z3et Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Ακυρο, ας το σβησει καποιος. Edited December 29, 2014 by z3et wrong post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 γεια σας κι απο μενα παιδια μολις παρηγγειλα απο το open365 το lg g2 κι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο σκρουτζ θελω να ρωτησω αν το κινητο θα ειναι ενταξει η θα βρεθω προ εκπληξεως εχει αγορασει κανενας αλλος απο αυτο το μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 γεια σας κι απο μενα παιδια μολις παρηγγειλα απο το open365 το lg g2 κι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο σκρουτζ θελω να ρωτησω αν το κινητο θα ειναι ενταξει η θα βρεθω προ εκπληξεως εχει αγορασει κανενας αλλος απο αυτο το μαγαζι? Εγώ και είναι μια χαρά,καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ωραια σε ευχαριστω. επισης να ρωτησω αμα το εχω χωρις θυκη και προστασια οθονης θα γεμισει γρατσουνιες η εχει καλη οθονη κι αντεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγώ το έχω χωρίς θήκες κλπ και είναι μια χαρά,τ απολαμβάνω ,μόνο μαζί με κλειδιά στην τσέπη μη το βάζεις και δεν έχεις Θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Συμφωνώ κι εγώ μια χαρά το open Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasnik7 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Αν είναι παραεισαγωγής Τ-Mobile από Γερμανία είναι πολύ κλασικό πρόβλημα. Πέρνα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του παρόχου σου και θα παίξει. Για να μην περιμένεις μπορείς να κάνεις force reboot πατώντας παρατεταμένα το on/off (γύρω στα 10''). Ευχαριστω πολυ φιλε!το εκανα αυτο και τωρα δουλευει κανονικα! Επαναφορα εργοστασιακων φιλε! Δοκιμασε το Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν χανει τα παντα ομως??αμα το αδειασω λιγο οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω δεν θα ειναι καλυτερα?? εκανα τελικα force reboot και ανοιξε κανονικα αλλα ειναι πολυ πιθανο να το ξανακανει.. Edited December 29, 2014 by tasnik7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 γεια σας κι απο μενα παιδια μολις παρηγγειλα απο το open365 το lg g2 κι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο σκρουτζ θελω να ρωτησω αν το κινητο θα ειναι ενταξει η θα βρεθω προ εκπληξεως εχει αγορασει κανενας αλλος απο αυτο το μαγαζι? Το πήρα και γω από εκεί πριν 15 μέρες. ... όλα οκ Κανένα πρόβλημα! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ωραια σε ευχαριστω. επισης να ρωτησω αμα το εχω χωρις θυκη και προστασια οθονης θα γεμισει γρατσουνιες η εχει καλη οθονη κι αντεχει? εμενα με χαλαει οτι μαζευει πολλες δαχτυλιες μετα απο λιγο και παρηγγειλα ενα screen protector για δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 γεια σας κι απο μενα παιδια μολις παρηγγειλα απο το open365 το lg g2 κι επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο σκρουτζ θελω να ρωτησω αν το κινητο θα ειναι ενταξει η θα βρεθω προ εκπληξεως εχει αγορασει κανενας αλλος απο αυτο το μαγαζι? Απο Open 365 πηρα το δικο μου πριν 15 ημερες. Ολλανδικο 6NL και παρτιδα 410. Στο γραφειο μολις το ειδαν επεσε παραγγελια για αλλα 2 G2(!!!) παλι απο το ιδιο καταστημα. Γερμανικα 6DE και παρτιδα 410. Προχωρα αφοβα και καλοριζικο! Υ.Γ:Σπερνει το G2 λεμε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djibrill Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καποιος ρε παιδια να βοηθησει και εμενα..?εχω γραψει ποιο πανω για το προβλημα που δεν ανοιγει τα δεδομενα κινητου απο τη στιγμη που εγινε 4.4.2. Η αναβαθμιση εγινε μεσω lg pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καποιος ρε παιδια να βοηθησει και εμενα..?εχω γραψει ποιο πανω για το προβλημα που δεν ανοιγει τα δεδομενα κινητου απο τη στιγμη που εγινε 4.4.2. Η αναβαθμιση εγινε μεσω lg pc suite Μήπως έχασε το κινητό το apn; Πήγαινε ρυθμίσεις, tethering και δίκτυα, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ονόματα σημείου πρόσβασης και δες αν έχει ρυθμίσεις εκεί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djibrill Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Λοιπον μπηκα στις ρυθμισεις .tethering και δικτυα. Μπηκα εκει που λεει apn και μου εχει σημα μια κεραια και γραφει χωρις apn.ιδεα δεν εχω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Λοιπον μπηκα στις ρυθμισεις .tethering και δικτυα. Μπηκα εκει που λεει apn και μου εχει σημα μια κεραια και γραφει χωρις apn.ιδεα δεν εχω τι να κανω. Εκεί που είσαι, θα πατήσεις τις τρεις παύλες να σου βγάλει τις περισσότερες επιλογές , θα πατήσεις το νέα apn που θα σου εμφανιστεί και αναλόγως το δίκτυο που είσαι θα βάλεις το κατάλληλο apn κι ως όνομα βάλε ό,τι θες. vodafone: internet.vodafone.gr (για καρτοκινητά) wind: gint.b-online.gr ή αν δεν λειτουργεί, gwap.b-online.gr (συστήνεται το πρώτο) cosmote: internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djibrill Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω wind και τελικα ηταν ο δευτερος κωδικος που ειπες να βαλω..δεν ξερεις ποσο ειχα στεναχωρεθει για την ταλαιπωρια που θα τραβαγα και γιατι το προσεχω απο την μερα που το πηρα και ειναι σαν καινουργιο.χιλια ευχαριστω για την βοηθεια,αυριο ημουν ετοιμος να το στειλω στην εγγυηση.να εισαι καλα και καλη χρονια να εχεις φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον φιλο τον anonymous...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω wind και τελικα ηταν ο δευτερος κωδικος που ειπες να βαλω..δεν ξερεις ποσο ειχα στεναχωρεθει για την ταλαιπωρια που θα τραβαγα και γιατι το προσεχω απο την μερα που το πηρα και ειναι σαν καινουργιο.χιλια ευχαριστω για την βοηθεια,αυριο ημουν ετοιμος να το στειλω στην εγγυηση.να εισαι καλα και καλη χρονια να εχεις φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον φιλο τον anonymous...!! Καλή χρονιά να έχεις, φίλε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα. Ακολουθει mini ιστορια με, ελπιζω και ευχομαι χωρις περαιτερω, προεκτασεις και κουλες φασεις. Ελληνικο G2 παθαινει κοκομπλοκο με τρεμοπαιγματα στην οθονη (χωρις προφανη λογο πχ, SW ή μετα απο χτυπημα κλπ). Service @ Procordia. Μια εβδομαδα μετα ενημερωνομαι οτι ειναι ετοιμο, εχει γινει "αλλαγη πλακετας". Παω για παραλαβη, και λιγο πριν πεσουν οι τζιφρες για να παρω τον δρομο μου του ριχνω και εναν γρηγορο ελεγχο. Και ναι, το ιδιο προβλημα παραμενει... 1ο clue: ο τεχνικος, υποτιθεται, προχωρησε, υποτιθεται, σε αλλαγη ολοκληρης της motherboard αλλα ενα κοπο να μπει στην αρχικη οθονη να δει αν ειναι ολα οκ, δεν το εκανε. Οποτε ετσι και αυτος (ή καποιος συναδελφος του) αλλα και εγω θα μπουμε σε διπλο κοπο τις επομενες ημερες (ο κοπος ο δικος μου ειναι 1 ωρα σε 3 διαφορετικα ΜΜΜ και κανενα 15 λεπτο εξτρα περπατημα, μονο για το "πηγαινε"). Με την "αλλαγη" της πλακετας αλλαχτηκε και το IMEI. Επιστρεφω σπιτι λοιπον (χωρις την συσκευη μιας και εμεινε εκει παλι για επισκευη), τσεκαρω το IMEI και βλεπω πως προοριζοταν για συσκευη της Γερμανιας (Made in: Korea Made for: GERMANY Color: black (εμενα ειναι ασπρο)). Βλεπω μετα την "αποδειξη" με την διαδικασια που ακολουθησαν και αναγραφεται το εξης "PCB Assembly Main Refurbished Board". 2ο clue: χαλασμενη mobo G2 παραεισαγωγης (τωρα να φερνουνε και boards απο το εξωτερικο με το κιλο; dunno) πλασαρεται στο δικο μου σαν επισκευη. Γιατι τωρα, ειτε η mobo αυτη ειχε το ιδιο προβλημα με την δικια μου, ειτε λενε ψεμματα και δεν αλλαξανε απολυτως τιποτα. Ειτε το προβλημα ειναι αλλου και δεν μπηκε κανεις στον κοπο να ασχοληθει. Τελος παντων, αυτα ηθελα να αναφερω για τωρα. Υποτιθεται σε 2 εργασιμες θα ειναι ετοιμο... τα ιδια μου ειχαν πει και για σημερα βεβαια, αλλα μονο ετοιμο δεν ηταν. ΥΓ: Εκει στα σεβρις των κινητων, φορεστε και κανενα γαντι. Το να μου επισκευαζεις το κινητο με το μελομακαρονο παραμασχαλα, δεν λεει... αθανατη Ελλαδα... Αν σου αλλάξουν το ΙΜΕΙ όπως λες υπάρχει περίπτωση να σου βάλουν πάνω και πιο παλιά πλακέτα από αυτή που είχε αρχικά το κινητό? Δηλαδή αν το δικό σου ήταν 406 παρτίδα μπορεί να σου βάλουν π.χ 403? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 παιδια μολις το πηρα το κινητο στο κουτι γραφει 6NL και s/n410 αν καταλαβα καλα ειναι απο ολλανδια σωστα? σε πια σελιδα κοιταω το imei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 παιδια μολις το πηρα το κινητο στο κουτι γραφει 6NL και s/n410 αν καταλαβα καλα ειναι απο ολλανδια σωστα? σε πια σελιδα κοιταω το imei? http://sndeep.info/en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Kαλημερα σας.Βρε παιδια γιατι δεν μπορω να συνδεθω με το pc suite;Εχω windows 7.Σας το κανει κ σε σας; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Made for: NORTHERN EUROPE_16G τι εννοεί; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Kαλημερα σας.Βρε παιδια γιατι δεν μπορω να συνδεθω με το pc suite;Εχω windows 7.Σας το κανει κ σε σας;Μήπως θέλει συγκεκριμένη έκδοση pc suite? Πριν λίγο καιρό στο LG L7 της γυναίκας και ενώ στο ΟΤΑ update έλεγε ότι δεν ήθελε ενημέρωση λογισμικού διάβασα στο νήμα του ότι μέσω pc suite υπήρχε αναβάθμιση σε κιτ κατ. Το έψαξα λοιπόν και ανακάλυψα ότι ήθελε κάποια συγκεκριμένη έκδοση pc suite για να δουλέψει. Την κατέβασα λοιπόν και όλα καλά. Το G2 δεν το έχω συνδέσει ποτέ και ούτε θα το συνδέσω διότι είμαι root με custom recovery και δεν κάνω επίσημα updates. Για ψάξτο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ρε παιδια εχω το κινητο απο τις αρχες ιουνιου και πραγματικα το εχω καταευχαριστηθει,το μονο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν υπαρχει κανα προγραμμα που να βελτιωνει τη καμερα,διοτι οταν βλεπω τις εικονες στον υπολογιστη φαινεται θαμπαδα και οχι καλη ευκρινεια στην οθονη του κινητου ειναι αψογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Υπάρχει ολόκληρο νήμα για τις φώτο στο G2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381039 Μελέτησέ το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γεια σας παιδια κατοχος και γω του g2 απο χτες :):):) Θα ηθελα να ρωτησω οταν εχω σαν τροπο ξεκλειδωματος το knock code δε γινεται με double tap να μου ανοιγει την οθονη κλειδωματος? Γιατι ειναι σπαστικο για παραδειγμα το χω στο γραφειο και θελω να δω την ωρα ας πουμε πρεπει να το ξεκλειδωσω ενω με double tap ειναιι πιο ευκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts