arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν είπα ότι εχει πιο ποιοτική κατασκευή...παρόμοιο ειναι.Εισαι αισιόδοξος γιατί,το G2 δεν ειναι ίδια γενιά,ειναι μια γενιά επάνω,στα πάντα εκτός κάμερας (που ακόμα και εκεί εχει οις..),και δεύτερον το ένα εχει 4-5 μήνες στην αγορά για αυτο και η τιμή του.Εγω πάλι στα 500 βλεπω το 16αρι.Το 32 τωρα θα μπορούσε να είχε και 550...αλλά να δουμε πόσο θα το τσιμπήσουν εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) το κορεατικο απο κει που το πηρες παντως αποτι βλεπω τωρα εχει πεσει στα 570 η κανω λαθος?? :P τελικα το κορεατικο εχει ραδιο η οχι? :) Edited September 25, 2013 by Nicolas_D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ναι έριξε λιγάκι την τιμή ο πωλητής,έπεσε και το δολάριο και να τα 60 ευρακια,ειναι καλή ευκαιρία τωρα σε αυτήν την τιμη.Οχι το κορεάτικο δεν εχει ράδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εχει κ το NOTE3 στα 660 . . . δελεαστικο κ αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν είπα ότι εχει πιο ποιοτική κατασκευή...παρόμοιο ειναι.Εισαι αισιόδοξος γιατί,το G2 δεν ειναι ίδια γενιά,ειναι μια γενιά επάνω,στα πάντα εκτός κάμερας (που ακόμα και εκεί εχει οις..),και δεύτερον το ένα εχει 4-5 μήνες στην αγορά για αυτο και η τιμή του.Εγω πάλι στα 500 βλεπω το 16αρι.Το 32 τωρα θα μπορούσε να είχε και 550...αλλά να δουμε πόσο θα το τσιμπήσουν εδώ. Χωρις να εχω ασχοληθει με κανενα απο τα δυο, λογω χαρακτηριστικων και μονο θα τα κατετασσα στην ιδια κατηγορια και γενια. Ιδια ραμ, ιδια αναλυση οθονης και παρομοιο μεγεθος, lte, ιδιο λειτουργικο, παρομοιο επεξεργαστη, μπαταρια 2500+. Εσυ γιατι πιστευεις οτι το lg ειναι μια γενια μπροστα?:worry: Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Είναι πολύ καλος,εγω αν αγοράσω πάλι από έξω θα τον έχω στάνταρ υπόψιν.Για το 3 έλεγα άλλα ειναι τεράστιο κινητο... Χωρις να εχω ασχοληθει με κανενα απο τα δυο, λογω χαρακτηριστικων και μονο θα τα κατετασσα στην ιδια κατηγορια και γενια. Ιδια ραμ, ιδια αναλυση οθονης και παρομοιο μεγεθος, lte, ιδιο λειτουργικο, παρομοιο επεξεργαστη, μπαταρια 2500+. Εσυ γιατι πιστευεις οτι το lg ειναι μια γενια μπροστα?:worry: Παρόμοιο επεξεργαστή που ακριβώς το είδες αυτο?Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών του ειναι μια γενιά επάνω....Αυτά τα 2 ειναι η καρδιά του κινητού.Ποσο πιο μεγάλη ανάλυση νομίζεις θα βάλουν στις οθόνες...Το 1080Ρ ειναι υπερβολη είδη.Και ποσο πιο μεγάλες μπαταρίες...Η μεγάλες μπαταρίες θέλουν και μεγαλύτερα κινητα.Τα κινητα έχουν ειδη φτάσει σε σημείο που δεν πάει άλλο στο μέγεθος... Edited September 25, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών του ειναι μια γενιά επάνω..... ΟΚ. :O Να υπολογιζω κανα 550αρι δλδ. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Πιστεύω 550 ειναι μια καλή τιμή για το 32αρι...Απο εκεί και πέρα να δουμε τι θα πουν και η δικοί μας εδώ.Δόξα το θεό όμως υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες,που θα το έχουν λογικές τιμές.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Α ναι έχεις δικιο,περίεργο πάντως που δεν το αναφέρει η εταιρία στο σιτε τις.Και μια φώτο για να τα δείτε δίπλα διπλά με το λευκό S4,δυστυχώς το χ10 μινι δεν εστίασε σωστά,αλλα αυτο που πρέπει να φανεί φαίνεται...Και το κάτω μπεζελ τελικά ειναι ίδιο. Εδώ εχεις μικρύνει τα softkey ε; Ποσο μικρότερα περίπου τα έκανες; Η μπαταρία τι λέει; Αν γίνεται γραψε πόσες ώρες γράφει αναμενη οθόνη μέχρι να το ξανά φορτίσεις. Και καλοριζικο.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Αυτή η φώτο δυστυχώς δείχνει πως ενώ το LG θεωρητικά έχει μεγαλύτερη οθόνη λόγο του ότι ο χειρισμός βρίσκεται μέσα στην οθόνη το ωφέλιμο της είναι ίδιο με το s4. Δηλαδή στην ουσία οι 5,2 ίντσες είναι 4.99. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36123&d=1380085720 Edited September 25, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Εδώ εχεις μικρύνει τα softkey ε; Ποσο μικρότερα περίπου τα έκανες; Η μπαταρία τι λέει; Αν γίνεται γραψε πόσες ώρες γράφει αναμενη οθόνη μέχρι να το ξανά φορτίσεις. Και καλοριζικο.. :lol: Ευχαριστω.Περίπου τα μισά από όσο ειναι το ορίτζιναλ.Για την μπαταριά δεν έχω δει ακόμα τιποτα,δεν το έχω αφήσει κάτω και στο τέλος τις ημέρας το φορτίζω. telmusic έτσι δεν ειναι ολα όσα έχουν σοφτ κουμπιά?Λύσεις υπάρχουν πάντως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Αυτή η φώτο δυστυχώς δείχνει πως ενώ το LG θεωρητικά έχει μεγαλύτερη οθόνη λόγο του ότι ο χειρισμός βρίσκεται μέσα στην οθόνη το ωφέλιμο της είναι ίδιο με το s4. Δηλαδή στην ουσία οι 5,2 ίντσες είναι 4.99. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36123&d=1380085720 Και στη φωτο μάλλον τα εχει μικρύνει. Είναι μεγαλυτερα και τρωνε παραπανω οθονη νομίζω. Βεβαια κερδιζεις λιγο σε πλατος οπου οντως ειναι μεγαλύτερη. Η ουσία είναι οτι εκανε τοσο δουλειά, μικραινοντας τα πλαισια για να κερδισει μεγαλύτερη οθόνη χωρις μεγαλύτερο μεγεθος, και σχεδόν οτι κερδίζει το χάνει απο τα sofkey που ενω εχει χωρο να τα βαλει κατω οπως στα galaxy, προτιμά να τα βάλει μεσα στην οθονη.. Εκανε ετσι μια τρυπα στο νερο κατά τη γνωμη μου.. Κριμα γιατι ειναι κινηταρα. Το μονο lg που σκέφτομαι να αγορασω. Αλλά αυτο + η έλλειψη sd μάλλον με αποτρέπουν. .. Edit, το εγραψα πριν δω την απάντηση παραπάνω. Οντως ειναι μικρότερα original. Πρακτικά πρέπει να τα μικρινεις για να κερδισεις κατι, με οτι αυτό συνεπάγεται. .. Edited September 25, 2013 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Δεν εχει έρθει η καταστροφη παιδιά,απλά τα μικραινεις η τα κάνεις autohide με πρόγραμμα.Εγω ειδικά σιχαίνομαι τα σοφτ κουμπια,και θα τα προτιμούσα σαν το 4αρι,αλλά και πάλι το πήρα μια και υπάρχουν λύσεις.Και κάτι αλλο,η οθόνη στο λευκό παιδιά μεγάλη διαφορα....υπερβολικα μεγάλη. Edited September 25, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 telmusic έτσι δεν ειναι ολα όσα έχουν σοφτ κουμπιά?Λύσεις υπάρχουν πάντως. Έτσι είναι αλλά τα άλλα δεν με ενδιέφεραν. Το LG ζαχαρωνα και τώρα έχω σκασει με αυτό το φάουλ. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παρτο και θα με θυμηθείς,αν θυμασαι έλεγα τα ίδια και εγώ.Μην σκας τόσο για τα κουμπια,μπορεί να τα κρύβεις με προγραμματακι,η απλά να τα μικρύνεις (η και τα 2,όπως κάνω εγώ,ανάλογα με την περίσταση) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν εχει έρθει η καταστροφη παιδιά,απλά τα μικραινεις η τα κάνεις autohide με πρόγραμμα.Εγω ειδικά σιχαίνομαι τα σοφτ κουμπια,και θα τα προτιμούσα σαν το 4αρι,αλλά και πάλι το πήρα μια και υπάρχουν λύσεις.Και κάτι αλλο,η οθόνη στο λευκό παιδιά μεγάλη διαφορα....υπερβολικα μεγάλη. Η καλύτερη λύση πιστεύω είναι αυτο που εκανες. Και εγω στο nexus 7 πάντα μικραινω τα softkey για να μη τρώνε πολυ χωρο απο την οθονη. Αν και εγω μικραινω και τα dpi για να μικρυνω και taskbar κλπ. Το λευκό ακομα και στα βίντεο στο utube που το συγκρίνουν με το s4 είναι ολοφάνερη η διαφορά στο λευκό, και οχι μόνο. .Αν σ αρεσει να πειραζεις δοκίμασε αν μπαίνει το xposed framework. Τρεχεις κάθε εφαρμογή με διαφορετικές ρυθμίσεις dpi, ρυθμίζεις ποιες θα τρέχουν οριζόντια, σε ταμπλετ mode κλπ. Ρυθμιζεις τι κάνει καθε softkey με double klik και ενα σωρο αλλα πράγματα. Σε τέτοια οθονη θα δεις διαφορά. Επίσης ενα nova launcher θα ήταν σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Έχω το κορεατικο και δεν ξέρω...για το xposed framework.Έβαλα πριν λιγο Next launcher 3D οχι τον nova (τον δοκίμασα πρώτο αλλά δε μου άρεσε...) και είμαι ευχαριστημενος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Απο σημερα αμεσα διαθεσιμο στο πλαισιο στα 599.συγκεκριμενα το ειδα στο πλαισιο του the mall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 το πλαστικό πίσω και μπροστά τι αίσθηση δίνει? Δε θέλω να κρατάω κάτι που θα μου φαίνεται φθηνό και το πίσω μέρος του κινητού φαίνεται χαμηλής ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εγω που εχω το note 2...και ειναι πλαστικο(πολυκαρβονικο) δε νιώθω πως κρατάω κάτι ψεύτικο... Επισης αν το πλαισιο το εχει 599 ποσο να το φερουν τα σκρουτζομαγαζα οεο??? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Μια χαρά ειναι το κινητό παιδιά.Πάω τωρα να κατεβάσω μια νέα μπετα για το κορατικο μου :lol: Α η νέα Rom σου δίνει και την δυνατότητα να κρύβεις τα κουμπια από οποία αππ θέλεις εσύ. Κάποιος με ρώτησε για screen time έχω άνετα 5+ ώρες οθόνη(είμαι με 51% με 2.40 και του έχω αλλαξει τα φώτα κυριολεκτικά,με μετρήσεις, επανεκκινήσεις κτλπ,και να παιζει και μουσική σχεδόν συνέχεια).Λογικά το ευρωπαϊκό θα εχει 6+ να μην πω 7... Edited September 26, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Συμφωνω με το προηγουμενο σχολιο,το κινητο ειναι μια χαρα και σε πολυ καλη τιμη για ναυαρχιδα.επισης σιγουρα τα σκρουτζομαγαζα θα το φερουν σε ακομα καλυτερη.η οθονη ειναι απολαυση,το ui της lg λιγο φορτωμενο κατα τη γνωμη μου αλλα γουστα ειναι αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 και τα skroutzoμαγαζα να το φερουν.... μονο το 32αρι με ενδιαφερει κ αυτο δυστηχως θα καθυστερησει οποτε μαλλον με βλεπω για το κορεατικο στα 570 που λογικα θα ψιλοπεσει κιαλλο η τιμη του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Ορμα του,παντός να ξέρεις ότι το 570 ειναι σε συνδυασμό με πτώση δολαρίου,παίζει και να ανεβεί σύντομα αντί να πέσει.Αν τα έχεις,παρτο άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη,αν περιμένεις και αλλάξει η ισοτιμία,ίσως να αργήσει να κατεβεί πάλι σε τετοια τιμή... Edited September 26, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 599 το 16αρι. Οτι ναναι.. Θα πει καποιος εδω δινουνε το σ4 πανω απο 700... Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts