Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως τόσα χρόνια δεν είδα κιτρινιλες ή τίποτα άλλο και το gps μία χαρά.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καμια ωραια θηκη λεπτη που να κανει για το λευκο χρωμα εχετε?

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμια ωραια θηκη λεπτη που να κανει για το λευκο χρωμα εχετε?

Εγώ σε λευκό έχω τώρα αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/For-LG-Ultra-Thin-Transparent-Clear-TPU-Silicone-Soft-Case-Gel-Skin-Cover-FK7-/191937218646?

Γενικώς στα 3 χρόνια που το έχω άλλαξα αρκετές θήκες. Αυτή η διαφανή κάθεται πολύ καλά και είναι πολύ διακριτική, λεπτή και.......... φθηνή!

Παλαιότερα είχα και μια λευκή της Nillkin, πολύ όμορφη!

Αλλά να ξέρεις, οι διαφανείς κιτρινιζουν γρήγορα με το καιρό και οι λευκές λερώνουν!

Εκτός αν θες να βάλεις σκουροχρωμη...... έτσι για αντίθεση!

Εγώ σε λευκό έχω τώρα αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/For-LG-Ultra-Thin-Transparent-Clear-TPU-Silicone-Soft-Case-Gel-Skin-Cover-FK7-/191937218646?

Γενικώς στα 3 χρόνια που το έχω άλλαξα αρκετές θήκες. Αυτή η διαφανή κάθεται πολύ καλά και είναι πολύ διακριτική, λεπτή και.......... φθηνή!

Παλαιότερα είχα και μια λευκή της Nillkin, πολύ όμορφη!

Αλλά να ξέρεις, οι διαφανείς κιτρινιζουν γρήγορα με το καιρό και οι λευκές λερώνουν!

Εκτός αν θες να βάλεις σκουροχρωμη...... έτσι για αντίθεση!

Σε ευχαριστώ. Θελω και ασφαλεια οποτε θα δω σε κατι λιγο πιο χοντρο. Thanks again

καλημερα

επαθα και γω τη ζημια μου.Μου επεσε και εσπασε το τζαμι της οθονης.Δεν δουλευει η αφη.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να αντικατασταθει ολη η οθονη με κοστος 110 ευρω.Επισης μου ειπαν οτι σε αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να αλλαζει και η μπαταρια γιατι λεει δημιουργουνται προβληματα.Συνολο δηλαδη 150 ευρω.

Την μπαταρια ετσι και αλλιως σκεφτομουν να την αλλξω γιατι ειχε πεσει αρκετα η αποδοση της.

Τωρα για την οθονη αλληθευει οτι πρεπει να αλλαχθει ολοκληρη?

καλημερα

επαθα και γω τη ζημια μου.Μου επεσε και εσπασε το τζαμι της οθονης.Δεν δουλευει η αφη.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να αντικατασταθει ολη η οθονη με κοστος 110 ευρω.Επισης μου ειπαν οτι σε αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να αλλαζει και η μπαταρια γιατι λεει δημιουργουνται προβληματα.Συνολο δηλαδη 150 ευρω.

Την μπαταρια ετσι και αλλιως σκεφτομουν να την αλλξω γιατι ειχε πεσει αρκετα η αποδοση της.

Καλημέρα! Απο ebay η οθονη παει 40 με 50 οχι απο κινα. Για να σου ερθει γρηγορα:) τωρα αν πιανουν τα χερια σου θα το φτιάξεις με τα μισα λεφτα. 150 ειναι πολλα το παίρνεις μεταχειρισμένο σε καλη τιμη

Μονο ebay ή μεταχειρισμενη οθονη και επισκευη μονος ή εστω σε σερβις εκτος lg. Τα 150 ευρω ειναι παρα πολλα για κινητο που σημερα δεν πιανει ουτε 140 (μεταχειρισμενο)

Φιλαράκι πάρε απο Απο ebay η οθόνη να πας σε ένα servece για κιν. τηλ. ρώτα πόσο πάει η εγκατάσταση, τα εργατικά.;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Απο ebay τι πρεπει να προσεξω ρε παιδια κατα την αγορα.Ειναι αυθεντικες αυτες οι οθονες και κανουργιες?Εχω το ασπρο 32αρι ελβετικο.

Ευχαριστω πολλυ για την βοηθεια σας

Θα σε συμβούλευα να μην πάρειςοθόνη και την τοποθετήσεις εκτός της επίσημης αντιπροσωπίας. Σε πολλούς είχαν υπάρξει διάφορα θέματα είτε με το digitizer είτε δεν είχε κάτσει καλά. Σίγουρα είναι μεγάλο το ποσό σε συνδυασμό με την μπαταρία... Πήγαινε καλύτερα για κάτι πιο σύγχρονο βάζοντας και λίγα χρήματα σε συνδυασμό με την εγγύηση θα είσαι καλυμμένος, απλά η γνώμη μου.

Εξαιρετικό το g2, κοίτα όμως και κάτι άλλο σε μεταχειρισμενο με εγγύηση τουλάχιστον αν δεν μπορείς να πας σε καινούργια συσκευή.

Απλά η γνώμη μου...

Konakis.

Αν σου φαινεται πολυ μπελας η παραγγελια απο ebay ρωτα απευθειας καποιο σερβις (οχι lg) ποσα θελει για την οθονη.

καλημερα

Εγώ σύμφωναω ότι 110 ευρώ είναι τσιμπημενα (ή μπαταρία δε τη λαβαινω υπόψιν αφού χρειάζεται έτσι και αλλιώς)αλλά αν ήθελα να κρατήσω το g2 γιατί πρόκειται για τηλεφωναρα ΘΑ τα έδινα αν δε σκόπευε να πάρω αλλο τώρα ebay και ταρζανιες εγώ δε θα εμπλεκα δεν ξέρεις τι θα σου στείλουν παραδείγματα πολλά και χωρίς εγγύηση από αντιπροσωπεία;Καλύτερα να πάρεις άλλο.

Πάρε ένα μεταχειρισμένο LG G2 και εγώ 90 ευρώ το αγορασα

παιδια καλημερα και παλι και ευχαριστω πολλυ για την βοηθεια σας.τελικα πηρα την αποφαση να το φτιαξω.Εριξα λιγο διαβασμα χθες στο g5 <370 το βρηκα> αλλα αν σας πω οτι το βραδυ ειδα στον υπνο μου το g2 με το logo αναποδα.Ηταν σαν θλιμενο.Και αφου η καρδια μου λεει να το φτιαξω το στελνω σημερα κιολας.

Ευχαριστω και παλλι ολα τα παιδια

Με 180-190 παιρνεις το moto g4 ή honor 7 lite που ειναι εξαιρετικες συσκευες και καινουργιες. 150 ειναι πολλα ρε αδερφε για μεταχειρισμενο και χωρις εγγυηση. Βεβαια ποιος ειμαι εγω να μπω εμποδιο στην αγαπη :p Edited by Antretng

Με 180-190 παιρνεις το moto g4 ή honor 7 lite που ειναι εξαιρετικες συσκευες και καινουργιες. 150 ειναι πολλα ρε αδερφε για μεταχειρισμενο και χωρις εγγυηση. Βεβαια ποιος ειμαι εγω να μπω εμποδιο στην αγαπη :p

110 μη βάζεις την μπαταρία στην εξίσωση έρωτας είναι αυτός.,και δικαίως.:)

Γιατι να μη τη βαλω; Καινουργια μπαταρια δεν θα χει και το καινουργιο κινητο; Να το συγκρινα με αλλο μεταχειρισμενο να το καταλαβω... Χωρια οτι και να θελει να μην την αλλαξει δεν γινεται...

Νταξ ο ερωτας δεν ειναι παιδι της λογικης :lol: Αλλα ειναι τουμπανο ακομα το ατιμο (για αυτο και προτεινα συσκευες των 180 ευρω και οχι 150)

Καλημέρα στην παρέα, καιρό έχουμε να τα πούμε..

Εγώ έχω σχεδόν 20 μήνες το κινητό, το είχα λιώσει στα games και στο internet και δεν είχε βγάλει το παραμικρο,

με το που ενεργοποίησα το 4G όμως και έκανα μία πλοήγηση με το gps τότε εμφανίστηκε η περίφημη κιτρινήλα...

Δεν βαριέσαι όμως, θα το πάω στο service και θα έχω καινούργια οθόνη σε λίγες μέρες..

--------------------------------------

S 20 +

Καλημέρα στην παρέα, καιρό έχουμε να τα πούμε..

Εγώ έχω σχεδόν 20 μήνες το κινητό, το είχα λιώσει στα games και στο internet και δεν είχε βγάλει το παραμικρο,

με το που ενεργοποίησα το 4G όμως και έκανα μία πλοήγηση με το gps τότε εμφανίστηκε η περίφημη κιτρινήλα...

Δεν βαριέσαι όμως, θα το πάω στο service και θα έχω καινούργια οθόνη σε λίγες μέρες..

Με το καλό να το ξαναχαρεις.

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδια..Εχω ενα προβλημα με το κινητο και συγκεκριμενα με το σημα .Απο τοτε που μου επεσε κατω δεν εχω ουτε μια γραμμη.Βγαζω βαζω την sim αλλα τπτ..το ανοιξα μπας και δω κανα καρτακι ή καπια επαφη μηπως απο το πεσιμο βγηκε αλλα και παλι τπτ .Δεν ειναι στην εγγυηση γιατι το εχω πανω απο 2 χρονια ..καπια λυση??Και αν δεν υπαρχει λυση που να το παω μενω Πειραια..Ευχαριστω
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Καλησπερα παιδια..Εχω ενα προβλημα με το κινητο και συγκεκριμενα με το σημα .Απο τοτε που μου επεσε κατω δεν εχω ουτε μια γραμμη.Βγαζω βαζω την sim αλλα τπτ..το ανοιξα μπας και δω κανα καρτακι ή καπια επαφη μηπως απο το πεσιμο βγηκε αλλα και παλι τπτ .Δεν ειναι στην εγγυηση γιατι το εχω πανω απο 2 χρονια ..καπια λυση??Και αν δεν υπαρχει λυση που να το παω μενω Πειραια..Ευχαριστω

Το πιθανότερο είναι να έχει κάτι εσωτερικά η κεραία του από το χτύπημα. Σε βλέπω για σέρβις δυστυχώς......

Αν μένεις Αθήνα πήγαινε το μόνος σου στην procordia να το δουν (επιτόπου) και να σου πούνε το κόστος επισκευής και τη βλάβη που έχει άσχετα που είσαι εκτός εγγύησης. Και αν δεις και είναι ακριβή η επισκευή και δεν θες να δώσεις τόσα (μπορεί να είναι φθηνά όμως) πες τους να μην το φτιάξουν.

Πληροφορίες και διεύθυνση procordia

http://www.procordia.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Καλημερα σε ολους!!

αντιμετωπιζω ενα θεμα με το G2 που με εχει προβληματισει παρα πολυ και δυστυχως σε οποιο καταστημα κινητης του παροχου μου εχω παει,κανενας δε μπορει να μου δωσει λυση.

εχω κυπριακη καρτα σιμ επειδη μενω Κυπρο,και μπαινωντας στις ρυθμισεις δικτυων για να ενεργοποιησω το LTE(4G),δεν εχω αυτη την επιλογη,εχω μονο για GSM και WCDMA(3G)..

καποια στιγμη που ανεβηκα Ελλαδα,επειδη εχω κι ελληνικο νουμερο και η συγκεκριμενη σιμ ηταν παλια,πηγα σε ενα καταστημα και την αλλαξα με νεα που εχει δυνατοτητα 4G.

ανοιγω τις ρυθμισεις δικτυων,βρισκω μια χαρα την επιλογη LTE και κανω τη δουλεια μου κανονικα,οπου ειχε καλυψει τελος παντων..

ξαναγυρνωντας Κυπρο,βαζω παλι την κυπριακη μου καρτα,η οποια κι εκεινη ηταν παλια,παω να ανοιξω τις ρυθμισεις δικτυων,πουθενα παλι το LTE..ε λεω δε γινεται,κατι παει λαθος με την καρτα μαλλον θελει κι αυτη αλλαγη..παω σε ενα καταστημα του παροχου μου,τους το αναφερω,μου λενε οχι αποκλειεται να φταιει η καρτα,ειναι το τηλεφωνο που δεν δουλευει σε LTE..

τους λεω ρε παιδια,ημουν Ελλαδα κ δουλευε μια χαρα,εδω δε δουλευει..μηπως να αλλαξουμε καρτα μπας κ διορθωθει το προβλημα?ολα ωραια μια χαρα αλλαζω καρτα,ευτυχως εγινε κ δωρεαν η αλλαγη λογω παλιας καρτας,παω παλι να βρω το LTE,τιποτα..παλι τα ιδια..εχω αρχισει κ φορτωνω πλεον διοτι λεω δε γινεται με τη μια καρτα να δουλευει κ με την αλλη οχι..μηπως τους λεω υπαρχει περιορισμος στη χρηση του 4G και ειναι μονο για κατοχους συμβολαιων,κι οχι για καρτοκινητα?μου λενε οχι αυτο αποκλειεται..σιγουρα δεν εχει η συσκευη σου αυτη τη δυνατοτητα..λεω καλα ενταξει μαλλον δεν ξερετε τι σας γινεται κι εφυγα..

πειτε καμια γνωμη ρε παιδια τι μπορει να συμβαινει?παιζει να εχω θεμα λογω οτι ειμαι σε 4.4.2?μηπως θελει καμια επαναφορα εργοστασιακων?

ζηταω συγνωμη αν σας κουρασα με το μακροσκελες κειμενο..

Μηπως εχουν διαφορετικες μπαντες στη Κυπρο;

Οχι ειναι οι ιδιες..μα το κουφο που μαλλον ξεχασα να το αναφερω πριν,ειναι οτι δοκιμαζω κ βαζω την ελληνικη καρτα στην Κυπρο,κι εχω την επιλογη LTE κανονικοτατα..φυσικα δεν εχω καλυψη ετσι?μολις ξαναβαλω την κυπριακη,χανεται.