Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ αυτού του κινητού και του Jiayu G4. Και τα δύο κομψότατα με ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Νομίζω από τα γραφόμενα εδώ, αν και δεν έχω κανένα δει από κοντά, είναι και τα δύο από καλή κινέζικη ποιότητα. Άρα καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα γούστου ή υπάρχει διαφορά σ' αυτά.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα, είμαι μεταξύ αυτού του κινητού και του Jiayu G4. Και τα δύο κομψότατα με ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Νομίζω από τα γραφόμενα εδώ, αν και δεν έχω κανένα δει από κοντά, είναι και τα δύο από καλή κινέζικη ποιότητα. Άρα καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα γούστου ή υπάρχει διαφορά σ' αυτά.

Το jiayu έχει κάποια θεματάκια με το gps κυρίως, ακόμα και με το σχετικό fix δεν είναι για πολλά. Επίσης έχει και αδύναμο wifi. Προβλήματα που έχουν αρκετά κινέζικα σε αυτήν την κατηγορία.

Αλλο Xiaomi φιλε μου και αλλο..Jiayu.

Μπορει να μοιαζουν τα specs στα χαρτια, αλλα η Jiayu ακομα ψαχνεται..

Περιμενε το πρωτο, αν δεν θελεις να ρισκαρεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα περιμένω το xiaomi. Αυτοί εδώ http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-hongmi-15ghz-1gb-ram-4gb-rom-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-smartphone.html τι λένε, είναι αξιόπιστοι? Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά η τιμή ειναι καλή στα 190 $.

Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα περιμένω το xiaomi. Αυτοί εδώ http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-hongmi-15ghz-1gb-ram-4gb-rom-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-smartphone.html τι λένε, είναι αξιόπιστοι? Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά η τιμή ειναι καλή στα 190 $.

Αν το βαλουνε στοκ σε αυτην την τιμη ειναι καλα.να δουμε την τιμη και των αλλων μαγαζιων τοτε και διαλεγουμε

Edited by teobidis

Παίζει και στα 150 $, βέβαια out of stock http://www.anybuying.com/xiaomi/xiaomi-hongmi-android-phone.html . Αλλά μάλλον ας περιμένουμε λίγο για να κατασταλάξει η τιμή και μετά βλέπουμε. Νομίζω πως δεν χρειάζεται βιασύνη.

out of stock οταν υπαρχει διαθεσιμο η τιμη θα ανεβει
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Μια ερώτηση στους φίλους επειδή ο αποθηκευτικός χώρος της συγκεκριμένης συσκευής είναι σχετικά μικρός και θα χρειαστεί σίγουρα κάρτα sd , θα χρειαστεί να κάνω ενοποίηση του χώρου . Για έναν μέσο χρήστη χωρίς μεγάλη εμπειρία πιστεύεται πως είναι δύσκολη η διαδικασία αυτή ?

(φαντάζομαι ισχύει ο ίδιος οδηγός που είναι για τις mediatec συσκευές σωστά ? )

• Administrators
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ασφαλής αρκεί να ακολουθήσεις επακριβώς όλα τα βήματα που περιγράφονται στο σχετικό θεμα.

Modpic.gif

Το jiayu έχει κάποια θεματάκια με το gps κυρίως, ακόμα και με το σχετικό fix δεν είναι για πολλά. Επίσης έχει και αδύναμο wifi. Προβλήματα που έχουν αρκετά κινέζικα σε αυτήν την κατηγορία.

Μη μπερδευεις Xiaomi με Jiayu

Πιστεψε με τη Jiayu πιο πολλοι ελληνες την γνωριζουν παρα κινεζοι

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

160 νομίζω στο merimobiles.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

160 νομίζω στο merimobiles.

Και με το κουπόνι που έδωσα πιο πάνω πάει στα 152€ καλή τιμή πιστεύω! Και αξιόπιστο site το merimobiles.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Και με το κουπόνι που έδωσα πιο πάνω πάει στα 152€ καλή τιμή πιστεύω! Και αξιόπιστο site το merimobiles.

το εχει σε stock ?

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

το εχει σε stock ?

Δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα να το παραγγειλω θα τούς ρωτησω. Ποτέ δεν παίρνω κάτι πρίν τούς ρωτησω αν το έχουν σε stock.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

λεει οτι το εχει σε σε στοκ και το στελνει σε 2-3 μερες
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

λεει οτι το εχει σε σε στοκ και το στελνει σε 2-3 μερες

Όπως κάνει με όλα τα προϊόντα που έχει σε στοκ...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

εχει κανα κουπονι το antelife για το hongmi?επισης μ ειπαν δεν εχει ελληνικα.

Στο merimobiles έχει 204 δολλάρια με το κουπόνι

Δες εδω τι μου απαντησαν απο merimobiles.com :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)