kotsaris40 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ αυτού του κινητού και του Jiayu G4. Και τα δύο κομψότατα με ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Νομίζω από τα γραφόμενα εδώ, αν και δεν έχω κανένα δει από κοντά, είναι και τα δύο από καλή κινέζικη ποιότητα. Άρα καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα γούστου ή υπάρχει διαφορά σ' αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ αυτού του κινητού και του Jiayu G4. Και τα δύο κομψότατα με ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Νομίζω από τα γραφόμενα εδώ, αν και δεν έχω κανένα δει από κοντά, είναι και τα δύο από καλή κινέζικη ποιότητα. Άρα καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα γούστου ή υπάρχει διαφορά σ' αυτά. Το jiayu έχει κάποια θεματάκια με το gps κυρίως, ακόμα και με το σχετικό fix δεν είναι για πολλά. Επίσης έχει και αδύναμο wifi. Προβλήματα που έχουν αρκετά κινέζικα σε αυτήν την κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ αυτού του κινητού και του Jiayu G4. Και τα δύο κομψότατα με ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Νομίζω από τα γραφόμενα εδώ, αν και δεν έχω κανένα δει από κοντά, είναι και τα δύο από καλή κινέζικη ποιότητα. Άρα καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα γούστου ή υπάρχει διαφορά σ' αυτά. Αλλο Xiaomi φιλε μου και αλλο..Jiayu. Μπορει να μοιαζουν τα specs στα χαρτια, αλλα η Jiayu ακομα ψαχνεται.. Περιμενε το πρωτο, αν δεν θελεις να ρισκαρεις. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα περιμένω το xiaomi. Αυτοί εδώ http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-hongmi-15ghz-1gb-ram-4gb-rom-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-smartphone.html τι λένε, είναι αξιόπιστοι? Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά η τιμή ειναι καλή στα 190 $. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα περιμένω το xiaomi. Αυτοί εδώ http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-hongmi-15ghz-1gb-ram-4gb-rom-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-smartphone.html τι λένε, είναι αξιόπιστοι? Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά η τιμή ειναι καλή στα 190 $. Αν το βαλουνε στοκ σε αυτην την τιμη ειναι καλα.να δουμε την τιμη και των αλλων μαγαζιων τοτε και διαλεγουμε Edited November 7, 2013 by teobidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παίζει και στα 150 $, βέβαια out of stock http://www.anybuying.com/xiaomi/xiaomi-hongmi-android-phone.html . Αλλά μάλλον ας περιμένουμε λίγο για να κατασταλάξει η τιμή και μετά βλέπουμε. Νομίζω πως δεν χρειάζεται βιασύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 out of stock οταν υπαρχει διαθεσιμο η τιμη θα ανεβει Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μια ερώτηση στους φίλους επειδή ο αποθηκευτικός χώρος της συγκεκριμένης συσκευής είναι σχετικά μικρός και θα χρειαστεί σίγουρα κάρτα sd , θα χρειαστεί να κάνω ενοποίηση του χώρου . Για έναν μέσο χρήστη χωρίς μεγάλη εμπειρία πιστεύεται πως είναι δύσκολη η διαδικασία αυτή ? (φαντάζομαι ισχύει ο ίδιος οδηγός που είναι για τις mediatec συσκευές σωστά ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ασφαλής αρκεί να ακολουθήσεις επακριβώς όλα τα βήματα που περιγράφονται στο σχετικό θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το jiayu έχει κάποια θεματάκια με το gps κυρίως, ακόμα και με το σχετικό fix δεν είναι για πολλά. Επίσης έχει και αδύναμο wifi. Προβλήματα που έχουν αρκετά κινέζικα σε αυτήν την κατηγορία. Μη μπερδευεις Xiaomi με Jiayu Πιστεψε με τη Jiayu πιο πολλοι ελληνες την γνωριζουν παρα κινεζοι Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.xiaomiworld.com/pre-order-xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-smart-phone-android-4-2-miui-v5-os-1-5ghz-mtk6589t-ips-capacitive-touchscreen.html διαθεσιμο αυτο που δουλευει στη ευρωπη... 170 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 http://www.xiaomiworld.com/pre-order-xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-smart-phone-android-4-2-miui-v5-os-1-5ghz-mtk6589t-ips-capacitive-touchscreen.html διαθεσιμο αυτο που δουλευει στη ευρωπη... 170 ευρω. 160 νομίζω στο merimobiles. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 160 νομίζω στο merimobiles. Και με το κουπόνι που έδωσα πιο πάνω πάει στα 152€ καλή τιμή πιστεύω! Και αξιόπιστο site το merimobiles. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Και με το κουπόνι που έδωσα πιο πάνω πάει στα 152€ καλή τιμή πιστεύω! Και αξιόπιστο site το merimobiles. το εχει σε stock ? Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 το εχει σε stock ? Δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα να το παραγγειλω θα τούς ρωτησω. Ποτέ δεν παίρνω κάτι πρίν τούς ρωτησω αν το έχουν σε stock. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 λεει οτι το εχει σε σε στοκ και το στελνει σε 2-3 μερες Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 λεει οτι το εχει σε σε στοκ και το στελνει σε 2-3 μερες Όπως κάνει με όλα τα προϊόντα που έχει σε στοκ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 εχει κανα κουπονι το antelife για το hongmi?επισης μ ειπαν δεν εχει ελληνικα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 εχει κανα κουπονι το antelife για το hongmi?επισης μ ειπαν δεν εχει ελληνικα. Στο merimobiles έχει 204 δολλάρια με το κουπόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 εχει κανα κουπονι το antelife για το hongmi?επισης μ ειπαν δεν εχει ελληνικα. Δες εδω τι μου απαντησαν απο merimobiles.com :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Να το ειχε σε κοκκινο θα ηταν τελεια.δυστυχως μονο σε μαυρο απο οτι βλεπω υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Η παραγγελία έγινε τώρα περιμένουμε πότε θα μας έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απο που τελικα φιλαρακι και ποσο? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απο που τελικα φιλαρακι και ποσο? merimobiles μαζι με μια καρτα 16 γιγα 165 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts