Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παράξενο, γιατί όταν έκανα το moto μου ( ξεκλείδωμα boot loader κλπ) είχαν χαθεί οι εφαρμογές όταν μπήκα μετά

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες κιεγω εχω το δικο μου 4.5 μηνες στη procordia για καμμενη μητρικη μια παιρνω lg μια procordia αλλα ακρη δε βγαζω το ιδιο παραμυθι μου λενε...αναμονη και βλεπουμε..

ασχοληθηκες εσυ καθολου με συνηγορο?? αναμονη καλη καναμε 5 μηνες τωρα αλλα δεν μας απαντανε ομως τι θα γινει σε περιπτωση που καθυστερησουν και αλλο και δεν υπαρχει εξελιξη!! θα μενουν στο ραφι της προκορντια και δεν μαμιεται??

παράξενο, γιατί όταν έκανα το moto μου ( ξεκλείδωμα boot loader κλπ) είχαν χαθεί οι εφαρμογές όταν μπήκα μετά

Για ρουτ ρωτησες. Το ξεκλειδωμα του bootloader και ειδικα το "κλπ" δεν ειναι μονο ρουτ :p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ασχοληθηκες εσυ καθολου με συνηγορο?? αναμονη καλη καναμε 5 μηνες τωρα αλλα δεν μας απαντανε ομως τι θα γινει σε περιπτωση που καθυστερησουν και αλλο και δεν υπαρχει εξελιξη!! θα μενουν στο ραφι της προκορντια και δεν μαμιεται??

Επειδη χρειαστηκε για το κινητο (lenovo) της ξαδερφης μου να παμε συνηγορο του πολιτη ενα θα σου πω... καλα κρασα (δυστυχως). :( Πρωτα κανουν συσταση, επειτα περιμενεις επισημη απαντηση και τελος το κυνηγας δικαστικα.

Εδω ειχα γραψει την ιστορια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=442655 . Ριξε μια ματια αν θες.

Για ρουτ ρωτησες. Το ξεκλειδωμα του bootloader και ειδικα το "κλπ" δεν ειναι μονο ρουτ :p

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδη χρειαστηκε για το κινητο (lenovo) της ξαδερφης μου να παμε συνηγορο του πολιτη ενα θα σου πω... καλα κρασα (δυστυχως). :( Πρωτα κανουν συσταση, επειτα περιμενεις επισημη απαντηση και τελος το κυνηγας δικαστικα.

Εδω ειχα γραψει την ιστορια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=442655 . Ριξε μια ματια αν θες.

κι όμως μόνο root εννοούσα,

δεν πρέπει να ξεκλειδώσει ο boot loader για να κάνεις root;

Οχι η αληθεια ειναι δεν ασχοληθηκα καθολου δεν ξερω αν θα βγαλουνε ακρη κιαυτοι.Παντως τωρα τελιωνει η οποια υπομονη υπηρχε...

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα παιδια

Καλημέρα σε όλους. Τους τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την υποδοχή του handsfree. Ενώ αναγνωρίζει το handsfree, με οποιαδήποτε μικρή κίνηση του καλωδίου, χάνει την επαφή και αμέσως μετα την ξαναβρίσκει. Και αυτό γίνεται συνέχεια! Είμαι πλέον εκτός εγγύησης και είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω να το ριξουν μια μάτια; Από λίγο ψάξιμο βρήκα κάνα 2 καταστήματα με service κινητών στην Θεσσαλονίκη, αλλά οι κριτικές στο Google είναι μέτριες. Έχει κανείς καμία εμπειρία από service στη Θεσσαλονίκη ή κάποιο κατάστημα να μου προτείνει;

και εγω ακριβώς ίδια περίπτωση. Όποιος έχει να προτείνει κάτι θα βοηθούσε πολύ

https://techingreek.com/vomva-klini-i-lg-hellas-ke-stamatai-i-polisi-ton-smartphones-tis-lg-stin-ellada-apoklistiko/

Έχουμε καμια επιπλέον ενημέρωση πάνω σε αυτό;

Καλημερα εχω το εξης προβλημα .

Βρισκομαι με CM13 και gapps stock και οταν μιλαω στο τηλεφωνο ειτε με καλεσουν ή καλεσω . Αν το βαλω σε ανοικτει ακροαση μικροφωνιζει .

εχει τυχει σε κανενα?

Έχω το G2, εδώ και 26 μήνες. Πριν από 2-3 μήνες περίπου, άρχισα να έχω πρόβλημα με τη μπαταρία.

Επειδή κάνω μια μέτρια χρήση (για smartphone), τα δεδομένα κλειστά και τα ανοίγω όποτε χρειαστώ κάτι, το ίδιο και το wifi, παιχνίδια δεν παίζω, η μπαταρία μου κράταγε περίπου 70-100 ώρες αναμονής.

Ξαφνικά πριν από 2 μήνες και κάτι, άρχισα να πέφτω στις 60....50...40 μέχρι και 20 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει δραματικά τη χρήση.

Εφαρμογές, έχω 60-65, οι περισσότερες τις γνωρίζω και χρησιμοποιώ από το 2010-11 περίπου από το πρώτο μου smartphone (galaxy s).

Τον τελευταίο καιρό έβλεπα ότι το κινητό θερμαίνεται πιο πολύ (είμαι με την τελευταία stock kit kat από επιλογή μου).

Διαβάζοντας ότι πολλοί έχουν πτώση μπαταρίας φοβήθηκα ότι και η δική μου έπαθε τα ίδια. (Παρόλα αυτά στο Galaxy S1 μου η μπαταρία για 4-5 χρόνια ήταν ίδια, το μόνο που την ''χάλαγε'' ήταν κάποια rom στο τέλος με CM κράταγε πιο πολύ από καινούριο και άλλα 3-4 κινητά που έχω κατά καιρούς και μετά την 3ετία ακόμα είναι σχεδόν το ίδιο).

Προχθές κόντεψα να πετάξω το κινητό (G2). Ζεμάταγε...στην αναμονή. Κοιτάω στο GSAM, το messenger 90% κατανάλωση μπαταρίας.

Στο CPU-z θερμοκρασίες 60C με το κινητό στην αναμονή απλά με όλα κλειστά (data-wifi κλπ).

Λέω πάει η πλακέτα μαζί με την μπαταρία (Το έχω δεί εδώ σε πολλούς να το αναφέρουν στο service) πάει το κακόμοιρο G2.

Λέω κάτσε να κάνω μια δοκιμή πρώτα.

Κάνω απεγκατάσταση F/B και Messenger, επανεκκίνηση και τα προβλήματα συνεχίζονται.

Μέσα στην υπόλοιπη μέρα άρχισε να μην δουλεύει καλά το bluetooth μέχρι που και αυτό σταμάτησε. (Τι επανεκκινήσεις, τι σβήσιμο αρχείων κλπ, τίποτα). Το Wifi κόλλησε στο ανοικτό....

Κάνω backup τα πάντα με το LG Suite και μετά factory reset. Επανεκκίνηση και επαναφορά του backup.

Το τηλέφωνο είναι σαν καινούριο...οι εφαρμογές όλες λειτουργούν κανονικά. (Από το backup του κινητού που σερνόταν).

Έχω 75% μπαταρία σε 37 ώρες... Οι καταναλώσεις και όλα λειτουργούν όπως παλιά όταν το τηλέφωνο ήταν καινούριο.

Στο GSAM οι καταναλώσεις εφαρμογών δεν έχουν καμία σχέση με πριν που παρόλα αυτά μόνο μια φορά μου έδειξε υπερβολική κατανάλωση F/B και messenger. Τον τελευταίο καιρό μου έδειχνε υπερβολική κατανάλωση services, android, google services.

Σημείωση, ότι μετά το reset όταν άνοιξα τον Chrome που ζητάει κάποιες ενεργοποιήσεις, πάτησα παύση σε όλα αυτά που ζητάει...

Θα περιμένω τις επόμενες εβδομάδες να δώ τι συμβαίνει και θα ενημερώσω.

Ελπίζω με αυτό το μήνυμα και την περιπέτεια μου να βοηθήσω και κανέναν άλλο που μπορεί να νομίζει ότι χάλασε το κινητό ή η μπαταρία του κλπ...

Καλημερα. Το messenger εχει βαρυνει εκνευριστικα πολυ. Για το facebook δεν γνωριζω γιατι ποτε δεν το βαζω (προτιμω το browser μιας και δεν εχει διαφορα περαν απο οτι δεν εχει ειδοποιησεις οταν εισαι εκτος). Οι 60-65 εφαρμογες τις ξερεις απο το 2011... δεν σημαινει οτι εχουν παραμεινει ιδιες σημερα. Γενικα βαραινουν οι εφαρμογες.

Παντως για το messenger ειχα δει αυτο https://unboxholics.com/news/tech/20365-eksantlisi-batarias-apo-facebook-kai-messenger . Ισως αυτο να ηταν το προβλημα σου και να μην χρειαζοταν το factory reset.

Edited by Antretng

Καλημερα. Το messenger εχει βαρυνει εκνευριστικα πολυ. Για το facebook δεν γνωριζω γιατι ποτε δεν το βαζω (προτιμω το browser μιας και δεν εχει διαφορα περαν απο οτι δεν εχει ειδοποιησεις οταν εισαι εκτος). Οι 60-65 εφαρμογες τις ξερεις απο το 2011... δεν σημαινει οτι εχουν παραμεινει ιδιες σημερα. Γενικα βαραινουν οι εφαρμογες.

Παντως για το messenger ειχα δει αυτο https://unboxholics.com/news/tech/20365-eksantlisi-batarias-apo-facebook-kai-messenger . Ισως αυτο να ηταν το προβλημα σου και να μην χρειαζοταν το factory reset.

Δεν έφτιαξε, καθώς απεγκατέστησα τις εφαρμογές, έκανα clear cache, έκανα επανεκκίνηση και μετά άρχισαν τα δράματα με διάφορα μπλοκαρίσματα (bluetooth, wifi). Πιθανώς και άλλα, απλά δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς να κάνω ότι δοκιμή μπορώ να φανταστώ.

Έκανα backup, factory reset και επαναφορά των εφαρμογών και δεδομένων και το κινητό δουλεύει μια χαρά.

Το θέμα είναι ότι δε μου έδειχνε από τα εργαλεία του συστήματος και το GSAM υπερβολική κατανάλωση από f/b και messenger.

Μου έδειχνε από τα ''διάφορα'' και τα services καθώς και Android system.

Τώρα είναι όπως παλιά με μεγαλύτερη κατανάλωση από το Phone radio (λογικό αφού το έχω απλά να κάθεται στην αναμονή) και οι καταναλώσεις στα services/system κλπ, είναι πιο φυσιολογικές (10-15%).

Ισως και να χρειαζοταν το factory reset. Αλλα επιμενω οτι ισως εβαλε το "χερακι" του και το messenger. Υπηρχαν πολλα παιδια που ειχαν χοντρο θεμα.

Οπως και να χει τελος καλο ολα καλα. Ευχομαι να το χαρεις αλλους 26 μηνες το κινητακι :) (ή αν οχι εσυ, ο συγγενης που ισως του το δωσεις καποια στιγμη :lol: )

Edited by Antretng

Ισως και αν χρειαζοταν το factory reset. Αλλα επιμενω οτι ισως εβαλε το "χερακι" του και το messenger. Υπηρχαν πολλα παιδια που ειχαν χοντρο θεμα.

Οπως και να χει τελος καλο ολα καλα. Ευχομαι να το χαρεις αλλους 26 μηνες το κινητακι :) (ή αν οχι εσυ, ο συγγενης που ισως του το δωσεις καποια στιγμη :lol: )

Σε ευχαριστώ! Δεν το δίνω σε κανέναν :lol: Είναι τέλειο και βολικότατο στα πάντα. (Ακόμα και τώρα, όποιο κινητό και να μου αρέσει ξεφεύγει σε διαστάσεις, μόνο το Galaxy S7 παραμένει σε φυσιολογικές διαστάσεις).

Απλά ήθελα να το μοιραστώ γιατί το κινητό σώθηκε (ούτε καν μπαταρία δε θέλει), από ένα factory reset και επανεγκατάσταση του πρόχειρου backup που είχα πάρει όταν ήδη σερνόταν. Και μπορεί να βοηθηθεί και κάποιος άλλος.

Απο περιεργεια, μιας και οι 70-100 ωρες αναμονης μου φαινονται εντυπωσιακα πολλες για 2 ετων μπαταρια, ποσες ωρες εχεις ενεργοποιημενη οθονη;

1-2 ώρες. Κάνω τη δουλειά μου (ότι χρειαστώ) σε 3-5 λεπτά και το αφήνω. Και μερικά τηλεφωνήματα μικρής διάρκειας.

Θα δώ και email, ebanking. Διάφορα. Δεν είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ σαν smartphone απλά δεν το έχω προέκταση του χεριού.

Το αστείο είναι ότι το facebook δεν το χρησιμοποιούσα, πιο πολύ για το messenger. Φυσικά μου αρκεί το facebook lite που έχω στο δεύτερο κινητό μου (LG Spirit) και δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα (και σε ένα άλλο παλαιότερα).

Ακόμα και όταν είχα battery drain τρελό, όταν έκανα διάφορα ασταμάτητα (και έμπαινα επίτηδες και από το κινητό στο ίντερνετ), είδα ότι στο 24ώρο έφτανα τις 5 ώρες σχεδόν. Η μπαταρία είναι καλή ακόμα.

Α οκ. Τοτε λογικο να χεις τοσες ωρες. Εγω παω απο 90% σε 50% σε 12 ωρες αλλα οι 2 ωρες ειναι οθονη και το wifi παντα ανοιχτο και περιστασιακο data (την αναμονη το βραδυ που κοιμαμαι δεν τη μετραω γιατι ξοδευει μολις 1%... αν την προσθεσω τοτε πες 19 ωρες).

Βασικα γιατι να χεις app για το facebook? Αν θες εικονιδιο μπορεις να κανεις bookmark και να το βαλεις στην αρχικη οθονη (εχει επιλογη ο chrome). Εκτος εαν το lite εχει notifications και τα χρειαζεσαι.

Έχεις δίκαιο, αλλά όταν πήρα το κινητό, πέταγε και με το facebook. Μετά το διαχώρισαν από το messenger, το δέχτηκα.

Το lite είναι μια χαρά, έτσι και αλλιώς το notification του facebook το έχω κλειστό. Με βοήθαγε μόνο το messenger για μερικούς φίλους.

Το lite έχει και messaging.

Απλά το έβγαλα και δεν το ξαναχρησιμοποιώ (το κανονικό).

Ήθελα απλά να μοιραστώ την εμπειρία, γιατί πραγματικά νόμισα ότι η συσκευή μου είχε βλάβη που δεν οφειλόταν σε εφαρμογή. Και τελικά τις τελευταίες 40 ώρες βλέπω ότι ...τσάμπα θα έμπαινα σε άδικα έξοδα.

1-2 ώρες. Κάνω τη δουλειά μου (ότι χρειαστώ) σε 3-5 λεπτά και το αφήνω. Και μερικά τηλεφωνήματα μικρής διάρκειας.

Θα δώ και email, ebanking. Διάφορα. Δεν είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ σαν smartphone απλά δεν το έχω προέκταση του χεριού.

Το αστείο είναι ότι το facebook δεν το χρησιμοποιούσα, πιο πολύ για το messenger. Φυσικά μου αρκεί το facebook lite που έχω στο δεύτερο κινητό μου (LG Spirit) και δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα (και σε ένα άλλο παλαιότερα).

Ακόμα και όταν είχα battery drain τρελό, όταν έκανα διάφορα ασταμάτητα (και έμπαινα επίτηδες και από το κινητό στο ίντερνετ), είδα ότι στο 24ώρο έφτανα τις 5 ώρες σχεδόν. Η μπαταρία είναι καλή ακόμα.

Αυτη ειναι και η σωστη χρηση καθε κινητου η μπαταρια ομως καποια στιγμη θα χρειαστει αλλαγη εστω και προληπτικα γιατι αμα φουσκωσει?καθως δεν φαινεται θα κανει την ζημια της.:):)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

1-2 ωρες οθονη ειναι συνηθη/μετρια χρηση οταν μιλαμε για 1 ημερα... οχι για 4 :p . Αυτο που λεει ο φιλος ειναι light χρηση. Και καλα κανει βεβαια :)

Τα 50 ευρω που θα σου παρουν για να την αλλαξουν προληπτικα (χωρις ουτε καν να χει πεσει αισθητα η μπαταρια) τα θεωρω πεταμενα χρηματα. Αλλωστε ο φιλος εχει το 1/4 των κυκλων φορτισης που εχει κανει ο μεσος χρηστης. Οποτε σε φθορα η μπαταρια του ειναι σαν 1 ετους σε σχεση με τον μεσο ορο. (εκτος εαν το αδειαζε φουλ)

Edited by Antretng

Ισως και να χρειαζοταν το factory reset. Αλλα επιμενω οτι ισως εβαλε το "χερακι" του και το messenger. Υπηρχαν πολλα παιδια που ειχαν χοντρο θεμα.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πως κάνουμε factory reset;

ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πως κάνουμε factory reset;

Από τις ''Ρυθμίσεις'' => ''Γενικές'' => ''Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά'' => ''Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων''

Κάνε ένα backup με το LG Suite πρώτα αν θέλεις και οπωσδήποτε τις φωτογραφίες/βίντεο/μουσική/αρχεία που έχεις σώσει στο κινητό.

Από τις ''Ρυθμίσεις'' => ''Γενικές'' => ''Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά'' => ''Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων''

Κάνε ένα backup με το LG Suite πρώτα αν θέλεις και οπωσδήποτε τις φωτογραφίες/βίντεο/μουσική/αρχεία που έχεις σώσει στο κινητό.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!

ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ

Το έβαλα και στις τροποποιήσεις το έβαλα και εδώ συγνώμη

Καλημέρα σας

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό σε αλλαγές διότι δεν γνωρίζω. Επειδή δεν έχω χρόνο να ψάχνω σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου προτείνει τις σελίδες για να του αλλάξω την stock rom 5.1 γιατί μου την έχει σπάσει και μου τρώει μπαταρία. Σας παρακαλώ για κάτι σταθερό σε rom γιατί είναι επαγγελματικό το τηλέφωνο και να μην είναι φορτωμένη με διάφορα και να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του κινητού, διπλό χτύπημα άνοιγμα κτλ. Σας παρακαλώ και τα λινκ απο την σελίδα πως την εγκαθιστούμε. Όπως σας είπα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.