giorgos1966 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Eσβησα κατα λαθος ολες τις φωτο που ειχα...Τι κανω τωρα;:cry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Λοιπόν μετά από ψάξιμο 3 εβδομάδων σχεδόν κατέληξα στο LG G2 σαν το πρώτο μου android. Προερχόμενος από WP8 τα βρίσκω λίγο σκούρα στην αρχή. Το πρώτο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω είναι αυτό της μεταφοράς των τραγουδιών μου στο κινητό. Τα μεταφέρω μέσω lg suite από windows 8.1 του υπολογιστή άλλα τα ελληνικά μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα. Τι δε κάνω σωστά; Κάποια βοήθεια παιδιά; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Eσβησα κατα λαθος ολες τις φωτο που ειχα...Τι κανω τωρα;:cry: Restore Deleted Files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Eσβησα κατα λαθος ολες τις φωτο που ειχα...Τι κανω τωρα;:cry: Τι θες να κανεις δηλαδη; Για να επαναφερεις οποια σωζονται συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη και δοκιμασε με το recuva. Edited October 19, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Κάποια βοήθεια παιδιά; Μπορούσες να τα περάσεις και με drag and drop. Μήπως έκανε καμία πατάτα το lg pc suite; Για αρχή δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή μουσικής (πχ poweramp, n7player, playerpro) μήπως έχει πρόβλημα ο player της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων θα τα χασω ολα και θα πρεπεεπει να τα περασω απο την αρχη,ασε καλα κρασια δε τοχω και στα τεχνολογικα. Δεν ειναι δυσκολη δουλεια, απλα λιγο χρονοβορα. Αν εχεις υπολογιστη, απλα θα μεταφερεις ολες τις φωτο, τα βιντεο και τη μουσικη σου εκει, με αντιγραφη- επικολληση. Θα κανεις την επαναφορα εργοστασιακων, και μετα τα ξαναπερνας παλι πισω! Και μετα απλα ξανακατεβασμα των εφαρμογων σου απ' το Play, καθολου απιθανο να αρχισουν να κατεβαινουν μονες τους μολις ξαναβαλεις τους λογαριασμους! Ειπαμε ειναι λιγο χρονοβορο, αλλα απλο :D Θα "στρωσει" ομως σιγουρα καλυτερα και θα γλιτωσεις πιστευω και απ' τα "θεματακια" που σε ταλαιπωρουν! Εξαλλου 2 μερες που παιδευεσαι τωρα, θα το ειχες κανει ηδη, και οχι μονο μια φορα!:D Edited October 19, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Μπορούσες να τα περάσεις και με drag and drop. Μήπως έκανε καμία πατάτα το lg pc suite; Για αρχή δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή μουσικής (πχ poweramp, n7player, playerpro) μήπως έχει πρόβλημα ο player της lg. Mα κατευθείαν στον στην μνήμη τα πέρασα στην αρχή και πάλι ότι να ναι τα έβγαζε...μετά δοκίμασα το lg suite δηλαδή να δοκιμάσω να κάνω συγχρονισμό με κάποια απ'ο τις εφαρμογές που λές; A λες για εφαρμεογες apk. θα ηθελα να χρησιμοποιήσω την stok eεφαρμογή όμως Edited October 19, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Mα κατευθείαν στον στην μνήμη τα πέρασα στην αρχή και πάλι ότι να ναι τα έβγαζε...μετά δοκίμασα το lg suite δηλαδή να δοκιμάσω να κάνω συγχρονισμό με κάποια απ'ο τις εφαρμογές που λές; A λες για εφαρμεογες apk. θα ηθελα να χρησιμοποιήσω την stok eεφαρμογή όμως Μπες στο playstore και κατέβασε μία απλά για δοκιμή, να αποκλείσεις τουλάχιστον ότι δε φταίνε τα tags. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Χθες πέρασα την αναβάθμιση στο τηλέφωνο και κανένα πρόβλημα χωρίς να κάνω επαναφορά , τολμώ να πω μάλιστα πως έχω καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Οκ το κατάλαβα. Με βλέπω να διορθώνω ένα ένα τα tags από ο κινητό και είναι και αρκετά :wacko: Τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα με τα ξένα... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τι θες να κανεις δηλαδη; Για να επαναφερεις οποια σωζονται συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη και δοκιμασε με το recuva. Mπα το recuva δεν διαβαζει την συσκευη... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Ρε παιδια να ρωτησω κατι,ο φορτιστης μας εχει εξοδο 1.8 amber. Αν το συνδεσουμε με αλλο φορτιστη ή με power bank που βγαζει 2.1 υπαρχει θεμα για την μπαταρια ή ολα οκ; Στο αυτοκινητο βγαζει 2.1 και το χρησιμοποιω καιρο, δεν παθαινει τιποτα Eσβησα κατα λαθος ολες τις φωτο που ειχα...Τι κανω τωρα;:cry: Αν δεν ειχες backup εμεις τι μπορουμε να κανουμε; Το εχω παθει κ εγω κ δεν ειχα backup Edited October 19, 2014 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Στο αυτοκινητο βγαζει 2.1 και το χρησιμοποιω καιρο, δεν παθαινει τιποτα Αν δεν ειχες backup εμεις τι μπορουμε να κανουμε; Το εχω παθει κ εγω κ δεν ειχα backup Πρεπει να εχω backup στο titanium.Πως τις παιρνω απο εκει,επειδη δεν το ξερω καλα το προγραμμα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πρεπει να εχω backup στο titanium.Πως τις παιρνω απο εκει,επειδη δεν το ξερω καλα το προγραμμα... Δεν εχεις back up στο titanium τις φωτογραφιες σου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Πρεπει να εχω backup στο titanium.Πως τις παιρνω απο εκει,επειδη δεν το ξερω καλα το προγραμμα... Εγώ είχα επαναφέρει photo & video με το DiskDigger Pro (root) και το είχα αγοράσει να το έχω για πάντα....!!!;) Edited October 19, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) καλησπερα σας. Απο σημερα το πρωι αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα: πολλες φορες παω να γραψω κειμενο σε SMS η σε καποια εφαρμογη (FB, whatsapp)και κολλαει η οθονη και δεν μπορω να γραψω. μετα απο λιγο ξεκολλαει και συνεχιζω να γραφω ή (συχνοτερα) κρασαρει η εφαρμογη και κλεινει απο μονη της. Aυτο το επαθα μεχρι και στον dialer της LG. Σε μια ελπιδα μηπως διορθωθει το προβλημα, εκανα την αναβαθμιση της LG και απο τοτε η συσκευη εχει κανει 2 3 επανεκκινησεις ( δεν ειχε ξανασυμβει αυτο) Να προσθεσω οτι σημερα μου τραβει περισσοτερη μπαταρια απο οτι συνηθως και οταν πηγα να το φορτισω το απογευμα μου εκανε τον διπλασιο σχεδον χρονο απο οτι συνηθως. Εχετε καμια ιδεα τι γινεται? ΝΑ σημειωσω οτι προσεχω τι εφαρμογες κατεβαζω, φοραω 4.4.2 μαμισιο και η συσκευη δεν εχει πεσει και την προσεχω (ετσι νομιζω τουλαχιστον) Edited October 19, 2014 by gasgounis προσθηκη κειμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μετά την αναβάθμιση να σου καιει αρχικά παραπάνω μπαταρία είναι λογικό. Ίσως να σου φάνηκε ότι αργεί να φορτίσει... Πάντως πρώτα από όλα κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και αν δεν στρώσει το κινητό το πας για σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 για ελληνικα (gr) εχει βγει η 20G? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 για ελληνικα (gr) εχει βγει η 20G? Ναι φίλε μου έχει βγει και αν δεις λίγες σελίδες ποιο πίσω γράφω και τον τρόπο πως να την κατεβάσεις στην περίπτωση που δεν στην βγάζει το OTA... ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sure Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημέρα Εχω το LG G2 LG -D802 (NFC) το S/N : 407... Εκδοση Android 4.4.2. Προσπαθώ να συνδεθώ με μια εφαρμογή του Pc το My Phone Explorer μέσω USB και μου γράφει: "Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή "Εντοπισμός σφαλμάτων" είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνο (Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Ανάπτυξη)" κατι που δεν μπορώ να βρω στο κινητό μου. Εψαξα στο google και το μόνο που βρήκα είναι σε ένα σιτε " Ρυθμίσεις–> Επιλογές για προγραμματιστές να έχετε κάνει check τον Εντοπισμό σφαλμάτων USΒ." Το: Επιλογές για προγραμματιστές δεν υπάρχει στη συσκευή μου. Πώς είναι σε σας και τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλημερα θα πας ρυθμισεις/γενικες/σχετικα με το τηλεφωνο/πληροφοριες λογισμικου και πατα επανω στον αριθμο κατασκευης οσες φορες σου πει μολις σου γραψει οτι εισαι πλεον προγραματιστης θα εχεις και την επιπλεον επιλογη στις γενικες ρυθμισεις. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 το προβλημα με την μπαταρια το ειχα και πριν κανω την αναβαθμιση. Και δεν ηταν η ιδεα μου. Με τον ιδιο φορτιστη παλαιοτερα εκανε 2 ωρες, ενω χθες ηθελε 3 1/2 ωρες. Και επισης μου ετρωγε μπαταρια πιο γρηγορα. Παρ'ολα αυτα, εκανα την επαναφορα και το κινητο φαινεται οτι ειναι μια χαρα. καμια ιδεα τι κολλημα μπορει να εφαγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 το προβλημα με την μπαταρια το ειχα και πριν κανω την αναβαθμιση. Και δεν ηταν η ιδεα μου. Με τον ιδιο φορτιστη παλαιοτερα εκανε 2 ωρες, ενω χθες ηθελε 3 1/2 ωρες. Και επισης μου ετρωγε μπαταρια πιο γρηγορα. Παρ'ολα αυτα, εκανα την επαναφορα και το κινητο φαινεται οτι ειναι μια χαρα. καμια ιδεα τι κολλημα μπορει να εφαγε? Απλα σχεδον παντα (οπωσδηποτε για μενα) μετα απο καποια αναβαθμιση κανουμε επαναφορα για να κατσει καλυτερα το νεο update. Δεν ειναι υποχρεωτικο ειδικα αν δεν θελεις να ξαναστηνεις το κινητο αλλα για ποιο ομαλη λειτουργεια καλο ειναι !! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγώ είχα επαναφέρει photo & video με το DiskDigger Pro (root) και το είχα αγοράσει να το έχω για πάντα....!!!;) Το εβαλα φιλε μου αλλα δεν βρηκε τιποτα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μπορεί να ήταν από κάποια εφαρμογή που έβαλες, μπορεί και από μόνο του! Πότε δεν ξέρεις και δύσκολα θα μάθεις! :) Αφού έφτιαξε κομπλέ... Τσέκαρε πόση ώρα κάνει να φορτίσει πάλι... Αν καθυστερεί και πάλι τσέκαρε το φόρτιση σου και το καλώδιο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts