Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το G2 στην έκδοση των 16gb πόσο ελεύθερο χωρο αφήνει ;;;;;;

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρώτη φορά πήρα κινητό από εξωτερικό και μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα.

Αν και το έχω 3 μήνες, δεν ελπίζω η LG να δείξει... οίκτο.

Λογικά παμέ να δώσουμε 150άρι! Μια χαρά! :rolleyes:

Για αυτό είναι πολύ σημαντική η εγγύηση στα κινητά ........

Θοδωρης

Παιδιά καλησπέρα.. Υπάρχει καποιο app να ρυθμίζουμε το χρωμα στα notications?

Light flow lite νομιζω

Η συσκευή μου είναι Αγγλική, χωρίς ρουτ, με έκδοση V20D. Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το αν θα είναι καλύτερα να φλασάρω τη V20F την Ιταλική ή της Ουγγαρίας ή να βάλω την αντίστοιχη V20D την Ελληνική ή εάν τελικά κάποια άλλη έκδοση "τρέχει" καλύτερα στο κινητό. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους,

αγόρασα πριν από ένα μήνα το g2 και όσος ήταν ο αρχικός ενθουσιασμός μου τόση και η απογοήτευσή μου.

Απορώ δε πως το πρόβλημα, το οποίο έχω και για το οποίο γίνεται λόγος σε τόσες ιστοσελίδες έξω, δεν επαναλαμβάνεται εδώ (το ίδιο θέμα αναφέρεται και στο nexus...).

Εγώ νιώθω σαν να έχω εξαπατηθεί.

Συγκεκριμένα όταν μιλάω στο τηλέφωνο ο συνομιλητής διαμαρτύρεται ότι με ακούει από μακριά ή σαν να είναι η φωνή μου ψηφιακή.

Το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει όταν βάζω το speaker ή bt ή handsfree.

Aύριο θα πάρω τo service αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι άλλοι χρήστες στο εξωτερικό ακόμα και μετά από αντικατάσταση έχουν το ίδιο πρόβλημα

το κινητό έχει 4,4,2 / d80220d-eur-xx

Παρακαλώ για την γνώμη σας

Καλησπέρα παιδιά, δύο ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής:

1) Η αγορά από σκρουτζομάγαζο επηρρεάζει σε κάτι την εγγύηση; Δεν είναι 2 χρόνια πανευρωπαικά ασχέτως τοποθεσίας αγοράς; Ρωταώ επειδή το κινητό θα βρίσκεται κατα βάση στο εξωτερικό οπότε θέλω να μπορώ να απευθυνθώ σε γαλλική αντιπροσωπεία αν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

2) Η λήψη των φώτο είναι άμεση; (χωρίς HDR ενεργοποιημένο προφανώς) Εννοώ να μην υπάρχει η κλασσική καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων απο τη στιγμή που πατάω το κουμπί μέχρι την λήψη όπως συμβαίνει σε ποιο αδύναμα κινητα με χειρότερες κάμερες.

3) Υπάρχει κάποιο άλλο γνωστό ποιοτικό ζήτημα με τη συσκευή; Δεν εννοώ μεμονωμένες περιπτώσεις τύπου "μου κολλάει όταν κάνω αυτό" αλλά τυχόν ζητήματα που εμφανίζονται σε όλες ανεξαιρέτως τις συσκευές.

Ευχαριστώ!

ΥΓ. Βρίσκω το 16άρι σε τιμή 283,50 (kaizershop), είναι δυνατόν να πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο;

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

αύριο θα πάω το κινητό για service.

καλύτερα να το αφήσω να κλείσει από μπαταρία ώστε να κάνει το ίδιο που έκανε όταν δεν άνοιγε ή να το έχω φορτισμένο;

Ψάξε λίγο στο google lg g2 mic problem....

Εγώ αύριο το στέλνω για service....

Το κοίταξα λίγο αλλά δεν αποκόμισα την εντύπωση ότι είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις συσκευές αλλά καλύτερα ας γράψουν για αυτό άλλα μέλη που είναι ήδη ιδιοκτήτες του για καιρό. Διάβασα επίσης κάποιες προτάσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος όπως: Απενεργοποίηση του Noise Suppresion, καθαρισμό με αέρα και firmware update. Γενικώς καμία συσκευή μου δεν μένει stock οπότε θα προχωρήσω σε root και όποιο άλλο ξεκλείδωμα υπάρχει (bootloader?) απο την 1η κιόλας μέρα προκειμένου να μπορώ να πειράξω οτιδήποτε δεν μου αρέσει ή μπορεί να είναι προβληματικό από software-ικης άποψης.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Καλησπέρα παιδιά, δύο ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής:

ΥΓ. Βρίσκω το 16άρι σε τιμή 283,50 (kaizershop), είναι δυνατόν να πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο;

δεν παιζει τιποτα αλλο , τοσο το πουλανε στα σκρουτζομαγαζα ..

για την εγγυηση ενα παιδι ειχε ελληνικο και στην αγγλια το απαραδεκτο σερβις της lg δεν το αναλαμβανε ! δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο και στις αλλες χωρες !

επειση ειπες για γαλλια , καποια σκρουτζομαγαζα φερνουν γαλλικο lg οποτε

ξεκινα τα τηλεφωνα και ισως σταθεις τυχερος και βρεις γαλλικο ....

παντως κανονικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα με την εγγυηση αρκει να ειναι

ευρωπαϊκο...ο φιλος ηταν σε ταξιδι και μαλλον δεν ειχε χρονο να το κυνηγησει

για την καμερα , δεν μου κανει καποια καθυστερηση στις φωτος κατα την διαρκεια

της μερας ... αλλα την νυχτα με φλας εχει την καθυστερηση που λες ...

αλλα προβληματα οπως gps κλπ υπηρχαν στις αρχικες παρτιδες και οχι σε ολες τις συσκευες ....

οσο για τους φιλους με το προβλημα του μικροφωνου , εγω δεν εχω κανενα

προβλημα ! τωρα τελευταια δεν θυμαμαι να το εχει αναφερει καποιος οποτε μαλλον

δεν εμφανιστηκε ... τυχαιο ειναι φιλε και μεμονωμενο ...

στο παρελθον εχει αναφερθει αυτο το προβλημα ... ο,τι προβλημα εμφανιζεται το γραφουν τα παιδια .... εδω εχουν ξεχωριστο τοπικ για το gps ! πολλοι εχουν αναφερει προβληματα με τριξιμο στις ακρες ...

γενικα παρε τηλ στο σερβις ή στην lg κατευθειαν και θα σε βοηθησουν ..

αν το προβλημα υπαρχει μετα το σερβις , να το αναφερεις ξανα και ξανα μεχρι

να στο φτιαξουν ή να ζητησεις αντικατασταση συσκευης μετα το 2ο σερβις ξερω γω

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Σήμερα και εμένα παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημμα,τελικά υπάρχει λύση παιδιά η πάμε service?

Εκανα factory reset γιατι ξεχασα το πιν του vodafone protect και τωρα δεν μπορω να βαλω στο email app τον λογαριασμο icloud που εχω.

Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω.

?

Μίλα με τη vodafone.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπερα!!Λογω μαλλον καποιου ιου που πηρε το G2 μου ξεκινησε να κρασαρει συνεχεια,οτι εφαρμογη ανοιγα μου την εκλεινε και αδειαζε την μπαταρια μεσα σε πολυ λιγη ωρα,χωρις καν να το δουλευω.Οποτε πηρα την αποφαση να φαει ενα καλο reset μπας και στρωσει.Θελοντας να μην τα χασω ολα εκανα back up μεσω του pc suite και εκανα το reset..Αλλα τωρα παρολο που το κινητο δουλευει μια χαρα οταν παω να κανω restore μετα απο λιγο μου πεταει error και μου λεει να ξαναπροσπαθησω..Οσες φορες και να το εκανα,κολλαει.Εχεις κανεις καμια ιδεα;;Το κινητο δεν ειχε πειραχτει με κανενα τροπο,ηταν οπως οταν το ειχα παρει..Επισης μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησουμε φωτο μετα απο το reser?Ευχαριστω Edited by papjim1

δεν παιζει τιποτα αλλο , τοσο το πουλανε στα σκρουτζομαγαζα ..

[...]

ok ευχαριστώ, μίλησα κ με ένα άλλο παιδί που το έχει και είναι κ αυτός πολύ ικανοποιημένος κ σήμερα το πρωί έπεσε η παραγγελία! Αναμένω...

Ρε παιδια εχω ενα θεματακι.. το κινητο μου γενικα ψιλοκολλαει. Το εχω συγκρινει με του φιλου μου που τα εχουμε αγορασει απο διαφορετικα σκρουτζομαγαζα αλλα την ιδια μερα, και εκεινου δεν κολλαει καθοολου.Ακομα και στο antutu αυτουνου εβγαλε 32000 και εμενα 29000..Και στα χαρακτηριστικα ειχανε καποιες διαφορες στο hardware και στις τιμες. Πχ εγραφε διαφορετικους επεξεργαστες αλλα το ιδιο χρονισμενους.

Ξερει κανεις τι συμβαινει??

Αυτό ακριβώς είχα εγώ στην αριστερή πλευρά.

Όσον αφορά τη ζέστη που λες και εμένα μου φαινόταν πως όταν ανέβαινε η θερμοκρασία του τηλεφώνου γινόταν πιο έντονο. Απλά έβαζα σκούρο φόντο και δεν του έδινα σημασία.

Να ξέρετε πάντως πως μαζί με την οθόνη αλλάζουν και το πλαίσιο γύρω γύρω και είναι σαν να πέρνεις καινούργιο τηλέφωνο!

Και ας έχει ήδη χτυπηθεί στο αλλάζουν? Επίσης κάνουν hard reset και πρέπει να 'στήνεις' το τηλέφωνο από την αρχή ή όχι?

Ρε παιδια εχω ενα θεματακι.. το κινητο μου γενικα ψιλοκολλαει. Το εχω συγκρινει με του φιλου μου που τα εχουμε αγορασει απο διαφορετικα σκρουτζομαγαζα αλλα την ιδια μερα, και εκεινου δεν κολλαει καθοολου.Ακομα και στο antutu αυτουνου εβγαλε 32000 και εμενα 29000..Και στα χαρακτηριστικα ειχανε καποιες διαφορες στο hardware και στις τιμες. Πχ εγραφε διαφορετικους επεξεργαστες αλλα το ιδιο χρονισμενους.

Ξερει κανεις τι συμβαινει??

Φίλε μου τί θέλεις διαφορετικούς επεξεργαστές? ?:blink: τον snapdragon 800 έχουν!!!μπορείς να βγάλεις φοτο τα χαρακτηριστικά και τον δύο τηλεφωνούν!!!να δούμε και εμείς!!

Όσο αφορά το antutu παίζει τεράστιο ρόλο η θερμοκρασία του τηλεφώνου τρέξε το μετα απο επανεκκίνηση της συσκευής σου αστω να κανένα τέταρτο χωρίς να το ακουμπήσεις καθόλου και μετα τρέξε το και δες τι σκορ θα βγάλεις!!!όσο για τα κολλήματα κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και δες αν έχεις πάλι κολλήματα!!!!:)

Έχει εμφανιστεί πρόβλημα σε οθόνη σε παρτίδα μετά από 403????

Καλό είναι να γράφετε και παρτίδες.

Επίσης κάποιο πρόγραμμα να μετράει CPU?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε μου τί θέλεις διαφορετικούς επεξεργαστές? ?:blink: τον snapdragon 800 έχουν!!!μπορείς να βγάλεις φοτο τα χαρακτηριστικά και τον δύο τηλεφωνούν!!!να δούμε και εμείς!!

Όσο αφορά το antutu παίζει τεράστιο ρόλο η θερμοκρασία του τηλεφώνου τρέξε το μετα απο επανεκκίνηση της συσκευής σου αστω να κανένα τέταρτο χωρίς να το ακουμπήσεις καθόλου και μετα τρέξε το και δες τι σκορ θα βγάλεις!!!όσο για τα κολλήματα κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και δες αν έχεις πάλι κολλήματα!!!!:)

Σε εμενα γραφει στο antutu cpu Qualcomm Snapdragon MSM8974 ενω στον φιλο μου Quad Core ARMv7 processor (VFPv4 NEON) :confused: