Jump to content

Xnoudi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xnoudi

  • Ημ. Γέννησης 21/11/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Xnoudi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακάρι να το κερδίσω , μια ανανέωση θα ήταν ότι πρέπει!!
  2. Iσχυει οτι η εφαρμογη του messenger του fb κρασαρει συνεχεια την οποια ο φιλος μου δεν εχει.. λες να ειναι εκει το προβλημα?
  3. Χαιρετε! Εχω το εξης προβλημα με το g2 μου.. Το εχω σχεδον 1.5 χρονο και εχει αρχισει να κολλαει υπερβολικα στα παντα.. Απο την αρχη βεβαια κολλουσε λιγακι και λεω θα ειναι το φυσιολογικο lag των android αλλα σιγα σιγα αυξανοταν. Ο φιλος μου εχει το ιδιο κινητο και το αγορασαμε μαζι και απο την αρχη δεν ειχε ουδεποτε κανενα προβλημα εως τωρα! Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια.. Να σημειωσω πως εχω περασει τα lolipop αφου laggara με το kit kat.. Μηπως εχω πεσει σε κακη παρτιδα? Εχω ακουσει και εχω δει τα καλυτερα για το κινητο αυτο αλλα πλεον στην περιπτωση μου δεν ισχυει! Εχει κανεις κατι να προτεινει??
  4. Σε εμενα γραφει στο antutu cpu Qualcomm Snapdragon MSM8974 ενω στον φιλο μου Quad Core ARMv7 processor (VFPv4 NEON) :confused:
  5. Ρε παιδια εχω ενα θεματακι.. το κινητο μου γενικα ψιλοκολλαει. Το εχω συγκρινει με του φιλου μου που τα εχουμε αγορασει απο διαφορετικα σκρουτζομαγαζα αλλα την ιδια μερα, και εκεινου δεν κολλαει καθοολου.Ακομα και στο antutu αυτουνου εβγαλε 32000 και εμενα 29000..Και στα χαρακτηριστικα ειχανε καποιες διαφορες στο hardware και στις τιμες. Πχ εγραφε διαφορετικους επεξεργαστες αλλα το ιδιο χρονισμενους. Ξερει κανεις τι συμβαινει??
  6. Πως βλεπουμε απο που ειναι το g2 μας?
  7. Τελικα ανεβασα το μπατζετ και αγορασα το lg g2! Τι να πω για το κινητο... απιστευτη καμερα, οθονη, ταχυτητα υπερευχαριστημενος! Σας ευχαριστω παιδια!
  8. Τελικα ανεβασα το μπατζετ και αγορασα το lg g2! Τι να πω για το κινητο... απιστευτη καμερα, οθονη, ταχυτητα υπερευχαριστημενος! Σας ευχαριστω παιδια!
  9. Μπορουν να σου βγαλουν και πιστωτικη τα seven? Και αν ναι εντοκα η ατοκα?
×
×
  • Create New...