί κάποια προβλήματα; Έχει κολλήματα; Το gps λειτουργεί ικανοποιητικά; Στον ήλιο, είναι ικανοποιητική η οθόνη; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 παιδια εχει πεσει πολυ η τιμη του και το σκεφτομαι σοβαρα,καποιες ερωτησεις για τους κατοχους -μπαταρια θα βγαζει το 2ημερο με αναμονη πολλες ωρες και χρηση κανα 4ωρο τη μερα -το 1gb ραμ το "κολωνει" καθολου? πιο πολυ για browsing και social media θα το εχω και πιο σπανια κανα παιχνιδι -κανα προβλημα γνωστο που θα πρεπει να προσεξω? ΥΓ.εχω σκοπο να του "βγαλω τα ματια" οπως και στα κινητα με custom rom,root κτλπ ωστε να το φερω στα μετρα μου σε θεμα μπαταρια και de-bloatware...ισως πρεπει να παω προς nexus μερια αν και ανεβαινει πολυ το κοστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλησπέρα, online ταινίες δεν μπορω να δω?ή live streaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο tablet. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης flash player ή να το ξεχάσω για αυτό το μοντέλο? Εdit.. Aκυρο.... βρήκα ότι υπάρχει τρόπος να γίνει (στο google) αλλά το έχει κάνει κανείς ? Edited April 6, 2014 by volcan20vt Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 θελω να εγκαταστησω ελληνικο πληκτρολογιο γιατι εχει μονο αγγλικο. ποιο προτεινεται? ειναι απο αγγλια εισαγωγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 θελω να εγκαταστησω ελληνικο πληκτρολογιο γιατι εχει μονο αγγλικο. ποιο προτεινεται? ειναι απο αγγλια εισαγωγη. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά εδώ για να πάρεις μερικές ιδέες - Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου - Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο tablet. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης flash player ή να το ξεχάσω για αυτό το μοντέλο? Εdit.. Aκυρο.... βρήκα ότι υπάρχει τρόπος να γίνει (στο google) αλλά το έχει κάνει κανείς ? δεν παίζει flash player, οι οδηγίες υπάρχουνε αλλά δεν δουλεύουν,το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι ο browser puffin που είναι επι πληρωμής,διαφορετικά δεν παίζει, πάρε άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 δεν παίζει flash player, οι οδηγίες υπάρχουνε αλλά δεν δουλεύουν,το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι ο browser puffin που είναι επι πληρωμής,διαφορετικά δεν παίζει, πάρε άλλο... Το δίνει ο Γερμανός σε καλή σχετικά τιμή (με σύνδεση 10 giga) και το σκέφτομαι.. Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 200 ευρώ και το θέλω προς αντικατάσταση ενός laptop γιατί δεν είναι πολύ πρακτικό.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το δίνει ο Γερμανός σε καλή σχετικά τιμή (με σύνδεση 10 giga) και το σκέφτομαι.. Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 200 ευρώ και το θέλω προς αντικατάσταση ενός laptop γιατί δεν είναι πολύ πρακτικό.. κι εγώ σε προσφορά το βρήκα για αυτό το πήρα, το laptop δεν το αντικαθιστά γιατί δεν παίζει flash, δηλαδή live streaming, ταινίες online , παιχνίδια στο facebook ΔΕΝ. Αν το θέλεις για άλλα πράγματα μια χαρά είναι, αν κ έχει ένα θέμα με τη μνήμη είναι συνέχεια πάνω απο το 85%. Αν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο ρώτησε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 κι εγώ σε προσφορά το βρήκα για αυτό το πήρα, το laptop δεν το αντικαθιστά γιατί δεν παίζει flash, δηλαδή live streaming, ταινίες online , παιχνίδια στο facebook ΔΕΝ. Νομίζω μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω με εφαρμογές τύπου Dolphin browser, Boat κτλ που υποστηρίζουν flash. Είτε εάν εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση flash για Android που κυκλοφορεί εδώ και εκεί στο ίντερνετ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Νομίζω μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω με εφαρμογές τύπου Dolphin browser, Boat κτλ που υποστηρίζουν flash. Είτε εάν εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση flash για Android που κυκλοφορεί εδώ και εκεί στο ίντερνετ. Μολις το πηρα κι εγω, απλα νομιζω οτι χρειαζεται και τα δυο για να παιξει (και flash player και boat κτλ). Το έχεις τσεκάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Aπό ότι καταλαβαίνω , παιχνίδια τύπου Big Farm τα ξεχνάω.. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αλλά ποιά άλλα μείον υάρχουν. Το θέμα μνήμης μήπως το λύσουμε με clean master, κλπ .. Ο βασικός σκοπός είναι να διαβάζω κάποια blogs με ειδήσεις και κάποια forums (όπως εδώ) .. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για Ειδήσεις, forum,κτλ. Ειναι μια χαρα.εαν καποιος καταφερει να βαλει flash ας ενημερωσει κ τους υπολοιπους πως το εκανε.τσεκαρισμενο ομως, να παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Επιλογή για πολλαπλά παραθυρα γιατι δεν έχει.? Μεγαλο λάθος , αναφερομαι στο P210 αλλα το ιδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Επιλογή για πολλαπλά παραθυρα γιατι δεν έχει.? Μεγαλο λάθος , αναφερομαι στο P210 αλλα το ιδιο είναι Συμφωνω 100%. Το εψαχνα μεχρι που καταλαβα οτι δεν το εχει και απογοητευθηκα. Πάντως όντως, όποιος βρει ακρη με το flash ας μας πει. Επίσης, υπάρχει κάποια rom χωρίς τα bloatware μπας και δούμε άσπρη μέρα από μνήμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Λοιπόν μόλις το βρήκα. Κατεβάζετε τον Photon browser και παιζει ολα τα flash. Τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Λοιπόν μόλις το βρήκα. Κατεβάζετε τον Photon browser και παιζει ολα τα flash. Τέλος Ευχαριστούμεεεεεεε!όντως παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Προσπαθώ να συνδέσω ένα Plantronics Marquee 2 με το συγκεκριμένο tablet αλλά δε φαίνεται στο σκανάρισμα να βρίσκει το ακουστικάκι. Καμιά ιδέα παιδιά; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 παιδια μια βοηθεια...προσπαθω να το ανοιξω κ δεν ανοιγει..το εβαλα να φορτισει κ τιποτα....καμια ιδεα???εχω την εγγυηση παντως!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Εχθες τελικά το πηρα. Ως τωρα καλα εκτος το 3g δεν μπορω να συνδεθώ. Απο Τριτη απογευμα παλι πισω να βρουμε ακρη. Edit.. Τελικα το πρόβλημα λύθηκε. Μου είχαν δώσει λαθος sim , ολα οκ τώρα. Τελικα μου πηγε 139 ευρω συν τη σύνδεση για 2 χρονια (ετσι και αλλιώς θα την εκανα γιατί την χρειάζομαι), Edited May 6, 2014 by volcan20vt Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τελικά με το flash player ποια είναι η λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 O photon πάντως δουλεύει μια χαρα (και με ποντίκι).. Αν και ακομα ειμαι στη προσαρμογή , προσπαθώ να το φέρω στα μέτρα μου. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα κι εγώ το συγκεκριμένο τάμπλετ πριν μιάμιση εβδομάδα, όλα μια χαρά, αλλά το μόνο που παρατήρησα τις τελευταίες δύο μέρες, είναι ότι ζεσταίνει στο σημείο περίπου που μπαίνει η Micro SD. Μη φανταστείτε ότι τσουρουφλάει, αλλά γίνεται λίγο πιο ζεστό από χλιαρό αν κάνω κάτι, και γίνεται χλιαρό ακόμα και με ένα σερφάρισμα στον Chrome. Πείτε μου αν είναι και σε εσάς έτσι ή έχω μόνο εγώ αυτό. Από ένα Motorola tablet που είχα με μεταλλο πίσω ξέρω ότι δεν ανέβαζε καθόλου θερμοκρασία ακόμα και όταν έπαιζα βαριά παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Τώρα που το είπες και σε μενα είναι πιο ζεστό σε εκείνο το σημείο. Πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα . Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts