Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα και απο ενα νεο μελος!Μολις χτες αγορασα το g2 απο kaizerstore (παρτιδα 409 Ολλανδια).Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με μια μαυρη κουκκιδα στην οθονη (διακρινεται πολυ δυσκολα)...Δεν ξερω αν ειναι καμμενο pixel η σκουπιδακι εχω βαλει αντιχαρακτικο γυαλι..Με καλυπτει εγγυηση ξερει καποιος τι κανω?

το αυτονοητο φιλε, να το στειλεις πισω ,ουτε μια μερα δε το εχεις στην κατοχη σου

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:lol::lol: οκ σε ευχαριστω πολυ , ειχα παραλειψει αυτο το θεμα και απο την εμφανιση νομιζα οτι ειχε 2 ηχεια και ελεγα μηπως εχω τελικα προβλημα . Αλλα ολα καλα, ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογη που εκανα ,

για εμενα ειναι το value for money κινητο... το εχω 3 περιπου μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος... κοιτα να το χαρεις οσο μπορεις

Αν θυμάμαι καλά, η αυτόματη φωτεινότητα θέλει ένα "καλιμπράρισμα" θα έλεγα, όπως είχε γράψει πριν από καιρό ένα μέλος εδώ. Το καλιμπράρισμα γίνεται ως εξής (αν το θυμάμαι καλά):

Με τικαρισμένο το αυτόματο, πηγαίνεις το τηλέφωνο σε μία πηγή έντονου φωτός, (ήλιο ή κάτω από μια λάμπα). Μετά ξετικάρεις το αυτόματο και πηγαίνεις σε ένα πιο σκοτεινό μέρος και κατεβάζεις χειροκίνητα τη φωτεινότητα εκεί που θέλεις. Μετά ξανατικάρεις το αυτόματο. Ελπίζω να θυμάμαι σωστά τη σειρά..

Θα το δοκιμάσω αυτό και θα σου πω

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έγινε λίγο καλύτερο αλλά όχι και αμάν

Οφείλω να διορθώσω το παραπάνω σχόλιο μου. Η οθόνη δείχνει να λειτουργεί όσον αφορά την φωτεινότητα στο αυτόματο μια χαρά.

το αυτονοητο φιλε, να το στειλεις πισω ,ουτε μια μερα δε το εχεις στην κατοχη σου

Με screenshot βλεπω στο pc οτι μαλλον προκειται για σκονη.Αξιζει να βγαλω το tempered glass για να σιγουρευτω??Καποια γνωμη γιατι εχω ψιλοφρικαρει?Ευχαριστω εκ των προτερων (screenshot απο dead pixel test)

Με screenshot βλεπω στο pc οτι μαλλον προκειται για σκονη.Αξιζει να βγαλω το tempered glass για να σιγουρευτω??Καποια γνωμη γιατι εχω ψιλοφρικαρει?Ευχαριστω εκ των προτερων (screenshot απο dead pixel test)

εγω δε θα το εκανα, μπορει να δημιουργησεις αλλο προβλημα , πηγαινε και απαιτησε αλλο ,εχεις δικαίωμα μεσα σε μια εβδομαδα να το κανεις, δεν ξερω ομως την τακτικη που εχει η kaizer

εγω δε θα το εκανα, μπορει να δημιουργησεις αλλο προβλημα , πηγαινε και απαιτησε αλλο ,εχεις δικαίωμα μεσα σε μια εβδομαδα να το κανεις, δεν ξερω ομως την τακτικη που εχει η kaizer

Να ρωτησω αν ξερει καποιος με screenshot απο το G2 αν υπηρχε καμμενο pixel θα το εβλεπα σε αλλη οθονη πχ pc??

Να ρωτησω αν ξερει καποιος με screenshot απο το G2 αν υπηρχε καμμενο pixel θα το εβλεπα σε αλλη οθονη πχ pc??

Όχι. Το καμένο pixel είναι στην οθόνη.

Ετσι κ αλλιως αμα το γυρισεις πισω θα χασεις το tempered.. Οποτε δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Επιτελους μετα απο αρκετο ψαξιμο και πειραματισμους τελικα βρεθηκε η λυση,η οποια ηταν μεσα στο μενου του τηλεφωνου,απλα λιγο πολυπλοκη για μενα που πρωτη φορα εχω LG.

Τελος καλο, ολα καλα!!:):)

βεβαια θα το πας για αντικατασταση...εγω δεν μπορω να διακρινω κατι..μπορεις να το σημαδεψεις να δουμε που ειναι?ελα π.μ να τα πουμε

I Want To Believe

το ειδες το εκανες? Λογικα ναι αρα αν δεν σου βγαζει εκει κατι ειναι σκονη ξυλωσε αυτο που εχεις βαλει και δες... ετσι και αλλιως ακομα και για να το δωσεις πισω θα το κανεις...

Παιδια καλησπερα και απο ενα νεο μελος!Μολις χτες αγορασα το g2 απο kaizerstore (παρτιδα 409 Ολλανδια).Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με μια μαυρη κουκκιδα στην οθονη (διακρινεται πολυ δυσκολα)...Δεν ξερω αν ειναι καμμενο pixel η σκουπιδακι εχω βαλει αντιχαρακτικο γυαλι..Με καλυπτει εγγυηση ξερει καποιος τι κανω?

Κανε αυτό που σου λέει ο φίλος dimtz, και να απαιτήσεις αλλαγή συσκευής (αν είναι μέσα στην πρώτη εβδομάδα που το πήρες )αν περάσει η εβδομάδα, τότε πας για αλλαγή οθόνης, που δεν είναι ότι καλύτερο σε μια καινούργια συσκευή...!!! Βγάλε το προστατευτικο γυαλάκι, μήπως είναι σκουπιδάκι.;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Επιτελους μετα απο αρκετο ψαξιμο και πειραματισμους τελικα βρεθηκε η λυση,η οποια ηταν μεσα στο μενου του τηλεφωνου,απλα λιγο πολυπλοκη για μενα που πρωτη φορα εχω LG.

Τελος καλο, ολα καλα!!:):)

Δεν το μοιραζεσαι κιολας για να βοηθηθουν και οι υπολοιποι με το ιδιο προβλημα;

Μηπως σου εμπαινε σε "ωρα ησυχιας"; do not disturb.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά είχατε δίκιο για την μνήμη. Με την αναβάθμιση σε h, έχω extra 150mb. Δεν ξέρω αν διορθώνει και τυχόν άλλα προβλήματα γιατί δεν αντιμετώπισα τίποτα. Η μπαταρία είναι στα ίδια: σκυλί.

Καλημερες λοιπον δοκιμασα το θεμα της ωρας με την h αναβαθμιση και το "προβλημα"παραμενει αν και γω δε το βρισκω σοβαρο καν,θα ηταν σοβαρο αν λειτουργουσε ως ξυπνητηρι και κλειστο.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλημερες λοιπον δοκιμασα το θεμα της ωρας με την h αναβαθμιση και το "προβλημα"παραμενει αν και γω δε το βρισκω σοβαρο καν,θα ηταν σοβαρο αν λειτουργουσε ως ξυπνητηρι και κλειστο.

Αν θυμάμαι καλά, αυτό το πρόβλημα δεν διορθώνεται ούτε καν σε αυτούς που βάζουν άλλες rom όπως cloudyg3 κτλ. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως πιθανόν να πρόκειται για πρόβλημα στο hardware. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό αλλά όσο να ναι κακώς υπάρχει.

Καλησπερα παιδια, μου ηρθε ενα update των 7,5mb και εγραφε αναβαθμιση εφαρμογων. Μετα απο τη συνηθισμενη διαδικασια ενος update, το κινητο εγινε πιο αποκρισημο και πιο γρηγορο... ΑΛΛΑ! Η μπαταρια εξαντλειται αισθητα πιο γρηγορα! Απο μια φορτιση την ημερα, εχω μεταβει στις 2!!! Γνωριζουμε κατι για αυτο το θεμα;

Κάποιος???

Καλησπέρα σας

Προχθές παρέλαβα 32άρι Λευκό με την 20d. Αξίζει να αναβαθμίσω σε update που μου έχει βγάλει και να το ρουτάρω μετά ή δεν υπάρχουν διαφορές από 20d σε g ή h?

Ευχαριστώ

Παιδιά βλέπω πως οι ενημερώσεις για το κινητό έχουν προχωρήσει πολύ, ενώ εγώ έχω μείνει στην 220c. Είμαι σε stock και το κινητό είναι HK. Δεν έπρεπε να μου έχει έρθει καμία πιο νέα ενημέρωση; Πατάω να ψάξει αλλά μου λέει πως έχω την τελευταία.

Καλησπερα παιδια, μου ηρθε ενα update των 7,5mb και εγραφε αναβαθμιση εφαρμογων. Μετα απο τη συνηθισμενη διαδικασια ενος update, το κινητο εγινε πιο αποκρισημο και πιο γρηγορο... ΑΛΛΑ! Η μπαταρια εξαντλειται αισθητα πιο γρηγορα! Απο μια φορτιση την ημερα, εχω μεταβει στις 2!!! Γνωριζουμε κατι για αυτο το θεμα;

Εκανες μια φορτιση την ημερα?Ολο το 24αρο δεν το αφηνεις ησυχο?Η εχεις μαιμου g2 η καποια εφαρμογη σου κανει την δουλεια.Παντως οι περισσοτεροι δεν εχουμε θεμα στη δευτερη μερα το φορτιζουμε.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Λοιπόν....αυτό ισχύει για όλους.........όποια αναβάθμιση (μαμά Rom) κι αν κάνετε, το μόνο σίγουρο είναι οτι αργά η γρήγορα θα περάσετε Custom ROM.:D Και αυτό γιατί, θα έχει μεγαλύτερη ζωή η μπαταρία, λόγο καλύτερης διαχείριση ενέργειας, πολύ καλύτερο scrolling (κύλιση) και φυσικά μεγάλη παραμετροποίηση, φέρνοντας την συσκευή στα μέτρα σας....!!!

Υπάρχουν Rom που είναι κοντά σε Stock κατάσταση (CloudyStock) και άλλες που παν ένα βήμα παραπάνω (Cloudy G3);) Και όσο για την εγγύηση, δεν την χάνεις (αχρείαστη να είναι) που με με ένα απλό Flash......το τηλ. επανέρχεται σαν να το πήρες την πρώτη μέρα...!!!:)

Όλα τα παραπάνω φιλικά....!!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif