Titarasaudi Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Εννοω πως πηγα στις ρυθμίσεις-ενημερωση λογισμικου και λεει πως χρησιμοποιείται τη τελευταια. Ποια εκδοση δεν θυμαμαι. Τελειως μαμα κατα τ'αλλα αλλα ο προηγουμενος δεν ξερουμε αν το ειχε πειραξει Ριξτε μια ματια εδω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html αναλογα τη χωρα "καταγωγης", ελενξτε αν οντως ειναι η τελευταια εκδοση! Ας κανει και μια δοκιμη και μεσω υπολογιστη, μηπως του βγαλει ενημερωση. Αλλιως περασμα μιας νεωτερης εκδοσης λογισμικου (εστω και αλλης χωρας που εχει knock code) χειροκινητα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Κατέβασε το bs player Τίποτα δε γίνεται ούτε με bs Ούτε με Vlc. Δε μπορώ να καταλάβω πως δε παίζει βίντεο που τράβηξα με το ίδιο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ριξτε μια ματια εδω: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html αναλογα τη χωρα "καταγωγης", ελενξτε αν οντως ειναι η τελευταια εκδοση! Ας κανει και μια δοκιμη και μεσω υπολογιστη, μηπως του βγαλει ενημερωση. Αλλιως περασμα μιας νεωτερης εκδοσης λογισμικου (εστω και αλλης χωρας που εχει knock code) χειροκινητα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Ευχαριστω θα το δοκιμασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μετά την εγκατάσταση της GloudyG3 2.0 όποτε πάω να εγκαταστήσω το ελληνικό λεξικό του Quickspell του Officesuit ή οποιασδήποτε άλλης γλώσσας της ίδιας εφαρμογής μου βγάζει μήνυμα "download failed please try later" . Κάποια βοήθεια γιατί το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα σας και παλι! Λεω σιγα σιγα να αρχισω να περναω cloudy γιατι πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησω το συγκριτικο και με τις καμερες. Αν μπορει καποιος να με κατευθυνει (φυσικα οχι ολοκληρο οδηγο να σας πρηζω θα τα διαβασω μονος μου) απλα να μου δειξει περιπου σε ποια σελιδα να κοιταξω. Το κινητο ειναι unrooted και απειραχτο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα σας και παλι! Λεω σιγα σιγα να αρχισω να περναω cloudy γιατι πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησω το συγκριτικο και με τις καμερες. Αν μπορει καποιος να με κατευθυνει (φυσικα οχι ολοκληρο οδηγο να σας πρηζω θα τα διαβασω μονος μου) απλα να μου δειξει περιπου σε ποια σελιδα να κοιταξω. Το κινητο ειναι unrooted και απειραχτο. Ευχαριστω Μάλλον είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο θέμα με τις τροποποιήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Καλησπερα σας και παλι! Λεω σιγα σιγα να αρχισω να περναω cloudy γιατι πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησω το συγκριτικο και με τις καμερες. Αν μπορει καποιος να με κατευθυνει (φυσικα οχι ολοκληρο οδηγο να σας πρηζω θα τα διαβασω μονος μου) απλα να μου δειξει περιπου σε ποια σελιδα να κοιταξω. Το κινητο ειναι unrooted και απειραχτο. Ευχαριστω Φίλε μου κοιτα μερικές σελίδες πίσω σου ειχα δώσει ολες της σελίδες και τα βηματα!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369723&highlight=lg+g2+d802&page=801 Η κανεις ροοτ με αυτον τον τρόπο http://www.shoutpedia.com/towelroot-v1-released-download-links-guide/ Κατεβάζεις την εφαρμογη την κανεις εγκατάσταση το τρέχεις και είσαι ροοτ!!απλα θα κατεβασεις το super su απο play store και θα το κανεις εγκατάσταση!!απο εκει και μετα κανεις εγκατάσταση το auto rec το κάνεις και αυτο εγκατάσταση και το τρέχεις θα σου περάσει custom recovery !!!και εισαι έτοιμος να κατεβασεις την cloudy και να την περάσεις!!!! Edited October 7, 2014 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 @Minas εχεις δικιο. Εκει ηθελα να το βαλω αλλα μπερδευτηκα @ Μανθο σε ευχαριστω πολυ και ευχαριστω και τον Μαριο για την πολυτιμη βοηθεια του! Θα ξεκινησω αμεσα και επειτα ακολουθει το συγκριτικο των cameras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα λεβέντες, θέλω να κάνω αγορά από skroutz το g2 , ποιο μαγαζί προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπέρα λεβέντες, θέλω να κάνω αγορά από skroutz το g2 , ποιο μαγαζί προτείνετε ; Εγώ πήρα το λευκό 16αρι φυσικά από το kaizerstore τότε στα 299 με τα 8 μεταφορικά και αντικαταβολή μέσα. Τώρα δεν ξέρω τιμές.. Στο προτείνω ήρθε σε 3 μέρες σπίτι μου και αυτό γιατί την έκανα την παραγγελία παρασκεύη. Δευτέρα το είχα πρωι πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ενημέρωση: Οι αγγελίες απαγορεύονται εντός του forum εκτός του buy&sell όπου πρόσβαση έχουν παλιά μέλη που καλύπτουν κάποια κριτήρια. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εγώ πήρα το λευκό 16αρι φυσικά από το kaizerstore τότε στα 299 με τα 8 μεταφορικά και αντικαταβολή μέσα. Τώρα δεν ξέρω τιμές.. Στο προτείνω ήρθε σε 3 μέρες σπίτι μου και αυτό γιατί την έκανα την παραγγελία παρασκεύη. Δευτέρα το είχα πρωι πρωί. OK φίλε ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενημέρωση: Οι αγγελίες απαγορεύονται εντός του forum εκτός του buy&sell όπου πρόσβαση έχουν παλιά μέλη που καλύπτουν κάποια κριτήρια. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών για να μην υπάρξουν κυρώσεις αποκλεισμού πρόσβασης στο forum. Συγνώμη φίλε δε γνώριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Δεν εννοούσε εσένα ... μπορείς να ρωτάς σε πιο κατάστημα να το παρεις, οι αγγελίες για πώληση/ζητηση δεν επιτρέπονται! Εγώ θα σου πρότεινα από εδώ γιατί είναι ότι πιο οικονομικό και έχει καλές κριτικές και "ανθρώπινο" προσωπικό .... http://kinitomania.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1478&Itemid=0 Edited October 7, 2014 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μάλιστα, οκ thanos ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Συγνώμη φίλε δε γνώριζα Δεν εννοούσε εσένα ... μπορείς να ρωτάς σε πιο κατάστημα να το παρεις, οι αγγελίες για πώληση/ζητηση δεν επιτρέπονται! Εγώ θα σου πρότεινα από εδώ γιατί είναι ότι πιο οικονομικό και έχει καλές κριτικές και "ανθρώπινο" προσωπικό .... http://kinitomania.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1478&Itemid=0 Μα δεν έγινε καμία αγγελία για πώληση ή ζήτηση.. Θέλει να πάρει το παιδί το κινητό από μαγαζί και όχι από κάποιον άλλον και ζήτησε να του προτείνουμε μαγαζί.. Δεν είναι κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Μα δεν έγινε καμία αγγελία για πώληση ή ζήτηση.. Θέλει να πάρει το παιδί το κινητό από μαγαζί και όχι από κάποιον άλλον και ζήτησε να του προτείνουμε μαγαζί.. Δεν είναι κακό.. Έβαλε ένας ανάρτηση με αγγελία για πώληση μεταχειρισμένου lg g2 ... Και διαγράφηκε γι'αυτό δεν το βλέπεις φίλε μου! Δεν έχει να κάνει με μας αυτό ...συνεχίστε κανονικά την κουβέντα... Εσύ συμφωνείς με το κατάστημα που του πρότεινα για να αγοράσει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έβαλε ένας ανάρτηση με αγγελία για πώληση μεταχειρισμένου lg g2 ... Και διαγράφηκε γι'αυτό δεν το βλέπεις φίλε μου! Δεν έχει να κάνει με μας αυτό ...συνεχίστε κανονικά την κουβέντα... Εσύ συμφωνείς με το κατάστημα που του πρότεινα για να αγοράσει το κινητό; ααα οκ τοτε όντως δεν πρόλαβα να την δω την αγγελία.. Δεν ξέρω για το kinitomania δεν έχει πολλές αξιολογήσεις.. Εγώ ψαχνόμουν στα μαγαζιά που έχουν πολλές και καλές αξιολογήσεις. kaizershop-kaizerstore-open365-tokinito.gr και το birdphone είναι καλό αλλά αρκετά πιο ακριβό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 ααα οκ τοτε όντως δεν πρόλαβα να την δω την αγγελία.. Δεν ξέρω για το kinitomania δεν έχει πολλές αξιολογήσεις.. Εγώ ψαχνόμουν στα μαγαζιά που έχουν πολλές και καλές αξιολογήσεις. kaizershop-kaizerstore-open365-tokinito.gr και το birdphone είναι καλό αλλά αρκετά πιο ακριβό.. Κοίτα να δεις άμα χρειαστείς service την lg θα πάρεις τηλ έτσι και αλλιώς άρα το μόνο που σε νοιάζει για το κατάστημα είναι να είναι Ευρωπαϊκό το κινητό και να σε εξυπηρετήσουν όμορφα.... Το συγκεκριμένο στέλνει μόνο αυθημερόν κιόλας δεν κάνει 3 μέρες ... Αυτές ήταν οι σκέψεις μου και γι'αυτό το πρότεινα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) ααα οκ τοτε όντως δεν πρόλαβα να την δω την αγγελία.. Δεν ξέρω για το kinitomania δεν έχει πολλές αξιολογήσεις.. Εγώ ψαχνόμουν στα μαγαζιά που έχουν πολλές και καλές αξιολογήσεις. kaizershop-kaizerstore-open365-tokinito.gr και το birdphone είναι καλό αλλά αρκετά πιο ακριβό.. Πριν ενάμιση μήνα το πήρα (Άσπρο) από tokinito.gr 284€ το κινητό είναι Ευρωπαϊκό Γαλλικό παρτίδα 405, μεσημέρι το παρήγγειλα τηλεφωνικά, και την επόμενη το πρωί το είχα στα χέρια μου. τώρα 295€ καλά είναι...!!! Edited October 7, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδια εχουμε καμια εξεληξη σχετικα με την ελληνικη εγγυηση σε ευρωπαϊκο 32άρι; Ευχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδια εχουμε καμια εξεληξη σχετικα με την ελληνικη εγγυηση σε ευρωπαϊκο 32άρι; Ευχαριστω. ναι, καλύπτεται πλέων. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημερα παιδια.ενας γνωστος μου πουλαει αυτο το κινητο.η τιμη 200 ευρω.και θελω να ρωτησω....το εχει 5 μηνες και λεει η μπαταρια του κραταει 2 μερες.ισχυει;;;γενικα σαν κινητο αξιζει;;εχω ενα samsung galaxy note 1 τωρα και ρωταω η διαφορα θα ειναι μεγαλη;;η χρηση που κανω ειναι το wifi και 3g.αυτα ειναι 3g η 4g;και ποια η διαφορα;;μετα η οθονη;;το νοτε 1 εχει λεγαλη ενταξει αλλα οχι γυαλιστερη ππως ας πουμε το νοτε 3.αυτο;;και η τιμη που το δινει ειναι καλη;και τελος τι να προσεξω για θεμα οτι ειναι μεταχειρισμενο αν και εχει την εγγυηση;και αν ειναι εισαγωγης πως το καταλαβαινω;και τι πειραζει αν ειναι η οχι??χιλια ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το έχω 8 μήνες κ είναι υπέρ ευχαριστημένος.Ερχόμενος από νοτε 2 είδα μεγάλη διαφορά σε όλα εκτός από τη μπαταρία που ειναιωστα ίδια επίπεδα με το νοτε 2.Με νορμάλ χρήση μπορεί να πάει ο στο ημερες. Σίγουρα όμως δεωπαιζει να σε αφησει την πρώτη ημέρα εκτός και αν το λιωνεις στα παιχνιδια.Γενικά θα σε βολέψει πολύ Γιατί είναι πιο μικριωαπι νοτε και πιο βολικό στο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το έχω 8 μήνες κ είναι υπέρ ευχαριστημένος.Ερχόμενος από νοτε 2 είδα μεγάλη διαφορά σε όλα εκτός από τη μπαταρία που ειναιωστα ίδια επίπεδα με το νοτε 2.Με νορμάλ χρήση μπορεί να πάει ο στο ημερες. Σίγουρα όμως δεωπαιζει να σε αφησει την πρώτη ημέρα εκτός και αν το λιωνεις στα παιχνιδια.Γενικά θα σε βολέψει πολύ Γιατί είναι πιο μικριωαπι νοτε και πιο βολικό στο χερι. Οχι παιχνιδια καθολου...3 με 4 τηλ την ημερα του ενος λεπτου και 3 ωρες wifi.σε θεμα οθονης;;εμενα το νοτε 1 ειναι 5 ιντσες.το νοτε 2 δεν ξερω.θα ειναι αισθητη η διαφορα σε ιντσες;γιατι δεν θα με χαλαγε να ηταν λιγο μεγαλυτερη.αλλα οχι πανω απο 5.5. Εκει που εγραψες ποσες μερες βγαζει εγραψες 0!!χαχαχαχαχ φανταζομαι εκανες λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ααα οκ τοτε όντως δεν πρόλαβα να την δω την αγγελία.. Δεν ξέρω για το kinitomania δεν έχει πολλές αξιολογήσεις.. Εγώ ψαχνόμουν στα μαγαζιά που έχουν πολλές και καλές αξιολογήσεις. kaizershop-kaizerstore-open365-tokinito.gr και το birdphone είναι καλό αλλά αρκετά πιο ακριβό.. Απο εκει πηρα προχτες το δικο μου. Μια χαρα μαγαζι ειναι δεν ειναι σαν τα υπολοιπα εμφανισιακα αλλα στο θεμα πολιτικης καταστηματος, doa και τα σχετικα ειναι μια χαρα. Ευγενικο προσωπικο και εξυπηρετικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts