elteo Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 σου ήρθε ΟΤΑ η lollipop ??? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Δεν θα γίνει αναβάθμιση με ΟΤΑ αλλά μέσω του LG Suite. Ετσι!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Android 6 στο G2; http://www.gsmarena.com/lg_g2_gets_benchmarked_with_android_60_marshmallow_on_board-news-14311.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Android 6 στο G2; http://www.gsmarena.com/lg_g2_gets_benchmarked_with_android_60_marshmallow_on_board-news-14311.php Μακαρι.....:) Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Android 6 στο G2; http://www.gsmarena.com/lg_g2_gets_benchmarked_with_android_60_marshmallow_on_board-news-14311.php Και όπως λέει και ο συγγραφέας... Μην ξεσηκωνεστε από τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το δώσουν δεν το δώσουν εμείς θα το πάρουμε ;) τι το ψάχνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δεν είναι το ίδιο όμως... Άλλο πράμα είναι να βγει επίσημα , και άλλο να γίνει port με τα όποια προβλήματα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 σου ήρθε ΟΤΑ η lollipop ??? Οχι βρε παιδιά απανταω στον παραπανω φιλο για την 4.4.2 λέω μακρια απο μένα η λολιποπ :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα στο forum!!αξίζει παιδιά η αγορά του g2 τη σήμερον ημερα;;(2 χρονων κινητό και βάλε..)δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε lg και θέλω την γνώμη των ειδικων:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα στο forum!!αξίζει παιδιά η αγορά του g2 τη σήμερον ημερα;;(2 χρονων κινητό και βάλε..)δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε lg και θέλω την γνώμη των ειδικων:D Σε thread του G2.... τι θα απαντήσουν άραγε!! :p:D Πέρα απ' την πλάκα, το κινητό "στέκει" πολύ καλά ακόμη..... ειδικά στην τιμή αυτή! Πολύ καλή μπαταρία, αρκετά καλή κάμερα, πολύ καλή αναλογία οθόνης- μέγεθος συσκευής. Αν δουλεύεις αρκετά την κάμερα (με φώτο-βίντεο) πάρε καλύτερα το 32αρι για να έχεις μνήμη στη διάρκεια του χρόνου. Επίσης (αν σ' ενδιαφέρει) έχει αρκετή υποστήριξη από dev's για root, recovery και αρκετες custom rom's! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Βρε λες;;; http://www.gizmochina.com/2015/10/05/android-6-0-marshmallow-update-information-leaked-check-out-if-your-phone-is-in-the-list/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Παιδιά τράβηξα 4 φωτογραφίες με το κινητό μου. Όλα καλά μέχρι εδω! Μπήκα στο άλμπουμ, τις είδα κ έκλεισα την οθόνη! Μετά από ένα τέταρτο που ξαναμπηκα στο άλμπουμ για να τις ξαναδω Δεν ήταν πουθενά! Τις διαγραφει/χανει μόνο του Χωρίς να κάνω κάτι Εγώ!!!!!!! Αυτό το παθαίνει μόνο με τις φωτο που βρισκοντε στο αλμπουμ "καμερα" !!!! Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα στα Αλλά αλμπουμ που έχω. Σημείωση: έχω στο κινητό μου την εφαρμογη dumpster που κρατάει οτιδήποτε διαγραφει από το κινητό είτε είναι εικονα είτε οτιδήποτε άλλο! Όταν διαγραφώ κάτι Εγώ πάντα το κρατάει Αλλά όταν παθαίνει αυτή την φλασια το κινητό οι φωτο που χανω από το άλμπουμ Δεν αποθηκευοντε εκεί!!!!! Χανοντε οριστικά! Καμία λύση; έχω λολιποπ και δεν είμαι root. Edited October 6, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδες μεσα στη βδομαδα περιμενω να ερθει από service από αλλαγη οθονης και σκέφτομαι να επιστρεψω σε 4.4.2 από 5.0.2 που είμαι τωρα. Το lg flashtool 2014 λειτουργει σε windows 10 ή θα χω κανα θεμα? Και κατι άλλο που ειδα, δεν ξερω αν εχει αναφερθεί ξανα, στη σελιδα με τα kdz αρχεια, στις open ιταλικες εχει 2 rom 30b, τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν έχει κάρτα μνήμης αν για κάποιο λόγο χαλάσει το κινητό και δεν ανοίγει η οθόνη θα μπορώ να πάρω τα δεδομένα ( φωτογραφίες) από την μνήμη του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν έχει κάρτα μνήμης αν για κάποιο λόγο χαλάσει το κινητό και δεν ανοίγει η οθόνη θα μπορώ να πάρω τα δεδομένα ( φωτογραφίες) από την μνήμη του τηλεφώνου; Αν χαλάσει η κάρτα όμως?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν έχει κάρτα μνήμης αν για κάποιο λόγο χαλάσει το κινητό και δεν ανοίγει η οθόνη θα μπορώ να πάρω τα δεδομένα ( φωτογραφίες) από την μνήμη του τηλεφώνου; Με τόσες λύσεις online backup μην βασίζεσαι ούτε στην εσωτερική μνήμη ούτε σε κάρτες για αποθήκευση φωτογραφιών. Θα σε συμβούλευα να ενεργοποιήσεις το αυτόματο backup των φωτογραφιών σου στο Google Photos. Σου προσφέρει απεριόριστο χώρο δωρεάν με το μόνο μειονέκτημα ότι μπορεί να τις μειώσει λίγο σε μέγεθος αν είναι πολύ μεγάλες: https://support.google.com/photos/answer/6193313?hl=en Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 το κινητό λειτουργούσε μια χαρά (μαμα ρομ και μονο ρουτ )και χθες το βράδυ το βάζω στη φορτιση ανοιχτό το πρωί που σηκώθηκα εχει κλείσει και αναβόσβηνε κόκκινο το led πάω να το ανοίξω τίποτα, βρήκα κάποιον στο google έλεγε για την μπαταρία , πήρα καινούρια πάλι τα ίδια όταν το έχω εκτός φορτιστή δεν κάνει τίποτα όταν το έχω στο φορτιστή αναβοσβήνει 8 φορές και κάνει σαν παύση μετά , και ξανά από την αρχή καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σε Windows 10 τρέχει μια χαρά το flash tool. Όταν μου γύρισε από το service επανεφερα την 4.4.2, μετά root και στο καπάκι autorec. Τέλος επαναφορα το nandroid (cloudy 2.2) και όλα είναι όπως πριν! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σήμερα μετά από 3 περίπου μήνες βρήκα το χρόνο και την διάθεση να το πάω στην procordia. Το πρόβλημά μου ήταν το light bleeding στην οθόνη. Ομολογώ ότι φοβόμουν λίγο μήπως δε το αναγνωρίσουν γιατί δεν εμφανιζόταν συνεχώς και ούτε ήταν η κλασική κιτρινιλα. Πήρα πρώτα τηλέφωνο και αφού η κοπέλα μου είπε ότι υπήρχε διαθέσιμο ανταλλακτικο πήγα και σε 45 λεπτά ήμουν έτοιμος. Ούτε γιατί ούτε πως... όλα πολύ απλά και εύκολα! Συγχαρητήρια και από μένα για το άψογο σέρβις τους! Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σήμερα μετά από 3 περίπου μήνες βρήκα το χρόνο και την διάθεση να το πάω στην procordia. Το πρόβλημά μου ήταν το light bleeding στην οθόνη. Ομολογώ ότι φοβόμουν λίγο μήπως δε το αναγνωρίσουν γιατί δεν εμφανιζόταν συνεχώς και ούτε ήταν η κλασική κιτρινιλα. Πήρα πρώτα τηλέφωνο και αφού η κοπέλα μου είπε ότι υπήρχε διαθέσιμο ανταλλακτικο πήγα και σε 45 λεπτά ήμουν έτοιμος. Ούτε γιατί ούτε πως... όλα πολύ απλά και εύκολα! Συγχαρητήρια και από μένα για το άψογο σέρβις τους! Φιλε τι χρωμα ειναι το κινητο σου??Μηπως λευκο?? Γιατι εχτες μιλησα μαζι τους για μαυρο και μου ειπαν οτι δεν ειχαν ανταλλακτικα.. Κανανε καλη δουλεια?? Και τι σου ειπαν οτι τωρα η οθονη εχει 2 χρονια εγγυηση?? :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Φιλε τι χρωμα ειναι το κινητο σου??Μηπως λευκο?? Γιατι εχτες μιλησα μαζι τους για μαυρο και μου ειπαν οτι δεν ειχαν ανταλλακτικα.. Κανανε καλη δουλεια?? Και τι σου ειπαν οτι τωρα η οθονη εχει 2 χρονια εγγυηση?? :confused: Ναι λευκό 32αρι έχω και μου έδωσαν 2 χρόνια εγγύηση.Κοίτα αν το ψηλαφισω περιμετρικά στο κουμπωμα της οθόνης νιώθω σαν να μην εφάπτεται τέλεια, δε ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, αλλά φαντάζομαι αυτό είναι το τίμημα της κλειστής συσκευής που ανοίχτηκε. Με την λεπτή θήκη που του φοράω βέβαια δε το καταλαβαίνω. Η αφή είναι άψογη και δεν εμφανίζεται κανένα καινό εσωτερικά στο digitizer. Επίσης κανένα ίχνος τριξίματος. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Για στην παρέα βρήκα ένα g2 μεταχειρησμενο τι πρέπει να κοιτάξω για να μην έχω προβλήματα ( πχ οθόνη gps touch γιατι χρήματα δεν περισσεύουν για καινούργιο είναι 11 μηνών το κινητό μου είπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Για στην παρέα βρήκα ένα g2 μεταχειρησμενο τι πρέπει να κοιτάξω για να μην έχω προβλήματα ( πχ οθόνη gps touch γιατι χρήματα δεν περισσεύουν για καινούργιο είναι 11 μηνών το κινητό μου είπε Αν έχει την απόδειξη δεν σε πειράζει έχει ακόμα εγγύηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Για στην παρέα βρήκα ένα g2 μεταχειρησμενο τι πρέπει να κοιτάξω για να μην έχω προβλήματα ( πχ οθόνη gps touch γιατι χρήματα δεν περισσεύουν για καινούργιο είναι 11 μηνών το κινητό μου είπε Βάλε κάποιο άσπρο φόντο και δες, σε υψηλή φωτεινότητα, μήπως έχει καμμία κιτρινίλα η οθόνη. Είναι ένα συχνό κουσουράκι που έβγαλαν οι οθόνες! Επίσης (αν σ' ενδιαφέρει το gps) με κάποιο gps test δοκίμασε σε ανοιχτό ουρανό αν κλειδώνει δορυφόρους. Είναι κ' αυτό ένα απ' τα "θεματάκια" του G2, κυρίως ομως των πρώτων παρτίδων! Και τα 2 θέματα τα καλύπτει η εγγύηση...... αρκεί βέβαια να προσέξεις να είναι συσκευή Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Βάλε κάποιο άσπρο φόντο και δες, σε υψηλή φωτεινότητα, μήπως έχει καμμία κιτρινίλα η οθόνη. Είναι ένα συχνό κουσουράκι που έβγαλαν οι οθόνες! Επίσης (αν σ' ενδιαφέρει το gps) με κάποιο gps test δοκίμασε σε ανοιχτό ουρανό αν κλειδώνει δορυφόρους. Είναι κ' αυτό ένα απ' τα "θεματάκια" του G2, κυρίως ομως των πρώτων παρτίδων! Και τα 2 θέματα τα καλύπτει η εγγύηση...... αρκεί βέβαια να προσέξεις να είναι συσκευή Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ok σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts