Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασες και σου έπαιξε; Αν ναι, τι PDU έβαλες; Δοκιμάζω το: 069196537900F0110000910000AA00

και δε φαίνεται να παίζει. Πιέζω αρχικά update, έπειτα refresh. Κάνω κάτι λάθος;

Ναι αυτο το pdu εβαλα και παιζει κανονικα!

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι αυτο το pdu εβαλα και παιζει κανονικα!

Τι να πω, μπορεί να φταίει που δεν έχω καθόλου υπόλοιπο αυτή τη στιγμή (αν και δοκιμάζω αριθμούς όπως 1268/1269 που είναι free).

Μόλις φορτώσω μονάδες θα ασχοληθώ πάλι και θα ενημερώσω.

Παιδια επειδη δεν το βρισκω στο minideal oυτε πουθενα απο τα εμπιστα κινεζομαγαζα, αξιζει να το αγορασω απο εδω:

http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-Smartphone-Intel-Powered-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-OGS-Screen-Android/1619054730.html

Παιδια επειδη δεν το βρισκω στο minideal oυτε πουθενα απο τα εμπιστα κινεζομαγαζα, αξιζει να το αγορασω απο εδω:

http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-Smartphone-Intel-Powered-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-OGS-Screen-Android/1619054730.html

βλέπω 100% feedback, αρκετοί το πήραν απο ali και είναι ικανοποιημένοι, οπότε γιατί όχι? το έχει σε στοκ?

Μια ερώτηση και από μένα, έχει αγοράσει κανείς bluetooth το οποίο να είναι συμβατό? γενικά ποια bluetooth είναι συμβατά?

βλέπω 100% feedback, αρκετοί το πήραν απο ali και είναι ικανοποιημένοι, οπότε γιατί όχι? το έχει σε στοκ?

Ti 100% βλεπεις ρε παιδαρε, 3 αξιολογησεις εχει.

Αφου δεν ξερεις, γιατι μιλας;

Βασικά έχει 12 Feedback και τα περισσότερα είναι για μικροπράματα <5 USD. Το rating στο Aliexpress πάντα με μπερδεύει, δεν είναι απλό όσο του ebay...:O

http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1083435.html#rating-displayer

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

φίλε δεν το πρόσεξα ήμουν από ύπνο, ευτυχώς με διόρθωσες, δυστυχώς δεν έχεις τρόπους

Ηρεμία παιδιά.

Και παρακαλώ επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις περί αγορών-αποστολών.

Δεν έχουν καμία σχέση με τη συσκευή.

Υπάρχουν θέματα να απευθυνθείτε.

:lol::lol: Αυτο ειναι απο τα τηλεφωνα που δεν πουλιουνται, μονο εμπορευονται:lol::lol:.. Εγω μακαρι ναπαιρνα και τριτο, για καβαντζα..

Με'γεια σου. Γιατι ζητας καινουριο recovery? Αυτο που κυκλοφορει μια χαρα ειναι, τι εχει?

Είναι ολίγον αρχαία έκδοση :happy:

Σε ολους συμβαινει καμμια φορα για καποιο θεμα να εχουμε την εντυπωση οτι το γνωριζουμε και να ειμαστε σιγουροι οτι

ειναι σωστο, ενω απλα κανουμε λαθος και δεν το ξερουμε. Δεν πρεπει να κατηγορουμε ουτε να επιπληττουμε αλλους παιζοντας το ειδημονες και αλανθαστοι, γιατι αν μη τι αλλο, μπορει να συμβει και σε μας. Αντ' αυτου, να ακολουθουμε το ρητο του Σωκρατη "εν οιδα, οτι ουδεν οιδα"..;)

Συγνωμη για το off topic.

Υ.Γ. Μολις πηρα backup απο την Official Β06, ροοτ και playstore, μολις σεταριστηκε, απειραχτη, για καθε ενδεχομενο..

Μια ερώτηση και από μένα, έχει αγοράσει κανείς bluetooth το οποίο να είναι συμβατό? γενικά ποια bluetooth είναι συμβατά?
Το κινητο εχει την τελευταια εκδοση V.4 αρα επικοινωνει λογικα με ολες τις προηγουμενες εκδοσεις. Αυτο το ψιλοαρχαιο που εχω http://dynamic.focalprice.com/MT0049W/Gblue_Q58_Single_Track_Bluetooth_Earpiece_White.html, επικοινωνει κανονικα. Πηρα και αυτο http://www.focalprice.com/MT0280B/Fineblue_FD890_1_to_2_Stereo_Bluetooth_4.0_Headset_Black.html προσφατα, ακομα ομως δεν το τεσταρισα Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Σε ολους συμβαινει καμμια φορα για καποιο θεμα να εχουμε την εντυπωση οτι το γνωριζουμε και να ειμαστε σιγουροι οτι

ειναι σωστο, ενω απλα κανουμε λαθος και δεν το ξερουμε. Δεν πρεπει να κατηγορουμε ουτε να επιπληττουμε αλλους παιζοντας το ειδημονες και αλανθαστοι, γιατι αν μη τι αλλο, μπορει να συμβει και σε μας. Αντ' αυτου, να ακολουθουμε το ρητο του Σωκρατη "εν οιδα, οτι ουδεν οιδα"..;)

Και εγω εχω ξκανει λαθη πολλα.

Αλλα οχι σε τετοια θεματα, οταν δεν ξερω δεν μιλαω.

Γιατι ο αλλος ειναι ετοιμος να παραγγειλει κινητο και να ξοδεψει λεφτα.

Και εγω εχω κανει λαθη πολλα.

Αλλα οχι σε τετοια θεματα, οταν δεν ξερω δεν μιλαω.

Γιατι ο αλλος ειναι ετοιμος να παραγγειλει κινητο και να ξοδεψει λεφτα.

Δεκτον, αλλα τωρα τι να κανουμε, αυτο ειναι υποκειμενικο, ετσι νομιζε ο ανθρωπος ετσι ειπε, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, αλλος ειναι πιο ισχυρογνωμων, αλλος λιγοτερο. Ισως εσυ να εχεις περισσοτερη εμπειρια στο να διακρινεις, απλα ο τροπος σου φανηκε λιγο αποτομος..

Παντως νομιζω, ειναι καλο εδω να λεμε τη γνωμη μας, η οποια ειτε σωστη, ειτε οχι, ουτως η αλλως λαμβανεται υπ οψιν, εφ οσον στην προκειμενη περιπτωση δεν γνωριζουμε σιγουρα αν ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι αξιοπιστος η μουφα, δεδομενου οτι δεν εχει παραγγειλει κανεις απο αυτον.

Για να επιστρεψουμε στο θεμα μας, η τιμη που το δινει ο συγκεκριμενος, ειναι η γνωστη vfm. Τετοια χαμηλη τιμη δεν κυκλοφορει πια, οσοι το εχουν διαθεσιμο το δινουν πολυ παραπανω πχ http://www.antelife.com/zte-geek-v975-intel-atom-z2580-dual-core-smartphone-5-0-inch-2gb-8g-android-4-2-dual-camera-1280-x-720-screen-blue.html (βεβαια το γαλαζιο παντα ειχε μια 20ρα Ε πανω απο το μαυρο)

@Romanos τελικα διαβαζω το To2C στα εστειλε αρουταριστα και χωρις Google Play, ναι? Ετσι κανουν, λενε ναι για ν'αρπαξουν το χρημα..Εγω δεν ξαναψωνιζω απο αυτους..

Edited by guideman

Δεκτον, αλλα τωρα τι να κανουμε, αυτο ειναι υποκειμενικο, ετσι νομιζε ο ανθρωπος ετσι ειπε, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, αλλος ειναι πιο ισχυρογνωμων, αλλος λιγοτερο. Ισως εσυ να εχεις περισσοτερη εμπειρια στο να διακρινεις, απλα ο τροπος σου φανηκε λιγο αποτομος..

Παντως νομιζω, ειναι καλο εδω να λεμε τη γνωμη μας, η οποια ειτε σωστη, ειτε οχι, ουτως η αλλως λαμβανεται υπ οψιν, εφ οσον στην προκειμενη περιπτωση δεν γνωριζουμε σιγουρα αν ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι αξιοπιστος η μουφα, δεδομενου οτι δεν εχει παραγγειλει κανεις απο αυτον.

Για να επιστρεψουμε στο θεμα μας, η τιμη που το δινει ο συγκεκριμενος, ειναι η γνωστη vfm. Τετοια χαμηλη τιμη δεν κυκλοφορει πια, οσοι το εχουν διαθεσιμο το δινουν πολυ παραπανω πχ http://www.antelife.com/zte-geek-v975-intel-atom-z2580-dual-core-smartphone-5-0-inch-2gb-8g-android-4-2-dual-camera-1280-x-720-screen-blue.html (βεβαια το γαλαζιο παντα ειχε μια 20ρα Ε πανω απο το μαυρο)

@Romanos τελικα διαβαζω το To2C στα εστειλε αρουταριστα και χωρις Google Play, ναι? Ετσι κανουν, λενε ναι για ν'αρπαξουν το χρημα..Εγω δεν ξαναψωνιζω απο αυτους..

Το πρώτο batch ήταν αρουτάριστο, το θέμα δεν είναι το root, 2 λεπτά υπόθεση, το Google Play με πήρε περισσότερη ώρα :mad:

Περιμένω τώρα το δεύτερο batch μέσα στην εβδομάδα μιας και φάνηκαν στο ραδιόφωνο.

Είμαι σε επικοινωνία με ένα ρώσο για %1 battery mod για το κινητό μας, άμα τα καταφέρουμε θα σας ενημερώσω. :happy:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Είμαι σε επικοινωνία με ένα ρώσο για %1 battery mod για το κινητό μας, άμα τα καταφέρουμε θα σας ενημερώσω. :happy:

Τι εννοεις 1% battery mod, θολα ακουγεσαι..:)

Παιδια, για 170 Ελληνικους χαρακτηρες δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο handcend sms η go sms? Αυτα τα θεωρω πολυπλοκα μονο και μονο γι αυτο. Κατι σε exposed framework και gravity box ασχοληθηκε κανεις?

Edited by guideman

Τι εννοεις 1% battery mod, θολα ακουγεσαι..:)

Παιδια, για 170 Ελληνικους χαρακτηρες δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο handcend sms η go sms? Αυτα τα θεωρω πολυπλοκα μονο και μονο γι αυτο. Κατι σε gravity box ασχοληθηκε κανεις?

Αντί για το εικονίδιο της μπαταρίας να δείχνει ποσοστό

Ααα, για την ωρα το battery widget κανει δουλεια, αλλα μονο και μονο για το ποσοστο το εγκατεστησα..

Συγγνώμη εάν έχει ξανά ερωτηθεί, αλλά επειδή είμαι περαστικός και κάνω εξυπηρέτηση , πως το καλό περνάμε play store;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Κατι για 0,65 πηρε καπου το ματι μου..

Δεν έχω δει ούτε εγώ αξιόπιστη πηγή για το sar.

Αλλά δε με απασχολεί κιόλας.

Συγγνώμη εάν έχει ξανά ερωτηθεί, αλλά επειδή είμαι περαστικός και κάνω εξυπηρέτηση , πως το καλό περνάμε play store;

Δες εδώ (google translate is your friend) που αναφέρει για gapps:

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=774766

Βέβαια θέλει και ρουτάρισμα, δουλεύει πάντως (έτσι το πέρασα στο δικό μου).

Κατι για 0,65 πηρε καπου το ματι μου..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5174289#post5174289

Specific Absorption Rate (SAR) maximum is: 0.599 W / Kg

Πηγή http://devicedownload.zte.com.cn/cn/UpLoadFiles/product/602/manual/2013102914371605.pdf

Δες εδώ (google translate is your friend) που αναφέρει για gapps:

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=774766

Βέβαια θέλει και ρουτάρισμα, δουλεύει πάντως (έτσι το πέρασα στο δικό μου).

Σε ευχαριστώ.

Το περίεργο είναι ότι το έπιασα και στα Ισπανικά!!!!!

:lol:

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ρε παιδια θα τρελλαθουμε τελειως, δυο ιδια 975, στημενα το ιδιο (ιδια ΡΟΜ), υπαρχει ενα bluetooth που το βλεπουν και τα δυο και ενα αλλο που το βλεπει μονο το ενα..!!

Θα μου πεσουν τα μαλλια (τα ηδη πεσμενα..) Καμμια ιδεα τι συμβαινει?

Edited by guideman