Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια χθες παρελαβα το κινητο απο minideal. Επειδη διαβασα για το IMEI, το εψαξα και βρήκα το IMEI του κινητου μου. Το θέμα είναι ότι όταν το αναζητώ στο imei.info δεν το βρίσκει. Υπαρχει καποιο προβλημα;

Υ.Γ : Πατησα report error. Δεν εκανα βλακεια ε; Ειναι ασφαλές;

Edited by fotodv7

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωχ μην ακουω τετοια γιατι και εγω απο το minideal περιμενω κινητο.δηλαδη για να καταλαβω αμα δεν εχουν imei ειναι μουφα το κινητο?επειδη δεν ξερω πολλα γιαυτο,η σημαινει κατι αλο και αμα δεν εχει imei εχει θεμα με την λειτουργια του κινητου?

παιδια στα ελτα μολις μου εβγαλε αυτο ΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 28-02-2014 19:21 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 14-02-2014 13:19 IPS

τι σημαινει?ηρθε ελλαδα?

Edited by saouron35

Με λιγα λογια παιδες,απο που να το παραγγειλω ωστε να εχει την αναβαθμισμενη εκδοση,να ειναι ετοιμο αναβαθμισμενο κτλ στα ελληνικα και εγω απλα να περασω τις καρτες sim μεσα και να δουλεψει?Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη!(Ειμαι ο πλεον ασχετος απο ολους .:lol::lol:)

Mπα, μη το λες και 'γω "σκιτζής" είμαι! Εγώ το πήρα από merimobiles Γνήσιο, κομπλέ με ρουτ και μούλτι V5 κλπ. Έβαλα κάρτα και έπαιξε κατ' ευθείαν !:D

Mπα, μη το λες και 'γω "σκιτζής" είμαι! Εγώ το πήρα από merimobiles Γνήσιο, κομπλέ με ρουτ και μούλτι V5 κλπ. Έβαλα κάρτα και έπαιξε κατ' ευθείαν !:D

Εισαι ωραιος φιλε geco53,ευχαριστώ.

Μην αγχωνεστε όσοι το περιμένετε απο minideal επειδή έτυχε το προβληματακι με το invalid imei στο παιδι. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυθεντική η συσκευή. Απλα όταν πέρασαν τη multi χάθηκε το ΙΜΕΙ και μάλλον βαρέθηκαν να το επαναφέρουν η δεν ήξεραν.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδια χθες παρελαβα το κινητο απο minideal. Επειδη διαβασα για το IMEI, το εψαξα και βρήκα το IMEI του κινητου μου. Το θέμα είναι ότι όταν το αναζητώ στο imei.info δεν το βρίσκει. Υπαρχει καποιο προβλημα;

Υ.Γ : Πατησα report error. Δεν εκανα βλακεια ε; Ειναι ασφαλές;

Ισως αυτο σε βοηθησει

http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/

Δεν το εχω δοκιμασει απλα ειχα κρατησει το λινκ καλου κακου

Και εμενα απο minideal ηρθε η συσκευη οπως του φιλου romantrix.Γνησια ειναι λογικα,cpu-z και antutu τα βγαζουν ολα οπως πρεπει και το κινητο μια χαρα.Πρεπει καποια στιγμη να κανω τα βηματα που λεει ο gsir αλλα βαριεμαι προς το παρον :p

Φιλε gsir αν κανω αυτο που λες θα μπορω να βαλω μετα την v5 μεσω του system updates?Ασχετος και γω,το OTA update που αναφερεις τι ειναι?

Αν εχεις multi δεν χρειαζεται να κανεις τη διαδικασία με το spflashtool. κατεβάζεις τη v5 multi και τη περνάς με wipe μέσα απο τη recovery του κινητού και αν θες αγγλοκινεζικη κατεβαζεις την αγγλοκινεζικη v5 και κανεις το ίδιο.. Τσεκαρε και τους οδηγούς στο 1ο ποστ του νήματος.

Το ΟΤΑ είναι η αναβάθμιση over the air. Δηλαδή μέσα απο το τηλέφωνο πατάς ενημέρωση λογισμικού και αμα υπάρχει ενημέρωση κατεβαίνει και όλα γίνονται αυτόματα. ΟΤΑ μπορείς να κανείς μόνο αν εχεις αγγλοκινεζικη..

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Στη mini V5 πως βγαίνει η δόνηση από τα πλήκτρα πλοήγησης(home button κλπ)?

Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το βρω

No root->No problem

Βάλε go SMS και θα σαι άρχοντας!!!

Άσχετο με το θέμα αλλά ενδιαφέρον για μένα.

Είχα το Handcet sms για να ανοίγει η οθόνη στο δίκαρτο που έχω (με 4.2.2) αλλά δεν δείχνει τη sim για την οποία προορίζεται το sms.

Έβαλα το Go sms και δείχνει τη sim αλλά δεν ανοίγει την οθόνη όταν έρχεται μήνυμα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει και τα δύο;

Μην αγχωνεστε όσοι το περιμένετε απο minideal επειδή έτυχε το προβληματακι με το invalid imei στο παιδι. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυθεντική η συσκευή. Απλα όταν πέρασαν τη multi χάθηκε το ΙΜΕΙ και μάλλον βαρέθηκαν να το επαναφέρουν η δεν ήξεραν.

Εδώ οι άλλοι ισχυρίζονται πως αλλάζουν και mainboard. (Διαβάστε κάτω-κάτω τα σχόλια)

http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Παιδια καλημερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θελω βοηθεια. Λοιπον ηρθε το κινητο εδω και 4 μερες απο minideal rooted. Θελω να του κανω ενημερωση αλλα στο κεντρο ασφαλειας δεν εχει το εικονιδιο ¨ενημερωσεις¨ και δεν το βρισκω ουτε απο τις εφαρμογες. Πως μπορω να κανω ενημερωση τωρα;

Παιδια καλημερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θελω βοηθεια. Λοιπον ηρθε το κινητο εδω και 4 μερες απο minideal rooted. Θελω να του κανω ενημερωση αλλα στο κεντρο ασφαλειας δεν εχει το εικονιδιο ¨ενημερωσεις¨ και δεν το βρισκω ουτε απο τις εφαρμογες. Πως μπορω να κανω ενημερωση τωρα;

απο οσο ξερω που εχω διαβασει εδω μεσα αμα το κινητο που πηρες ειναι με την εκδοση μουλτι δηλαδη εχει και ελληνικα μεσα δεν κανει αναβαθμιση με ποια ενοοια οτι καπου υπαρχει ενα κουμπι που λεει αναθαθμιση το πατας και κανει αυτοματα.

αυτο το κανει μονο αμα το κινητο σου ειναι με την αγγλοκινεζικη και μονο γλωσσα.

απο οσο ξερω που εχω διαβασει εδω μεσα αμα το κινητο που πηρες ειναι με την εκδοση μουλτι δηλαδη εχει και ελληνικα μεσα δεν κανει αναβαθμιση με ποια ενοοια οτι καπου υπαρχει ενα κουμπι που λεει αναθαθμιση το πατας και κανει αυτοματα.

αυτο το κανει μονο αμα το κινητο σου ειναι με την αγγλοκινεζικη και μονο γλωσσα.

Ναι κι εγω το εχω διαβασει αυτο εδω μεσα αλλα το πρωι που το ανοιξα το wifi μου πεταξε επιλογη να κανω αναβαθμιση αλλα εγω επειδη εκεινη τη στιγμη ηθελα να στειλω μηνυμα το προσπερασα. Μετα το εψαχνα και δεν το εβρισκα. Ρωτησα εναν φιλο μου που εχει κι αυτος τη multi ελληνικα και μου ειπε οτι παταει το κουμπι και κανει αναβαθμιση κανονικα καθε παρασκευη. Λες να ηταν update για κατι αλλο και να καταλαβα λαθος?

Έχω την επίσημη miui 5, είμαι root. Αν ήθελα να βάλω σήμερα κάποια custom, ποια είναι καλύτερη, σταθερή χωρίς bugs... Ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει..

Δε θα εχεις προβλημα με bugs και αν εχει τα λυνουν γρηγορα. Το μονο γνωστο bug που μεχρι στιγμης δε λυνεται ειναι η εγγραφη ηχου στο video

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εδώ οι άλλοι ισχυρίζονται πως αλλάζουν και mainboard. (Διαβάστε κάτω-κάτω τα σχόλια)

http://www.to2c.com/99-new-xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Άλλο κουλό και τούτο!δίνουν επισκευασμενη συσκευή η μήπως πουλάνε παππα;

- Oneplus 12

παιδια ερωτηση

περασα την τελευταια stable εκδοση (απο 4.1.14 που φορουσα)

πως το ρουταρουμε παλι?

ακυρο το ρουταρα με framaroot 1.9.1

Edited by twmnnmik

Έχω την επίσημη miui 5, είμαι root. Αν ήθελα να βάλω σήμερα κάποια custom, ποια είναι καλύτερη, σταθερή χωρίς bugs... Ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει..

για κοιτα λιγο αυτα τα λινκ

http://xiaomi.eu/community/threads/custom-rom-based-on-stable-5-hongmi-experience-wcdma-final-edition-%C2%AE.23472/

http://xiaomi.eu/community/threads/miui-ultimate-rom-for-wcdma-hongmi-based-on-my-fly-iq446-mod.23321/