Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά οταν το πάρεις τσέκαρε το για ποια χωρα προορίζεται το κινητό είτε μεσω SN είτε από το αυτοκόλλητο στο πλάι. Καλορίζικο!

Ξέρει κάποιος αν θα το φέρει η Vodafone, και σε τι τιμή γιατι ρώτησα σήμερα και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο :p

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mου είπε τηλεφωνικά για 2 χρόνια από την Ελληνική αντιπροσωπεία

Hello,

Shipping is free for order of 200 eur.

Currently this model costs 542.81 eur.

Prices are changing every day.

Best regards,

Diana Marinescu

Sales Assistant

τους εστειλα mail k μου απαντησαν αυτο....

ρωτησες μηπως το VNP γιατι αυτη η αυξομειωση της τιμης του 32ριου? τωρα ειναι 563 κ σε μια ωρα μπορει ναναι 650....

(ουτε κινο να παιζαμε :P )

Παιδιά βρήκα μια τρελή τιμή σε ένα γαλλικό site 505 euro. Μιλάμε για το 32αρι. Κάτι μου λέει ότι θα πέσουν πολύ οι τιμές... http://Www.valuebasket.fr

Παιδιά βρήκα μια τρελή τιμή σε ένα γαλλικό site 505 euro. Μιλάμε για το 32αρι. Κάτι μου λέει ότι θα πέσουν πολύ οι τιμές... http://Www.valuebasket.fr

στο ιδιο site απο Ιταλια (489) κ Ελβετια (472) :)

Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί ! Αν και θα πέσουν πολύ σίγουρα όταν το φέρουν περισσότερο ιντερνετομάγαζα!

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

παιδες μεγαλη μαγκια της LG με την τιμολογηση του G2..τεραστιο respect απο μενα.. αντε γιατι μας εχουν μπιπ με τις ναυαρχιδες των 700+ ευρο
dum spiro spero

μεσω Ελβετιας λετε ναχω τπτ τελωνεια η φορους (λογω του οτι δεν ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση)??? :confused:

μεσω Ελβετιας λετε ναχω τπτ τελωνεια η φορους (λογω του οτι δεν ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση)??? :confused:

Ναι μεσω Ελβετιας θα εχεις θεμα. Εκτος αν παει μεσω τριτης χωρας με την οποια η Ελβετια εχει εμπορικη συμφωνια (νομιζω Γερμανια).

Καλυτερα να δουμε την επιλογη και της Ιταλιας...υπαρχει καποιο λινκ?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Ναι μεσω Ελβετιας θα εχεις θεμα. Εκτος αν παει μεσω τριτης χωρας με την οποια η Ελβετια εχει εμπορικη συμφωνια (νομιζω Γερμανια).

Καλυτερα να δουμε την επιλογη και της Ιταλιας...υπαρχει καποιο λινκ?

http://www.valuebasket.it/it_IT/mainproduct/view/14092-AA-WH

:)

Αφού δε στέλνει Ελλάδα, τι συνεχίζετε και ποστάρετε αυτό το site;

Shipping Costs

ValueBasket.com offers value for money with FREE shipping(1) on orders delivered to the United Kingdom, European Union, Australia, New Zealand, United States, Singapore, Malaysia and Hong Kong.

Although we endeavor to provide free shipping to all countries, the cost of delivery in some countries is much higher than others. As such, all other countries are subject to a nominal fee for delivery, which is added and shown on your checkout order amount.

Ερωτηση...παιρνει κανονικη sim ή mini?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όταν βάλεις nova το transparency επάνω στην notification bar όπως και στην κάτω action bar μένει ?ευχαριστω.

Καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όταν βάλεις nova το transparency επάνω στην notification bar όπως και στην κάτω action bar μένει ?ευχαριστω.

Kαλησπέρα. Το δοκίμασα στο Πλαίσιο, έβαλα άλλον launcher (next launcher) και η μπάρα με τις ειδοποιήσεις φυσικά και δεν ήταν διάφανη. Αλλάζοντας launcher, αλλάζει όπως καταλαβαίνεις η βάση στην οποία στήνονται όλες αυτές οι ρυθμίσεις και προγράμματα, και απ' ότι κατάλαβα είναι θέμα του νέου launcher που θα βάλεις, το αν θα υποστηρίζει διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων.

Σου προτείνω εναλλακτικά, κάτι που έκανα εγώ όσο καιρό είχα στημένο το προηγούμενό μου κινητό (galaxy S4) με τον next launcher , να αποκρύψεις την μπάρα ειδοποιήσεων, και τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν από την μπάρα, να τις προβάλεις στην υπόλοιπη οθόνη με τα αμέτρητα σχετικά widget (σήμα κινητής, μπαταρία, ρολόι, συνδέσεις Β/Τ και WiFi, κλπ).

Ελπίζω να βοήθησα. Θανάσης

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Όσοι το έχετε πως πάτε από θερμοκρασίες. Κυρίως με ενδιαφέρει για θερμοκρασίες κατά την ομιλία και κατάτι λιγότερο κατά την εντατική χρήση.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.youtube.com/watch?v=mpMrYJ6hU10&feature=youtube_gdata_player

Στο 5ο λεπτο τρέχει τον nova launcher και αμέσως η notification bar μαυρίζει αν δεις..

Πάντως αν είσαι root και εγκαταστάσεις το xposed framework, και μεσώ αυτου κανεις download to gravitybox plugin, μια απο τις 10αδες επιλογές είναι να κανει διαφανή όσο θες την notification bar. Με nova, μου δουλεύει μια χαρά τόσο σε galaxy s2 όσο και nexus 7. Το χposed το παιρνει το g2, απλα ακόμα δε δουλεύουν όλες οι επιλογές απο όλα τα plugin. Οποτε δεν ξέρω αν δουλεύει αυτή η επιλογή. Και να μη δουλεύει, δεν έχω καμια αμφιβολία οτι σε λίγο καιρό θα πάρει update για να δουλεύουν ολά στο g2.

Χωρίς root, δεν έχω λύση..

Όσοι το έχετε πως πάτε από θερμοκρασίες. Κυρίως με ενδιαφέρει για θερμοκρασίες κατά την ομιλία και κατάτι λιγότερο κατά την εντατική χρήση.

Κρυωσε λιγακι ο καιρος βεβαια, αλλα:

1) κατα την ομιλια ειναι απολυτα κρυο

2) κατα την εντατικη χρηση ζεσταινεται λιγακι και φυσιολογικα (λιγοτερο απο αλλες ναυαρχ1δες)

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Κρυωσε λιγακι ο καιρος βεβαια, αλλα:

1) κατα την ομιλια ειναι απολυτα κρυο

2) κατα την εντατικη χρηση ζεσταινεται λιγακι και φυσιολογικα (λιγοτερο απο αλλες ναυαρχ1δες)

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μάλλον είναι ο άτυπος πρωταθλητής χειμώνα ( για να μιλήσω ποδοσφαιρικά :p).

Πολύ, πολύ καλή συσκευή από την LG.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα στα παιδια που το εχουν το 16 ποσα διαθεσιμα εχουμε?

Γύρω στα 9,5GB διαθέσιμα με το ''άνοιγμα'' της συσκευής.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Με ανοικτή συνομιλία το δοκίμασε κανείς;

Αν ναι σε ακούει ο συνομιλητής καλά και καθαρά;

Στο s3 μου έχουν παραπονεθεί πολλές φορές ότι ακούγομαι χαμηλά.