vag74 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Η lollipop Βαγγέλη δεν βγήκε μέσω ΟΤΑ! Πρέπει να ελέγξει με υπολογιστή, με LG Suite! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παιδιά μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως διορθώνουμε τη λειτουργία του διπλού χτυπήματος στην οθόνη για ενεργοπ/απενεργοπ. Από χθες δεν μπορώ να το ξυπνήσω με διπλό χτύπημα τις περισσότερες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Πατας 3845#*802# και επιλεγεις settings και μετα update touch firmware Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ποια rom 6 είναι αυτή ; :( δεν γνωρίζω αγαπητέ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα. Παρήγγειλα σήμερα το lg g2 d800 . Θα έχω θέμα με εγγύηση και 4g cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ρε παιδια λυστε μου μια απορια οταν το φορτιζω 100% και το αφηνω ολο το βραδυ το πρωι εχει κατεβει ενα 5. 6 % ενω παλια απο 1 % ως καθολου.Εχθες ομως εβαλα ενα κλειδωμα μοτιβου και σημερα το πρωι ειχε φαει 20% ειναι φυσιολογικο;Τρωει τοσο πολυ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εφαρμογή για κλείδωμα μοτίβου έβαλες η από τις ρυθμίσεις του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εφαρμογή για κλείδωμα μοτίβου έβαλες η από τις ρυθμίσεις του κινητού; Απο τις ρυθμισεις του κινητου Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Απο τις ρυθμισεις του κινητου Περίεργο... οι εφαρμογές συνήθως αυτού του τύπου κάνουν ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το d800 δεν είναι συμβατό με της εταιρείας κινητής στο 4g.έχει κάποιος άλλος αυτό το μοντέλο να μοτ πει κάτι πιο επίσημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Πατας 3845#*802# και επιλεγεις settings και μετα update touch firmware Φιλε μου το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα οταν παταω update touch firmware δεν κανει τιποτα! Κολλαει 2-3 δευτερολεπτα και δεν μπορω να κουνησω την οθονη πανω κατω και μετα επανερχεται χωρις να γινει κατι. Επισης το ξυπνημα της οθονης αν αφησεις λιγη ωρα το κινητο συνεχιζει να μη γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Φιλε μου το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα οταν παταω update touch firmware δεν κανει τιποτα! Κολλαει 2-3 δευτερολεπτα και δεν μπορω να κουνησω την οθονη πανω κατω και μετα επανερχεται χωρις να γινει κατι. Επισης το ξυπνημα της οθονης αν αφησεις λιγη ωρα το κινητο συνεχιζει να μη γινεται.. Και εγώ το είχα πάθει. Κάποια στιγμή πέρασα τη stock rom με flashtool και πλέον λειτουργεί χωρίς κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Γεια σας και παλι, τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω καποια προβληματα με το κινητο μου, πρωτα απο ολα μπαταρια, κατεβαινει πολυ γρηγορα ακομα και οταν το κινητο δεν το εχω στα χερια μου, κατι αλλο που παρατήρησα ηταν το οτι οταν το κινητο εφτασε 6% απενεργοποιήθηκε μονο του (μολις το ανοιξα μετα απο λιγο η μπαταρια πηγε στο 12%) εκτως απο αυτο εχω καποια κολληματα... Λετε να του κανω root? Το κινητο φοραει lolipop και εχει παρει και την τελευταια ενημερωση που εγινε πριν περιπου ενα μηνα. Ευχαριστω για τον χρονο σας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Υπάρχει περίπτωση να θες και μπαταρία φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Υπάρχει περίπτωση να θες και μπαταρία φίλε μου Το calibrate battery το εχεις ακουστα; μου ειπαν να κανω αυτο.. Δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δεν νομίζω ότι αυτά τα προγράμματα είναι αξιόπιστα. Κάνε μια πλήρη φόρτιση και αν δεις τη μπαταρία να φεύγει σαν νερό τότε κάτι δε πάει καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δεν νομίζω ότι αυτά τα προγράμματα είναι αξιόπιστα. Κάνε μια πλήρη φόρτιση και αν δεις τη μπαταρία να φεύγει σαν νερό τότε κάτι δε πάει καλά Γινεται και χωρις προγραμμα αποτι ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το calibrate battery το εχεις ακουστα; μου ειπαν να κανω αυτο.. Δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει ομως Τι να καλιμπραρεις και παπ...ες το κινητο ειναι πανω απο 15 μηνων;95% θες μπαταρια τπτ αλλο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Τι να καλιμπραρεις και παπ...ες το κινητο ειναι πανω απο 15 μηνων;95% θες μπαταρια τπτ αλλο. 14 Μηνων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 14 Μηνων!! Ε τοτε κοιτα επειδη τα ξεπατωνουμε και σιγουρα τα φορτιζουμε 800 φορες πχ αντι 600 σε τοσο διαστημα λογικο ειναι να τα παιζει εμενα κατι τετοια μου εκανε την αλλαξα και ειναι κομπλε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Τι είναι Το calibrate battery που λέτε; κάπου το έχω ξανακουσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Τι είναι Το calibrate battery που λέτε; κάπου το έχω ξανακουσει. Και εγω δεν το ηξερα, λενε πως αφηνεις το κινητο στην φορτιση μεχρι να παει 100%(το αφηνεις και λιγο παραπανω) μετα αδιαζεις τελιος την μπαταρια χωρις να μπεις καθολου στον φορτιστει (μολις τελειωσει το ανοιγοκλεινεις μεχρι να μην ανοιγει καθολου το κινητο) μετα το κανεις την ιδια διαδικασια και το πας 100%, λενε πως τοτε η μπαταρια κραταει παραπανω αμα το κανεις μια φορα τον μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Και εγω δεν το ηξερα, λενε πως αφηνεις το κινητο στην φορτιση μεχρι να παει 100%(το αφηνεις και λιγο παραπανω) μετα αδιαζεις τελιος την μπαταρια χωρις να μπεις καθολου στον φορτιστει (μολις τελειωσει το ανοιγοκλεινεις μεχρι να μην ανοιγει καθολου το κινητο) μετα το κανεις την ιδια διαδικασια και το πας 100%, λενε πως τοτε η μπαταρια κραταει παραπανω αμα το κανεις μια φορα τον μηνα. Α καλά..... Δεν το ρισκάρω αυτό! Σε παλιότερη συσκευή lg που είχα, ξεφορτησε εντελώς , το έβαλα στην πρίζα και δεν άνοιγε μετά. Πήρε μπρος μετά από 4-5 ώρες στην πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ποια rom 6 είναι αυτή ; Cyanogen 13 το λέει στην αρχή του video. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Απορροφήθηκα φίλε από την εικόνα κ την ταχύτητα του στο βίντεο κ δεν το πιασα στην αρχή.ΕΕυχαριστούμε!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts