Jump to content

kmitkas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmitkas

  1. Το έβαλα και στις τροποποιήσεις το έβαλα και εδώ συγνώμη Καλημέρα σας Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό σε αλλαγές διότι δεν γνωρίζω. Επειδή δεν έχω χρόνο να ψάχνω σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου προτείνει τις σελίδες για να του αλλάξω την stock rom 5.1 γιατί μου την έχει σπάσει και μου τρώει μπαταρία. Σας παρακαλώ για κάτι σταθερό σε rom γιατί είναι επαγγελματικό το τηλέφωνο και να μην είναι φορτωμένη με διάφορα και να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του κινητού, διπλό χτύπημα άνοιγμα κτλ. Σας παρακαλώ και τα λινκ απο την σελίδα πως την εγκαθιστούμε. Όπως σας είπα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  2. Καλημέρα σας Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το κινητό σε αλλαγές διότι δεν γνωρίζω. Επειδή δεν έχω χρόνο να ψάχνω σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου προτείνει τις σελίδες για να του αλλάξω την stock rom 5.1 γιατί μου την έχει σπάσει και μου τρώει μπαταρία. Σας παρακαλώ για κάτι σταθερό σε rom γιατί είναι επαγγελματικό το τηλέφωνο και να μην είναι φορτωμένη με διάφορα και να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του κινητού, διπλό χτύπημα άνοιγμα κτλ. Σας παρακαλώ και τα λινκ απο την σελίδα πως την εγκαθιστούμε. Όπως σας είπα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  3. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει flip case και κάνε tempered glass ;
  4. Καλησπέρα σας Έχετε να μου προτείνετε μια καλή και δοκιμασμένη flip case για το g2. Θα προτιμούσα απο Ελλάδα. Σας ευχαριστώ
  5. Σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή θα κινηθώ για αγορά από σκρουτζ θα το ρωτήσω σίγουρα ότι είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την εγγύηση και σίγουρα 32αρι για να μην έχω πρόβλημα, επειδή δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Πόσα χρόνια έχει εγγύηση???
  6. Καλησπέρα σας Λόγω ενός προβλήματος που είχα, θα προβώ σε 15 μέρες στην αγορά του κινητού. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ επειδή άλλαξαν λίγο οι αναζητήσεις μου στην επιλογή της συσκευής. - οθόνη από 4,5¨έως 5,3¨. (Αν είναι dual sim είναι καλό, αλλά και τα single sim είναι αποδεκτά) - να είναι καλή ποιοτικά - να έχει 2gb ram - κάμερα 8mp πίσω με σταθεροποιητή. - μπαταρία μίνιμουμ 2500mah λόγω ομιλίας 1,5-2 ώρες και 3g με εμαιλ όλη μέρα - χαμηλή sar λόγω ομιλίας στο κινητό από 1,5 έως 2 ώρες την μέρα. - Καλό ακουστικό, μικρόφωνο και δέκτη σήματος. - Καλή υποστήριξη από την εταιρεία. - Δεν γνωρίζω καθόλου από root κτλ και θα ήθελα μία απλή συσκευή στο θέμα λογισμικού και να παίρνει μόνο του αναβαθμίσεις. - Να μπορεί να φορτώνει σχεδιαστικά προγράμματα cad κτλ και πολλαπλές εφαρμογές άνετα σχετικά. - Android Lollipop λογισμικό - Να με πάει για 2-3 χρόνια όπως κράτησα και το iphone 4s - Αγορά μόνο από Ελλάδα - Τιμή ταβάνι 300€ Συγνώμη για το ζάλισμα. Περιμένω την βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Γεια σας παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό και το έψαξα λίγο με προβληματίζουν 2-3 πράγματα και θέλω την βοήθεια σας. 1. Το χρειάζομαι για ομιλία 2-3 ώρες την μέρα και 3g ανοιχτό και email λόγω δουλειάς (10 ώρες) και φωτογραφική περίπου 15-20 φωτογραφίες την μέρα. Θα μπορεί να αντέξει η μπαταρία, θα βγάζει μέρα; 2. Έψαξα πολύ για την sar του κινητού και βρήκα έναν υπερσύνδεσμο της motorolla για όλο το κόσμο και σου αναφέρει ποια είναι η sar για το κινητό ανάλογα το μοντέλο του κινητού και την ήπειρο. Για το μοντέλο xt1068 είναι 0,687 W/KG για το κεφάλι ενώ για την Ινδία είναι 1,52W/kg. Σας δίνω τον σύνδεσμο να το δείτε. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ακτινοβολία απο χρήστες του κινητού (κάψιμο αυτιού, πονοκέφαλο, κτλ) http://rfhealth-sar.motorola.com/SAR/ Με ενδιαφέρει το κινητό και ειδικά τα χαρακτηριστικά του και είναι dual sim για να δουλεύω και τις δύο κάρτες. Αναμένω απαντήσεις, Ευχαριστώ
  8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον πάω για Elephone p3000s δείχνει πολύ καλό και οι κάτοχοι τους λεν καλά πράγματα.
  9. Χρειάζομαι σαν κινητό dual stand by με καλύπτει
  10. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Χρειάζομαι dual sim κάτι που αν είδα καλά δεν καλύπτει το nexus 4.
  11. Καλημέρα σας Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το iphone 4s γιατί τα έχει φάει τα ψωμιά του 3 χρόνια τώρα και θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή κινητού. Χρειάζομαι ένα κινητό dual sim ενεργές να δέχονται κλήσεις και οι δύο. Για οθόνη από 4,7¨έως 5¨. Θα είναι η πρώτη μου συσκευή με android os και δεν ξέρω όλα αυτά που ξέρετε με άλλες rom root κτλ. Η χρήση του κινητού θα είναι σαν κύρια συσκευή και για αυτό θέλω να είναι καλή ποιοτικά. Διαβάζοντας σας λογικά θέλω να έχει 2gb ram διότι τρέχω σχεδιαστικά (autocad, κτλ) προγράμματα στο κινητό λόγω εργοταξίου. Με ενδιαφέρει να βγάζει φώτο για την δουλειά μου όχι selfies. H μπαταρία του να αντέχει μία μέρα τουλάχιστον για χρήση 3g μαιλ με επισυναπτόμενα αρχεία, όχι fb, tw κτλ διότι δεν διαθέτω. Καλό ακουστικό και μικρόφωνο. Καλή υποστήριξη από την εταιρεία. Έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστ σας και παρουσιάσεις. Καλό έβλεπα να πω το asus zen 5 αλλά είδα 2 εκδόσεις μία με 2ghz και μία 1,6ghz. Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη. Και διάβασα πολλά προβλήματα με το skype και viber. Τα παραπάνω προγράμματα τα χρησιμοποιώ λόγω ανθρώπων στο εξωτερικό. Μετά είδα και το xiaomi redmi 2 όπου υπάρχουν αντιδράσεις για το MIU 6 και το 1gb ram. Περιμένω να δω και το meizu k52 αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Το κόστος του να είναι έως 170€. Μπορεί να ξεφύγω λίγο παραπάνω αν είναι κάτι τρομερά εξαιρετικό. Τέλος θα ήθελα χαμηλή sar λόγω ομιλίας στο κινητό από 1,5 έως 2 ώρες την μέρα. Προσοχή μην κάψω τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που διαθέτω! Σας ζάλισα. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  12. Καλησπέρα σας Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας. Επειδή έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αντικαταστήσω το iPhone 4s είδα πολλά βιντεάκια και πάρα πολλές παρουσιάσεις και σχόλια. Σκέφτομαι να αγοράσω σαν πρώτη συσκευή το asus zenphone 5. Απλώς ψάχνωντας στα κινέζικα καταστήματα είδα 2 συσκευές. Η μια με 2ghz και η άλλη με 1,6ghz. Ποια είναι καλύτερη; Αν υπάρχει κανένα κουπόνι σε ισχύ; Αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο αξιόλογο κινητο στα ίδια χρήματα με καλή ποιότητα και 2gb ram. Και βέβαια μην ψήσουμε κανένα εγκέφαλο. Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...