vaggelis_grg Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μου εμφάνισε το πρόβλημα με την κίτρινη σταμπα στην οθόνη. Τι να κάνω; το στέλνω στο σέρβις ή φεύγει μετά από καιρό; Δεν είναι πολύ έντονο τώρα αλλά φαντάζομαι με τις θερμοκρασίες αυτές τις μέρες θα μεγαλώσει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μου εμφάνισε το πρόβλημα με την κίτρινη σταμπα στην οθόνη. Τι να κάνω; το στέλνω στο σέρβις ή φεύγει μετά από καιρό; Δεν είναι πολύ έντονο τώρα αλλά φαντάζομαι με τις θερμοκρασίες αυτές τις μέρες θα μεγαλώσει. Να σου φύγει αποκλειεται. Θα μεγαλώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Να σου φύγει αποκλειεται. Θα μεγαλώσει Κατάλαβα. Άρα πάμε στο σέρβις... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Κατάλαβα. Άρα πάμε στο σέρβις... Αναγκαστικά θα πας για αντικατάσταση οθόνης. Πόσο καιρό το έχεις και τι χρήση του κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αναγκαστικά θα πας για αντικατάσταση οθόνης. Πόσο καιρό το έχεις και τι χρήση του κανεις; Από το Νοέμβριο το έχω. Σήμερα το εμφάνισε αφού τράβηξα μερικές φωτογραφίες. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Γενικά όμως τι χρήση κάνεις... Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; κάνεις έντονο multitusking; το ρωτάω για να ξέρω για το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλημερα στην παρεα,εχω το κινητο στην 5.0.1 και ειμαι ροοτ με το one click το προβλημα μου ειναι οτι κολλαει η περιστροφη της οθονης καμια φορα και στρωνει μονο με επανεκινηση και το δευτερο bugελ ειναι ουι δεν μου δουλευει το εφε απενεργοποίησης της οθονης.Επιλεγω ρετρο τηλεοραση και λειτουργει το σβησιμο το απλο μονο.Καμια λυση; Για το πρώτο κανε μια επαναφορά εργ. ρυθμίσεων (υπόψιν, χάνεις τα πάντα, πάρε ένα backup) για το δεύτερο όταν διαλέξεις ρετρό, γύρνα το τηλέφωνο πλάγια και θα εμφανιστεί το o.k. πάτα το και είσαι εντάξει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδιά εμενα εγινε πιο αργο κ ιδιοτροπο με lollipop. Τωρα μπορω να φλασαρω ρομ κιτ κατ κ να γυρισω πισω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Γενικά όμως τι χρήση κάνεις... Παίζεις παιχνίδια στο κινητό; κάνεις έντονο multitusking; το ρωτάω για να ξέρω για το δικό μου. Παιχνίδια καθόλου και γενικά ελαφριά θα έλεγα χρήση μιας και η δουλειά μου δεν είναι να χρησιμοποιώ το κινητό πολύ. Η ζέστη είναι το θέμα και πόσο το δουλεύεις κάτω από τον ήλιο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Για το πρώτο κανε μια επαναφορά εργ. ρυθμίσεων (υπόψιν, χάνεις τα πάντα, πάρε ένα backup) για το δεύτερο όταν διαλέξεις ρετρό, γύρνα το τηλέφωνο πλάγια και θα εμφανιστεί το o.k. πάτα το και είσαι εντάξει...! Μαλλον δεν το εθεσα σωστα το οκ το εμφανιζει απλα οτι είδος απενεργοποιησης και να επιλεξω πατωντας παντα οκ δεν μου λειτουργει. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 παιδιά εμενα εγινε πιο αργο κ ιδιοτροπο με lollipop. Τωρα μπορω να φλασαρω ρομ κιτ κατ κ να γυρισω πισω;; Με LG Flashtool φλασαρεις την κιτ κατ που είχες αν την έχεις κατεβασμενη (αλλιώς από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 κατεβαζεις την μαμά κιτ κατ ) . Δυστυχώς επειδή είμαι από κινητό αυτό το καιρό λόγω διακοπών, δεν έχω πρόχειρο link για το Flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanSter Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπερα! Εχω το g2 εδω κ 3 μηνες (μεταχειρισμενο το πηρα) αυτο ηταν αγορασμενο απο ιανουαριο δηλαδη σε αριστη κατασταση εχω εγγυηση ολα καλα! Ομως τωρα αυτες τις μερες παρατηρησα στην οθονη χαμηλα δηλαδη ακριβως στο σημειο που βρισκονται τα πληκτρα αφης μια πολυ μικρη ζωνη ενα μικρο κυκλακι πιξελς που φωτιζουνε περισσοτερο απο το υπολοιπο της οθονης ολης κυριως σε λευκο χρωμα γκρι ανοιχτα χρωματα με λιγα λογια. Στο μαυρο δεν το κανει! Δεν ειναι καμμενα η κολλημενα πιξελς αλλα κτ αλλο . Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω πολυ! Παράθεση Xperia x8 white + root + GingerDX 2.3.7 + JimdemDroid Tweak Package 24.1 + overclocked at 748Mhz + micro sd 8GB :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μόλις είδα ότι βγήκε μία δεύτερη ITALY_OPEN_16G v30b. Ξέρουμε τι διαφορές έχει από την άλλη v30b; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Νομίζω πως το σημαντικότερο πρόβλημα όλων είναι η υπερθέρμανση της συσκευής. Εγώ από αυτό δεν έμεινα ικανοποιημενος Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είχα το κινητό με Cloudy KitKat και τώρα με Cloudy LolliPop, η διαφορά στη θερμοκρασία, με ακριβώς την ίδια χρήση, είναι δυστυχώς μεγάλη. Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω σε KitKat μόνο & μόνο για τη θερμοκρασία, μιας και τρομερή βελτίωση να πω την αλήθεια δεν είδα με την αναβάθμιση σε LolliPop, μια χαρά ήταν το κινητό με Cloudy KitKat & στην αυτονομία & στην ταχύτητα & σε όλα... Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είχα το κινητό με Cloudy KitKat και τώρα με Cloudy LolliPop, η διαφορά στη θερμοκρασία, με ακριβώς την ίδια χρήση, είναι δυστυχώς μεγάλη. Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω σε KitKat μόνο & μόνο για τη θερμοκρασία, μιας και τρομερή βελτίωση να πω την αλήθεια δεν είδα με την αναβάθμιση σε LolliPop, μια χαρά ήταν το κινητό με Cloudy KitKat & στην αυτονομία & στην ταχύτητα & σε όλα... Πέραν της θερμοκρασίας προσωπικά αντιμετωπίζω υπερβολικό battery drain, ουσιαστικά η μπαταρία μου κρατάει τη μισή διάρκεια σε σχέση με αυτή που είχα με kitkat. Θα περιμένω την αναβάθμιση σε 5.1.1 με την οποία βελτιώνεται η απόδοση της μπαταρίας απ'όσο ξέρω και αν δεν είναι καλύτερα τα πράγματα τότε πίσω σε kitkat κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) παιδιά υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε σε cloudy g2 kitkat από cloudy g2 lollipop χωρίς να χάσουμε το root κλπ? Και γω είμαι απογοητευμένος με τις τεράστιες θερμοκρασίες που αναπτύσσει το τηλέφωνο σε σχέση με kitkat Edited July 24, 2015 by Wolfox Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) παιδιά υπάρχει τρόπος να γυρίσουμε σε cloudy g2 kitkat από cloudy g2 lollipopo χωρίς να χάσουμε το root κλπ? Και γω είμαι απογοητευμένος με τις τεράστιες θερμοκρασίες που αναπτύσσει το τηλέφωνο σε σχέση με kitkat Γίνεται ναι! Θα μπεις recovery (TWRP). Θα φλασάρεις αυτό: https://www.dropbox.com/s/6apxo044a2n6e64/D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?dl=0 Reboot to recovery (Προσοχή, όχι reboot system). Κάνεις wipe, cache, dalvik, system και data. Κάνεις επαναφορά το back up σου της Cloudy KK (αν έχεις). Αν δεν είχες κάποιο back up, φλασάρεις τη rom (π.χ. CloudyG2 2.2) και τη στήνεις απ' την αρχή. Edited July 24, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Γίνεται ναι! Θα μπεις recovery (TWRP). Θα φλασάρεις αυτό: https://www.dropbox.com/s/6apxo044a2n6e64/D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip?dl=0 Reboot to recovery (Προσοχή, όχι reboot system). Κάνεις wipe, cache, dalvik, system και data. Κάνεις επαναφορά το back up σου της Cloudy KK (αν έχεις). Αν δεν είχες κάποιο back up, φλασάρεις τη rom (π.χ. CloudyG2 2.2) και τη στήνεις απ' την αρχή. χίλια ευχαριστώ φίλε μου, να σαι καλά :) Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Πέραν της θερμοκρασίας προσωπικά αντιμετωπίζω υπερβολικό battery drain, ουσιαστικά η μπαταρία μου κρατάει τη μισή διάρκεια σε σχέση με αυτή που είχα με kitkat. Θα περιμένω την αναβάθμιση σε 5.1.1 με την οποία βελτιώνεται η απόδοση της μπαταρίας απ'όσο ξέρω και αν δεν είναι καλύτερα τα πράγματα τότε πίσω σε kitkat κι εγώ. Για το battery drain φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει εσύ. Από την στιγμή που δεν είναι καθολικό το θέμα δεν πρόκειται να δεις βελτίωση και την 5.1 εάν δεν βρεις ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Εχω ίδιο θέμα με την θερμοκρασία ειδικά τώρα το καλοκαίρι αποφεύγω να το δουλεύω παραπάνω από 15-20' αλλά η μπαταρία του είναι άψογη!!! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Για το battery drain φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει εσύ. Από την στιγμή που δεν είναι καθολικό το θέμα δεν πρόκειται να δεις βελτίωση και την 5.1 εάν δεν βρεις ποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Εχω ίδιο θέμα με την θερμοκρασία ειδικά τώρα το καλοκαίρι αποφεύγω να το δουλεύω παραπάνω από 15-20' αλλά η μπαταρία του είναι άψογη!!! Καμία εφαρμογή δε φταίει, τις ίδιες εφαρμογές που χρησιμοποιούσα με kitkat χρησιμοποιώ και τώρα με lollipop! Το ότι ανεβάζει θερμοκρασία μόνο και μόνο πρέπει να λέει κάτι! Επηρρεάζεται σίγουρα η μπαταρία από αυτό που προκαλεί και την υπερθέρμανση! Τα στατιστικά της μπαταρίας όσον αφορά τις εφαρμογές είναι όπως πρέπει να είναι! Επίτηδες κιόλας χρησιμοποίησα το κινητό για 2 μέρες μετά από καθαρό φλασάρισμα χωρίς καμία εγκατεστημένη εφαρμογή και πάλι είχε την ίδια κατανάλωση! Υπερβολικό drain είναι για 'μένα, μπορεί για εσένα βέβαια να σου φαίνεται φυσιολογικό και να κρατάει και το δικό σου το ίδιο, αλλά προσωπικά συγκρίνοντας το με την kitkat η μπαταρία έχει πέσει κατά πολύ! Εκτός αν έχει θέμα η δική μου μπαταρία, αλλά 2 χρόνια το έχω μόνο! Επίσης είναι καθολικό το θέμα (άλλο αν εμφανίζεται σε κάποιους πιο έντονα απ' ότι σε άλλους), εφόσον είναι γνωστό τό battery drain των πρώτων εκδόσεων της lollipop, το οποίο διορθώνεται (απ' ότι λένε και ελπίζω) με το 5.1 και 5.1.1! Ρίξε μια ματιά --> https://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1680&bih=879&q=lollipop+battery+drain&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&gws_rd=ssl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία που είναι για μένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του μοντέλου. Αλλά το έχω μόνο 3μήνες οπότε παίζει ρόλο και η υγεία της μπαταρίας σε σχέση με την δική σου «γερασμένη». 2 χρόνια είναι λογικό ρε αδερφέ να έχεις απώλειες. Εγώ στην θ΄ση σου αν δεν άλλαζα συσκευή θα άλλαζα σίγουρα μπαταρία. Ενα 30% απώλειες είναι απόλυτα δικαιολογημένες για τέτοιας ηλικίας μπαταρίες. Τώρα τι συμβαίνει και όλα σου δούλευαν ρολόι στην kk και τώρα δεν δουλεύουν.....ένας θεός ξέρει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία που είναι για μένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του μοντέλου. Αλλά το έχω μόνο 3μήνες οπότε παίζει ρόλο και η υγεία της μπαταρίας σε σχέση με την δική σου «γερασμένη». 2 χρόνια είναι λογικό ρε αδερφέ να έχεις απώλειες. Εγώ στην θ΄ση σου αν δεν άλλαζα συσκευή θα άλλαζα σίγουρα μπαταρία. Ενα 30% απώλειες είναι απόλυτα δικαιολογημένες για τέτοιας ηλικίας μπαταρίες. Τώρα τι συμβαίνει και όλα σου δούλευαν ρολόι στην kk και τώρα δεν δουλεύουν.....ένας θεός ξέρει. Δηλαδή είχες kitkat στο δικό σου και έβαλες lollipop και σου φαίνεται ίδια η απόδοση της μπαταρίας; Μέσα σε 2 χρόνια να χάσει 30% μου φαίνεται υπερβολικό πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Nαι ίδια. Και μάλιστα καλύτερη στην αναμονή που δεν σου τρώει ούτε 1% με δεδομένα, κεραία ανοικτή να συγχρονίζει όλο το βράδι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Δηλαδή είχες kitkat στο δικό σου και έβαλες lollipop και σου φαίνεται ίδια η απόδοση της μπαταρίας; Μέσα σε 2 χρόνια να χάσει 30% μου φαίνεται υπερβολικό πάντως! Δηλαδή σε πόσα χρόνια σου φαίνεται λογικό να αλλάξεις μπαταρία?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Δηλαδή σε πόσα χρόνια σου φαίνεται λογικό να αλλάξεις μπαταρία?:confused: Σε 3-4! Σου φαίνεται λογικό να έχει χάσει 30% απόδοση η μπαταρία σε 2 χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts