Jump to content

spgkolem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spgkolem

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

spgkolem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάτι πάντως μου λέει ότι αν γυρίσω σε original (en/chi) όλα θα τρέχουν πιο άνετα. Το μόνο και πολύ εκνευριστικό θέμα που αντιμετωπίζω από τότε που πήγα στις modded(ίσως έτυχε), είναι ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη,άλλοτε έντονο άλλοτε λιγότερο ή καθόλου), μόνο εγώ τό'χω αυτό? Και γω το έχω που και που,αλλά δεν ξέρω αν φταίνε οι modded ή το τηλέφωνο γιατί τρέχω modded πολύ καιρό και δεν θυμάμαι πότε άρχησε.
  2. Και γω την άφησα την MIUI λόγω άλλων θεμάτων,αλλά όταν τελικά φλάσαρα μία πιο απλή ρομ ( http://www.needrom.com/download/redmi-voyyo-v1art/ ) παρατήρησα ότι το κινητό πήρε τα πάνω του και σε ταχύτητα.Οταν κλείνω τα πάντα με αυτήν την rom έχω το 50% της ram ελεύθερο,ενώ με MIUI ήμουν στα 250mb :happy:
  3. Παιδιά μια ερώτηση γιατί χάθηκα από τις πολλές σελίδες,μου έδωσε ένας φίλος μου το κινητό για να του φλασάρω ξανά ρομ.Τελικά η official είναι μόνο αγγλοκινέζικη?Εχετε κάποια άλλη ρομ με ελληνικά που να προτείνετε?
  4. Φίλε να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα αυτό αφού πέρασα και έστησα την custom.Είναι πολύ πιθανό να έγινε κάποια βλακεία στην SD επειδή αποθήκευα κ εκεί εφαρμογές.Παίζει να έγινε κανα μπέρδεμα σε κανα update.Όταν το ξαναγυρίσω σε MIUI θα το έχω στα υπόψην μου :)
  5. Την δοκίμασα κ αυτη,τα ίδια.Καλά τώρα θα δουλέψω λίγο την άλλη που πέρασα που φαίνεται καλή μέχρι στιγμής και βλέπουμε.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά :)
  6. Για κάποιο λόγο ξαφνικά αντιμετώπιζα πρόβλημα με τα google apps με οποιαδήποτε MIUI σε 4.4.2.Ούτε wipes βοηθούσαν ούτε φλασάρισμα άλλων ρομ.Με MIUI 4.2.2 δεν είχε θέματα.Τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω άλλη custom σε 4.4.2,όχι MIUI.Οποιος έχει καμία ιδέα για το προηγούμενο θέμα ας γράψει για το μέλλον.
  7. Παιδιά αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα τώρα τελευταία με το redmi.Τρέχω την GTV 4.4.2-6.2.25 με TWRP 2.5 και θέλω να μου πείτε την καλύτερη και πιο reliable rom και κυρίως τον τρόπο για να την φλασάρω.Από κει προέρχονται πιστεύω τα προβλήματα.Δεν μπορώ να μπω στο mi account μου,σκάει το google services κλπ..
  8. Εμένα από όταν μου έτυχε τότε απεγκατέστησα τo whatsApp και δεν ξαναγινε.Δεν το έψαξα παραπάνω όμως.
  9. Να αναφέρω ενα "bug" που μπορει να τύχει και σε άλλους. Τρέχω την ελληνική modded 6.1.7 και ξαφνικά σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση πως ο χώρος εξαντλείται κλπ.Αρχισε και κόλλαγε,σκάγανε εφαρμογές και όταν κοίταξα μέσω των settings είδα πως η εσωτερική ελεύθερη μνήμη ήταν στα 15mb ενώ κανονικά είχα κοντά στο 1gb ελεύθερο. Με trash scan δεν γινόταν τίποτα,κοιτάω μέσω του deep clean και έδειχνε πως οι εφαρμογές μου τρώνε 1gb(κανονικά δλδ) ενώ μέσω των settings επέμενε στα 2 gb. Μην τα πολυλογώ,για κάποιο λόγο δέσμευε 2πλάσια μνήμη σε κάθε εφαρμογή και κατά πάσα πιθανότητα ήταν το whatsApp messenger.Θυμήθηκα πως είχε βγάλει μνμ περί ασυμβατότητας λόγω rooted συσκευής στην αρχή,το διέγραψα και τώρα ανά δευτερόλεπτο ανεβαίνει και 1 mb η ελεύθερη χωρητικότητα προς τα φυσιολογικά επίπεδα. :blink:
  10. Αν δεν βγάλεις άκρη πας για flash tool όπως είπε και ο xnikos. http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/
  11. Το είχα βάλει και το fix,thanks :)
  12. Εβαλα και γω χτες την modded v7.Πολυ όμορφη και μην το ματιάσω,πάει σφαίρα.
  13. Επειδή και γω όταν βρω χρόνο τις επόμενες μέρες θα το ρίξω το φλασάρισμα(έχω μείνει στην 4.2.2 GTV-5.2.13),η 4.4.2 GTV 5.11.19 δουλεύει κομπλέ? Κυρίως με ενδιαφέρουν το gps και η sd card ώστε να περνάω φωτό και apps εκεί.Την καλύτερη απόκριση την θεωρώ σίγουρη,μιας και σε μένα άρχισε να κολλάει αρκετά πλέον.
×
×
  • Create New...