Titarasaudi Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Τελικά έκανα factory reset και μετά πέρασα την αναβάθμιση, φαίνεται να ρολάρει καλύτερα αλλά δεν δουλεύει το double tap to wake. Το sleep δουλεύει μια χαρά... :lol: Δοκιμάσα: 1) factory reset 2) update Update Touch Firmware. 3) Απενεργοποίηση των χειρονομιών, επανεκκίνηση και ενεργοποίηση των χειρονομιών. Τίποτα δε δουλέψε :lol: Καμια ιδέα ? Έκανες και factory reset και update το touch μέσα απ' το κρυφό μενού και πάλι δε δουλεύει το dt2w;; Μήπως κάτι καλύπτει τον αισθητήρα μπροστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Έκανες και factory reset και update το touch μέσα απ' το κρυφό μενού και πάλι δε δουλεύει το dt2w;; Μήπως κάτι καλύπτει τον αισθητήρα μπροστά; Ναι τα έκανα και τα 2, δεν καλύπτει τίποτα τον αισθητήρα, άλλωστε μόλις το αναβάθμισα σταμάτησε να δουλεύει:cry: Στα θετικά είναι ότι το Email TypeApp πλέον δουλεύει γλυκά και ομαλά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ναι τα έκανα και τα 2, δεν καλύπτει τίποτα τον αισθητήρα, άλλωστε μόλις το αναβάθμισα σταμάτησε να δουλεύει:cry: Στα θετικά είναι ότι το Email TypeApp πλέον δουλεύει γλυκά και ομαλά .. Εχεις αλλον λοντσερ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Δοκίμασα με στοκ αλλά και με nova Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Δοκίμασα με στοκ αλλά και με nova Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι τικαρισμενο στις ρυθμισεις σε στοκ παντα αν ναι?Κανε μια απενεργοποιηση και μια ενεργοποιηση μετα απο 1 λεπτο.ΟΧΙ επανεκιννηση.:) Η μηπως εχεις κλειδωμα ξεκλειδωμα με ταπ ταπ κωδικο?Αν ναι βγαλτον Edited December 23, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ειναι τικαρισμενο στις ρυθμισεις σε στοκ παντα αν ναι?Κανε μια απενεργοποιηση και μια ενεργοποιηση μετα απο 1 λεπτο.ΟΧΙ επανεκιννηση.:) Η μηπως εχεις κλειδωμα ξεκλειδωμα με ταπ ταπ κωδικο?Αν ναι βγαλτον πφφ το δοκίμασα και αυτό τωρα , αλλα μουλάρωμενο εκει.. δεν δουλευει, κριμα ρε γμτ και όλα τα άλλα δουλεύουν πολύ καλά :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) πφφ το δοκίμασα και αυτό τωρα , αλλα μουλάρωμενο εκει.. δεν δουλευει, κριμα ρε γμτ και όλα τα άλλα δουλεύουν πολύ καλά :cry: Κατσε για να καταλαβω τι εκανες. Ησουν ρουτ κιτκατ. Εκανες factory reset, και ενω εισαι ακομα kitkat εβαλες nova launcher... επειτα ειτε με αυτος ειτε με στοκ δεν σου δουλευει το διπλο ταπ για ξεκλειδωμα; Ξερω οτι θα ακουστει χαζο αλλα απλα για να μαστε σιγουροι... δοκιμασες να απεγκαταστησεις τελειως το nova ? Αν δεν βγαλεις ακρη απο τις επομενες απαντησεις θα λεγα να κανεις μια ακομα προσπαθει με factory reset και αν συνεχιζει να φλασαρεις με το lg tool τη ρομ σου (στη τελικη factory reset εχεις κανει). Edited December 23, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ήμουν kitkat, έκανα factory reset, πέρασα lolipop με το lg tool. Και από τότε δεν δουλεύει Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Ήμουν kitkat, έκανα factory reset, πέρασα lolipop με το lg tool. Και από τότε δεν δουλεύει Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια περασες; Εχεις λινκ; Εναλλακτικα δοκιμασε να ξαναβαλεις τη κιτκατ και κανε το update απο OTA Edited December 23, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerkoum1969 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους . Έχω το lg g2 περίπου 3 1/2 χρόνια και ξαφνικά η οθόνη του απέκτησε μια "κουρτινα" με πολλές κάθετες ρίγες που την κάνουν αρκετά δυσδιάκριτη . Θεωρείτε ότι ειναι αναστρέψιμη βλάβη ή όχι ; Εγώ νομίζω ότι έφτασε το τέλος της ... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ποια περασες; Εχεις λινκ; Εναλλακτικα δοκιμασε να ξαναβαλεις τη κιτκατ και κανε το update απο OTA Σε kitkat δεν έβρισκε ota update, οπότε έβαλα το πρόγραμμα της lg στον υπολογιστή , συνέδεσα το κινητό και μου πέρασε αυτή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/027500fd4104994f9b2a406af24e41e0.jpg Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εναλλακτικα δοκιμασε να ξαναβαλεις τη κιτκατ και κανε το update απο OTA Η lollipop δε μας ήρθε ποτέ OTA! Όλοι μέσω υπολογιστή την περάσανε! ;) Ας δοκιμάσει (σαν τελευταίο) ο φίλος να ξαναπεράσει τη lollipop με flash tool. Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους . Έχω το lg g2 περίπου 3 1/2 χρόνια και ξαφνικά η οθόνη του απέκτησε μια "κουρτινα" με πολλές κάθετες ρίγες που την κάνουν αρκετά δυσδιάκριτη . Θεωρείτε ότι ειναι αναστρέψιμη βλάβη ή όχι ; Εγώ νομίζω ότι έφτασε το τέλος της ... Sent from my iPad using Tapatalk Χωρίς να θέλω να φανω, φίλε μου, πολύ απαισιόδοξος, νομίζω πως είναι καιρός να το βγάλεις πια στη σύνταξη. Πιστεύω είναι θέμα hardware και δε νομίζω να συμφέρει να αλλάξεις οθόνη. Εκτός και αν πάρεις καμμία από internet και την αλλάξεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Η lollipop δε μας ήρθε ποτέ OTA! Όλοι μέσω υπολογιστή την περάσανε! ;) Ας δοκιμάσει (σαν τελευταίο) ο φίλος να ξαναπεράσει τη lollipop με flash tool. Αληθεια; Οταν λες μεσω υπολογιστη εννοεις οτι περναγες το αρχειο του update και με reboot το βαζε ή φλασαρισμα με lg tools? Αν ειναι το δευτερο μεγαλο fail... :down: Τεσπα, ελπιζω ο φιλος να βγαλει ακρη. Edited December 23, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Η lollipop δε μας ήρθε ποτέ OTA! Ας δοκιμάσει (σαν τελευταίο) ο φίλος να ξαναπεράσει τη lollipop με flash tool. Φτού και από την αρχή που λένε.... :( Αληθεια; Οταν λες μεσω υπολογιστη εννοεις οτι περναγες το αρχειο του update και με reboot το βαζε ή φλασαρισμα με lg tools? Αν ειναι το δευτερο μεγαλο fail... :down: Τεσπα, ελπιζω ο φιλος να βγαλει ακρη. Κατεβάζεις το Lg Mobile Support Tool ,συνδέεις το κινητό σου, και το πρόγραμμα αρχίζει να κατεβάζει την ρομ, αφου την κατεβάσει στη περνάει αυτό, σε κανα 20 λεπτο είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Σε nova πρέπει να το ενεργοποιήσεις απ' τις ρυθμίσεις του για να ανάβει και να σβήνει η οθόνη στο διπλό πάτημα. Ρυθμίσεις nova -> χειρονομίες & πλήκτρο -> διπλό πάτημα και βρίσκεις το κλείδωμα οθόνης. Edited December 23, 2016 by AgMa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Φτού και από την αρχή που λένε.... :( Κατεβάζεις το Lg Mobile Support Tool ,συνδέεις το κινητό σου, και το πρόγραμμα αρχίζει να κατεβάζει την ρομ, αφου την κατεβάσει στη περνάει αυτό, σε κανα 20 λεπτο είσαι έτοιμος Φλασαρισμα λοιπον οπου χανεις τα παντα. Μεγαλο fail. Χωρια οτι ενας πιο απειρος που δεν μπαινει σε site τυπου myphone απο που θα μαθαινε οτι βγηκε update στο κινητο του; Τεσπα ελπιζω να βγαλεις ακρη. Υ.Γ. Το χα παρει πριν κανα χρονο μεταχειρισμενο και με lollipop οποτε δεν το γνωριζα οτι δεν το παιρνε με ΟΤΑ. Edited December 24, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Σε nova πρέπει να το ενεργοποιήσεις απ' τις ρυθμίσεις του για να ανάβει και να σβήνει η οθόνη στο διπλό πάτημα. Ρυθμίσεις nova -> χειρονομίες & πλήκτρο -> διπλό πάτημα και βρίσκεις το κλείδωμα οθόνης. Το κλείδωμα δουλεύει και με τον stock launcher αλλά και με τον Nova... :lol: Στο ξύπνημα χωλαίνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 σωστός..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδιά Καλημέρα χρόνια πολλά χτες πέθανε το g2 εσβισε και δεν ξανα άνοιξε έχει τύχει σε κανένα αυτό ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδιά Καλημέρα χρόνια πολλά χτες πέθανε το g2 εσβισε και δεν ξανα άνοιξε έχει τύχει σε κανένα αυτό ευχαριστώ. Χρονια πολλα εγω το εχω 30 μηνες και δουλευει σαν καινουργιο.Ποσο καιρο το εχεις μπαταρια αλλαξες ποτε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Χρονια πολλα εγω το εχω 30 μηνες και δουλευει σαν καινουργιο.Ποσο καιρο το εχεις μπαταρια αλλαξες ποτε; Το έχω δώσει στην αδελφή της γυναίκας μου έχει αλλάξει μπαταρία μια φορά,το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε να κάνω hard reset δεν ακούει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Το έχω δώσει στην αδελφή της γυναίκας μου έχει αλλάξει μπαταρία μια φορά,το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε να κάνω hard reset δεν ακούει τίποτα. Φορτιζει κανονικα;και δεν ανοιγει; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Φορτιζει κανονικα;και δεν ανοιγει; δεν κάνει τίποτα απλά νέκρωσε ξαφνικά χτες.μαλλον παρέδωσε πνεύμα χαχαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 δεν κάνει τίποτα απλά νέκρωσε ξαφνικά χτες.μαλλον παρέδωσε πνεύμα χαχαχαχαχα. Δοκίμασε να το φορτίσεις αλλάζοντας φορτιστή και καλώδιο, άσε το τουλάχιστον ένα δεκαπεντάλεπτο στην πρίζα και ξαναδοκίμασε. Εξασφάλισε και ότι δεν είναι κολλημένο κανένα πλήκτρο (ειδικά το power). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Καλημερα και Χρονια Πολλα!! Προσπαθω στο Κλειδωμα Οθονης να επιλεξω το "Συρετε" αλλα δεν μου δινει τη δυνατοτητα να το κλικαρω. Εχει κανεις καμμια ιδεα τι συμβαινει; Η συσκευη τρεχει με Lollipop 5.0.2 και Nova Launcher. Edited December 26, 2016 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts