Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω λεει για ασυρματη φορτιση:http://www.etotalk.com/zte-v975-geek_p4214.html

ισχυει;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποτε καλα εκανα και το εξαφανισα..

Thanks

Φιλε vagos, δεν ειπα οτι θα σε τρελλανουμε στις ερωτησεις? Να σου πω την αληθεια δεν πιστευα οτι θα ημουν ο πρωτος που θα το εκανα:)

Λοιπον, προσπαθησα να εγκαταστησω cwm συμφωνα με τον πρωτο οδηγο του post σου #600. Αρχικα κλικαρισα τις "αγνωστες πηγες", ομως τον "εντοπισμο σφαλματων" δεν μπορεσα να τον βρω. Εβγαλα, εβαλα την μπαταρια, μπαινω στο droid, συνδεω το κινητο με το pc, ανοιξε παραθυρο οτι αρχιζει η εγκατασταση αλλα μετα εβγαλε παραθυρο οτι η εγκατασταση απετυχε. Το επανελαβα αρκετες φορες αλλα μονο την πρωτη φορα εδειξε οτι κατι καταλαβε. Τις αλλες φορες δεν ανοιξε κανενα παραθυρο. Απο την αλλη μερια, πως καταλαβαινουμε πατωντας το V+ και το power οτι εχουμε περασει CWM?

Εμενα μου γραφει:

Android system recovery <3e>

Volume up/down κλπ

Και μετα οι επιλογες:

reboot system now

apply update from ABD

apply update from external storage

apply md5 check

wipe data/factory reset

wipe cach partition

advanced και μεσα σ αυτο:

Reboot option,

USB mass storage,

Recovery logs,

Touch firmware update

Αυτο ειναι CWM recovery? Κατι μου λεει πως οχι..

Προσπαθησα και με τον δευτερο οδηγο, αλλα και το link με τους drivers ειναι νεκρο και το αλλο για CMW νεκρο επισης..

Thanks

drivers https://docs.google.com/uc?id=0BzPs1CVRsPWJa3lLN0VMUkFYNTA&export=download

cmw https://www.dropbox.com/s/6j63vp2mgpwyrq8/cwm.rar

πας στην επιλογή επιλογή για προγραμματιστές και εκεί μέσα έχει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το κλικαρεις αλλιώς άμα δεν την έχει πας σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς τον αριθμό έκδοσης κάμποσες φορες για να στο ανοίξει σαν επιλογή.. oxi δεν ειναι αυτο το cmw και μπαινεις με την εντολη vol+ power

(κάπως έτσι είναι το cutom recovery θα το καταλάβεις άμα το περάσεις και μπεις έχει την εντολή install zip from sd card που το system recovery δεν την έχει)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Απορώ πάντως που βρήκαν οι ρώσοι τα sources και έβγαλαν cwm.

Αν πέσουν στην αντίληψη κάποιου και τα βρει, ας ρίξει μια ενημέρωση.

Αν πέσουν στην αντίληψη κάποιου και τα βρει, ας ρίξει μια ενημέρωση.

Νομίζω οτι το Geek διατίθεται επίσημα απο τον operator Life στην Λευκορωσία.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Αν πέσουν στην αντίληψη κάποιου και τα βρει, ας ρίξει μια ενημέρωση

Οι ρώσοι είναι μπροστά σε τέτοια πράγματα hack πειράγματα κτλ... τελοσπάντων εσύ φιλε μου το χεις το κινητό το παράγγειλες?

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Οι ρώσοι είναι μπροστά σε τέτοια πράγματα hack πειράγματα κτλ... τελοσπάντων εσύ φιλε μου το χεις το κινητό το παράγγειλες?

Ε αν έχουν τα sources αναμενόμενο είναι.

Εγώ τo περιμένω ακόμα.

, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον δεν είναι απαραίτητα τα sources για να φτιαχτεί το cwm.Ίσως υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημενος τρόπος όπως στα mtk που με το mtk droid tools, φτιάχνει ο καθένας εύκολα cwm για κάθε mtk κινητό.

Κοιτα εδώ. Εαν στο 4px βλέπεις κίνηση τοτε οκ. Εμένα ειχε το τρακινγ μονο χωρίς καμμια αλλη μέχρι που παραδεχθηκαν οτι δεν το είχαν σε στοκ :(

εκεί στο 4px δεν δείχνει κίνηση παρά μόνο την ημερομηνία που στάλθηκε. Ο πωλητής δεν απαντά σε κανένα μήνυμά μου. Θα στείλω mail στο aliexpress

Από etstar.

Απάντησε τελικά. Δεν εμφανιζόταν τα μηνύματα ούτε στο web-trade manager ούτε στο email μου. Έπρεπε να δω το History. Μου είπε ότι έχει κολλήσει στο τελωνείο. Κάτι μου λέει ότι δεν θα περάσει λόγω του θέματος με την μπαταρία όπως διάβασα και παραπάνω.

, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον δεν είναι απαραίτητα τα sources για να φτιαχτεί το cwm.Ίσως υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημενος τρόπος όπως στα mtk που με το mtk droid tools, φτιάχνει ο καθένας εύκολα cwm για κάθε mtk κινητό.

Eίναι απαραίτητα.

O τρόπος που υπάρχει στα mtk δουλεύει γιατί όλα τα mtk με ίδιους επεξεργαστές πάνω κάτω είναι ίδια με διαφορές κυρίως στην οθόνη.

Μία εταιρεία να δώσει sources π.χ. zte σε 6582 cpu και αμέσως φτιάχνεις για όλα τα 6582.

To πρόβλημα είναι ο atom που δεν είναι arm και δεν υπάρχουν καθόλου sources.

Μετά τη δικιά μου πρόσφατη εμπειρία σου λέω ότι ψεύδεται, κάνε open dispute (τότε θα σε πάρει ποιο σοβαρά), και η δικιά μου γνώμη είναι Geekbuying, to2c, Antelife που έχω καλές εμπειρίες, νομίζω τα 10-15ευρό παραπάνω τα αξίζουν. ET και Eternal team είναι το ίδιο μαγαζί.

drivers https://docs.google.com/uc?id=0BzPs1CVRsPWJa3lLN0VMUkFYNTA&export=download

cmw https://www.dropbox.com/s/6j63vp2mgpwyrq8/cwm.rar

πας στην επιλογή επιλογή για προγραμματιστές και εκεί μέσα έχει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το κλικαρεις αλλιώς άμα δεν την έχει πας σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς τον αριθμό έκδοσης κάμποσες φορες για να στο ανοίξει σαν επιλογή.. oxi δεν ειναι αυτο το cmw και μπαινεις με την εντολη vol+ power

Ευχαριστω για τις οδηγιες, μια απο αυτες τις μερες θα ασχοληθω..:)

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

ακόμα να πάρει στοκ το pandawill :mad: , κανείς άλλος που το έχει παραγγείλει απο εκεί?

Και εγω απο εκει το παρηγγειλα πριν απο δυο βδομαδες, δεν μου απαντανε και στα email. Σου εχουν πει μηπως ποτε περιμενουν περιπου νεο στοκ;

Και εγω απο εκει το παρηγγειλα πριν απο δυο βδομαδες, δεν μου απαντανε και στα email. Σου εχουν πει μηπως ποτε περιμενουν περιπου νεο στοκ;

οχι αλλα αυριο εχω σκοπο να μιλησω μαζι τους το live chat

Αυτούς τους ρώτησες τι σκοπό έχουν? Εγώ σπάνια τους πετυχαινα.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ρε παιδες τι συμβαινει και δεν μου κανει αναγνωριση κλησεων? Στον καταλογο τα εχω περασμενα κανονικα (χωρις +30) αλλα οταν με καλουν εμφανιζεται ο αριθμος με +30 με αποτελεσμα να μην κανει αναγνωριση.

Καπου το ξαναδιαβασα αυτο το προβλημα αλλα δεν θυμαμαι που και πως το λυσανε..:confused:

(Μη μου πειτε να προσθεσω +30 σε ολα τα τηλεφωνα..:cry:)

Το παραξενο ειναι πως της γυναικας το ιδιο κινητο δεν το εχει αυτο το προβλημα:mad:

(Ουτε να μου πειτε να την παραμυθιασω και να παρω το δικο της..:lol:)

Υ.Γ Τελικα, απο αυτους που παρηγγειλαν μετα τις γιορτες των Κινεζων κανεις δεν παρελαβε?

Edited by guideman

Αδερφέ, μίλησα χθες μαζί τους στο τσατ.

Η απάντηση ήταν "δεν ξέρουμε πότε θα το φέρουμε".

Ελπίζω να σταθείς πιο τυχερός.

Κ γω περιμένω να φέρουν στοκ για να το παραγγείλω.

Καλημέρα.

Αδερφέ, μίλησα χθες μαζί τους στο τσατ.

Η απάντηση ήταν "δεν ξέρουμε πότε θα το φέρουμε".

Ελπίζω να σταθείς πιο τυχερός.

Κ γω περιμένω να φέρουν στοκ για να το παραγγείλω.

Καλημέρα.

μόλις ακύρωσα την παραγγελιά από pandawill μου έλεγαν συνέχεια να περιμένω μερικές μέρες αλλά δεν ήταν και σίγουροι πότε ακριβώς θα ξανά στοκάρουν, ας πάρω τα χρήματα μου πίσω, και σε καμιά βδομάδα τους ρωτάω αν έχει στοκ αν δεν έχω βρει κάποιο άλλο κινητό να πάρω ή μπορώ να το πάρω από αλλού. Ξέρει κανείς κανέναν site που να το έχει στοκ τώρα? (σορρυ moderator για τα άσχετα).

Ρε παιδες τι συμβαινει και δεν μου κανει αναγνωριση κλησεων? Στον καταλογο τα εχω περασμενα κανονικα (χωρις +30) αλλα οταν με καλουν εμφανιζεται ο αριθμος με +30 με αποτελεσμα να μην κανει αναγνωριση.

Καπου το ξαναδιαβασα αυτο το προβλημα αλλα δεν θυμαμαι που και πως το λυσανε..:confused:

(Μη μου πειτε να προσθεσω +30 σε ολα τα τηλεφωνα..:cry:)

Το παραξενο ειναι πως της γυναικας το ιδιο κινητο δεν το εχει αυτο το προβλημα:mad:

(Ουτε να μου πειτε να την παραμυθιασω και να παρω το δικο της..:lol:)

Υ.Γ Τελικα, απο αυτους που παρηγγειλαν μετα τις γιορτες των Κινεζων κανεις δεν παρελαβε?

Δοκίμασε να μπεις στις κλήσεις> αρχείο>πατα κατω αριστερά δίπλα απ το home button>ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>αναγνώριση κλήσης> εμφάνιση αριθμού

μόλις ακύρωσα την παραγγελιά από pandawill μου έλεγαν συνέχεια να περιμένω μερικές μέρες αλλά δεν ήταν και σίγουροι πότε ακριβώς θα ξανά στοκάρουν, ας πάρω τα χρήματα μου πίσω, και σε καμιά βδομάδα τους ρωτάω αν έχει στοκ αν δεν έχω βρει κάποιο άλλο κινητό να πάρω ή μπορώ να το πάρω από αλλού. Ξέρει κανείς κανέναν site που να το έχει στοκ τώρα? (σορρυ moderator για τα άσχετα).

Δες στο to2c.com. Έχουν και παρουσία στο φόρμουμ. Προσωπικά εχω κάνει τρείς παραγγελίες απο αυτούς και όλα πηγαν μια χαρα.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Δοκίμασε να μπεις στις κλήσεις> αρχείο>πατα κατω αριστερά δίπλα απ το home button>ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>αναγνώριση κλήσης> εμφάνιση αριθμού
Στην αναγνωριση κλησης οταν παταω βγαινει το παραθυρακι οπου τσεκαρω προεπιλογη δικτυου η αποκρυψη αριθμου η εμφανιση αριθμου, αυτα ομως αφορουν τις εξερχομενες κλησεις, δηλαδη την εμφανιση η μη του αριθμου μου οταν καλω. Εμενε το προβλημα μου ειναι στις ειδερχομενες. Thanks

Γεια σας και από εμένα. Παρακολουθώ από καιρό το θέμα σας για το Geek και για αυτό το λόγο το παράγγειλα και εγώ από Aliexpress στις 6/2 και μόλις χτες το παρέλαβα ομολογουμένως πολύ γρήγορα.

Το κινητό όπως και τα υπόλοιπα ήρθε χωρίς gstore αλλά γεμάτο με κινέζικες εφαρμογές. Είχε εγκατεστημένη την Β03 έκδοση αλλά μόλις το σύνδεσα στο ιντερνετ φόρτωσε μόνο του την Β06. Ακολουθώντας τις οδηγίες σας το έκανα root και φόρτωσα τις google apps χρησιμοποιώντας τον κινέζικο RE. Όλα καλά μέχρι τώρα.

Το μόνο που δεν κατάφερα όσο και αν προσπάθησα είναι να αλλάξω την έκδοση σε geek v2. Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά με τίποτα. Παρότι ο Η/Υ είχε φορτώσει κανονικά τους drivers δεν κατάφερα να φλασάρω τον νέο loader. Το έχει καταφέρει κανένας;

Έτρεξα το antutu και μου έδωσε από 19950 έως 20350 σκορ πολύ χαμηλότερο από ότι είχα διαβάσει μέχρι τώρα στο νετ από 23000-30000.

Αν έχει κάποιος τρέξει το τεστ ας μας δώσει το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Γεια σας και από εμένα. Παρακολουθώ από καιρό το θέμα σας για το Geek και για αυτό το λόγο το παράγγειλα και εγώ από Aliexpress στις 6/2 και μόλις χτες το παρέλαβα ομολογουμένως πολύ γρήγορα.

Το κινητό όπως και τα υπόλοιπα ήρθε χωρίς gstore αλλά γεμάτο με κινέζικες εφαρμογές. Είχε εγκατεστημένη την Β03 έκδοση αλλά μόλις το σύνδεσα στο ιντερνετ φόρτωσε μόνο του την Β06. Ακολουθώντας τις οδηγίες σας το έκανα root και φόρτωσα τις google apps χρησιμοποιώντας τον κινέζικο RE. Όλα καλά μέχρι τώρα.

Το μόνο που δεν κατάφερα όσο και αν προσπάθησα είναι να αλλάξω την έκδοση σε geek v2. Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά με τίποτα. Παρότι ο Η/Υ είχε φορτώσει κανονικά τους drivers δεν κατάφερα να φλασάρω τον νέο loader. Το έχει καταφέρει κανένας;

Έτρεξα το antutu και μου έδωσε από 19950 έως 20350 σκορ πολύ χαμηλότερο από ότι είχα διαβάσει μέχρι τώρα στο νετ από 23000-30000.

Αν έχει κάποιος τρέξει το τεστ ας μας δώσει το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Εμένα εβγαλε 22500 περίπου, το κανα όταν το πήρα δε θυμάμαι ακριβώς.