Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση.θα δοκιμάσω μια να μιλήσω αύριο με την procordia θυμήθηκα το ονομα να δω τι θα μου πουν.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση.θα δοκιμάσω μια να μιλήσω αύριο με την procordia θυμήθηκα το ονομα να δω τι θα μου πουν.

Αν μένεις κοντά ίσως θα ήταν καλύτερα να πας ο ίδιος. Από κοντά είναι αλλιως. Θα δουν την ευγένειά σου και ίσως σε λυπηθούν και στο περάσουν μέσα στην εγγύηση. Οι κοπέλες είναι καλές. Στο λέω αυτό γιατί κι εγω που πήγα για λογαριασμό ενος φίλου ήταν εκπροθεσμος κάποιες μέρες και μου το περάσανε.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ακουω δυνατα τον αλλο όταν μιλαω στο τηλ...

Δοκίμασα και καρτα αλλου παροχου τα ιδια .

καμια ιδεα?

Το εχεις ρουταρει;αν οχι πηγαινε στις ρυθμισεις κλησεων και δες αν ειναι τικαρισμενο το βελτιωση φωνης.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Οχι δεν το έχω ρουτάρει. Εχω επιλέψει την βελτίωση φωνής...φαίνεται οτι το ακουστικο...οι τρυπούλες δηλ εχουν σκόνη...καμια ιδεά πως μπορω να το καθαρίσω χωρις να χρειαστεί ανοιγμα

Οχι δεν το έχω ρουτάρει. Εχω επιλέψει την βελτίωση φωνής...φαίνεται οτι το ακουστικο...οι τρυπούλες δηλ εχουν σκόνη...καμια ιδεά πως μπορω να το καθαρίσω χωρις να χρειαστεί ανοιγμα

Με κανενα φυσερο. Ισως σε βολεψουν σε κανενα βενζιναδικο αν δεν εχεις, αλλα να το βαλουν στη μικροτερη πιεση.

Παιδια στα ξαφνικα μια μερα της κοπελας μου το G2, αρχισε να μη φορτιζει. Βρε απο δω βρε απο εκει, σε καποιο σημειο μονο , γυρισμενο το κινητο αναποδα, φορτιζε. Αλλα φορτιζε αργα. Δοκιμασα καλωδιο και αλλο φορτιστη, αλλα ακριβως τα ιδια γινοταν. Συνεπως το προβλημα ειναι εσωτερικο; Τι μπορει να συμβαινει; Της εχει πεσει μερικες φορες, αλλα αυτο το εβγαλε σε ανυποπτη στιγμη. Η εγγυηση τελειωνει σε ... 10 μερες!!! Αυτη τη στιγμη ειναι η ιδια Αθηνα και δεν εχει χρονο να το στειλει να φανταστειτε! Υπαρχει τιποτα που μπορουμε να κανουμε περα απο σερβις;

ΥΓ: Πλεον σε ολα, προσθεστε και το οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ ταχυτερα (οχι λογω παλαιοτητας, αλλα λογω αργης φορτισης λογικα )

Παιδια στα ξαφνικα μια μερα της κοπελας μου το G2, αρχισε να μη φορτιζει. Βρε απο δω βρε απο εκει, σε καποιο σημειο μονο , γυρισμενο το κινητο αναποδα, φορτιζε. Αλλα φορτιζε αργα. Δοκιμασα καλωδιο και αλλο φορτιστη, αλλα ακριβως τα ιδια γινοταν. Συνεπως το προβλημα ειναι εσωτερικο; Τι μπορει να συμβαινει; Της εχει πεσει μερικες φορες, αλλα αυτο το εβγαλε σε ανυποπτη στιγμη. Η εγγυηση τελειωνει σε ... 10 μερες!!! Αυτη τη στιγμη ειναι η ιδια Αθηνα και δεν εχει χρονο να το στειλει να φανταστειτε! Υπαρχει τιποτα που μπορουμε να κανουμε περα απο σερβις;

ΥΓ: Πλεον σε ολα, προσθεστε και το οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ ταχυτερα (οχι λογω παλαιοτητας, αλλα λογω αργης φορτισης λογικα )

Αν ειναι μπαταρια ουτως ή αλλος δεν εχεις εγγυηση. Παρολα αυτα στειλτο στην αντιπροσωπεια μηπως ειναι τιποτα αλλο (πχ καποια επαφη).

Προφανως απο τις τουμπες κατι αποκοληθηκε και γιαυτο εχει θεμα στο σερβις οπωσδηποτε.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βαλε την ηλεκτρικη σκουπα της μαμας σου με το πιο στενο ακροφυσιο και αν ειναι σκονη θα την ρουφηξει.:)

Μπαταρια να ειναι απο τη μια στιγμη στην αλλη; Μαλλον κατι χτυπησε λογικα...Ειχε ομως να πεσει ΠΟΛΥ καιρο, τωρα το θυμηθηκε ρε γμτ; Να εχει σκονιστει οπως του παιδιου πιο πανω; Δε νομιζω. Δε προλαβαινει να το παει καν στο σερβις, γιατι φιλοξενειται αυτη τη στιγμη στην Αθηνα. Περιεργα πραγματα. Αν το ειχα εδω θα ηταν πιο ευκολο (Αλεξανδρουπολη). Θα προσπαθησω να την πεισω να το στειλει, γιατι ψηνεται για καινουριο και δεν ειναι καιρος για τετοια

Μπαταρια να ειναι απο τη μια στιγμη στην αλλη; Μαλλον κατι χτυπησε λογικα...Ειχε ομως να πεσει ΠΟΛΥ καιρο, τωρα το θυμηθηκε ρε γμτ; Να εχει σκονιστει οπως του παιδιου πιο πανω; Δε νομιζω. Δε προλαβαινει να το παει καν στο σερβις, γιατι φιλοξενειται αυτη τη στιγμη στην Αθηνα. Περιεργα πραγματα. Αν το ειχα εδω θα ηταν πιο ευκολο (Αλεξανδρουπολη). Θα προσπαθησω να την πεισω να το στειλει, γιατι ψηνεται για καινουριο και δεν ειναι καιρος για τετοια

Τηλεφωνο και έρχονται και το περνούν και σε 2-3 μέρες το γυρίζουν. Προλαβαίνει. Ή πάει η ίδια Αμπελόκηπους και περιμένει όσο το φτιάχνουν και τελειώνει την ίδια μέρα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και καινουργιο να παρει γιατι να μην της το φτιαξουνε; Στη τελικη βολευει καποιον γνωστο της ή το πουλαει κιολας. ;)

Ακριβως ετσι το σκεφτηκα! Δυστυχως δεν ειναι δυνατο απο το Καστρι (και συντομα απο Νεα Σμυρνη) να παει μονη της, ενω δουλευει ολη μερα. Ειναι απλα αδυνατο.

Της ειπα να τηλεφωνησει το συντομοτερο μηπως και... Δε με ακουει, πραγματικα τσαμπα θα χασει την ευκαιρια για μια τσαμπα εστω ματια (αν φτιαχνεται , τσαμπα επιδιορθωση).

Καλησπέρα παιδιά! Έχω θέμα με το g2 μου. Σε άσχετες στιγμές εμφανίζονται στην οθόνη ασπρίλες. Φαίνονται μόνο σε γκρι φόντο και δεν έχουν πάντοτε την ίδια ένταση. Όπως εμφανίζονται, έτσι και εξαφανίζονται. Έχω εγγύηση μέχρι 4/4. Να περάσω από procordia να το δουν? Θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να το ξε-rootάρω ή δε θα τους πειράξει? Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά! Έχω θέμα με το g2 μου. Σε άσχετες στιγμές εμφανίζονται στην οθόνη ασπρίλες. Φαίνονται μόνο σε γκρι φόντο και δεν έχουν πάντοτε την ίδια ένταση. Όπως εμφανίζονται, έτσι και εξαφανίζονται. Έχω εγγύηση μέχρι 4/4. Να περάσω από procordia να το δουν? Θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να το ξε-rootάρω ή δε θα τους πειράξει? Ευχαριστώ!

Είναι όταν πιέζεις το γυαλι του digitizer και αυτό πιεζει την οθόνη και κάνει "νερά". Έχω την εντύπωση ότι θα σου πούνε ότι δε θα μπουν στην διαδικασία να σου την ξεκολλήσουν και να σου την κολλήσουν ξανά κι ότι είναι φυσιολογικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποφασισε να το στειλει ομως μπορει απο Δευτερα η κοπελα μου γιατι μονο τοτε μπορει. Επειδη η αποδειξη βρισκεται καπου εδω, μεσα σε κουτες, μπορει να το στειλει στην προκορντια μονο με το ΙΜΕΙ ? Να δουνε αυτοι δηλαδη οτι ειναι εντος εγγυησης;

Εχει αγοραστει 2 Απριλιου του 2015 το κινητο. Ειναι κυριολεκτικα "στην κοψη".

ΥΓ: Εχει σταλει μια φορα ακομη, για κατι αλλο , αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα, τωρα ομως ειναι πραγματικο προβλημα. Ολη νυχτα και το κινητο φορτισε μεχρι 89% , και απο το πρωι μεχρι σημερα με ελαχιστη χρηση, ειναι στο 44% !

Αποφασισε να το στειλει ομως μπορει απο Δευτερα η κοπελα μου γιατι μονο τοτε μπορει. Επειδη η αποδειξη βρισκεται καπου εδω, μεσα σε κουτες, μπορει να το στειλει στην προκορντια μονο με το ΙΜΕΙ ? Να δουνε αυτοι δηλαδη οτι ειναι εντος εγγυησης;

ΥΓ: Εχει σταλει μια φορα ακομη, για κατι αλλο , αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα, τωρα ομως ειναι πραγματικο προβλημα. Ολη νυχτα και το κινητο φορτισε μεχρι 89% , και απο το πρωι μεχρι σημερα με ελαχιστη χρηση, ειναι στο 44% !

Εάν είναι οριακά, πιθανόν το ΙΜΕΙ να μην κάνει. Εάν την τελευταία φορά είχε σταλεί με την απόδειξη, ίσως να την έχουν κρατήσει και να μπορούν να την βρουν (όμως δεν είναι υποχρεωμένοι).

Νομιζω σε καλυπτει μιας και με το imei διασταυρωνουν ποτε εγινε η πωληση. Αλλα για παν ενδεχομενο δεν εχεις καποιο τροπο να τη στειλεις; (πχ κτελ ή ταχυδρομειο)

Εάν είναι οριακά, πιθανόν το ΙΜΕΙ να μην κάνει. Εάν την τελευταία φορά είχε σταλεί με την απόδειξη, ίσως να την έχουν κρατήσει και να μπορούν να την βρουν (όμως δεν είναι υποχρεωμένοι).

Νομιζω σε καλυπτει μιας και με το imei διασταυρωνουν ποτε εγινε η πωληση. Αλλα για παν ενδεχομενο δεν εχεις καποιο τροπο να τη στειλεις; (πχ κτελ ή ταχυδρομειο)

Ειχε σταλει με αποδειξη. Απλως πλεον ειναι συσκευασμενες κουτες παντου στο σπιτι (ετοιμες για φευγιω ) και ειναι αδυνατο να την βρω! Θα δοκιμασει με ΙΜΕΙ και αν ειμαστε τυχεροι, καλως! Εχει ψηθει ηδη για το redmi 4 prime ή το redmi note 4X αν φτιαχτει το LG. Κατι με καλη μπαταρια εν ολιγης ! :)

Ευχαριατω πολυ παιδια!

Καλησπέρα στην παρέα.

Μια ερώτηση καθώς είναι μεγααααλο το νήμα και από την αναζήτηση δε βρήκα κάτι.

Φίλη έχει το G2 και ενώ δούλευε κανονικά εδώ και δύο μέρες κατά διαστήματα σταματά να αποκρίνεται το touch στην οθόνη.

Το παράξενο είναι ότι αν δεν το χρησιμοποιεί για λίγη ώρα δουλεύει κανονικά και μετά από λίγο κάνει νούμερα. Κάποιες φορές δεν πιάνει καθόλου, άλλες πιάνει και άλλες πιάνει με παρατεταμένο πάτημα.

Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια.

Πάει για αλλαγή οθόνης;

Επίσης έχει την κιτρινιλα που έχουν βγάλει αυτές οι συσκευές, παίζει ρόλο;

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και αν έχουν απαντηθεί όσα ρωτάω.

Καλημέρα λεβέντες!

Τελικά της άλλαξα οθόνη γιατί δεν έστρωνε με τίποτα!

Με την καινούρια δουλεύει καλά αλλά υπάρχει άλλο θέμα τώρα. Σε σκοτεινό περιβάλλον πατώντας το power button ανάβει η οθόνη και σβήνει ακαριαία!

Σε περιβάλλον με καλό φωτισμό κανένα πρόβλημα. Λογικά κάτι παίζει με τον αισθητήρα; Έκανα hard reset μετά την αλλαγή οθόνης, βαθμονομιση του αισθητήρα από το μενού αλλά τίποτα.

Καμιά ιδέα;

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Καλημέρα λεβέντες!

Τελικά της άλλαξα οθόνη γιατί δεν έστρωνε με τίποτα!

Με την καινούρια δουλεύει καλά αλλά υπάρχει άλλο θέμα τώρα. Σε σκοτεινό περιβάλλον πατώντας το power button ανάβει η οθόνη και σβήνει ακαριαία!

Σε περιβάλλον με καλό φωτισμό κανένα πρόβλημα. Λογικά κάτι παίζει με τον αισθητήρα; Έκανα hard reset μετά την αλλαγή οθόνης, βαθμονομιση του αισθητήρα από το μενού αλλά τίποτα.

Καμιά ιδέα;

Απορια πρωτη

Γιατι πατας το μπουτον και δεν κανεις διπλο ταπ ταπ.

Δευτερη τι εννοεις ακαριαια; 1 δευτερολεπτο;

Απορια πρωτη

Γιατι πατας το μπουτον και δεν κανεις διπλο ταπ ταπ.

Δευτερη τι εννοεις ακαριαια; 1 δευτερολεπτο;

Το 2πλο ταπ δουλεύει μόνο με αναμμένη οθόνη. Με κλειστή δεν.. Φαντάζομαι λόγω imitation οθόνης.

Ναι 1 δευτερόλεπτο.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Το 2πλο ταπ δουλεύει μόνο με αναμμένη οθόνη. Με κλειστή δεν.. Φαντάζομαι λόγω imitation οθόνης.

Ναι 1 δευτερόλεπτο.

Τι εννοεις ημιτασιον οθονη;δεν ειναι γνησια;

Τελος παντων το g2 οπως το γεννησε η μανα του με διπλο ταπ αναβει η οθονη απο σβηστη και απο ανοιχτη σβηνει

Επισης κοιτα τους χρονοδιακοπτες στο σβησιμο οθονης να δεις που ειναι.Οσο για το σκοταδι σβηνει γιατι το κινητο δε βλεπει οτι το κοιτας για να κρατησει ενεργη την οθονη οπως την ημερα η με καλο φωτισμο.Αν εχω καταλαβει καλα.:)

Επιβεβαιώνω κ εγώ.

Μόλις το πήρα από αλλαγή οθόνης.

Είχα θέμα στο touch σε ενα μικρό σημείο

αλλά είναι η βασική μου συσκευή.

Δεν δουλεύει το double tap to unlock.

Ebay uk η ουονη.

Κατά τα άλλα κομπλέ έως τώρα.

Τι εννοεις ημιτασιον οθονη;δεν ειναι γνησια;

Τελος παντων το g2 οπως το γεννησε η μανα του με διπλο ταπ αναβει η οθονη απο σβηστη και απο ανοιχτη σβηνει

Επι..

Κατασης κοιτα τους χρονοδιακοπτες στο σβησιμο οθονης να δεις που ειναι.Οσο για το σκοταδι σβηνει γιατι το κινητο δε βλεπει οτι το κοιτας για να κρατησει ενεργη την οθονη οπως την ημερα η με καλο φωτισμο.Αν εχω καταλαβει καλα.:)